De ComplotConcurrent – Uitzending 24 “Helden van de Revolutie” (3-9-2018)

( 19 )
 • DrIglo

  Zoon van een admiraal, maar wel een zooitje kisten laten crashen. In Vietnam werkte hij volledig mee met de VC, zat op de radio te vertellen dat hij zo goed behandeld werd door de Koreanen -> YT 8UQKp0kwIf8 – de John McCain “Songbird” Tape.

  Hij deed een ‘wet start’ op een carrier maar hij mocht eerder weg met de chopper dan de gewonden.

  Uiteindelijk verloor hij van Barry Sotoero, maar het ingehuure podium voor de overwinning was al niet zo groot.

  En we kennen hem natuurlijk van de fotos met ‘Al Baghdadi’, recent weer tot leven gewekt. John was dan ook een neocon, in NL hebben we die ook.

  Beantwoorden
 • Jochem

  Bedoel je misschien dat de machine tijd en ruimte verstoord? Is dat het woord wat je zocht? En over de Hennep, zo een beetje alles word gecorrumpeerd door het goede er in weg te halen en bijvoorbeeld bij symboliek door het te verdraaien/bewerken. Mark Passio zei ook al zoiets dat dark occultisten zo te werk gaan door goede dingen te verdraaien of corrumperen. Zal wel niet anders zijn bij “het groene goud” 😉

  Interessante aflevering weer! Ga zo door!

  Beantwoorden
 • Ank.

  Prachtige nieuwe layout van de website waar je op verschillende manieren onderwerpen, die je nog eens terug wilt zien of lezen, kunt vinden. Wat een werk.
  Het wiet verhaal was zeer verhelderend.
  Een product wat tot nu toe niet gecorrumpeerd is, denk ik, omdat het nog te kort op de markt is, is C60. De eerste eigenschap die toegeschreven werd aan Carbon 60 was en is dat het zo’n 120 keer sterkere antioxydante werking heeft dan vitamine C.
  Via onderzoek worden steeds meer positieve eigenschappen van dit product ontdekt, waarvan de belangrijkste tot nu toe is dat C60 het lichaam er toe aanzet om de senescent cellen ( de zgn. slapende of zombie cellen) op te ruimen, ( dit proces wordt apoptosis genoemd, wat betekent: geplande celdood) waardoor de stamcellen aangezet worden om nieuwe cellen aan te maken., wat een zeer positieve invloed heeft op je energie niveau en gezondheid.
  https://m.youtube.com/watch?v=gTm4IhBpGUo

  Beantwoorden
  • ikke

   Hoi Ank neem jijzelf ook c60 en zo ja merk jij al wat verschillen?
   Sinds een week of 3 ben ik begonnen met c60 voor mij is t nog te vroeg om echt te zeggen of t werkt.
   Maar soms voel ik momenten dat mijn vermoeidheid want daar kamp ik mee toch minder wordt.
   Hoop dat t ook bij jou werkt mocht je dit gebruiken.

   Beantwoorden
 • guuz

  Ha Mick…verstoring, vervorming zoiets inderdaad. Verbreken van de tijdslijn. Ik vind dat je lekker je motivatiedop aan het tackelen bent. Virtuele dubbele van mij….Groet…….

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Vervorming dat was het inderdaad Guuz, bedankt ook voor de dubbele virtuele borrel, proost!! 🙂

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Ten eerste ziet je website er lekker fris uit! (Tijdens het schrijven van deze comment merk ik dat de tekst in de input-box lastig te lezen is op een groot scherm i.v.m. het lichte grijs)

  Om het detoxen met technologie verhaal van Emery Smith even te verbinden met de capaciteit van het menselijk lichaam om zichzelf te helen (met behulp van cannabis). Dit is allemaal mogelijk op een natuurlijke manier.

  Emery praat over het verliezen van ~7kg dat bestaat uit alle afvalstoffen als metalen; dit noemen we het uitscheiden van de ‘serpent’. https://www.youtube.com/watch?v=2i0mvSRxDiA
  Ook de overvloed van energie waar Emery over praat is een effect van effectief detoxen, dit simpelweg omdat je lichaam zoveel energie overhoudt na het ‘schoonmaken’. De detox methode wordt een ‘solid food vacation’ genoemd, zoals de naam al aangeeft neem je een vakantie van het eten van vast voedsel; in de vorm van het sap van vers fruit en verse groenten. Je eet/drinkt dus minimaal 2 weken enkel verse sappen. Simpel gezegd: Sappen bevatten geen vezels, door de hoeveelheid aminozuren (aka eiwitten) krijg je genoeg voedingsstoffen om gewoon de dag door te komen (de meeste mensen krijgen zelfs meer energie) en je lichaam hoeft geen enkele moeite te doen om de bagger die we normaal eten te verteren. Het resultaat is dat het zichzelf gaat opschonen.

  Mocht iemand geïnteresseerd zijn, een documentaire genaamd ‘Fat, Sick & Nearly Dead’ met Joe Cross is een goed begin: https://www.youtube.com/watch?v=V-WUP5psyuM

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat licht grijze lettertype heb ik op mijn lijstje genoteerd, die kan ik niet zelf aan passen en ga ik overleggen met de Pakistaanse techneuten die het wordpress thema hebben gebouwd (als ze klaar zijn met het in de fik steken van Nederlandse vlaggen haha) want dat is inderdaad wel heel erg licht grijs, maar kan ik helaas zelf zonder CSS kennis niet aan passen. Bedankt voor het melden daarvan, dat was mij zelf nog niet opgevallen aangezien ik reacties in open office tik en dan in het reactie veld kopieer zonder er verder naar te kijken… 🙂

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    Nu ik via m’n telefoon kijk zie ik nog een paar dingetjes (dus de mobiele versie):

    – De avatars (foto’s) van de reaguurders zijn enorm en nemen het halve beeld in beslag
    – Op de computer kun je het aantal reacties zien door te ‘hoveren’ over het tekstballonnetje met de muis, op de mobiele versie niet (misschien kan het aantal altijd worden weergeven)
    – De recente posts en reacties zijn onzichtbaar
    – De IR banner in de header is erg klein (ook op de desktopversie)
    – Embedded YouTube videos worden boven en onder afgesneden
    – Puur om even te mierenneuken: de titels van de artikelen vallen niet erg op qua lettergrootte

    Verder is me zo snel niets opgevallen. Behalve dan dat het thema heerlijk clean is 🙂

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Als het goed is staan op de mobiel de meeste recente posts gewoon onder elkaar? En de meest recente reacties staan als je naar beneden scrolt (als het goed is, heb ik laten checken door mensen met een smertphone) onder de lijst met artikelen.

     Voor de rest kan de mobiele weergave mij gestolen worden eerlijk gezegd. Als de artikelen maar goed leesbaar zijn en de video’s te bekijken zijn, dus als YouTube video’s afgesneden worden is dat niet handig. Het logo kan ik niet aanpassen heb ik ook al doorgemaild naar de theme bouwers, net als de grote van de titels dat is ook al doorgemaild naar de support afdeling.

     Maar de rest vind ik persoonlijk veel te onbelangrijk om nog eens tonnen energie en tijd in te gaan steken (voor nu). Mobiele versies sucken nu eenmaal in vergelijking met de desktop versie, ik raad een ieder dan ook altijd aan om de mobiel weg te flikkeren en alleen nog maar via de desktop te kijken, scheelt ook een hoop elektromagnetische straling 😉

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Ik herinnerde mij dat er een wordpress optie is om die avatars gewoon uit te schakelen. Heb ik gedaan daarnet. Die avatars worden toch door niemand gebruikt volgens mij. Dus volgens mijn berekeningen moeten dan ook op de mobiel de veel te grote avatars nu dan verdwenen zijn?

      Beantwoorden
      • New World Disorder

       De recente posts/reacties staan er inderdaad, mijn fout!

       De avatars zijn ook weg inderdaad, dat scheelt weer ff scrollen… De left-brain webdesigner in mij valt wel onder de RFID-chip doelgroep ben ik bang 🙂

       Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Een aantal issues heb ik vandaag samen met mijn Pakistaanse theme bouwer vrienden opgelost. Typen van reacties is nu met een zwart lettertype. Reacties zijn ook in het zwart, echter recties op reacties (zie ik nu) zijn dan wel weer in het licht grijs zie ik nu pas… dus dat gaan we nog maar even vragen en dan oplossen. Titels zijn ook groter gemaakt, dat bleek ik zelf makkelijk te kunnen doen, op het eerste oog ziet dat er nu beter uit.

       Logo wordt aan gewerkt, die snap ik nog niet helemaal in programmeertaal, maar is volgens mij Pakistaanse vrienden ook te fixen (als ik de juiste regel kan vinden in een tekst bestand met ongeveer 15 duizend regels…)

       Als er mensen zijn die nog gekke dingen vinden of op en of aanmerkingen hebben voor eventuele verbeteringen dan zijn die altijd welkom. Of ik er naar luister is een tweede 😉

       Beantwoorden
 • Guuz

  Het gaat over het verdwijnen,, niet over het verliezen, op een navolgbare manier, toch…. Daar zit het boeiende….daggik…..

  Beantwoorden
 • ikke

  Zou t ook kunnen dat John Mcaine (don’t say his name) gewoon is omgelegd bv door laag 2 (trumpie)
  Vandaar dat die ook niet is uitgenodigd, zomaar een gedachte van mezelf.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee dat lijkt mij van niet, anders hadden de neocons Trump allang aangeklaagd wegens moord, in plaats van dat ze hem proberen te pakken met porno actrices 😉

   Beantwoorden
 • DrIglo

  Hey Micky,

  Zou je de link naar de YT video met die presentatie over cannabis die in de show zat met ons kunnen delen?

  Thx!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Die link staat al sinds afgelopen maandag onder de video onder showlinks volgens mij?

   Beantwoorden
   • DriIglo

    Geweldig Micky, helemaal over het hoofd gezien door de nieuwe opmaak!

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>