De Krachten van Beperking & De Kosmische Deceptie

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Braam
3 jaren geleden

Heel interessant om te lezen allemaal. Bedankt voor alle tijd die je in het delen van jouw kennis steekt! Ik kwam op je site via je artikelen over Santo Daime. Ik heb zelf enkele positieve ayahuasca ervaringen gehad (niet bij SD!). Met welke energie maak je in jouw ogen dan verbinding? Is dit de energie van de aarde of het multidimensionale zelf?

Braam
3 jaren geleden

Tijdens een Ayahuasca reis lijkt het soms of ‘iets’ met jou communiceert, ofwel dingen laat zien en dingen laat voelen. Na het lezen van jouw artikelen vraag ik mij af of dit niet met iets is dat zich binnen de 1D-5D realiteit bevindt. Dat zou dan betekenen dat het ons misleidt. Het is ook enorm in opkomst binnen de New Age beweging en het lijkt voor velen één en al licht en liefde. Ayahuasca zelf wordt bijna aanbeden als een god. Ik heb jouw artikelen pas gelezen na mijn Ayahuasca ervaringen en besef mij dat ik de laatste keer ook… Lees verder »

Braam
3 jaren geleden

Heel erg bedankt voor je reactie!

rob
3 jaren geleden

Dag Mickey, Is het verstandig wanneer je Ayahuasca gebruikt dit onder begeleiding te doen? Als dat zo is, ken je dan betrouwbare mensen/ begeleiders, die dit op de juiste manier kunnen doen? Dan heb ik zoals je beschrijft, niet het aanspreken van externe krachten, maar puur voor de diepere innerlijke aspecten? Zoals je weet heb ik zelf een spontane DMT-ervaring gehad, zonder hulpmiddelen erbij, maar ik ben weer toe naar de volgende level, en wel het ontdekken van de dark site en het ervaren van compleet eenzaam zijn. Dat laatste heb ik een keer zeer kort in een ervaring gehad,… Lees verder »

rob
3 jaren geleden

Bedankt voor de tip Mickey.

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  rob

Beste Rob,
Volgens mij had jij de naam Jordan Peterson laten vallen.
Ik heb nu een paar interviews gezien en moet zeggen dat hij geen onzin praat. Best een aanrader vind ik.
https://youtu.be/hjE8mmdMuyM
Was jij ook niet die het over Dieter broeders had?
Jammer dat ik weinig Duits kan verstaan want ze hebben wel interessante materie te weerleggen.
https://youtu.be/QMGU7n9KPoM
Is er een manier om dit te vertalen? Of kan ik beter een Duitse/Nederlands persoon vinden in de buurt ?

Amilius
3 jaren geleden

Mick, Wel goed om nog eens te lezen voor mij. Ik ga je (het) steeds meer begrijpen. Het is ook best veel om op te nemen, maar met de tijd zinkt het steeds meer in. P.s er wordt veel gesproken over de chakra’s en pijnappelklier in de New age religie. Maar net als de old age religie is er weer iets wat weggemoffeld wordt. De Amygdala (Ook wel het reptielen brein)speelt wat mij betreft ook een grote hoofdrol en is het onderzoek zeker waard. Ik denk b.v dat in de matrix Dat trinety de amygdala is en Neo de neocortex… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden

Waarom wil zo’n ‘god’ dat wij knielen en al onze macht en energie uit handen geven aan deze ‘god’? Antwoord: Omdat deze ‘god’ het grootste mind-ego van de kosmische arena bezit, want wat anders dan een mind-ego vraagt zulke dingen aan zijn schepsels? Tja dat heeft mij ook altijd tegen de borst gestuit en waarom mogen zij misdaden plegen, die het begrip te boven gaan. Het Oude Testament staat er vol mee. Toch als je de bijbel leest met deze info in je achterhoofd, haal je daar ook uit dat de “goden” kosmonauten waren, die lang niet altijd het beste… Lees verder »