Wat doen we hier, en vanwaar al die tegenwerking en misleiding?

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
BOOGSCHUTTER
4 jaren geleden

WAUW, ik volg je helemaal, maar t beangstigd mij als gelover van allah, er zijn hier n daar wel knooppunten zoals t licht en in je hart zoeken, ik probeer zeer humaan(bewust) te leven, maar zo nu en dan komt die innerlijk lust naar boven en wordt ik een pornokoning alsof ik dit nodig heb om mij te ontladen en dan moet ik weer opnieuw beginnen. Lichtpuntjes verschijnen, tijdens mijn gebeden tot allah, waar ik niets mee kan om mijn heen, doet mij denken aan jou galactische theorien en starwars. Ik probeer alle krachten te gebruiken, dus de 4 boeken.… Lees verder »

D.
4 jaren geleden

“Dankzij mensen als jullie die nu nog niet afgehaakt zijn met lezen”

Hahaha geniaal!

Drie artikelen in so far, 99,9% resonantie, ik ga verder lezen..
Je hoort nog van me.

Bart
4 jaren geleden

Afhaken? Het wordt juist steeds interessanter 🙂 Of het met me resoneert dat weet ik niet maar deze andere insteek/zienswijze boeit me en zet ma aan het nadenken. Het geloof in God daar ben ik al een tijdje van afgestapt, er klopt in mijn ogen gewoon teveel niet. Je verwoordt dat stuk ook mooi. En waarom straft God als het de God van de liefde is. Maar heb je dan ook een antwoord op het feit dat in zo korte tijd de bevolking op aarde zo enorm is toegenomen. Dat zijn in korte tijd een heleboel hele oude zielen erbij.… Lees verder »

Bart
4 jaren geleden

Maar komt dat dan niet in conflict in je verhaal dat je vertelt dat alleen de oudste en meest wijze zielen de weg naar compressie aandurfden en aangingen?
Hoe kan het dat de wezens die nog niet zoveel ervaren hebben toch kunnen incarneren op deze aarde, dus verder in compressie gaan.

Bart
4 jaren geleden

Dank voor je uitleg Micky, ik had nog niet eerder van het verschil gehoord.
Maar hoe kunnen wij met z’n allen uit de greep van de Saturnuscult ontsnappen als het gros van de mensheid is geïncarneerd en dus zo makkelijk te manipuleren is en waarschijnlijk mee zal blijven gaan in hun gecreëerde realiteit. Zijn de mensen die hier zijn dmv compressie, wel in staat om dit voor ons allen voor elkaar te krijgen?

Marianne
4 jaren geleden

Duidelijk verhaal over die compressie-tot-in-het-lichaam! Mooi te weten dat we allemaal die herinneringen in ons dragen….nu nog de sleutel vinden om het (on)bewustzijnsslot eraf te halen….
De Krachten van Beperking zoals jij ze noemt, Micky, worden door David Icke dus Archonten genoemd, of het archontenvirus, Martijn van Staveren noemt het de Artificiële Intelligentie…verder komt ‘alles’ tot nu toe overeen. Dank weer voor deze zeer duidelijke uitleg, het vertrouwen in mezelf stijgt weer een beetje ?

3 jaren geleden

Iemand zei ooit tegen mij:

“Leven na leven hebben ze jou kapot proberen te maken en nu gaat ze dat niet meer lukken.”

Ik snapte totaal niet waar hij het over had, maar nu begint het langzaamaan steeds duidelijker te worden.

Een Superwebsite heb je!

Doortje
2 jaren geleden

6-1-2019 Dag Micky,
6-1-2019 Volg je nog niet zo lang en heb me tot nu toe voornamelijk bezig gehouden met het luisteren naar je uitzendingen/lezen van je artikelen van de afgelopen tijd. Ben nu begonnen aan het grotere plaatje en dit artikel over de vraag wie wij zijn en waar we vandaan komen, maakt iets in me wakker. Kreeg hier heel duidelijk het gevoel bij van ‘resoneren met’. Langzaamaan worden dingen me steeds duidelijker. Bedankt daarvoor.

Ineke Kaptein
2 jaren geleden

Hoi Micky.
Ik ben heel blij dat ik weer eens artikelen van jou aan het lezen ben! Havy stuff…..en ik word er blij van! Jaren terug heb ik al artikelen gelezen en ben toen afgehaakt……
Enfin, back in town. Na dit artikel realiseerde ik me dat ik in een sollicitatie brief bij opleiding heb geschreven: University of the World……en ik werd aangenomen…
Dank je wel voor je mooie werk….op weg naar het station!

eElles
2 jaren geleden

Dit verhaal is niet helemaal nieuw voor mij, maar knoopt wat losse eindjes aan elkaar. Het heeft overeenkomsten met “Het ontstaan van het Heelal, van Jozef Rulof”. Heb me altijd afgevraagd waarom “God” het nodig had dat zijn schepsel in hem geloofden, je weet zelf toch wel dat je bestaat, waarom heb je het nodig dat anderen in jou geloven? Heb ik me altijd afgevraagd, snap dan ook die woede en verontwaardiging niet van gelovigenniet als je zijn bestaan ontkent, of als je in iets anders gelooft dan zijzelf. Begreep ook niet waarom een vriendelijk ongelovig persoon niet in de… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden

https://youtu.be/0HrQWCqykD0

Van conceptie tot geboorte.

Sara
2 jaren geleden

Ik ben gelovig opgevoed en ga helemaal mee in jouw theorie, maar ik vraag mezelf wel af of we onze geliefden op een ander moment weer tegen komen? Het gevoel hebben van een hemel en dat we daar al onze geliefden weer zullen tegen komen, heeft mij altijd heel blij gemaakt..

A. Marcellis
11 maanden geleden

Hoi Mickey,

Wat een openbaring jouw artikelen! Alles valt op zijn plek bij mij. En je hebt in mijn ogen gelijk, eigenlijk wist ik alles al. Jouw artikelen zijn allemaal een vorm van herkenning bij mij. Ow ja, momenten. Dank daarvoor. Ik ga gauw verder met lezen en genieten van deze soms zware reis..

Lieve groet, An.