Made in Matrix

10
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Monique

Heel mooi artikel weer. Dank je Micky!

Danny

Voor iemand die kort geleden weinig tot geen inspiratie meer over had, heb je toch weer een verdomd goede column geschreven.

Niets aan toe te voegen. Niets op aan te merken. Een pareltje!

(vind ik…)

ikke

Damn this is good Micky…!!!

peter

Fijn dat je weer een column hebt geschreven.
Ik wil je bij deze bedanken ( vanuit mijn multidimensionale hart) voor alles wat je de laatste jaren hebt geschreven en nog gaat schrijven. Ik twijfelde vaak om een bericht te schrijven, ik heb moeite de juiste woorden te vinden.
Bedankt dat jij het wel verwoord.

mave rick

Mike-e-Mike, word up!! Een huzarenstuk van een artikel, nuff respect 4 U!!!

New World Disorder

Ik las onlangs een van je artikelen genaamd ‘Feest vieren in de gevangenis’. Gek genoeg doet deze column me daar aan denken, waarmee ik bedoel dat de boodschap even krachtig en moedgevend is. Mooi geschreven!

Dirk

…en net als je het gevoel krijgt het allemaal weer eens kwijt te zijn gespeeld kom jij met dit pareltje

Soulfood in zijn puurste vorm

Nu kunnen we er weer effe tegen voor een tijdje. Waarvoor dank Mick!