Corey Goode – Guide to Non-Terrestrial Beings

20
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Akky van der Veer

http://entityart.co.uk/controlled-opposition-david-wilcock-corey-goode-darryl-anka-bashar-benjamin-fulford-cobra-edward-snowden-julian-assange-trump-putin-ufology-alternative-media-psyop/

wat vindt jij hiervan, Micky? ik weet het niet meer en zie door de bomen het bos niet, behalve als ik heel dicht bij mezelf blijf en niet hoef te kiezen.

Amilius

Het is voor mij heel moeilijk te bevatten, dit soort info.
Ik zie en voel de man zijn oprechtheid, maar kan er niet zo goed bij.
Gek genoeg doet het me aan een bepaalde muziek denken, die samen met een paddestoeltje de deuren open zetten voor het begrip hiervoor.
https://youtu.be/0vPBvxG1DJg
Het blijft me boeiend iedergeval

Koning Florian

ik vind het persoonlijk ook onzin. Maar die tip die jij me daar geeft is wel heel interessant! thievery corporation. hele chille muziek. dub, maar met nog veel meer erin!

en terence mckenna, die je hieronder gaat linken, is inderdaad ook een aanrader voor iedereen van mij

Ik ben altijd wel benieuwd wat we van de ET’s kunnen leren qua systemen hoe zij hun maatschappij organiseren, qua technologie, qua inzichten in bewustzijn en filosofie etc.

Ik weet niet of mensen hier bekend zijn met Gigi Young, zij heeft een interessant YouTube kanaal waar ze over verschillende ET rassen spreekt. Onder andere Pleiadians, Arcturians, Greys, Lion Beings, Reptilians, Mantid beings etc. Vind haar informatie wel heel helder. Hier haar Star People playlist voor de liefhebbers.
https://www.youtube.com/watch?v=2glnZ1ef85U&list=PLpGFUcLNHueYxcpVsKgM9QJ5B8puBrCVO

Allodium Pro Deo

Je zit in de juiste richting hiero, enkele anderen met betrouwbare info zijn: brad Johnson, Jim Charles, Susie Beiler, Bob Hickman, Pamala Aaralyn. Namaste peoples x

Amilius

Ik keek door een rietje, maar voelde dat er meer te zien was. Ik keek door een koker, maar weer dat gevoel. Een verrekijker, het zelfde resultaat. Nu kijk ik via mijn hart, en het hele plaatje komt binnen. Het volledige spectrum ervaren, zonder medium, met alleen je hartslag als gegeven. Wat je ogen niet zien, ziet het hart wel, dat geld voor alle zintuigen en waar ze tekort schieten. Het heeft geen zin om dingen te classificeren, daar heeft mijn hart niet veel mee. Verbinden, opnemen en afgeven daar vind je de taal van het hart. Paladijnen of Grey,Hillary… Lees verder »

Amilius

Parasiten vind je dus ook overal. Ze mogen je niets aandoen tenzij…maar ze kunnen en mogen je wel dingen influisteren en proberen je over te halen naar hun leefwereld. Ik herhaal belangrijke vragen 3 keer in mezelf. 3 keer het exact het zelfde antwoord komt van mijn ziel en hart. Een parasiet zal altijd de zin of het antwoord veranderen van intonatie of structuur. Na een tijdje herken je je eigen stem direct weer, en als je twijfelt, 3 keer bekeken is de beste weg. https://youtu.be/8yKJPKzplEE https://youtu.be/3aZ6H_cFmR4 We horen ons goed te voelen, Over ons zelf en het leven. Parasieten… Lees verder »

Faith

Dit had ik net even nodig, inclusief de leuke nummers. Nooit echt gedaan, reacties van andere lezen. Blij dat ik het gedaan heb. Thanks amilius!