Wat doen we hier, en vanwaar al die tegenwerking en misleiding?

( 19 )
 • BOOGSCHUTTER

  WAUW, ik volg je helemaal, maar t beangstigd mij als gelover van allah, er zijn hier n daar wel knooppunten zoals t licht en in je hart zoeken, ik probeer zeer humaan(bewust) te leven, maar zo nu en dan komt die innerlijk lust naar boven en wordt ik een pornokoning alsof ik dit nodig heb om mij te ontladen en dan moet ik weer opnieuw beginnen. Lichtpuntjes verschijnen, tijdens mijn gebeden tot allah, waar ik niets mee kan om mijn heen, doet mij denken aan jou galactische theorien en starwars. Ik probeer alle krachten te gebruiken, dus de 4 boeken. Zelfs een “out of body controle” ervaring meegemaakt( scheet 830000000kleuren als t niet meer is). Waar ik mij wel in kan volhouden is de repect en waardering tegenover iedere levende wezen, ik ben van t samenzijn. Maar t is verdomde moeilijk om jou theorie te accepteren want wetenschappers beweren zelfs dat de koraan zo juist en 1 is gebleven dat als er verandering in zou zijn door mensen dat dit te traceren is van de echtheid. Dan heb ik het niet over de achtelijk idioten die zwart/wit lezen, verderf zaaien alles opblazen en denken t allemaal te weten uit naam van allah. Dat zijn juist de parasieten die ons doen belemmeren van het juiste te volgen, ‘t hart, want dat is “the key” tot het hiernamaals. Maar goed ik loop wat te hard en spring van hak op tak, ik volg jullie keep up the spirit, en respect voor jou/jullie werk.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor je reactie. Als je het mij vraagt dan is het aabidden en vereren van Allah een grote rode vlag. Ik ken persoonlijk de Koran en die andere boeken waarover je spreekt niet, dus kan er ook niet over oordelen. In elk boek staan heus wel dingen die we kunnen gebruiken als het gaat om aan onszelf te werken en naasten lief te hebben en dat soort zaken. Maar die Allah… dat is dezelfde entiteit/energie die we ook kennen als ‘God’, ‘Jahweh’, ‘Jehovah’, ‘de Bron’, et cetera, elke religie kent deze energie/’god’ die dus geen god is, het is een neppe god die aanbeden wil worden. Ik vraag me af welke god er aanbeden wil worden, dat heeft niets met gelijkheid te maken, dat heeft alles met een uit de kluiten gewaasen (mind)ego te maken. Dat is meteen wat ik tegen al die religies heb, dat aanbidden en vereren en leven in dienst van een zogenaamde ‘god’ die niet de schepper is, wij zijn zelf de scheppers. En we zijn onedindig, hebben geen begin en dus ook geen einde, we zijn altijd al geweest en komen dus niet voort uit een bron en zijn niet gemaakt door een schepper. We geven maar al te graag al onze maht uit handen aan een zogenaamd opperwezen. Deze ‘goden’ zuigen onze energie, en houden ons klein zolang we erin geloven.

   Beantwoorden
 • D.

  “Dankzij mensen als jullie die nu nog niet afgehaakt zijn met lezen”

  Hahaha geniaal!

  Drie artikelen in so far, 99,9% resonantie, ik ga verder lezen..
  Je hoort nog van me.

  Beantwoorden
 • Bart

  Afhaken? Het wordt juist steeds interessanter 🙂 Of het met me resoneert dat weet ik niet maar deze andere insteek/zienswijze boeit me en zet ma aan het nadenken. Het geloof in God daar ben ik al een tijdje van afgestapt, er klopt in mijn ogen gewoon teveel niet. Je verwoordt dat stuk ook mooi. En waarom straft God als het de God van de liefde is.

  Maar heb je dan ook een antwoord op het feit dat in zo korte tijd de bevolking op aarde zo enorm is toegenomen. Dat zijn in korte tijd een heleboel hele oude zielen erbij. Hoe kan dat?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het zijn voor het grootste gedeelte nieuwere zielen die de afgelopen tijd naar de Aarde zijn gekomen, om nog even te ruiken aan het bijzondere proces wat hier op onze planeet gaande is. Er zitten natuurlijk ook oudere zielen tussen, maar die enorme aanwas van de afgelopen decennia zijn voornamelijk nieuwere zielen, ik prefereer wezens die nog niet zo heel erg veel ervaren hebben in dit Universum als term, maar ik snap wat je bedoelt.

   Beantwoorden
   • Bart

    Maar komt dat dan niet in conflict in je verhaal dat je vertelt dat alleen de oudste en meest wijze zielen de weg naar compressie aandurfden en aangingen?
    Hoe kan het dat de wezens die nog niet zoveel ervaren hebben toch kunnen incarneren op deze aarde, dus verder in compressie gaan.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     De weg naar compressie is wat anders dan een incarnatie op Aarde. Er komen juist in deze periode enorm veel zielen een kijkje nemen om te proeven wat de weg naar compressie inhoudt, en die nog niet lineair afgedaald zijn in de dimensies en alle realiteiten. De mensen die vallen voor de new age kerk bijvoorbeeld en daar niet meer uitkomen schaar ik daaronder. Niet wijs, niet oud, en nog lang niet alles ervaren wat er te ervaren valt. Daarom vallen ze voor die extreem valse lichte kant van het spectrum.

     Beantwoorden
     • Bart

      Dank voor je uitleg Micky, ik had nog niet eerder van het verschil gehoord.
      Maar hoe kunnen wij met z’n allen uit de greep van de Saturnuscult ontsnappen als het gros van de mensheid is geïncarneerd en dus zo makkelijk te manipuleren is en waarschijnlijk mee zal blijven gaan in hun gecreëerde realiteit. Zijn de mensen die hier zijn dmv compressie, wel in staat om dit voor ons allen voor elkaar te krijgen?

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Het is een individueel proces Bart, we zijn allemaal uniek, hebben allemaal een uniek pad bewandelt, een unieke Universele reis afgelegd, en unieke ervaringen opgedaan. De Aarde is in deze periode een soort van Utrecht CS. Iedereen heeft een eigen unieke eindbestemming, velen hebben dezelfde eindbestemming, pakken uiteindelijk dezelfde trein, maar anderen gaan door met leren in dit Universum en pakken een andere trein. Als je alles ervaren hebt wat er te ervaren valt dan val je ‘in the end’ voor niets van al die mind control en manipulatie, dan weet je van binnen dat je dat al ervaren hebt en die lessen/ervaringen niet meer nodig hebt. Het is trouwens niet dat de ene trein pakken beter is dan de andere trein pakken, het is ons unieke pad wat we bereizen, geen enkele trein is fout, iedereen pakt uiteindelijk de trein die bij hem of haar past en die bedoelt is (gezien van het hogere zelf/ziel) om uiteindelijk te pakken. We maken de film nu vanuit 3D mee, maar eigenlijk staat voor een ieder van ons als vast welke trein we pakken aan het einde (of tijdens) de film.

       Beantwoorden
 • Marianne

  Duidelijk verhaal over die compressie-tot-in-het-lichaam! Mooi te weten dat we allemaal die herinneringen in ons dragen….nu nog de sleutel vinden om het (on)bewustzijnsslot eraf te halen….
  De Krachten van Beperking zoals jij ze noemt, Micky, worden door David Icke dus Archonten genoemd, of het archontenvirus, Martijn van Staveren noemt het de Artificiële Intelligentie…verder komt ‘alles’ tot nu toe overeen. Dank weer voor deze zeer duidelijke uitleg, het vertrouwen in mezelf stijgt weer een beetje ?

  Beantwoorden
 • RGMv

  Iemand zei ooit tegen mij:

  “Leven na leven hebben ze jou kapot proberen te maken en nu gaat ze dat niet meer lukken.”

  Ik snapte totaal niet waar hij het over had, maar nu begint het langzaamaan steeds duidelijker te worden.

  Een Superwebsite heb je!

  Beantwoorden
 • Doortje

  6-1-2019 Dag Micky,
  6-1-2019 Volg je nog niet zo lang en heb me tot nu toe voornamelijk bezig gehouden met het luisteren naar je uitzendingen/lezen van je artikelen van de afgelopen tijd. Ben nu begonnen aan het grotere plaatje en dit artikel over de vraag wie wij zijn en waar we vandaan komen, maakt iets in me wakker. Kreeg hier heel duidelijk het gevoel bij van ‘resoneren met’. Langzaamaan worden dingen me steeds duidelijker. Bedankt daarvoor.

  Beantwoorden
 • Ineke Kaptein

  Hoi Micky.
  Ik ben heel blij dat ik weer eens artikelen van jou aan het lezen ben! Havy stuff…..en ik word er blij van! Jaren terug heb ik al artikelen gelezen en ben toen afgehaakt……
  Enfin, back in town. Na dit artikel realiseerde ik me dat ik in een sollicitatie brief bij opleiding heb geschreven: University of the World……en ik werd aangenomen…
  Dank je wel voor je mooie werk….op weg naar het station!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor je berichtje Ineke, welkom terug, en heel graag gedaan! 🙂

   Beantwoorden
 • eElles

  Dit verhaal is niet helemaal nieuw voor mij, maar knoopt wat losse eindjes aan elkaar. Het heeft overeenkomsten met “Het ontstaan van het Heelal, van Jozef Rulof”. Heb me altijd afgevraagd waarom “God” het nodig had dat zijn schepsel in hem geloofden, je weet zelf toch wel dat je bestaat, waarom heb je het nodig dat anderen in jou geloven? Heb ik me altijd afgevraagd, snap dan ook die woede en verontwaardiging niet van gelovigenniet als je zijn bestaan ontkent, of als je in iets anders gelooft dan zijzelf. Begreep ook niet waarom een vriendelijk ongelovig persoon niet in de hemel kon komen. Mijn vader was “ongelovig” en mijn moeder gelovig, heb ooit tegen haar gezegd: Als gelovigen zoveel betere mensen zijn waarom zitten er dan zoveel nare vervelende mensen tussen.

  Beantwoorden
 • Elles

  https://youtu.be/0HrQWCqykD0

  Van conceptie tot geboorte.

  Beantwoorden
 • Sara

  Ik ben gelovig opgevoed en ga helemaal mee in jouw theorie, maar ik vraag mezelf wel af of we onze geliefden op een ander moment weer tegen komen? Het gevoel hebben van een hemel en dat we daar al onze geliefden weer zullen tegen komen, heeft mij altijd heel blij gemaakt..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je hebt inderdaad geen synthetische ‘god-matrix’ hemel nodig om je geliefden weer terug te zien. Het hele hemel verhaal is een valstrik van de entiteit die zichzelf ‘god’ noemt

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>