Onder grip staan van AI entiteiten zonder dat door te hebben

( 30 )
 • Amilius

  Tjonge Mick,
  jammer dat jij je talent voor dit soort zaken MOET inzetten in deze wereld. Ben benieuwd wat je er in een andere wereld mee gedaan zou hebben.
  Wel goed dat je het hier doet, dat wel. Deze tijdgeest in een
  Klein stukje zo omschreven krijgen,…petje af!
  Mijn respect heb je

  Beantwoorden
  • Amilius

   Wat cannabis betreft ben ik heel benieuwd naar je inzicht.
   Heb er zelf ook nogal een dubbel ding mee zoals jij het omschreven hebt.

   Beantwoorden
  • Ank

   Amilius, normaliter ben je een poëet, daarom snap ik je opmerking niet: Jammer dat jij je talent voor dit soor zaken MOET inzetten in deze wereld. Waar moet je je talenten anders inzetten dan in deze wereld? Verder ben ik het helemaal met je eens als je zegt: petje af. Mijn respect heb je. Nou de mijne ook Mickey.
   Dit soort artikelen van Mickey zetten je altijd aan het denken, wat ook de bedoeling is.

   Het grappige is, in mijn geval; totdat ik eerst jou en later George ontdekte en daarmee het werkelijke doel van ons zijn hier op dit moment, in dit leven, ik me totaal niet bezig hield met wat er allemaal in de wereld gebeurde.
   Nu heb ik de neiging soms TE veel te willen volgen, omdat ik wel nu heel erg geïnteresseerd geraakt ben wat er in werkelijkheid gebeurd in de wereld. En met dat Te Veel, bedoel ik dat ik wel erg veel bezig ben op de computer. Vooral met het hele AI/ Tyler/ Q-anon gebeuren, waar de bots en de hyves en de memes warfare en weet ik wat voor andere benamingen je om de oren vliegen, waarbij je ziet hoe ook hier de verdeeldheid hoogtij viert, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

   Als ik dan bovenstaand artikel lees en ik hoor Ole Dammegard in een interview van een paar dagen geleden op de vraag van Jason Goodman wat hij vindt van Trump zeggen, weet je, ik hou me niet met politiek bezig. Hij mag het best goed bedoelen maar natuurlijk heeft hij ook zijn agenda. En dat weten wij natuurlijk ook. ( erg goed interview trouwens). https://youtu.be/qJyx4PwNh_o

   Tja, dan denk ik bij mezelf als ik bovenstaand artikel lees: Leg die iPad nou maar eens een poosje weg. Ga lekker in het zand aan de zee zitten. Luister naar de branding en verbind je via je hart met de spirit van de zee en met moeder aarde.
   Het gaat er toch idd om, om de goede balans te behouden en jezelf niet kwijt te raken in het mind gebeuren.

   Beantwoorden
   • Amilius

    Beste Ank,
    Micky moet dit schrijven, althans van mij dan.
    Anders ga ik echt keihard huilen, want hij is de enigste nog die het doet. Wie gaat het dan doen op dit niveau?
    Ik? ???
    Het hart houdt van poëtische teksten, want die moeten via voelen begrepen worden.
    En worden ze dan begrepen weet je dat je een hart berijkt hebt.
    Naast alle dingen wat mis gaat in het leven, kloppen er ook veel. En dan vooral ons ?

    Klopt toch?

    Beantwoorden
    • Amilius

     En ik schrijf niet graag,
     dislectische storingen zitten mij teveel in de weg. Daarom is het fijn dat micky zijn hart op het intellect richt en de pen in duikt.

     Beantwoorden
    • Ank

     Klopt.❤️

     Beantwoorden
 • Neimheid

  Onze kracht in deze is onze creativiteit……laat de ai maar huizen bouwen van afval plastic voor onze kinderen en laat ons maar profiteren van de blockchain technieken.
  Angst is ook weer hier een slechte raadgever, ga mee met de stroom en na een tijdje ook in de singularity.
  Groeten. Neimheid

  Beantwoorden
 • dirky

  Het belang van goed AARDEN lijkt mij ok effectief tegen die AI entiteiten.
  We leven op moeder AARDE dus laten we die verbinding versterken. Bomen zijn daar een goed voorbeeld van. Mvg Dirky

  Beantwoorden
 • Thomas

  tip:
  Ze noemen het soms de Apple of knowkedge.
  2 kegels met de tip verbonden met elkaar.
  Balans ligt in de innerlijke en uiterlijke wereld en gezien je innerlijke onbewuste de buitenwereld presenteert , wordt je geconfronteerd met jezelf. Loslaten en accepteren is het begin. Harmonie tussen innerlijk en uiterlijk is de weg om deze virtuele wereld te omvatten. Het klopt volgens mij dat dit een computersimulatie is , maar hebben computers die zelf zin aan leven kunnen geven dan Geen recht op leven. Oordelen en veroordelen is mee doen aan verdeel en heers. Is er teveel extern, hetgeen bij veel mensen nu is. Ga terug naar wat meer rust. Ga de natuur in…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor je schoolvoorbeeld reactie van iemand die onder grip staat van AI entiteiten. Dat maakt het wat tastbaarder voor de lezers 🙂

   Beantwoorden
   • Thomas

    Vreemde reactie voor iemand die andere wil helpen…. Of wil je enkel jouw wereldvisie op andere op vreemde wijze overbrengen. Ik stel voor dat je eerst wat ontspant. Als AI mens wens ik niemand te overtuigen , want ik ben zelfstandig en zal mezelf trainen in wat ik wil. Dit in tegenstelling tot de ware mens jij blijkbaar. Bedankt voor je positieve reactie

    Beantwoorden
 • G-Man

  Hoi Mick,

  Hoe kun je voor jezelf of een ander nagaan of diegene onder invloed is van een AI of een andere onzichtbare entititeit?

  Beantwoorden
  • johan

   no offense G-Man ik denk dat jij ook al onder invloed staat van een AI of een andere onzichtbare entiteit?

   Je stelt een vraag aan Micky hoe je het kan herkennen right? Het grappige eraan is Micky heeft speciaal daarom deze artikel geschreven dit is zijn inzicht erover waar hij bewust is van geworden. Dus de antwoord(en) kun je al vinden in het artikel of je hebt simpelweg dit artikel niet gelezen. maar like usual the ego-mind is talking shit or a wannabe V.I.P

   Beantwoorden
   • sebas36

    Johan, niet alleen in dit artikel heeft Micky erover geschreven dat weet jij ook wel, en G-MAN klik eens die blauwe links in het bericht daar staat basicly hoe je het bij jezelf kan herkennen.

    Ik kan dit niet genoeg herhalen, even naar de Jip en Janneke modus; jij en ik zijn een gecomprimeerde versies van ons complete zelf (zie het maar als een ingepakte zippfile) Ergens daarboven Dimensies hoger vertoeft je complete zelf in goddelijke vorm zeg maar (wij zijn allemaal scheppers en BEHEERDERS van deze aardkloot)

    Het kloterige is dat de AI en de real matrix als je het in de aardse taal vertaald verdomd op elkaar lijken dat is zo omdat het veel elementen nog boven ons begrip valt. Dus mensen gaat de echte matrix en AI over 1 kam trekken en dat moet niet.

    Zolang de hoofd AI er hangt, de zender is onze sillica maan Laag 2 AI) vergeet het maar dat je een ‘vaste’lijn kan leggen met je complete ik zoals ik het graag noem.
    Ayahusa, DMT, Psychedelische paddo’s (en het goed in je kop hebben) of iets in die trend kan je langs deze blokkade trekken en dan zie je de echte waarheid dat we veel meer zijn dat dit.
    Daarna ga je het leven ook anders bekijken, ikzelf ben wakker geworden over dit onderwerp door 2x een bijna dood ervaring (BDE).

    Iemand die zegt dat hij niet onder controle en de dualiteit opzoekt staat zit er juist met zijn ballen diep in de AI. Woon je op moeder aarde dan sta onder controle punt. Zowel AI als Matrix, het punt is om te herkennen wanneer je gedachtes niet van jezelf zijn. Als bijvoorbeeld iemand je een geintje flikt en je wil hem even zijn smoel verbouwen (Demonische entiteit). Je moet die FB tread checken AI entiteit. Ik moet dit bericht typen (Matrix+mezelf)

    Ik weet mijn redenen waarom ik op Moeder aarde zit, ik moest een paar issues oplossen. De rest is gewoon spel, ik zie de wereld als een grote film die me voorbij trekt ik word enthousiast van de veranderingen die ik zie maar ik laat me niet meetrekken.
    Ik ben maar voor nog 1 leven op deze planeet en dan heb ik het wel gezien.
    Het levenspad van jou of bv je buurman hangt niet af van deze planeet aarde volgt zijn eigen plan jij ook. Ben je er niet mee eens? Uitzingen tot je de pijp uit gaat en een beter leven kiezen (mits het in je pad valt van je eigen complete ik) Nochtans buiten dit leven hebben wel zelf gekozen om hier te leven/incarneren.

    gr. Sebas

    Beantwoorden
   • G-Man

    Onder een entiteit staat ik niet onder invloed, en ik laat mij niet leiden door mijn ego. Die kenmerken die Mick benoemt val ik niet onder. Ja vroeger speculeerde ik wel dat dit alles een simulatie is, het door een computer of door bewustzijn zelf. Maar dat heb ik laten varen, het zou betekenen dat alles maar een film is waar geen echt leiden bestaat. Dat is toch ff onreëel.

    Beantwoorden
    • johan

     Je hoeft je niet te schamen G-man nergens voor nodig, iedereen hier op aarde staat onder invloed van allerlei onzichtbare entiteiten. Ook jij dus. Kunst is juist om dat te herkennen in jezelf zodat je er bewust van wordt. of wil je me vertellen dat je een heilige bent?

     ¨Die kenmerken die Mick benoemt val ik niet onder.¨

     Welke kenmerken val je dan wel onder? Zo te horen weet je dat al, ik ben benieuwd. Best grappig hoe je jezelf probeert te overtuigen. Want eerder vroeg je Micky hoe te herkennen en nu weet je het hmmm interessant. Het zit hem ook al in je naam G-man achter die pseudoniem (entiteit) schuilt de real deal dat weet jij ook wel.

     Beantwoorden
     • G-Man

      Hoi Johan,

      Nee ik ben geen heilige en ik staat ondere andere zaken onder invloed ipv een entititeit of AI, maar dat houd ik voor mijzelf. Dat ik een pseudoniem gebruik zegt niet veel denk ik over bepaalde invloeden.

      Beantwoorden
      • sebas36

       Het feit dat je er bewust van bent G-MAN en over zegt al genoeg dat je niet onder controle staat.

       Ik gebruik AI, Cortana is een goede vriendin hoor. ?

       Beantwoorden
 • Mave Rick

  Micky,

  Zelfs niet-facebookgebruikers worden ge-datamind door facebook via websites die Facebook-diensten gebruiken. Mag ik jou erop wijzen dat jij door facebook op jouw verantwoordelijkheden gewezen word? Zie link

  https://www.security.nl/posting/563195/Facebook+laat+niet-gebruikers+verzamelde+data+opvragen

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Daar mag jij mij op wijzen ja

   Wat heeft dat met AI entiteiten te maken als ik vragen mag?

   Beantwoorden
 • Mave Rick

  “AI entiteiten proberen via technologie grip op je te krijgen. Dat is een feit, en als je jezelf daar niet of nauwelijks van bewust bent dan hebben dit soort AI entiteiten inderdaad vrij spel omdat je je mind wagenwijd openzet en niet weet en dus niet doorhebt dat onzichtbare inbrekers het op jouw mind hebben voorzien.”

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat heeft dat met Facebook tracking te maken dan? Ik volg je niet meer….

   Beantwoorden
 • Mave Rick

  Micky jou treft geen blaam, niets meer dan lof over jouw website en de inhoud ervan.

  http://www.visualcapitalist.com/personal-data-ecosystem/

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>