Helende Hennep

( 1 )
 • Amilius

  Cannabisolie heeft mijn weg terug naar gezond zijn ondersteuning gegeven.
  Ooit als junk uitgemaakt door iedereen die naast me stond, maar de wiet niet los kon laten. Ik voelde me heel sterk
  Dat de wiet niet het probleem was. Verbonden met wiet en gebonden met de rest, dit maakte de keuze duidelijk.
  Gebonden maakte mij benauwd en ik sneed dus alles af wat me verbond. Ik en wiet was genoeg. Alleen wilde ik wel meer dan dat, dus slot ik een verbond met mijn eigen ik.
  Alles weten over mijn danspartner/sparringpartner wiet, dat was het en is zo ook gegaan. Van coffeeshop wiet tot medicinale cannabis tot wereld redder. Na zoveel jaren
  is dit mijn wetenschap. Door schade en schande ondervonden.
  Cannabis, een deel van mijn waarheid waar ik op sta omdat de waarheid over deze plant mij weer op deed staan. Opstaan uit een vervallen en verkanker zijn.Na mijn wederopstanding is mijn leven in dienst gegaan van het leven. En Cannabis is daarin mijn bondgenoot. Het is geen vereren maar wel een groot respect dat cannabis verdient.

  P.s
  Er zijn aardig wat (zieke)mensen die regelmatig een zelfgemaakt rauw cannabis sapje bij mij kommen nuttigen. Ze knappen er altijd van op.
  Ze merken nooit een effect.
  Tot ik het gisteren met cocosolie en wat peertjes/appeltjes uit de tuin maakte , de dame die het sapje nam is zeker tien uur enorm high geweest. Ik begreep er niks van. Nog nooit meegemaakt in al die jaren.
  Na even zoeken is dit opgeduikeld.

  https://www.cnnbs.nl/10-uur-knetterstoned-van-wietbladeren/

  Best interessant voor de consument zou ik zeggen ?

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>