De buitenaardse scriptschrijvers achter de schermen

( 7 )
 • Amilius

  Mick dit lijkt er veel op
  https://youtu.be/obcMHcm79R0

  Beantwoorden
 • Amilius

  Goed stuk trouwens
  ?

  Beantwoorden
 • Rob

  Dag Amilius,
  bedankt voor de link, dat verhaal over toxoplasmose. Het verbaast me niets, zoals de spreker zegt, dat we allemaal geïnfecteerd kunnen zijn. Gelukkig heb ik nog wel steeds de neiging om door te willen leren en ontdekken en het neemt allen maar snel toe. Het gedrag van veel mensen vindt ik wel bizar, ik zie zoveel angst bij mensen, egoïsme in een negatieve sfeer, onverschilligheid, weinig interesse om geheel anders te denken. Hoe denk jij erover, beste Amillius?

  Beantwoorden
  • Elles

   @Rob, mee eens, een van de reden dat ik afgehaakt ben bij de alternatieve sites is de somberte of valse hoop die ze uitstralen, maar last but not least, de slaafse houding van veel mensen naar b.v Royalties, diep in hun hart willen veel mensen ook rijk en beroemd zijn en anders hun kinderen.
   Waarom leveren ouders hun kinderen uit aan de vermaaksindustrie waar ze moeten dansen, zingen, trainen enz. voor wie voor wat. Geld en Roem.

   Beantwoorden
 • Rob

  Dag Ammilius, nog maal bedankt voor de link. Hier nog een tip/link. De 5 seconden regel. Instinctief weet je het antwoord van je probleem, en het verstand volgt je hart, wat ook de taak van het verstand is. Maar na 5 seconden neemt de mind het weer over, en houdt je weer af van je fundamentele verandering die je wenst te ondergaan, en de habit loop neemt het weer over. Gevalletje toxoplasmose? https://youtu.be/2Lz0VOltZKA
  groetjes Rob

  Beantwoorden
  • Amilius

   Was geen moeite beste Rob.
   Wat de menoen betreft geef ik je gelijk. Invasion of the bodysnatchers was een heftige film voor mij,vroeger als klein ventje. Nu lijkt het wel of we in zo’n situatie zitten.
   Stel dat het waar is en dat bijna iedereen besmet is met een alien, wat dat is toxo gewoon. Toxo wacht af en probeert zodra de kans er is de Amigdala in zijn macht te krijgen. Op het moment dat je op de archontische verleidingen van het leven in gaat verzwakt je immuniteits niveau en kan toxo meer grip krijgen. Zou dit ook de rede kunnen zijn waarom b.v Eminem ineens instort om later wedrom
   als een soort kloon terug te keren. Tot voor het moment van instorten is de immuniteit hoog door een natuurlijk en/of aangemeten wil/drive, die zich vaak stoelt op een emotie.
   Het lijkt er op dat na de “break down” de overname compleet is. Het poppetje aan een koord geworden persoon is zijn wil kwijt en laat zich dan zonder moeite sturen.
   Toxo regeert o.a angst en sex drive via de Amigdala.
   Angst en sex…..
   ??? tja ik kijk al jaren geen t.v maar ik denk niet dat het anders is dan 20 jaar geleden, angst en…Je weet wel. De overige media maakt er geen verschil in.
   Je zal niet in de krant of zo lezen:
   BREAKING!
   ER ZIJN NOG NORMALE MENSEN!!
   alhoewel dat al aardig schokkend lijkt op het moment.

   Ik denk dat elk zichzelf onderzoekend en in zichzelf kerend wezen, vroeg of laat de archont in zich vinden zal.
   Want de schaduw moet erkent worden, er daar zit toxo zich nou juist te verstoppen.
   Stijden is nutteloos en juist gewenst door die knakkertjes.
   Het universum verstaat geen concepten of iets waar een “nee” in verwerkt zit, en vertaald dit direct naar een ja. Zeg “ja” tegen het leven en jezelf, en maak daarmee een universele nee tegen de parasieten. Als iets begrijpt verliest angst zijn grip.
   Angst voor angst…

   5 sec. Regel klinkt goed.
   Goede ted talk ook! Dankjewel
   Mijn opa zij: bij twijfel, niet doen.
   Dat betekent dat het gevoel regeert, want twijfelen is een gevoel wat door denken wordt bekrachtigd.
   Twijfelen ligt dus achter/na het oorspronkelijke gevoel.
   Zijn we in twijfel dan zat het oorspronkelijke gevoel al niet goed. Neutraliteit is ook een emotie, en wat mij betreft de bases emotie die alle in zich heeft. Neutraliteit is niet te sturen, maar stuurt vanuit zichzelf. Dit is het ware goud, manna, levensbrood voor mij. Waar ik vandaan kom en weer naar terugkeer.
   Parasiten snappen dat niet.
   Hou je goud Rob, geef het niet weg.

   Beantwoorden
  • Elles

   De link werkt niet

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>