Geef ons hoop YouTube, zodat het morgen beter gaat!

( 37 )
 • Ank

  De reden dat ik naar sommige YouTubers kijk is omdat ik erg geïnteresseerd ben in wat er gaande is, vooral het technische/artificiele aspect en wat er allemaal uitgerold wordt, zowel aan positieve als negatieve AI/TI.
  Maar ook op andere gebieden hoor je zoveel waar je geen idee van had dat het bestond; of iemand legt hele interessante verbanden.
  Vroeger was kritisch zijn IN; ook als het alleen maar zogenáámde kritiek was. Want wat is kritiek: meestal geen objectieve vraagstelling maar de ene mening, die van de interviewer, plaatsen tegenover de mening van de geïnterviewde.
  In de MSM wauwelt men elkaar nog steeds na. Er wordt een bericht de wereld ingegooid en niemand checkt of het waar is en nadat het verhaal een aantal keren herhaald is, is het de waarheid.
  Wat dat betreft is er niks nieuws onder de zon met het YouTube gebeuren. Het blijft daarom zaak om op te letten wat JIJ relevant vindt en wat niet en daarbij is het zaak een zekere afstand te bewaren.

  Ik geef graag toe dat ik me soms een beetje teveel mee laat slepen, ook al hou ik mezelf voor dat ik probeer neutraal te blijven. En op dat moment zegt de Matrix Mind Control: Yes, ik heb je te pakken.
  Het blijft een vallen en opstaan.

  Beantwoorden
 • latevogel

  de ‘cabal’ zal opgeheven worden. Deze planeet komt niet in het bezit van Orion. Er schijnt nog teveel ‘menselijkheid’ onder de mensen te zijn waardoor het rekruteren (oogsten), op een aantal hooggeplaatste psychopaten na, onmogelijk wordt. Als gevolg hiervan is de Raad van Saturnus genoodzaakt om het plunder-contract van Orion niet verder te verlengen.

  Hoe deze hele ‘film’ verder verloopt en hoe lang het nog duurt, weet ik niet. Maar het einde is wel verklapt.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   En wat doe jij persoonlijk daaraan (wat is jouw bijdrage in het geheel, wat heb jij in jezelf zoal opgelost) behalve de raad van Saturnus (iets waar ik nog nooit van gehoord heb) blijkbaar serieus te nemen en daarmee dus je macht aan uit handen te geven als ik vragen mag?

   Of is je reactie satire, want het is een schoolvoorbeeld van waar ik op doel in mijn artikel….

   Beantwoorden
   • sebas36

    Och de council of 9 bedoeld hij denk ik, dat zijn die wannabe goden die onder andere ons stukje space beheren.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Dat kan, of hij bedoelt de witte broederschap van Saturnus, dat is zo’n new cage zwamverhaal.

     En de Orion plunderaars, ook zo’n mooie term haha. Orion bestaat volgens mij uit letterlijk miljarden sterren en planeten. Een beetje generaliserend is die uitspraak van hem dus wel haha.

     Beantwoorden
     • latevogel

      In aanvulling op de reactie van jou, Mickey:

      “Orion bestaat volgens mij uit letterlijk miljarden sterren en planeten. Een beetje generaliserend is die uitspraak van hem dus wel haha.”

      Met Orion bedoel ik wat jij ook vaker in je artikelen schrijft. Het is deze Orion-groep met hun “service-to-self” instelling. Verborgen achter dikke lagen van sluiers waar geen enkele nuchtere mens van af weet.

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Ik begrijp je, maar persoonlijk schrijf ik al zeker 5 jaar niet meer over een Orion groep. Om de reden die ik eerder aangaf, zelf zou ik ook niet willen dat ze alle inwoners van dit Zonnestelsel over 1 kam zouden scheren. Ik prefereer krachten van beperking tegenwoordig als term.

       Beantwoorden
   • latevogel

    Ik baseer dit op The Law of One, of het Ra Materiaal. Ik geloof dat je in het verleden wel wat artikelen hebt geplaatst hier op IR.

    Uit eigen ervaring kan ik jullie meedelen dat de “poort naar intelligente oneindigheid”, zoals dat in het materiaal wordt aangeduid en uitgelegd, echt is. Dit heb ik jaren geleden zelf ervaren. Dit heeft mij gemotiveerd om persoonlijk zelf verder onderzoek te doen binnen die vijf gechannelde boeken uit de jaren tachtig.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Klopt ik heb wel eens een artikeltje geschreven over het ‘The Law of One’ materiaal. Al wel weer ruim 6 jaar geleden, dat wel, ik was toen nog veel minder ver in mijn proces dan nu uiteraard, maar achter de kern van dat artikel sta ik nog steeds https://www.indigorevolution.nl/the-law-of-one-material-een-verleidelijke-4d-val-html/ en die kern is dat ik van mening ben dat ‘The Law of One’ gechannelde propaganda is voor hetgeen ik inmiddels laag 3 noem ( https://www.indigorevolution.nl/de-drie-lagen-van-controle-probleem-reactie-oplossing-gezien-vanaf-een-kosmisch-niveau/ )

     Daar hoeven we het uiteraard niet over eens te zijn, ik waardeer in ieder geval je uitleg, je beweert niet zomaar wat, maar je hebt zelf onderzoek gedaan in het ‘Law of One’ materiaal en vormt daaruit een mening of een gevoel, dat kan ik enkel waarderen, we hoeven het namelijk zeker niet altijd eens te zijn.

     Beantwoorden
     • latevogel

      Daar ben ik blij om.

      Om terug te komen op de Council of Nine (of Saturnus). Deze Raad, althans volgens het materiaal, bestaat uit negen 8-dimensionale wezens, die, indien het nodig is, worden bijgestaan door 24 guardians van dezelfde “trilling’, octaaf of dimensie. Hun locatie zou zich bevinden, gezien vanaf onze ‘trilling’, in de ringen van Saturnus.

      Zij waken over de Aarde en de “inner planes”. De aarde zou in quarantaine zijn en goed worden bewaakt, buitenaardse bemoeials komen onder die omstandigheden daarom ook niet binnen tenzij zij er iets op vinden.

      Beantwoorden
 • sebas36

  Ik snap het best dat de het niet wil of kan volgen over Q/Assange Potus en B.
  Op youtube word veel gelult, heel veeel. De enigste die oprecht zijn is Roy Potter die B persoonlijk kent en Jason van destroying the illusion.
  Overigens volg ik alles via de orginele post bronnen zelf, Twitter en 4/8chan.

  Potus heeft al een paar x in tweets laten kennen dat hij met Q samenwerkt. (Q=Assange of het wikileaks team btw.)
  Het einddoel zijn ook crooked hitlery en complete aanhang maar eerst moet met chrirugische preciesie de onderlaag worden weggesneden.
  In Mei 2017 is dat al gedaan met de aller onderste laag pedo’s guntraders en dergelijke. Overigens ook in de MSM in Amerika geweest maar hier niet. Ook officiele documentatie evt. beschikbaar via FBI.gov
  Ook werkelijk 100den CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld zijn opgestapt.Ook officele documentatie aanwezig en 9200 Sealed indicement’s van de afgelopen 3maanden. Die lijst komt verdomt overeen met de afgestapte CEO’s. Diet word beschreven per staat en er is weer iemand geweest die die lijsten heeft samengevoegd.

  Nog even een kop uit MEI2017 van een Amerikaanse krant (nee in EU zie je dit soort nieuwsberichten niet, wel in Engeland trouwens)
  Police arrest 870 suspected paedophiles and rescue hundreds of children after smashing international internet ring.
  Europol hails ‘one of the most important investigations of online child sexual abuse ever conducted’

  (ik kan overigens de officiele documentatie vinden over al dit soort dingen, op de youtube channels zie je ze niet maar wel op Twitter mits je de goede volgt)

  Daarna hebben ze saoedi Arabie aangepakt, het geld systeem van deze elite. Ook in de MSM geweest. LOLZ ik wist het al 24h vtv dat het zou gebeuren. Q heeft nog altijd alles goed voorspeld.JFK shutdown wist ik ook al eerder, daar wilde een hoge pief ontsnappen. (waarschijnlijk Soros)

  Assange is veilig, en krijgt eind deze maand een generaal pardon.
  Hierna is de CIA aan de buurt en ze beginnen met NK wat een proxy is van de CIA. Daarom is de raket van Elon Musk de lucht in gegaan. Die payload zal zorgen dat Kim niemand kan deren. Daarna zal je ook grote koppen zien rollen. we zullen het zien in december 2018 wat er allemaal is gebeurd.

  Waarom al die geheimzinnigheid? met bv. Q? omdat ze niet willen dat de Elite gaat lopen ondertussen vandaar is ook alles criptisch. De clinton foundation en de clinton’s en vele anderen zijn de laatste die aan het schavot gaan.
  Ik hoop dat er nog ruimte is op GITMO voor de Clinton’s want de privejet’s met afgesloten transponders vliegen afgelopen weken af en aan.
  Hiterly heeft niet voor jan lul de servers in de fik gestoken.

  Dualimse??? Geen last van, ik zie de wereld toch als een balletje en speeltuin en bekijk het het uit een journalistiek oogpunt. What happen’s happen’s if not not. Ik dacht dat jij Micky bij deze daar wel een olifanten huid voor had gekweekt.
  Als je dit niet al langer volgt snap ik je reactie 100%, ik loop ook al 15 jaar aan te hikken bij dit soort personen/vloggers enz. 4x per jaar word de aarde vernietigd door Niburu enzovoorts.
  Het verschil is nu dat een President erbij betrokken is en dat veranderd de zaak.

  Youtube? Dat is ook een pile off shit, op een paar gebruikers na.
  Zoals Ltd. Col. Potter, die vroeger deepstate mensen heeft beveiligd en de echte verhalen en mensen persoonlijk kent.
  Tegenwoordig periscope en vele anderen.

  Ik zou zeggen, lekker de MSM blijven volgen en de #thestorm komt vanzelf ook in de MSM maar er moeten nog ff wat heilige huisjes om worden getrapt.. nog ff geduld dus Micky. en anders abonneren bij former ltd.Col. Potter die is ook oprecht. Ging vanmiddag uit zijn plaat trouwens. Hij is ook helemaal ziek van dingen die jij onder andere benoemd.

  Maar ik denk eerder dat RTL of RTL/z eerder met dit nieuws komt, aangezien de NOS ook onder controle staat van dezelfde elite wereld gemeenschap.

  Ik kan het nog wel uitgebreider brengen met links en oficiele documenten van bv. FBI enzo, maar ben moe 600km getrapt vandaag. Eerst moet de oude zooi worden opgeruimt die en al 60 jaar zit daarna komen er verandingen. Ik vermoed dat rond eind Februari #theStorm begint in de MSM, mischien wel eerder als de CIA/Kim de rode knop indrukt.
  oh ja Youtube zuigt….

  gr. Sebas

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik weet dat je het goed bedoeld Sebas, en waarschijnlijk heb je zoals gezegd alle bewijzen voor de beweringen die je doet in je reactie. Maar kan je bij onderstaande beweringen ietwat meer uitleg/bewijs geven voor gedane beweringen? Hoeft niet snel, rust lekker uit, er zijn belangrijkere zaken dan discussiëren over complottheorien!

   “Ook werkelijk 100den CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld zijn opgestapt.Ook officele documentatie aanwezig en 9200 Sealed indicement’s van de afgelopen 3maanden. Die lijst komt verdomt overeen met de afgestapte CEO’s. Diet word beschreven per staat en er is weer iemand geweest die die lijsten heeft samengevoegd.”

   Waar zijn die lijsten met die honderden opgestapte CEOs van grote bedrijven, kan je die met ons delen Sebas?

   “Daarna hebben ze saoedi Arabie aangepakt, het geld systeem van deze elite. Ook in de MSM geweest. LOLZ ik wist het al 24h vtv dat het zou gebeuren. Q heeft nog altijd alles goed voorspeld.JFK shutdown wist ik ook al eerder, daar wilde een hoge pief ontsnappen. (waarschijnlijk Soros)”

   Volgens mij mag Soros gewoon vrij rond vliegen hoor, hij is regelmatig in Europa te vinden. En wat heb je er eigenlijk aan dat je dit soort dingen al een dag van te voren wist? De Saoedi’s onthoofden nog steeds massaal burgers op het marktplein, bombarderen de hel uit Jemen, laten geen hulp voor de miljoenen Jemenieten in nood toe en sponsoren nog steeds terroristische groeperingen, dus echt aangepakt is dat land mijn inziens niet…

   “Hierna is de CIA aan de buurt en ze beginnen met NK wat een proxy is van de CIA. Daarom is de raket van Elon Musk de lucht in gegaan. Die payload zal zorgen dat Kim niemand kan deren. Daarna zal je ook grote koppen zien rollen.”

   Wat voor payload? Waarom is NK precies een proxy voor de CIA? (ik speel even een interviewer die wel doorvraagt naar beweringen die gedaan worden)

   “Waarom al die geheimzinnigheid? met bv. Q? omdat ze niet willen dat de Elite gaat lopen ondertussen vandaar is ook alles criptisch. De clinton foundation en de clinton’s en vele anderen zijn de laatste die aan het schavot gaan.”

   De Clintons zijn lang niet de hoogste in hiërarchie binnen die satanische netwerken. Degenen bovenin kennen we niet qua naam en gezicht. Gaan ze die lui dan eerder of later dan de Clintons opknopen?

   “Ik hoop dat er nog ruimte is op GITMO voor de Clinton’s want de privejet’s met afgesloten transponders vliegen afgelopen weken af en aan.”

   Waar zijn de bewijzen daarvoor? Ik bedoel wie zegt mij dat het allemaal pedo’s zijn die daar heen gevlogen worden en waar kunnen we die geheime transponder lijsten vinden op het internet?

   Wederom gaat alles over de VS, CIA, FBI, Trump, en al het andere wat niets met Nederland bijvoorbeeld te maken heeft? Verder is er meer leed in de wereld dan pedofilie alleen. Ik ben ook de eerste (ik kwam daar als website ook als eerste mee) om te zeggen dat er onder Trump een andere wind is gaan waaien in de VS. Maar ik zie nu veel aannames gedaan worden en zie niet wat dat alles bijvoorbeeld in Nederland oplost laat staan wat al deze externe arena zaken in onszelf oplost?

   Beantwoorden
   • sebas36

    Mischien dat ik deze week nog een dogje vrij krijg, anders klap ik de de documenten en zooi dit weekend wel op…

    Het heeft niet zozeer met pedofellie te maken, dat is maar een onderdeel van de elite. Meer belanrijk zijn de geldstromen en machtverhoudingen want daar gaat het om…

    Deze week gaat er nog wel meer gebeuren, maar vergeet niet de CIA door Truman ingesteld zijn de drughandelaren pedohandelaren en hebben een eigen secret space program buiten de Amerikaanse marine die ook een space tak heeft.

    Maar alle vragen die je stelt kan ik wel backuppen met officiele links. Als ik tijd heb zal ik je de exacte links wel geven.

    Qoute;Wederom gaat alles over de VS, CIA, FBI, Trump, en al het andere wat niets met Nederland bijvoorbeeld te maken heeft? Verder is er meer leed in de wereld dan pedofilie alleen. Ik ben ook de eerste (ik kwam daar als website ook als eerste mee) om te zeggen dat er onder Trump een andere wind is gaan waaien in de VS

    SHell, Monsato BASF CIA Rotschield/soros 7th floor enz. dat is 1 kliek na de 2de wereld oorlog. Daar was Berhard na WW2 en de KLM erg druk mee zoek maar op. Het is 1 complete SCAM alles is na te zoeken via google.
    Famillie Bush heet officeel Scherff, alle elites hebben hun roots in west europa liggen.ook die hebben weer 100% invloed of de navo.
    We zouden nu moeten leven als de Jetsons, maar macht/satanisme is voor deze kringen het belangrijkste. Baal vereren voor macht. Alles is connected.
    Ik ga naar bed.
    Gr. sebas

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     “Qoute;Wederom gaat alles over de VS, CIA, FBI, Trump, en al het andere wat niets met Nederland bijvoorbeeld te maken heeft? Verder is er meer leed in de wereld dan pedofilie alleen. Ik ben ook de eerste (ik kwam daar als website ook als eerste mee) om te zeggen dat er onder Trump een andere wind is gaan waaien in de VS

     SHell, Monsato BASF CIA Rotschield/soros 7th floor enz. dat is 1 kliek na de 2de wereld oorlog. Daar was Berhard na WW2 en de KLM erg druk mee zoek maar op. Het is 1 complete SCAM alles is na te zoeken via google.
     Famillie Bush heet officeel Scherff, alle elites hebben hun roots in west europa liggen.ook die hebben weer 100% invloed of de navo.
     We zouden nu moeten leven als de Jetsons, maar macht/satanisme is voor deze kringen het belangrijkste. Baal vereren voor macht. Alles is connected.”
     Ik had de vraag wellicht wat beter moeten formuleren. Waar het mij een beetje om gaat is het feit dat mensen (ik zeg niet dat jij dat doet hoor, want ik weet dat je de diepere lagen ook doorgrondt, maar even in het algemeen generaliserend bedoelt dit) constant in het drame vertoeven. Dan is straks de satanische laag 1 weg, wat inderdaad gaat gebeuren, en dan zitten we me met de volgende laag van controle opgezadeld, wat ook gaat gebeuren, en al die mensen die al die tijd bezig waren met zichzelf bezig houden met dat drama vallen daarna in het volgende drama (laag 2). Ze hebben in al die jaren niet in zichzelf gegraven, weten nog steeds niets wie en wat ze in werkelijkheid zijn, hebben geen idee van hun innerlijke kracht en kennis, weten nog steeds niets van externe manipulaties, e draaien daardoor hun rondjes in de mallemolen van de Matrix gewoon door, zonder dat ze maar iets gegroeid of geheeld zijn als mens.
     Dat bedoel ik eigenlijk te zeggen, ook met mijn artikel.
     En gooi het van het weekend maar even online als je zin/tijd/energie hebt die linkjes, want sommige van die zaken daar ben ik zeker in geinteresseerd, maar normaliter krijg ik van veel anderen alleen maar de video’s met de beweringen daarin opgestuurd en ontbreken de documenten of de bewijzen voor de gedane beweringen. Heeft verder geen haast hoor.

     Beantwoorden
     • Theo Thuis

      @Micky & Sebas: ik heb een joutroepje van die CEO’s lijst bekeken, maar vind het niet veel zeggen. De bron is toevallig Q Anon. Ik heb ze niet nageteld, maar lijken mij eerder tientallen in het laatste kwartaal van vorig jaar. De enige interessante naam, die ik voorbij zag komen was Tony Pedosta, ontslag van zijn eigen bedrijf. Normaal gesproken niets bijzonders onder de boys. Ik plaats dit in het kader van de hoopzooi bezighoud fabels. Hoeveel CEO’s hebben er in de voorliggende jaren ontslag genomen? Wat was de reden? Hoeveel CEO’s zijn er wereldwijd? Hier in hol-land zijn het er al duizenden, schat ik 😉
      Voor nieuwsgierigen de link: https://www.youtube.com/watch?v=7x5jFRjT1Kw
      Groetjes Theo

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Bedankt voor de link Theo.

       Ik vind het ook niet bijzonder die lijst(en). En veel mensen zijn alweer vergeten waarom Tony Podesta aftrad als CEO van zijn eigen bedrijf. Dat kwam doordat uitkwam dat deze Podesta Group onder andere de pro-Russische Oekraïners hielp, dat bleek uit het FBI onderzoek naar Trumps ex-campagneleider Paul Manafort. Het ging in ieder geval niet om kindermisbruik.

       Er zijn inderdaad tienduizenden zo niet meer CEO’s wereldwijd. Het zegt mij ook niets die lijst.

       Beantwoorden
 • Reille

  helemaal eens met dit artikel. ook in de bijbel draait het altijd om hoop, een zoethoudertje zodat we al duizenden jaren lekker rustig in de pas van de matrix lopen. ook Fulford en nog zo,n figuur staan bol van de beweringen over arrestaties en mislukkingen van de ,deep state,. het dagelijks leven zou er door moeten veranderen in positieve zin maar er is niets van te merken. YouTube voorziet in ieders behoefte.

  Beantwoorden
 • Gerben

  Quoot: “dat eeuwige Calimero complex, het zit in werkelijkheid allemaal in onszelf. Het zou aan ons moeten zijn om dat voor onszelf in onszelf op te lossen”

  Dan zouden we er zijn maar is er niets meer over om over te zeuren
  Dat zou zeuren zijn

  Beantwoorden
  • Gerben

   Tussen aangepraat en afgeleerd gaat een hoop lol verloren P

   Beantwoorden
 • Amilius

  Altijd weer een glimlach als ik wat van je lees, bitter zoete lach, maar wel en lach.

  Gewoon door fietsen en er langs sturen dus, aan het eind van de rit ligt de waarheid te wachten.
  Hoop is: dat je overeind blijft als je stopt.
  De drol in de pot.
  Het werk wat gedaan moet worden.
  Een berg die je maakt om als schans te gebruiken.
  Daar kan ik een hoop op doorborduren, maar dat word net zo saai als de youtube filmpjes over hoop.
  Geef mij maar een keiharde waarheid, daar kan ik een hoop mee.
  Fijne dag Mick, ik hoop het voor je.

  Beantwoorden
 • Amilius

  https://youtu.be/02WuEbUq_6c
  Bedoel je dit?
  Of…
  https://youtu.be/JzX2K3Gs_GQ
  Ik denk dat intenties meer zeggen en doen dan hoop.
  Karma is a bich, en geeft er niks om waar je op hoopt.
  https://youtu.be/fTejFKHRk48

  Op zich wel geinig dat youtube,vind ik.

  Beantwoorden
 • Douwe Beerda

  Wat je omschrijft laat zien waar een boel mensen nog zitten in hun eigen ontwikkeling. Op een bepaald niveau in bewustzijnsontwikkeling begrijpen mensen nog niet dat zij soevereine mensen zijn en dat zij verantwoordelijk zijn voor hun gedachten, emotie en acties en dat het hun acties zijn waarmee ze de wereld vormgeven gebaseerd op hun gedachten.

  Geloven dat je eigen leven beter wordt als andere mensen gestraft worden is niet per se heel logisch. Geloven dat andere mensen dan ook nog die slechte mensen voor jou moeten aanpakken en jij zelf niets hoeft te doen daarvoor is ook onlogisch maar het is wel gemakkelijk om te geloven. Ik hoef zelf geen actie te ondernemen en de wereld wordt beter.

  Verder is het natuurlijk volledig aan jezelf wat je wel en niet bekijkt op de YouTube. Je kunt je abonneren en afmelden voor waar je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie ligt op het moment. Mensen kunnen idd naar youtube kanalen kijken waar de elite zogenaamd wordt aangepakt of ze kunnen kijken naar hoe ze zelf gezonder kunnen leven, hoe ze zelf een voedselbos kunnen planten, hoe ze zelf hernieuwbare energiebronnen kunnen installeren etc.

  Zelf ben ik buitengewoon blij met YouTube juist omdat het communicatie van mens tot mens mogelijk maakt zonder tussenkomst van anderen (buiten de mensen die de youtube algoritmes programeren en controleren) en zonder de centralisatie en top down informatie verspreiding zoals bij tv en radio.

  Wees gewoon voor jezelf heel helder waar je wel en niet naar wilt kijken en dan kun je YouTube gebruiken zoals je wilt.

  Beantwoorden
 • Dirk

  Djeezes, hoeveel tijd heb ik wel niet vergooid aan dat soort filmpjes op Youtube die ik toen meteen voor waar aannam. Complete overkill. Tot ik op jou site terecht kwam, Micky. Zowat de enige die ik nog volg.

  Terugkijkend had ik het wel nodig in mijn persoonlijk proces, anders had ik hetgeen jij vertelt voor geen meter verstaan. Van alles wat ik ooit gezien en gelezen heb, mocht ik ondertussen 95% terug overboord gooien. Maar compleet nutteloos was het nooit.

  Ik bekijk nog altijd filmpjes op YT, maar wel vanop een grotere afstand en kwaad krijgen ze me niet meer. Ondertussen is het een soort van entertainment geworden. Ik lach namelijk wel eens graag.

  Ben getriggerd door wat Sebas betreffende hierboven nog allemaal weet te melden. Laat maar komen! (600 km?!)

  Beantwoorden
  • sebas36

   Ik ben alle documenten her en der tegengekomen, dus ik moet ff graven en na mijn werk heb ik er geen zin meer in. 4.30u stap in in de auto en tussen 19 en 20u ben ik weer thuis. Jup 600km vandaag 543km en een stuk of 15 klanten beetje Z.limburg Luik en Tongeren…

   Beantwoorden
 • ientje

  dank je wel, ik zat hier zelf al op te broeden, maar ben niet zo’n schrijver, nu kan ik het delen!

  Beantwoorden
 • sebas36

  @theo, bedankt voor je reactie, want hiermee bevestig je waar ik een op doelde, heb jij de nieuwe lijst van CEO’s al gevonden?, nee dus. wikleaks ingedoken fbi vault ook niet dus.
  Net zoals het secret space program de verhalen van Cory goode emery smith enz. is alles zwaar gecompartimenteerd (in delen, dus) voor geheimhouding maar ook het uitgaan van dit soort informatie omdat als alles ineekeer los word gegooit krijg je complete anarchie op de aardkloot omdat mensen dan compleet gaan flippen die nog lekker in hun coconnetje zitten.

  De overige documentatie is staat gewoon op internet dus en is te vinden op de bovengenoemde sites maar ook discussie forums waar word gelinkt naar de documenten en je eigen mening kan vormen. Maar helaas weer, zoeken mensen dingen wat kant en klaar op hun bord ligt en gaan niet zelf op onderzoek uit om hun eigen mening te vormen en het grotere plaatje te zien.

  Dit is dus ook precies wat er mis is met de huidige alt-generatie, mensen willen alles kant en klaar op hun bordje en dat is dus ook het probleem. Ook op de site van Micky kom ik het vaak tegen, daarom zet Micky ook steeds een shitload aan eigen links in zijn collums en het word niet gelezen.
  Liever een burger van de MAC dan zelf ff 10min in de keuken staan zeg maar.

  Tony podesta, man een shitload aan informatie en niet alleen over pizza’s uranium one en nog vele andere zaken heeft hij ontslag genomen.
  Ook in de Amerikaanse MSM staat ook heel veel wikileaks allemaal te vinden en vele andere sites.
  https://medium.com/@rossdaniels/the-real-kicker-in-the-uranium-one-scandal-enter-john-tony-podesta-226774a9eeaf

  Deepstate, gewoon een hogere regering waar FAKE news CNN zelfs over praat ook aangeduid als Deepstate in de shows. Daarom ook een picture van 7thfloor deepstate van FBI vault ze bestaan gewoon. 100% bewijs op papier, maar ook zeker niet de intentie gehad op dieper niveau voor jezelf het plaatje compleet te maken.
  Als je denkt dat 1 of 2 documenten het ultieme bewijs leveren ben jezelf wat je zegt.

  Begrijp me niet verkeerd, ik hoef noemand wat wijs te maken of mijn eigen mening te bewijzen, als mensen meer willen weten wil ik best wat handvaten geven maar je moet je eigen mening vormen op basis van informatie en niet op gevoel of wat een ander zegt. Maar het intereerst me geen reet als mensen het niet willen weten, zolang ik het maar weet.

  ik hou van puzzels en heb sinds mijn jeugd al de drang om alles te onderzoeken. met 5 jaar draaide ik de radio in de huiskamer al uit elkaar om maar even aan te geven. Ik kan zeker nog wel wat diepere links geven Podesta mails en vele andere zaken en dan nog is het nog steeds een handvat om op je eigen search de dingen te vinden.

  Die paar pics was ff een greep uit 10min. wat zoeken, vanmiddag heb ik Micky een kleine timeline gestuurd lang niet alles meer een hap uit het hele verhaal van de Uranuim one geouwehoer. ook Nederland is daarbij betrokken cia clintons enz. Overigens de clintons hebben verkocht aan North Korea maar ook een complete Uranium mijn in de USA verkocht aan Rusland.

  Ik ben geen goeroe en dat wil ik ook niet zijn, het intereerst me geen bal eigenlijk hoe andere mensen de wereld zien maar ik wil het wel voor mezelf weten. Als er andere mensen zijn wil ik best zeggen waar te kijken maar je moet het zelf bekijken (niet via youtube of dat soort dingen) documenten en discussieforums met links naar de dingen die er toe doen waarmee ikzelf mijn eigen mening en idee kan vormen hoe de vork in de steel zit.

  Nogmaals, ik werk 60u p/w dus heb echt niet even de tijd om het gouden ei voor je te leggen, daar heb ook geen zin trouwens.
  Maar als mensen paden de deuren willen weten wil ik ze best vertellen waar ze moeten kijken. Maar je mag het zelf gaan onderzoeken en bekijken googlen en gaan lezen.

  Quote: “dat eeuwige Calimero complex, het zit in werkelijkheid allemaal in onszelf. Het zou aan ons moeten zijn om dat voor onszelf in onszelf op te lossen”
  Dan zouden we er zijn maar is er niets meer over om over te zeuren
  Dat zou zeuren zijn

  Precies, los het zelf op, kijk hoe het zit en vorm je eigen mening op basis van je eigen kennis en info dan ben je ook niet de calimero, maar word ook niet de goeroe..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Quote: “Maar het intereerst me geen reet als mensen het niet willen weten, zolang ik het maar weet.”

   Voor iemand die het geen reet kan schelen maak je jezelf nogal druk Sebas… 😉

   Sorry kon die opmerking niet laten, en ter Theo’s verdediging: volgens mij had Theo het alleen maar over die lijst met afgetreden CEO’s in zijn reactie, en niet over al datgene wat jij er nu bijhaalt en waar je jezelf over aan het verdedigen bent. Ik ben het trouwens roerend eens met Theo aangaande die lijsten met afgetreden CEO’s. CEO’s treden nu eenmaal wel eens af, en als je er wereldwijd tienduizenden hebt dan kom je al snel op een paar honderd per jaar die aftreden mijns inziens. Dat zegt wat dat betreft niets over criminele activiteiten, je kan ook gewoon een keer met pensioen gaan of overstappen naar een beter baantje. Over Tony Podesta ben ik het dan wel weer roerend eens met jouw relaas hierboven, dat is een crimineel.

   Om dezelfde reden kan ik niet veel met die sealed indictments lijsten van mensen die in de toekomst voor de rechtbank zouden moeten komen. Het zal best waar kunnen zijn, maar ik pin mijzelf daar niet op vast, ik hoor of zie het wel als Mabel en JP Balkenende en al die anderen op die lijst met een politiebusje worden voorgereden bij het nog op te richten viespeuken tribunaal wat dat aangaat.

   Maar dat ik daar niet veel mee heb maakt verder niet uit, als jij daar wel veel waarde aan hecht dan is dat helemaal goed en prima, iedereen moet lekker doen en laten waar hij of zij zich goed bij voelt is mijn motto.

   Beantwoorden
   • Theo Thuis

    Precies Micky, het ging mij ook alleen om die aantallen CEO’s, Sebas. Heb nog wel even verder gezocht of ik ergens documenten van de lijst kon vinden, of een verdere onderbouwing, maar vond zo snel niets, wel kwam ik meerdere tubes erover tegen. Die getallen op zich zeggen weinig, vooral in het laatste kwartaal zullen er veel CEO’s ontslag nemen om per 1 januari ergens anders weer CEO-tje te spelen. Dus wil ik op zijn minst wat vergelijking met de laatste kwartalen van de voorliggende jaren en uiteraard is de reden ook interessant. Er wordt de laatste tijd hoop rondgeschreeuwd over duizenden dit en honderden dat, zonder verdere onderbouwing en/of zonder bewijzen. Het is dus niets persoonlijks tegen jou Sebas, sterker, ik kan mij juist meestal goed vinden in jouw gedachtenkronkels. Groetjes Theo

    Beantwoorden
    • sebas36

     2 min. googelen
     12 sep. 2017 – Co-founder and CEO Mike Cagney has resigned from SoFi following allegations of sexual misconduct and fraudulent action.

     17 okt. 2017 – Amazon Studios chief Roy Price has resigned from his job after sexual harassmentallegations surfaced.

     3 nov. 2017 – Primary Wave Co-CEO David Guillod Resigns Amid Allegations of Sexual Assault … “Following recently reported accusations

     18 okt. 2017 – Just For Laughs founder Gilbert Rozon resigns over abuse allegations.

     21 jun. 2017 – Kalanick steps down after a series of missteps, including revelations of workplace sexual harassment and allegations of trade secrets theft.

     4 okt. 2017 – Silicon Valley “frat house:” Workplace sexual harassment allegations prompt another CEO resignation.

     1 nov. 2017 – National Public Radio’s news chief Michael Oreskes resigned Wednesday followingallegations he had kissed two women who were seeking jobs while he was Washington bureau chief at The New York Times in the 1990s. NPR CEO Jarl Mohn said he asked Oreskes for his resignation”because of …

     21 jun. 2017 – Travis Kalanick has stepped down as CEO of Uber. The news comes as the company has been hit with an extended barrage of scandal and controversy;

     Beantwoorden
     • sebas36

      hoeveel meer wil je er nog?

      Beantwoorden
      • sebas36

       nog een paar dan..
       23 okt. 2017 – John Besh resigned from the Besh Restaurant Group amid allegations that he enabled a culture of sexual harassment. …

       23 dec. 2017 – Miss America Organization CEO and Executive Chairman Sam Haskell, President and COO Josh Randle and Board of Directors Chairman Lynn Weidner have all resigned Saturday from their positions with … In a statement late Friday, Haskell called the allegations “dishonest, deceptive and despicable.”.

       21 jun. 2017 – Uber’s founder and CEO Travis Kalanick has resigned after mounting pressure from shareholders over a string of workplace scandals. ..

       Beantwoorden
       • sebas36

        allemaal toeval, toch?

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Nee zeker geen toeval. Zover ik kan lezen hebben genoemde voorbeelden allemaal te maken met de #MeToo campagne waar de heel erg low level viespeuken aangepakt zijn. Maar het is inderdaad ee begin van de grote schoonmaak, bedankt voor de voorbeelden Sebas.

         Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       286

       Beantwoorden
 • sebas36

  Quote: “Maar het intereerst me geen reet als mensen het niet willen weten, zolang ik het maar weet.”

  Voor iemand die het geen reet kan schelen maak je jezelf nogal druk Sebas

  Hhaha druk? zo ben ik gewoon en een uitgesproken mening, ADHD bommetje ook in het dagelijks leven. Steek een stekker in me reet en ik kan amsterdam 24H van stroom voorzien ???

  Beantwoorden
 • Dree

  Ik kwam deze interessante video waar Joseph Farrell zijn mening over Q-Anon geeft na zelf uitgebreid het Q-Anon materiaal doorgenomen te hebben. https://www.youtube.com/watch?v=3e_e5WI_mjg

  Ik wist niet dat er al een naam voor bedacht was, Joseph Farrell noemt het hopeporn en dat vind ik een hele goede term als het om Q-Anon, Benjamin Fulford, David wilcok, Kevin Annett en velen anderen in de alt media gaat. Het lijkt erop dat er van fearporn naar hopeporn word overgeschakeld om mensen passief te houden

  Beantwoorden
 • Richard

  Oh YouTube de favoriete plek van flat earth mensen en niburu gezwets.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>