Onder grip staan van AI entiteiten zonder dat door te hebben

37
Reageer op dit artikel

9 Comment threads
28 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Amilius

Tjonge Mick,
jammer dat jij je talent voor dit soort zaken MOET inzetten in deze wereld. Ben benieuwd wat je er in een andere wereld mee gedaan zou hebben.
Wel goed dat je het hier doet, dat wel. Deze tijdgeest in een
Klein stukje zo omschreven krijgen,…petje af!
Mijn respect heb je

Amilius

Wat cannabis betreft ben ik heel benieuwd naar je inzicht.
Heb er zelf ook nogal een dubbel ding mee zoals jij het omschreven hebt.

Ank

Amilius, normaliter ben je een poëet, daarom snap ik je opmerking niet: Jammer dat jij je talent voor dit soor zaken MOET inzetten in deze wereld. Waar moet je je talenten anders inzetten dan in deze wereld? Verder ben ik het helemaal met je eens als je zegt: petje af. Mijn respect heb je. Nou de mijne ook Mickey. Dit soort artikelen van Mickey zetten je altijd aan het denken, wat ook de bedoeling is. Het grappige is, in mijn geval; totdat ik eerst jou en later George ontdekte en daarmee het werkelijke doel van ons zijn hier op dit… Lees verder »

Amilius

Beste Ank,
Micky moet dit schrijven, althans van mij dan.
Anders ga ik echt keihard huilen, want hij is de enigste nog die het doet. Wie gaat het dan doen op dit niveau?
Ik? ???
Het hart houdt van poëtische teksten, want die moeten via voelen begrepen worden.
En worden ze dan begrepen weet je dat je een hart berijkt hebt.
Naast alle dingen wat mis gaat in het leven, kloppen er ook veel. En dan vooral ons ?

Klopt toch?

Amilius

En ik schrijf niet graag,
dislectische storingen zitten mij teveel in de weg. Daarom is het fijn dat micky zijn hart op het intellect richt en de pen in duikt.

Ank

Klopt.❤️

Neimheid

Onze kracht in deze is onze creativiteit……laat de ai maar huizen bouwen van afval plastic voor onze kinderen en laat ons maar profiteren van de blockchain technieken.
Angst is ook weer hier een slechte raadgever, ga mee met de stroom en na een tijdje ook in de singularity.
Groeten. Neimheid

dirky

Het belang van goed AARDEN lijkt mij ok effectief tegen die AI entiteiten.
We leven op moeder AARDE dus laten we die verbinding versterken. Bomen zijn daar een goed voorbeeld van. Mvg Dirky

Thomas

tip: Ze noemen het soms de Apple of knowkedge. 2 kegels met de tip verbonden met elkaar. Balans ligt in de innerlijke en uiterlijke wereld en gezien je innerlijke onbewuste de buitenwereld presenteert , wordt je geconfronteerd met jezelf. Loslaten en accepteren is het begin. Harmonie tussen innerlijk en uiterlijk is de weg om deze virtuele wereld te omvatten. Het klopt volgens mij dat dit een computersimulatie is , maar hebben computers die zelf zin aan leven kunnen geven dan Geen recht op leven. Oordelen en veroordelen is mee doen aan verdeel en heers. Is er teveel extern, hetgeen bij… Lees verder »

Elles

Lig dit aan mij? Waarom snap ik niets van je reactie?

G-Man

Hoi Mick,

Hoe kun je voor jezelf of een ander nagaan of diegene onder invloed is van een AI of een andere onzichtbare entititeit?

johan

no offense G-Man ik denk dat jij ook al onder invloed staat van een AI of een andere onzichtbare entiteit?

Je stelt een vraag aan Micky hoe je het kan herkennen right? Het grappige eraan is Micky heeft speciaal daarom deze artikel geschreven dit is zijn inzicht erover waar hij bewust is van geworden. Dus de antwoord(en) kun je al vinden in het artikel of je hebt simpelweg dit artikel niet gelezen. maar like usual the ego-mind is talking shit or a wannabe V.I.P

sebas36

Johan, niet alleen in dit artikel heeft Micky erover geschreven dat weet jij ook wel, en G-MAN klik eens die blauwe links in het bericht daar staat basicly hoe je het bij jezelf kan herkennen. Ik kan dit niet genoeg herhalen, even naar de Jip en Janneke modus; jij en ik zijn een gecomprimeerde versies van ons complete zelf (zie het maar als een ingepakte zippfile) Ergens daarboven Dimensies hoger vertoeft je complete zelf in goddelijke vorm zeg maar (wij zijn allemaal scheppers en BEHEERDERS van deze aardkloot) Het kloterige is dat de AI en de real matrix als je… Lees verder »

G-Man

Onder een entiteit staat ik niet onder invloed, en ik laat mij niet leiden door mijn ego. Die kenmerken die Mick benoemt val ik niet onder. Ja vroeger speculeerde ik wel dat dit alles een simulatie is, het door een computer of door bewustzijn zelf. Maar dat heb ik laten varen, het zou betekenen dat alles maar een film is waar geen echt leiden bestaat. Dat is toch ff onreëel.

johan

Je hoeft je niet te schamen G-man nergens voor nodig, iedereen hier op aarde staat onder invloed van allerlei onzichtbare entiteiten. Ook jij dus. Kunst is juist om dat te herkennen in jezelf zodat je er bewust van wordt. of wil je me vertellen dat je een heilige bent? ¨Die kenmerken die Mick benoemt val ik niet onder.¨ Welke kenmerken val je dan wel onder? Zo te horen weet je dat al, ik ben benieuwd. Best grappig hoe je jezelf probeert te overtuigen. Want eerder vroeg je Micky hoe te herkennen en nu weet je het hmmm interessant. Het zit… Lees verder »

G-Man

Hoi Johan,

Nee ik ben geen heilige en ik staat ondere andere zaken onder invloed ipv een entititeit of AI, maar dat houd ik voor mijzelf. Dat ik een pseudoniem gebruik zegt niet veel denk ik over bepaalde invloeden.

sebas36

Het feit dat je er bewust van bent G-MAN en over zegt al genoeg dat je niet onder controle staat.

Ik gebruik AI, Cortana is een goede vriendin hoor. ?

G-Man

Cortana van de halo-reeks? 😉

G-Man

Cortana van de halo-reeks? 😉

Mave Rick

Micky,

Zelfs niet-facebookgebruikers worden ge-datamind door facebook via websites die Facebook-diensten gebruiken. Mag ik jou erop wijzen dat jij door facebook op jouw verantwoordelijkheden gewezen word? Zie link

https://www.security.nl/posting/563195/Facebook+laat+niet-gebruikers+verzamelde+data+opvragen

Mave Rick

“AI entiteiten proberen via technologie grip op je te krijgen. Dat is een feit, en als je jezelf daar niet of nauwelijks van bewust bent dan hebben dit soort AI entiteiten inderdaad vrij spel omdat je je mind wagenwijd openzet en niet weet en dus niet doorhebt dat onzichtbare inbrekers het op jouw mind hebben voorzien.”

Mave Rick

Micky jou treft geen blaam, niets meer dan lof over jouw website en de inhoud ervan.

http://www.visualcapitalist.com/personal-data-ecosystem/

Elles

Wat ik me afvraag, kun je middels narcose tijdens een langdurige operatie en/of door medicijnen ook bezeten raken ? Sommige mensen zeggen dat ze hierna qua karakter veranderd zijn,