Emery Smith – Werken in een geheime ondergrondse basis (video)

( 2 )
 • Ank

  Hier hoor je één persoon praten over zijn werk. Terwijl je luistert naar zijn verhaal, krijg je een klein beetje inzicht in de omvang van deze operaties voor wat betreft het aantal mensen wat hierbij betrokken is. Te beginnen met de architecten die de lokaties ontwikkelen, de firma’s die ze bouwen. Alle bedrijven die betrokken zijn bij de produktie van alle materialen die nodig zijn voor de uitvoerende kant van het werk, van apparatuur tot de speciale pakken etc. etc. Alle mensen die alle facetten van de controle over de mensen die voor ze werken, uitvoeren. De ongelooflijke hoeveelheid mensen die een onnatuurlijk leven van secrecy moeten leiden als ze één keer deze wereld binnengestapt zijn en ook nog als ze eruit gestapt zijn omdat er ook dan nog een heel leger aan mensen nodig is om hen te controleren en te bedreigen en eventueel de bedreigingen uit te voeren. De ongelooflijke hoeveelheid geld die hier mee gemoeid is.

  Beantwoorden
 • sebas36

  Bedankt nog Micky voor de link op de mail, ik had hem zaterdag al gekeken. Is deze gast niet dezelfde als de klokkenluider mij DR. Greer? volgensmij wel.
  Eigenlijk weinig nieuwe info voor mezelf.
  Ik blijf erbij Goode Wilcock Greer. Zelfde laag 2 als Trump Elon Musk enzovoorts. Alles nemen met een pallet(geen korrel) zout.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>