Emery Smith – Werken in een geheime ondergrondse basis (video)

2
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Hier hoor je één persoon praten over zijn werk. Terwijl je luistert naar zijn verhaal, krijg je een klein beetje inzicht in de omvang van deze operaties voor wat betreft het aantal mensen wat hierbij betrokken is. Te beginnen met de architecten die de lokaties ontwikkelen, de firma’s die ze bouwen. Alle bedrijven die betrokken zijn bij de produktie van alle materialen die nodig zijn voor de uitvoerende kant van het werk, van apparatuur tot de speciale pakken etc. etc. Alle mensen die alle facetten van de controle over de mensen die voor ze werken, uitvoeren. De ongelooflijke hoeveelheid mensen… Lees verder »

sebas36

Bedankt nog Micky voor de link op de mail, ik had hem zaterdag al gekeken. Is deze gast niet dezelfde als de klokkenluider mij DR. Greer? volgensmij wel.
Eigenlijk weinig nieuwe info voor mezelf.
Ik blijf erbij Goode Wilcock Greer. Zelfde laag 2 als Trump Elon Musk enzovoorts. Alles nemen met een pallet(geen korrel) zout.