De buitenaardse scriptschrijvers achter de schermen

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Amilius
3 jaren geleden

Mick dit lijkt er veel op
https://youtu.be/obcMHcm79R0

Amilius
3 jaren geleden

Goed stuk trouwens
?

Rob
3 jaren geleden

Dag Amilius,
bedankt voor de link, dat verhaal over toxoplasmose. Het verbaast me niets, zoals de spreker zegt, dat we allemaal geïnfecteerd kunnen zijn. Gelukkig heb ik nog wel steeds de neiging om door te willen leren en ontdekken en het neemt allen maar snel toe. Het gedrag van veel mensen vindt ik wel bizar, ik zie zoveel angst bij mensen, egoïsme in een negatieve sfeer, onverschilligheid, weinig interesse om geheel anders te denken. Hoe denk jij erover, beste Amillius?

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Rob

@Rob, mee eens, een van de reden dat ik afgehaakt ben bij de alternatieve sites is de somberte of valse hoop die ze uitstralen, maar last but not least, de slaafse houding van veel mensen naar b.v Royalties, diep in hun hart willen veel mensen ook rijk en beroemd zijn en anders hun kinderen.
Waarom leveren ouders hun kinderen uit aan de vermaaksindustrie waar ze moeten dansen, zingen, trainen enz. voor wie voor wat. Geld en Roem.

Rob
3 jaren geleden

Dag Ammilius, nog maal bedankt voor de link. Hier nog een tip/link. De 5 seconden regel. Instinctief weet je het antwoord van je probleem, en het verstand volgt je hart, wat ook de taak van het verstand is. Maar na 5 seconden neemt de mind het weer over, en houdt je weer af van je fundamentele verandering die je wenst te ondergaan, en de habit loop neemt het weer over. Gevalletje toxoplasmose? https://youtu.be/2Lz0VOltZKA
groetjes Rob

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Rob

Was geen moeite beste Rob. Wat de menoen betreft geef ik je gelijk. Invasion of the bodysnatchers was een heftige film voor mij,vroeger als klein ventje. Nu lijkt het wel of we in zo’n situatie zitten. Stel dat het waar is en dat bijna iedereen besmet is met een alien, wat dat is toxo gewoon. Toxo wacht af en probeert zodra de kans er is de Amigdala in zijn macht te krijgen. Op het moment dat je op de archontische verleidingen van het leven in gaat verzwakt je immuniteits niveau en kan toxo meer grip krijgen. Zou dit ook de… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Rob

De link werkt niet

Draphonaris
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Youtube zal het wel weer gecensoreerd hebben. Net zoals alle alternatieve informatie van tegenwoordig! Ze proberen mensen die vragen buiten te stellen van informatie.