De Muziekindustrie ontmaskerd

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
nicole
1 jaar geleden

https://m.youtube.com/watch?v=ZI3AHMLEm-M&list=FLF3MtV-NAOsUphFGX7XksNw&index=2&t=4101s
De link werkte niet meer. Ben zo vrij een andere link te plaatsen maar ik twijfel of het dezelfde is. Ik moet nu helaas weg en kan niet meer kijken. Doe ik morgen avond. Jee…wat ben ik hooked aan deze site.

nicole
1 jaar geleden

Om de 5 seconden reclame, als ik het geluid zacht zet duurt de reclame zo lang dat ik vergeet waar ik naar kijk. Ik ben er mee gestopt: wat een irritatie!!
Ik lees wel gewoon artikelen ?

nicole
1 jaar geleden

Oh…. dankjewel! Dat ga ik absoluut proberen. Eerst weer even drie nachten draaien…..?

Nathalie
1 jaar geleden
Reply to  nicole

Ik kan de hele aflevering ook gewoon kijken Nicole (en heb dat inmiddels ook gedaan ;). Veel succes met werken.

nicole
1 jaar geleden
Reply to  Nathalie

Geweldige browser. Nog geen reclame gezien, zo blij met deze tip. Maar de aflevering deprimeert me, ben al geen fan van de meeste muziek die ik hoor. Die EMINEM vond Ik altijd zo’n boos schreeuwend mannetje hihihi….begrijp nu daarom!
Ik ga lekker verder lezen, hoop dat het vannacht rustig is en ik ook wat kan lezen. Zo fijn die browser!!
Jij bedankt Nathalie, hoop dat het rustig is ?