Corey Goode – Guide to Non-Terrestrial Beings

( 20 )
 • Akky van der Veer

  http://entityart.co.uk/controlled-opposition-david-wilcock-corey-goode-darryl-anka-bashar-benjamin-fulford-cobra-edward-snowden-julian-assange-trump-putin-ufology-alternative-media-psyop/

  wat vindt jij hiervan, Micky? ik weet het niet meer en zie door de bomen het bos niet, behalve als ik heel dicht bij mezelf blijf en niet hoef te kiezen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik ken de zwartmaak verhalen, ik hoef het niet te lezen want ik plaats alleen dingen op deze site van whistleblowers die ik vertrouw dat ze de real deal zijn. Corey is wat mij betreft een van de belangrijkste whistleblowers met een schat aan informatie, informatie die zwartmaak complotmedia websites (nog?) niet kunnen bevatten en/of kunnen toetsen met hun innerlijk weten in plaats van hun mind.

   Benjamin Fulford vind ik overigens nep en in de categorie vallen van mensen die ik in mijn vorige artikel beschreef: al meer dan 10 jaar volgens mij dingen beweren waarvan het overgrote deel nooit is uitgekomen en/of niet te bewijzen valt. Tuurlijk hebben dat soort gasten ook wel eens mazzel, en komt er een van de letterlijk duizenden dingen die ze beweren of voorspellen wel eens uit…

   Beantwoorden
 • Amilius

  Het is voor mij heel moeilijk te bevatten, dit soort info.
  Ik zie en voel de man zijn oprechtheid, maar kan er niet zo goed bij.
  Gek genoeg doet het me aan een bepaalde muziek denken, die samen met een paddestoeltje de deuren open zetten voor het begrip hiervoor.
  https://youtu.be/0vPBvxG1DJg
  Het blijft me boeiend iedergeval

  Beantwoorden
  • Koning Florian

   ik vind het persoonlijk ook onzin. Maar die tip die jij me daar geeft is wel heel interessant! thievery corporation. hele chille muziek. dub, maar met nog veel meer erin!

   en terence mckenna, die je hieronder gaat linken, is inderdaad ook een aanrader voor iedereen van mij

   Beantwoorden
 • Douwe Beerda

  Ik ben altijd wel benieuwd wat we van de ET’s kunnen leren qua systemen hoe zij hun maatschappij organiseren, qua technologie, qua inzichten in bewustzijn en filosofie etc.

  Beantwoorden
 • Douwe Beerda

  Ik weet niet of mensen hier bekend zijn met Gigi Young, zij heeft een interessant YouTube kanaal waar ze over verschillende ET rassen spreekt. Onder andere Pleiadians, Arcturians, Greys, Lion Beings, Reptilians, Mantid beings etc. Vind haar informatie wel heel helder. Hier haar Star People playlist voor de liefhebbers.
  https://www.youtube.com/watch?v=2glnZ1ef85U&list=PLpGFUcLNHueYxcpVsKgM9QJ5B8puBrCVO

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Kende haar niet Douwe, maar heb net even de link proberen te bekijken.

   Ik wist voor mijzelf na nog geen 2 minuten kijken meer dan voldoende en heb daarna mijzelf niet meer verdiept in deze vrouw die aan kosmisch racisme en aan generaliseren/in hokjes plaatsen van complete sterrenstelsels en/of buitenaardse rassen doet.

   Bijvoorbeeld de Pleiadians. De Pleiaden hebben weet ik veel hoeveel sterren met daarom heen weet ik hoeveel planeten…. Ons Zonnestelsel heeft 1 ster, de Pleiaden minstens 7. Wij kunnen volgens mij onmogelijk zeggen dat er een stereotype wezen is waarvoor maar 1 beschrijving zou gelden. Sterker nog: in een willekeurig dorp kan je nog niet eens een stereotype beschrijving geven voor een mens die dan voor al die menesn in dat dorp geldt. Deze vrouw beweert dat er 1 omschriving zou zijn voor een wezen uit het sterrenstelsel de Pleiaden. Dan ben je niet goed wijs mijn inziens als je dat met droge ogen durft te beweren. Dat zou alleen opgaan als het om een enkele planeet met daarop een enkel ras die een hyve mind bewustzijn zouden hebben gaat. Dat beschrijft ze niet in de eerste minuten over de Pleiadians, want ze hebben volgens deze vrouw daar in de Pleiaden allemaal een unieke toon, ziel, taak, et cetera. Dus geen hyve mind en dus lult deze vrouw uit haar new cage nekje. 🙂

   Beantwoorden
   • Amilius

    Terrence heeft mij wel verder geholpen, maar is niet voor iedereen weggelegd…
    https://youtu.be/3FqmVITeiwQ

    Beantwoorden
   • Douwe Beerda

    Oke prima, voor de duidelijkheid zij benadert de verschillende buitenaardse rassen in de eerste plaats vooral als archetypen. De pleiaden zijn een ander archetype dan de greys en die zijn weer anders dan de reptilians. Dat je daarbij in de kennismaking met deze buitenaardse beschavingen zult moeten generaliseren is niet meer dan logisch. Ook hebben alle buitenaardse rassen zo hun sterke kanten en hun schaduw kanten. Van beide reflecties kunnen wij als mensen zelf weer wat leren.

    In dit filmpje legt ze helder uit waarom deze materie belangrijk is en geeft ze ook helder aan welke verschillende ET rassen welke archetypen vormen en hoe we via die manier van al die verschillende rassen van de arcturianen tot aan de lion beings onze eigen lessen kunnen leren.

    Why Does All This Starseed Stuff Matter?
    https://www.youtube.com/watch?v=ULNoHKSVCLg

    In mijn ervaring als je wat meer bekijkt dan blijkt dat Gigi Young vrij genuanceerd is in deze materie. Maar wederom iedereen moet voor zichzelf uiteindelijk bepalen wat wel en niet met ze resoneert. Ik heb persoonlijk een boel van de reflecties van Gigi geleerd en daarom deel ik het hier even.

    Ik zou mensen aanraden dat filmpje even in zijn geheel te bekijken zodat je in ieder geval een helder beeld hebt hoe zij zelf in deze materie staat.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Van mij mag je die bullcrap van haar best geloven. Maar stel je zelfs wellicht de vraag: Hoe vaak is zij op en in al die verschillende sterren, planeten, manen, dimensies en werelden geweest in de Pleiaden? Ik gok, ik ken dit soort ‘starpeople’ al langer dan vandaag, dat ze haar kennis via channeling, meditatie en/of astraal reizen heeft. Het is lekker generaliserend en zeer beperkt allemaal en overgoten met een synthetische laag licht en liefde, maar als jezelf daar lekker bij voelt moet je het vooral blijven luisteren.

     En jij bent vanaf nu dus ook een archetype van het Zonnestelsel als je een Pleiadian ook zo ziet. Je bent dus bij deze egoïstisch, empatieloos, hebzuchtig, oorlogvoerend, bloeddorstig, gierig, geil, psychisch niet in orde en narcistisch. Dat zal namelijk het beeld zijn wat anderen hebben van dit Zonnestelsel als ze een archetype daarbij moeten verzinnen die voor alle triljarden wezens in sterrenstelsel of een ras op gaat…. 🙂 Trek het je niet aan het is niet persoonlijk, dat is het stereotype archetype hoe ze ons en dus ook jou zien vanuit de Andromeda nevel. 🙂

     Beantwoorden
     • Douwe Beerda

      Ik begrijp je reactie niet helemaal in relatie tot de gedeelde informatie van Gigi Young.

      Om een voorbeeld te geven De pleiaden worden vaak als buitengewoon liefdevol gezien, ze staan voor de mens als les voor het leren van meer onvoorwaardelijke liefde zowel voor onszelf als voor elkaar als voor onze planeet en alle andere organismen die daarop wonen. De schaduwkant van hun is naieviteit.

      The Greys zijn als maatschappij helemaal in hun hoofd gaan zitten wat ze qua techniek erg ver gebracht heeft maar zijn daarbij hun connectie met hun hart verloren waardoor ze veel van hun emotionele sturingssysteem zijn verloren. Het zijn in die zin bijna machines geworden, op dit moment zit de aarde met haar AI en technofixes op een kruispunt waar de greys eerder hebben gestaan. Als mensheid kunnen we van hun leren dat het wellicht verstandig is om onze mind meer te balanceren met ons hart.

      Reptilians zijn buitengewoon goed in het ordenen van zaken en zijn goede time keepers, historici etc. Echter alles willen ordenen en in hierarchien willen onderbrengen heeft ook zo zijn nadelen. Veel van de strakke hierarchien van de reptilians hebben erg nare effecten gehad op andere beschavingen die zij begonnen te overheersen. Sommige mensen zien in een boel van de huidige cabal met hun top down controle op hierarchie gebaseerde systemen het werk van reptilians in terug. Gaan wij elkaar ook zo behandelen, als hoger en lager of kiezen wij als mensheid om elkaar ondanks geld of status te zien als gelijkwaardige broeders en zusters.

      De aarde maakt op dit moment kennis met een aantal buitenaardse beschavingen die op deze manier allemaal hun sterke en schaduwkanten hebben. Elk individueel mens kan zo van elke beschaving een aantal lessen leren en integreren zodat wij als beschaving verder evalueren en een stapje verder komen in onze ontwikkeling en zo ook een stapje dichter bij opname in de intergalactische gemeenschap.

      De lessen die wij hieruit kiezen zal ook bepalen hoe de mensheid haar volgende stap in haar eigen evolutie zal gaan vormgeven. Idealiter leren wij van de schaduwkanten van andere beschavingen en integreren we zo goed mogelijk hun sterke kanten.

      Dat is wat ik uit de informatie van Gigi Young gehaald heb en het lijkt mij eerlijk gezegd een hele logische stap in de verdere evolutie van de mensheid.

      Al met al raad ik mensen aan voor hun eigen nieusgierigheid, interesse en passie te volgen. Zo kan iedereen op een natuurlijke manier zijn of haar eigen bewustzijn verder groeien.

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Je hebt mijn website dus nog nooit echt doorgelezen en/of video’s gezien. Maakt niet uit. Maar je doet nog steeds aan generaliseren. Wat ik bedoel is dat er bijvoorbeeld miljoenen zo niet miljarden verschillende reptilian rassen zijn in de kosmos. Allemaal andere agenda’s en kenmerken. En binnen al die verschillende reptilian rassen is er ook nog sprake van individuen. Net als bij de mensheid hier op Aarde. Dat bedoel ik met alles wat je overgenomen hebt van dat new cage trutje. Maar als jij rassen en ook complete sterrenstelsels en galaxies over een en dezelfde boeg wil gooien dan mag dat uiteraard. Je komt alleen op mijn website hier dingen vragen/delen, dan kan je een mening terug verwachten.

       Je zegt “De aarde maakt op dit moment kennis met een aantal buitenaardse beschavingen die op deze manier allemaal hun sterke en schaduwkanten hebben”

       Dan heb je dus geen idee dat de Aarde al sinds de Aarde bestaat bezocht wordt door buitenaardse beschavingen. En daarbij ben je vergeten dat het niet om die lui van buiten de Aarde gaat maar om jou beste Douwe. Jij hoeft niets te leren van buitenaardsen (als het goed is).

       Je bedoelt het goed dat weet ik, maar we verschillen in mening, en dat is verder ook geen probleem, maar nogmaals: als je op deze site dat soort new cage wazige generaliserende sprookjes verhalen zet die door een new cage grietje verzameld zijn uit het werk van anderen, tja dan kan je dus een reactie verwachten 😉

       Beantwoorden
       • Douwe Beerda

        Voor de duidelijkheid, ik deel alleen informatie van Gigi Young en ik leg uit hoe zij dit thema buitenaardse beschavingen benadert.

        Voor mensen met meer interesse in dit soort materie, ik heb een website gemaakt starseedhub. Ik heb een daarop een rijtje YouTube kanalen verzameld die soortgelijke informatie over dit onderwerp delen op:
        http://www.starseedhub.com/list-of-good-information-sources/

        Wederom bekijk welke van de vele verschillende bronnen van informatie met je resoneren en waarmee je je eigen bewustzijn verder kunt groeien. En laat wat niet met je resoneert vrolijk achter je.

        Beantwoorden
  • Allodium Pro Deo

   Je zit in de juiste richting hiero, enkele anderen met betrouwbare info zijn: brad Johnson, Jim Charles, Susie Beiler, Bob Hickman, Pamala Aaralyn. Namaste peoples x

   Beantwoorden
 • Amilius

  Ik keek door een rietje, maar voelde dat er meer te zien was.
  Ik keek door een koker, maar weer dat gevoel.
  Een verrekijker, het zelfde resultaat.
  Nu kijk ik via mijn hart,
  en het hele plaatje komt binnen. Het volledige spectrum ervaren, zonder medium, met alleen je hartslag als gegeven.
  Wat je ogen niet zien, ziet het hart wel, dat geld voor alle zintuigen en waar ze tekort schieten.
  Het heeft geen zin om dingen te classificeren, daar heeft mijn hart niet veel mee. Verbinden, opnemen en afgeven daar vind je de taal van het hart. Paladijnen of Grey,Hillary of hitler of wat dan ook….hart…hertz…frequentie…trillingen…licht…
  Je eigen hartritme herkennen,
  dat ritme dat je blij maakt.
  Daarmee het levenspad bewandelen met een open uitgestoken hand naar het leven en wie of wat je te ontmoeten hebt. Moet je wel durven natuurlijk ?
  https://youtu.be/lrYvH71tqrE

  Er zit net zoveel leven in de aarde als in het universum.
  Alles viert de diversiteit.
  Er mag je niets aangedaan worden tenzij je er toestemming voor geeft.
  Dus als het niet klopt, is het geen hart.
  https://youtu.be/fOaxEa5ONJw
  https://youtu.be/bS3O5zg290k
  En voor wie mijn hart bezitten wil https://youtu.be/rYr7I4gOSXk

  Kent iemand de kleine prins?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Als het bestond op deze website dan had ik bij deze je reactie genomineerd voor de reactie van het jaar award Amilius! Niet om te slijmen of zo, maar hij komt niet alleen binnen maar is ook exact hoe ik dat plaatje inmiddels zie, beter gezegd ervaar. Het is dat, of ik heb daarnet te veel haze gerookt bij een vriend van mij…. 🙂

   Beantwoorden
   • Amilius

    Sjoowww!
    Wil je het misschien herhalen, ik kan namelijk slecht complimenten ontvangen.
    Haze is wel lekker en helpt de roestige sloten op de interne deurtjes te smeren. Of je teveel kan smeren? Daar ben jij niet het type voor voel ik zo. Slotje gesmeerd…Op naar de volgende deur. ??

    Beantwoorden
    • Amilius

     En als je ooit zonder smeermiddelen zit,fiets dan bij mij langs.
     Krijgt je fiets ook gelijk een smeertje.
     Bijde kosteloos uiteraard.

     Beantwoorden
  • Amilius

   Parasiten vind je dus ook overal. Ze mogen je niets aandoen tenzij…maar ze kunnen en mogen je wel dingen influisteren en proberen je over te halen naar hun leefwereld. Ik herhaal belangrijke vragen 3 keer in mezelf. 3 keer het exact het zelfde antwoord komt van mijn ziel en hart. Een parasiet zal altijd de zin of het antwoord veranderen van intonatie of structuur. Na een tijdje herken je je eigen stem direct weer, en als je twijfelt, 3 keer bekeken is de beste weg.

   https://youtu.be/8yKJPKzplEE
   https://youtu.be/3aZ6H_cFmR4

   We horen ons goed te voelen,
   Over ons zelf en het leven.
   Parasieten krijgen voet aan wal door een verlaagde weerstand. Angst verlaagd weerstand.

   Beantwoorden
   • Faith

    Dit had ik net even nodig, inclusief de leuke nummers. Nooit echt gedaan, reacties van andere lezen. Blij dat ik het gedaan heb. Thanks amilius!

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>