Corey Goode – Guide to Non-Terrestrial Beings

Abonneer
Abonneren op
20 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Akky van der Veer
3 jaren geleden

http://entityart.co.uk/controlled-opposition-david-wilcock-corey-goode-darryl-anka-bashar-benjamin-fulford-cobra-edward-snowden-julian-assange-trump-putin-ufology-alternative-media-psyop/

wat vindt jij hiervan, Micky? ik weet het niet meer en zie door de bomen het bos niet, behalve als ik heel dicht bij mezelf blijf en niet hoef te kiezen.

Amilius
3 jaren geleden

Het is voor mij heel moeilijk te bevatten, dit soort info.
Ik zie en voel de man zijn oprechtheid, maar kan er niet zo goed bij.
Gek genoeg doet het me aan een bepaalde muziek denken, die samen met een paddestoeltje de deuren open zetten voor het begrip hiervoor.
https://youtu.be/0vPBvxG1DJg
Het blijft me boeiend iedergeval

Koning Florian
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

ik vind het persoonlijk ook onzin. Maar die tip die jij me daar geeft is wel heel interessant! thievery corporation. hele chille muziek. dub, maar met nog veel meer erin!

en terence mckenna, die je hieronder gaat linken, is inderdaad ook een aanrader voor iedereen van mij

3 jaren geleden

Ik ben altijd wel benieuwd wat we van de ET’s kunnen leren qua systemen hoe zij hun maatschappij organiseren, qua technologie, qua inzichten in bewustzijn en filosofie etc.

3 jaren geleden

Ik weet niet of mensen hier bekend zijn met Gigi Young, zij heeft een interessant YouTube kanaal waar ze over verschillende ET rassen spreekt. Onder andere Pleiadians, Arcturians, Greys, Lion Beings, Reptilians, Mantid beings etc. Vind haar informatie wel heel helder. Hier haar Star People playlist voor de liefhebbers.
https://www.youtube.com/watch?v=2glnZ1ef85U&list=PLpGFUcLNHueYxcpVsKgM9QJ5B8puBrCVO

Amilius
3 jaren geleden

Terrence heeft mij wel verder geholpen, maar is niet voor iedereen weggelegd…
https://youtu.be/3FqmVITeiwQ

3 jaren geleden

Oke prima, voor de duidelijkheid zij benadert de verschillende buitenaardse rassen in de eerste plaats vooral als archetypen. De pleiaden zijn een ander archetype dan de greys en die zijn weer anders dan de reptilians. Dat je daarbij in de kennismaking met deze buitenaardse beschavingen zult moeten generaliseren is niet meer dan logisch. Ook hebben alle buitenaardse rassen zo hun sterke kanten en hun schaduw kanten. Van beide reflecties kunnen wij als mensen zelf weer wat leren. In dit filmpje legt ze helder uit waarom deze materie belangrijk is en geeft ze ook helder aan welke verschillende ET rassen welke… Lees verder »

3 jaren geleden

Ik begrijp je reactie niet helemaal in relatie tot de gedeelde informatie van Gigi Young. Om een voorbeeld te geven De pleiaden worden vaak als buitengewoon liefdevol gezien, ze staan voor de mens als les voor het leren van meer onvoorwaardelijke liefde zowel voor onszelf als voor elkaar als voor onze planeet en alle andere organismen die daarop wonen. De schaduwkant van hun is naieviteit. The Greys zijn als maatschappij helemaal in hun hoofd gaan zitten wat ze qua techniek erg ver gebracht heeft maar zijn daarbij hun connectie met hun hart verloren waardoor ze veel van hun emotionele sturingssysteem… Lees verder »

3 jaren geleden

Voor de duidelijkheid, ik deel alleen informatie van Gigi Young en ik leg uit hoe zij dit thema buitenaardse beschavingen benadert.

Voor mensen met meer interesse in dit soort materie, ik heb een website gemaakt starseedhub. Ik heb een daarop een rijtje YouTube kanalen verzameld die soortgelijke informatie over dit onderwerp delen op:
http://www.starseedhub.com/list-of-good-information-sources/

Wederom bekijk welke van de vele verschillende bronnen van informatie met je resoneren en waarmee je je eigen bewustzijn verder kunt groeien. En laat wat niet met je resoneert vrolijk achter je.

Allodium Pro Deo
3 jaren geleden
Reply to  Douwe Beerda

Je zit in de juiste richting hiero, enkele anderen met betrouwbare info zijn: brad Johnson, Jim Charles, Susie Beiler, Bob Hickman, Pamala Aaralyn. Namaste peoples x

Amilius
3 jaren geleden

Ik keek door een rietje, maar voelde dat er meer te zien was. Ik keek door een koker, maar weer dat gevoel. Een verrekijker, het zelfde resultaat. Nu kijk ik via mijn hart, en het hele plaatje komt binnen. Het volledige spectrum ervaren, zonder medium, met alleen je hartslag als gegeven. Wat je ogen niet zien, ziet het hart wel, dat geld voor alle zintuigen en waar ze tekort schieten. Het heeft geen zin om dingen te classificeren, daar heeft mijn hart niet veel mee. Verbinden, opnemen en afgeven daar vind je de taal van het hart. Paladijnen of Grey,Hillary… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden

Sjoowww!
Wil je het misschien herhalen, ik kan namelijk slecht complimenten ontvangen.
Haze is wel lekker en helpt de roestige sloten op de interne deurtjes te smeren. Of je teveel kan smeren? Daar ben jij niet het type voor voel ik zo. Slotje gesmeerd…Op naar de volgende deur. ??

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

En als je ooit zonder smeermiddelen zit,fiets dan bij mij langs.
Krijgt je fiets ook gelijk een smeertje.
Bijde kosteloos uiteraard.

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Parasiten vind je dus ook overal. Ze mogen je niets aandoen tenzij…maar ze kunnen en mogen je wel dingen influisteren en proberen je over te halen naar hun leefwereld. Ik herhaal belangrijke vragen 3 keer in mezelf. 3 keer het exact het zelfde antwoord komt van mijn ziel en hart. Een parasiet zal altijd de zin of het antwoord veranderen van intonatie of structuur. Na een tijdje herken je je eigen stem direct weer, en als je twijfelt, 3 keer bekeken is de beste weg. https://youtu.be/8yKJPKzplEE https://youtu.be/3aZ6H_cFmR4 We horen ons goed te voelen, Over ons zelf en het leven. Parasieten… Lees verder »

Faith
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Dit had ik net even nodig, inclusief de leuke nummers. Nooit echt gedaan, reacties van andere lezen. Blij dat ik het gedaan heb. Thanks amilius!