2018: Tijd voor wat voorspellingen!

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Dr Iglo
3 jaren geleden

Drama, die voorspellingen van vorig jaar .. ik probeer het nog een keer. Referenties tussen haakjes ([]). ×Staatswiet. De overheid gaat geen stroom aftappen, maar kiest voor gesubsieerde windmolenstroom en accus. Op zich wel mooi dat de wiet ‘groen’ geteeld wordt, maar de staatswiet is gewoon te duur. Toch is het een succes omdat er in de hele keten BTW wordt geheven [0]. ×Verkiezingen in Maart. PvdA eindigt waar het hoort: in de marge. Dat komt doordat ze samenwerken met het soort karakters als Tony Bliar [1]. ×Netsky [2] brengt een nieuw album uit, “IV”, met veel Dubstep en Leftfield… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden

Aangezien het voorspel vaak leuker is dan het echte spel, gezien dat het spel van 2017 voor zowat iedereen gelijk de prullenbak in ging. Is het niet moeilijk om te voorspellen, als je even de spelregels erbij pakt. Spellen en spelen, het een werd je opgedrongen en het andere ging als vanzelf. Normaal leer je onder het spelen de regels, nu leer je eerst de regels (spellen) en moet je daar maar mee leren spelen. Nu proberen we dus met spellen en voorspellen elkaar in een spel te houden. De spellen die we zijn geleerd zijn zijn al voorspeelt en… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden

In 2018 komt iedereen die zoekende is in de void terecht. Geen externe afleiding meer, alleen…alleen jij en jij.

Zij die daarin hun waarheid weten te vinden en erkennen zullen er uit komen met zichzelf en het leven.
Voor de rest is er een volgende ronde.

Een lichtje ?voor wie twijfelt.
In het sterfelijke huist het onsterfelijke.
En als het sterfelijke afsterft is het besef daar.
Laat los…
Zodat handen vrij zijn van de verslavende materialen.
Naturen doe je met je ? via je ogen. Handelen is geen moeten.
Misschien heeft Marcel M gelijk….eventjes stilte…

In 2018….

Loes
3 jaren geleden

The Void

Mooi!!

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Loes
New World Disorder
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Let go your earthly tether. Enter the void. Empty and become wind.

https://youtube.com/watch?v=JjYRYUVjhEg

Loes
3 jaren geleden
Reply to  Amilius
Dr Iglo
3 jaren geleden

Het leeuwendeel zit er op, ik refereer even aan comment 9938; Netsky heeft nog een album uit te geven, en Scheffer moet nog even beter zijn best doen maar bij de Golan is het vandaag zelfs ook vrij van ISIS, het andere proxyleger van Israël was al opgedoekt. Voor de rest van het jaar: het begon op 4 mei. 2 mei was ook wel aardig, maar vanaf 4 mei zitten we in die bakoven. Alsof er dit jaar genoeg kinderhoofdjes geofferd zijn aan de juiste God. Voor de rest van het jaar dus de ellende van de zgn ‘climate change’… Lees verder »

joke
3 jaren geleden

Hi Het is (10 september 2018 ) en hier mijn voorspelling nog voor 2018 . De planning van de New World Order is: Trump moet voor 25 oktober 2018 het het toneel verlaten (ivm Kennedy files ). De anti christ OBAMA zit dit jaar , december 2018 , met zijn TRANSGENDER in het Witte Huis. Moslims, Joden en christenen Ze wachten allemaal op hun Jezus !En hij gaat al die fanaten wijs maken dat hij hun nieuwe Jezus is. OBAMA IS DE ANTI CHRIST, EEN GROTE REPTIEL ! Kijk hier maar eens naar op YouTube —> Anti-Christ UNVEILED: The Sun… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden

Nog een dag of 10 te gaan, dus ik druk er nog even wat verwachtingen in voor 2018; ×Kerstvakantie. Mooi weer ook, dus een hoop problemen bij de Oostvaarderplassen. Hoop gereedschap kado gedaan met kerst. Allemaal a h geocachen natuurlijk daar, ×De nieuwe folders. Het pak wijn was eerder 9 euro, maar door de nieuwe BTW straks 9,50. Daar komt in 2019 nog wat extras bij op. Dat is fijn voor de overheid, want over accijns wordt BTW geheven, en hoi hoi die was al omhoog gegaan. ×PostNL medewerkers gaan alsnog even staken. Gelijk hebben ze, in Januari mogen er… Lees verder »