Geef ons hoop YouTube, zodat het morgen beter gaat!

Abonneer
Abonneren op
37 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
3 jaren geleden

De reden dat ik naar sommige YouTubers kijk is omdat ik erg geïnteresseerd ben in wat er gaande is, vooral het technische/artificiele aspect en wat er allemaal uitgerold wordt, zowel aan positieve als negatieve AI/TI. Maar ook op andere gebieden hoor je zoveel waar je geen idee van had dat het bestond; of iemand legt hele interessante verbanden. Vroeger was kritisch zijn IN; ook als het alleen maar zogenáámde kritiek was. Want wat is kritiek: meestal geen objectieve vraagstelling maar de ene mening, die van de interviewer, plaatsen tegenover de mening van de geïnterviewde. In de MSM wauwelt men elkaar… Lees verder »

latevogel
3 jaren geleden

de ‘cabal’ zal opgeheven worden. Deze planeet komt niet in het bezit van Orion. Er schijnt nog teveel ‘menselijkheid’ onder de mensen te zijn waardoor het rekruteren (oogsten), op een aantal hooggeplaatste psychopaten na, onmogelijk wordt. Als gevolg hiervan is de Raad van Saturnus genoodzaakt om het plunder-contract van Orion niet verder te verlengen.

Hoe deze hele ‘film’ verder verloopt en hoe lang het nog duurt, weet ik niet. Maar het einde is wel verklapt.

sebas36
3 jaren geleden

Och de council of 9 bedoeld hij denk ik, dat zijn die wannabe goden die onder andere ons stukje space beheren.

latevogel
3 jaren geleden

In aanvulling op de reactie van jou, Mickey:

“Orion bestaat volgens mij uit letterlijk miljarden sterren en planeten. Een beetje generaliserend is die uitspraak van hem dus wel haha.”

Met Orion bedoel ik wat jij ook vaker in je artikelen schrijft. Het is deze Orion-groep met hun “service-to-self” instelling. Verborgen achter dikke lagen van sluiers waar geen enkele nuchtere mens van af weet.

latevogel
3 jaren geleden

Ik baseer dit op The Law of One, of het Ra Materiaal. Ik geloof dat je in het verleden wel wat artikelen hebt geplaatst hier op IR.

Uit eigen ervaring kan ik jullie meedelen dat de “poort naar intelligente oneindigheid”, zoals dat in het materiaal wordt aangeduid en uitgelegd, echt is. Dit heb ik jaren geleden zelf ervaren. Dit heeft mij gemotiveerd om persoonlijk zelf verder onderzoek te doen binnen die vijf gechannelde boeken uit de jaren tachtig.

latevogel
3 jaren geleden

Daar ben ik blij om.

Om terug te komen op de Council of Nine (of Saturnus). Deze Raad, althans volgens het materiaal, bestaat uit negen 8-dimensionale wezens, die, indien het nodig is, worden bijgestaan door 24 guardians van dezelfde “trilling’, octaaf of dimensie. Hun locatie zou zich bevinden, gezien vanaf onze ‘trilling’, in de ringen van Saturnus.

Zij waken over de Aarde en de “inner planes”. De aarde zou in quarantaine zijn en goed worden bewaakt, buitenaardse bemoeials komen onder die omstandigheden daarom ook niet binnen tenzij zij er iets op vinden.

sebas36
3 jaren geleden

Ik snap het best dat de het niet wil of kan volgen over Q/Assange Potus en B. Op youtube word veel gelult, heel veeel. De enigste die oprecht zijn is Roy Potter die B persoonlijk kent en Jason van destroying the illusion. Overigens volg ik alles via de orginele post bronnen zelf, Twitter en 4/8chan. Potus heeft al een paar x in tweets laten kennen dat hij met Q samenwerkt. (Q=Assange of het wikileaks team btw.) Het einddoel zijn ook crooked hitlery en complete aanhang maar eerst moet met chrirugische preciesie de onderlaag worden weggesneden. In Mei 2017 is dat… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden

Mischien dat ik deze week nog een dogje vrij krijg, anders klap ik de de documenten en zooi dit weekend wel op… Het heeft niet zozeer met pedofellie te maken, dat is maar een onderdeel van de elite. Meer belanrijk zijn de geldstromen en machtverhoudingen want daar gaat het om… Deze week gaat er nog wel meer gebeuren, maar vergeet niet de CIA door Truman ingesteld zijn de drughandelaren pedohandelaren en hebben een eigen secret space program buiten de Amerikaanse marine die ook een space tak heeft. Maar alle vragen die je stelt kan ik wel backuppen met officiele links.… Lees verder »

Theo Thuis
3 jaren geleden

@Micky & Sebas: ik heb een joutroepje van die CEO’s lijst bekeken, maar vind het niet veel zeggen. De bron is toevallig Q Anon. Ik heb ze niet nageteld, maar lijken mij eerder tientallen in het laatste kwartaal van vorig jaar. De enige interessante naam, die ik voorbij zag komen was Tony Pedosta, ontslag van zijn eigen bedrijf. Normaal gesproken niets bijzonders onder de boys. Ik plaats dit in het kader van de hoopzooi bezighoud fabels. Hoeveel CEO’s hebben er in de voorliggende jaren ontslag genomen? Wat was de reden? Hoeveel CEO’s zijn er wereldwijd? Hier in hol-land zijn het… Lees verder »

Reille
3 jaren geleden

helemaal eens met dit artikel. ook in de bijbel draait het altijd om hoop, een zoethoudertje zodat we al duizenden jaren lekker rustig in de pas van de matrix lopen. ook Fulford en nog zo,n figuur staan bol van de beweringen over arrestaties en mislukkingen van de ,deep state,. het dagelijks leven zou er door moeten veranderen in positieve zin maar er is niets van te merken. YouTube voorziet in ieders behoefte.

Gerben
3 jaren geleden

Quoot: “dat eeuwige Calimero complex, het zit in werkelijkheid allemaal in onszelf. Het zou aan ons moeten zijn om dat voor onszelf in onszelf op te lossen”

Dan zouden we er zijn maar is er niets meer over om over te zeuren
Dat zou zeuren zijn

Gerben
3 jaren geleden
Reply to  Gerben

Tussen aangepraat en afgeleerd gaat een hoop lol verloren P

Amilius
3 jaren geleden

Altijd weer een glimlach als ik wat van je lees, bitter zoete lach, maar wel en lach. Gewoon door fietsen en er langs sturen dus, aan het eind van de rit ligt de waarheid te wachten. Hoop is: dat je overeind blijft als je stopt. De drol in de pot. Het werk wat gedaan moet worden. Een berg die je maakt om als schans te gebruiken. Daar kan ik een hoop op doorborduren, maar dat word net zo saai als de youtube filmpjes over hoop. Geef mij maar een keiharde waarheid, daar kan ik een hoop mee. Fijne dag Mick,… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden

https://youtu.be/02WuEbUq_6c
Bedoel je dit?
Of…
https://youtu.be/JzX2K3Gs_GQ
Ik denk dat intenties meer zeggen en doen dan hoop.
Karma is a bich, en geeft er niks om waar je op hoopt.
https://youtu.be/fTejFKHRk48

Op zich wel geinig dat youtube,vind ik.

3 jaren geleden

Wat je omschrijft laat zien waar een boel mensen nog zitten in hun eigen ontwikkeling. Op een bepaald niveau in bewustzijnsontwikkeling begrijpen mensen nog niet dat zij soevereine mensen zijn en dat zij verantwoordelijk zijn voor hun gedachten, emotie en acties en dat het hun acties zijn waarmee ze de wereld vormgeven gebaseerd op hun gedachten. Geloven dat je eigen leven beter wordt als andere mensen gestraft worden is niet per se heel logisch. Geloven dat andere mensen dan ook nog die slechte mensen voor jou moeten aanpakken en jij zelf niets hoeft te doen daarvoor is ook onlogisch maar… Lees verder »

Dirk
3 jaren geleden

Djeezes, hoeveel tijd heb ik wel niet vergooid aan dat soort filmpjes op Youtube die ik toen meteen voor waar aannam. Complete overkill. Tot ik op jou site terecht kwam, Micky. Zowat de enige die ik nog volg. Terugkijkend had ik het wel nodig in mijn persoonlijk proces, anders had ik hetgeen jij vertelt voor geen meter verstaan. Van alles wat ik ooit gezien en gelezen heb, mocht ik ondertussen 95% terug overboord gooien. Maar compleet nutteloos was het nooit. Ik bekijk nog altijd filmpjes op YT, maar wel vanop een grotere afstand en kwaad krijgen ze me niet meer.… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  Dirk

Ik ben alle documenten her en der tegengekomen, dus ik moet ff graven en na mijn werk heb ik er geen zin meer in. 4.30u stap in in de auto en tussen 19 en 20u ben ik weer thuis. Jup 600km vandaag 543km en een stuk of 15 klanten beetje Z.limburg Luik en Tongeren…

ientje
3 jaren geleden

dank je wel, ik zat hier zelf al op te broeden, maar ben niet zo’n schrijver, nu kan ik het delen!

sebas36
3 jaren geleden

@theo, bedankt voor je reactie, want hiermee bevestig je waar ik een op doelde, heb jij de nieuwe lijst van CEO’s al gevonden?, nee dus. wikleaks ingedoken fbi vault ook niet dus. Net zoals het secret space program de verhalen van Cory goode emery smith enz. is alles zwaar gecompartimenteerd (in delen, dus) voor geheimhouding maar ook het uitgaan van dit soort informatie omdat als alles ineekeer los word gegooit krijg je complete anarchie op de aardkloot omdat mensen dan compleet gaan flippen die nog lekker in hun coconnetje zitten. De overige documentatie is staat gewoon op internet dus en… Lees verder »

Theo Thuis
3 jaren geleden

Precies Micky, het ging mij ook alleen om die aantallen CEO’s, Sebas. Heb nog wel even verder gezocht of ik ergens documenten van de lijst kon vinden, of een verdere onderbouwing, maar vond zo snel niets, wel kwam ik meerdere tubes erover tegen. Die getallen op zich zeggen weinig, vooral in het laatste kwartaal zullen er veel CEO’s ontslag nemen om per 1 januari ergens anders weer CEO-tje te spelen. Dus wil ik op zijn minst wat vergelijking met de laatste kwartalen van de voorliggende jaren en uiteraard is de reden ook interessant. Er wordt de laatste tijd hoop rondgeschreeuwd… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  Theo Thuis

2 min. googelen 12 sep. 2017 – Co-founder and CEO Mike Cagney has resigned from SoFi following allegations of sexual misconduct and fraudulent action. 17 okt. 2017 – Amazon Studios chief Roy Price has resigned from his job after sexual harassmentallegations surfaced. 3 nov. 2017 – Primary Wave Co-CEO David Guillod Resigns Amid Allegations of Sexual Assault … “Following recently reported accusations 18 okt. 2017 – Just For Laughs founder Gilbert Rozon resigns over abuse allegations. 21 jun. 2017 – Kalanick steps down after a series of missteps, including revelations of workplace sexual harassment and allegations of trade secrets theft.… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

hoeveel meer wil je er nog?

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

nog een paar dan..
23 okt. 2017 – John Besh resigned from the Besh Restaurant Group amid allegations that he enabled a culture of sexual harassment. …

23 dec. 2017 – Miss America Organization CEO and Executive Chairman Sam Haskell, President and COO Josh Randle and Board of Directors Chairman Lynn Weidner have all resigned Saturday from their positions with … In a statement late Friday, Haskell called the allegations “dishonest, deceptive and despicable.”.

21 jun. 2017 – Uber’s founder and CEO Travis Kalanick has resigned after mounting pressure from shareholders over a string of workplace scandals. ..

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

allemaal toeval, toch?

sebas36
3 jaren geleden

Quote: “Maar het intereerst me geen reet als mensen het niet willen weten, zolang ik het maar weet.”

Voor iemand die het geen reet kan schelen maak je jezelf nogal druk Sebas

Hhaha druk? zo ben ik gewoon en een uitgesproken mening, ADHD bommetje ook in het dagelijks leven. Steek een stekker in me reet en ik kan amsterdam 24H van stroom voorzien ???

Dree
3 jaren geleden

Ik kwam deze interessante video waar Joseph Farrell zijn mening over Q-Anon geeft na zelf uitgebreid het Q-Anon materiaal doorgenomen te hebben. https://www.youtube.com/watch?v=3e_e5WI_mjg

Ik wist niet dat er al een naam voor bedacht was, Joseph Farrell noemt het hopeporn en dat vind ik een hele goede term als het om Q-Anon, Benjamin Fulford, David wilcok, Kevin Annett en velen anderen in de alt media gaat. Het lijkt erop dat er van fearporn naar hopeporn word overgeschakeld om mensen passief te houden

Richard
3 jaren geleden

Oh YouTube de favoriete plek van flat earth mensen en niburu gezwets.