De ComplotConcurrent – Uitzending 24 “Helden van de Revolutie” (3-9-2018)

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
DrIglo
3 jaren geleden

Zoon van een admiraal, maar wel een zooitje kisten laten crashen. In Vietnam werkte hij volledig mee met de VC, zat op de radio te vertellen dat hij zo goed behandeld werd door de Koreanen -> YT 8UQKp0kwIf8 – de John McCain “Songbird” Tape. Hij deed een ‘wet start’ op een carrier maar hij mocht eerder weg met de chopper dan de gewonden. Uiteindelijk verloor hij van Barry Sotoero, maar het ingehuure podium voor de overwinning was al niet zo groot. En we kennen hem natuurlijk van de fotos met ‘Al Baghdadi’, recent weer tot leven gewekt. John was dan… Lees verder »

Jochem
3 jaren geleden

Bedoel je misschien dat de machine tijd en ruimte verstoord? Is dat het woord wat je zocht? En over de Hennep, zo een beetje alles word gecorrumpeerd door het goede er in weg te halen en bijvoorbeeld bij symboliek door het te verdraaien/bewerken. Mark Passio zei ook al zoiets dat dark occultisten zo te werk gaan door goede dingen te verdraaien of corrumperen. Zal wel niet anders zijn bij “het groene goud” 😉

Interessante aflevering weer! Ga zo door!

Ank.
3 jaren geleden

Prachtige nieuwe layout van de website waar je op verschillende manieren onderwerpen, die je nog eens terug wilt zien of lezen, kunt vinden. Wat een werk. Het wiet verhaal was zeer verhelderend. Een product wat tot nu toe niet gecorrumpeerd is, denk ik, omdat het nog te kort op de markt is, is C60. De eerste eigenschap die toegeschreven werd aan Carbon 60 was en is dat het zo’n 120 keer sterkere antioxydante werking heeft dan vitamine C. Via onderzoek worden steeds meer positieve eigenschappen van dit product ontdekt, waarvan de belangrijkste tot nu toe is dat C60 het lichaam… Lees verder »

ikke
3 jaren geleden
Reply to  Ank.

Hoi Ank neem jijzelf ook c60 en zo ja merk jij al wat verschillen?
Sinds een week of 3 ben ik begonnen met c60 voor mij is t nog te vroeg om echt te zeggen of t werkt.
Maar soms voel ik momenten dat mijn vermoeidheid want daar kamp ik mee toch minder wordt.
Hoop dat t ook bij jou werkt mocht je dit gebruiken.

guuz
3 jaren geleden

Ha Mick…verstoring, vervorming zoiets inderdaad. Verbreken van de tijdslijn. Ik vind dat je lekker je motivatiedop aan het tackelen bent. Virtuele dubbele van mij….Groet…….

New World Disorder
3 jaren geleden

Ten eerste ziet je website er lekker fris uit! (Tijdens het schrijven van deze comment merk ik dat de tekst in de input-box lastig te lezen is op een groot scherm i.v.m. het lichte grijs) Om het detoxen met technologie verhaal van Emery Smith even te verbinden met de capaciteit van het menselijk lichaam om zichzelf te helen (met behulp van cannabis). Dit is allemaal mogelijk op een natuurlijke manier. Emery praat over het verliezen van ~7kg dat bestaat uit alle afvalstoffen als metalen; dit noemen we het uitscheiden van de ‘serpent’. https://www.youtube.com/watch?v=2i0mvSRxDiA Ook de overvloed van energie waar Emery… Lees verder »

New World Disorder
3 jaren geleden

Nu ik via m’n telefoon kijk zie ik nog een paar dingetjes (dus de mobiele versie): – De avatars (foto’s) van de reaguurders zijn enorm en nemen het halve beeld in beslag – Op de computer kun je het aantal reacties zien door te ‘hoveren’ over het tekstballonnetje met de muis, op de mobiele versie niet (misschien kan het aantal altijd worden weergeven) – De recente posts en reacties zijn onzichtbaar – De IR banner in de header is erg klein (ook op de desktopversie) – Embedded YouTube videos worden boven en onder afgesneden – Puur om even te mierenneuken:… Lees verder »

New World Disorder
3 jaren geleden

De recente posts/reacties staan er inderdaad, mijn fout!

De avatars zijn ook weg inderdaad, dat scheelt weer ff scrollen… De left-brain webdesigner in mij valt wel onder de RFID-chip doelgroep ben ik bang 🙂

Guuz
3 jaren geleden

Het gaat over het verdwijnen,, niet over het verliezen, op een navolgbare manier, toch…. Daar zit het boeiende….daggik…..

ikke
3 jaren geleden

Zou t ook kunnen dat John Mcaine (don’t say his name) gewoon is omgelegd bv door laag 2 (trumpie)
Vandaar dat die ook niet is uitgenodigd, zomaar een gedachte van mezelf.

DrIglo
3 jaren geleden

Hey Micky,

Zou je de link naar de YT video met die presentatie over cannabis die in de show zat met ons kunnen delen?

Thx!

DriIglo
3 jaren geleden

Geweldig Micky, helemaal over het hoofd gezien door de nieuwe opmaak!

Freek
1 jaar geleden

Je moet je wiet ook helemaal niet in de shop kopen man micky maar gewoon lekker thuis kweken is ook nog 10x lekkerder en dan gewoon zaadjes bestellen waar de thc percentage niet te hoog is.