De ComplotConcurrent – Uitzending 23 “Staat van Ontbinding” (24-8-2018)

( 29 )
 • New World Disorder

  Weer een mooie aflevering! Zodra Substratum up & running is ben ik zelf van plan een blog te beginnen, concurreren met de complotconcurrent (lol).
  Mocht Vimeo je ooit een keer blokkeren dan raad ik je aan om eens naar D.Tube te kijken, deze videoservice draait op de blockchain van Steemit, een decentraal social media platform.

  Als je jezelf eens een plezier wilt doen moet je eens de serie Agents of S.H.I.E.L.D. (AOS) kijken. Het is compleet bizar hoeveel onderwerpen uit de complotmedia hierin voorkomen en dan met name dingen die ik hoor uit interviews over de Secret Space Programs. Cloaking technieken zoals in de vorige complotconcurrent is er een van.
  Seizoen 1: Transhumanisme en occulte technologieën en hoe de nazi’s bleven bestaan na de oorlog
  Seizoen 2: Grotendeels nazi’s, een vervolg van S1
  Seizoen 3: Geheime basissen op Antartica en een introductie op de ruimteprogramma’s
  Seizoen 4: Vrij letterlijk de overgang van Laag 1 naar 2 (zoals de artikelen op deze site)… Transhumanisme op steroïden, AI takeover en ‘enter the matrix’.
  Seizoen 5: Een geheel seizoen over Air Force ruimteprogramma’s (galactic federation) en geheime basissen zoals die waar Corey Goode/Emery Smith het over hebben.

  Dan ten slotte nog een suggestie. Mijn zoektocht naar de waarheid begon zo ongeveer bij de tweede wereldoorlog en de holohoax. Ik keek een documentaire genaamd ‘The Greatest Story Never Told’ (thegreateststorynevertold.tv), deze 6 uur lange documentaire gaat over de andere kant van WW2, dus over de motieven van Hitler…. Gevolgd door een andere documentaire: ‘NWO: Communism by the backdoor’.
  De documentaires zijn leuk en aardig, maar dankzij info over antartica en de ruimteprogramma’s heb ik een eigen theorie:

  Het blijkt onder andere dat Hitler de bezemsteel door laag 1 aan het halen was, zoals Trump dat nu doet. De nazi’s hadden bijvoorbeeld al contact met aliens en ze waren al op de maan (VRILL society). Ook ruimde Hitler allerlei geheime genootschappen als de “illuminati” en vrijmetselaars op in Europa… Al met al denk ik dat WO2 een oorlog tussen laag 1 en 2 was waarin laag 1 duidelijk had gewonnen. Het klinkt misschien erg wazig, waarschijnlijk snap je wat ik bedoel na het kijken van de documentaires (of misschien weet je hier al wat van).

  Excuses voor de taalfouten, het is al laat ?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het zat al min of meer in mijn planning om een keer aan de Agents of S.H.I.E.L.D serie te beginnen, je hebt me door je korte overzicht van de seizoenen definitief over de streep getrokken nu 🙂

   Ik resoneer zelf niet met Nazi Duitsland als laag 2. De ‘aliens’ waar de Duitsers het meest mee samenwerkten waren namelijk dezelfde Draco Reptilians die nu nog steeds met de laag 1 geheime ruimteprogramma’s samenwerken. De fusie tussen de Antarctica nazi’s en de Amerikaanse deepstate na de oorlog was waarschijnlijk al die tijd al gepland door diezelfde Draco’s. Een essentieel onderdeel waar laag 2 straks op gaat regeren is de elektro magnetische grid van microgolf straling (5G wordt straks als het wereldwijd uitgerold is mijns inziens ongeveer het startpunt van ‘the reign’ of deze laag 2 op Aarde), dit heeft hun AI god (entiteit) nodig om diep door te dringen in het menselijk lichaam en de menselijke mind. Ook waren het overgrote deel van alle technologieën die nodig zijn voor laag 2 om succes te hebben toentertijd nog lang niet voorhandig hier op Aarde. Ik resoneer meer met een vooraf geschreven (draco reptilian) script wat de fusie tussen de nazi’s en de VS deepstate voorzag, als een van de agenda’s achter deze oorlog. Beide kanten werden ook door dezelfde partijen gefinancierd.

   Ik ken de documentaires over onder andere de holocaust. Ik kan wel wat met de ook op deze website gedeelde documentaire ‘hellstorm’. Omdat dat het verhaal vertelt van overlevenden en getuigen van die drama’s. Het gaat niet verder dan dat, het vertelt geen verhalen die niet te controleren of te verifiëren zijn zoals ik die ook wel eens in andere video’s of documentaires tegenkom over het holocaust onderwerp. Sommigen beweren vrij letterlijk dat er geen concentratiekampen en gaskamers en dergelijke waren. Daar blijf ik liever vanaf. Ik ben zelf in Auschwitz geweest als puber 25 jaar terug of zo. Tot op de dag van vandaag grijpt dat bezoek mij nog steeds aan. Die energie…. die extreem duistere energie gemixed met puur verdriet en ellende wat daar in de lucht’ ‘hangt’ greep mij dusdanig aan dat ik nooit en ten nimmer de holocaust zal ontkennen. De nazi’s waren smeerpijpen. Maar ook de geallieerden waren smeerpijpen, net als de Sovjets en alle andere strijdende partijen. Oorlog is een smerig iets.
   ‘Arbeit macht frei’, ammahoela. Alleen de dood bevrijde gevangenen uiteindelijk uit die ellende. En dood zijn er velen gegaan, maar ik geloof niet de miljoenen aantallen die de geschiedenis ons wil doen wijsmaken dat er vermoord zijn in die kampen.
   Het is ook lastig om feiten te checken in dit soort gevoelige materie, omdat bewijzen er amper meer zijn, en ik vind het een te gevoelig onderwerp om zomaar van alles over te gaan beweren terwijl ik er zelf niet bij was in mijn huidige incarnatie. Dus vandaar blijf ik er het liefst op de website zoveel mogelijk vanaf, het is een te gevoelig onderwerp, waar mensen je snel op verketteren en veroordelen, zonder naar de rest van je website en je boodschap te kijken of te luisteren. Voor mij persoonlijk is die boodschap brengen velen malen belangrijker dan mijn eventuele gelijk te halen over WO2 en dat het meeste wat wij geleerd hebben op school simpelweg niet klopt. Dat laatste is een feit, wat wij geleerd hebben over WO2 klopt voor een groot deel voor geen zak, maar ja dat is gok ik hetzelfde bij 90 procent van al het andere wat we leren over ‘his story’, aangezien geschiedenis altijd opgeschreven wordt door de winnende partij.

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    De Holocaust ontkennen lijkt me weer een andere hersenkronkel zoals de platte aarde om eerlijk te zijn, er zijn meer dan genoeg bewijzen voor het bestaan van concentratiekampen. Of beter gezegd gevangenis-, werk- en doorvoerkampen.

    Met de ‘Holohoax’ doel vooral op de nummers. 6 miljoen is belachelijk. Alleen de nummers in Auschwitz zijn meerdere keren met de miljoenen veranderd en de beruchte gaskamer met een houten deur en glazen ruitje kon geen gaskamer zijn… Maar dat is weer een rabbit hole opzich. (Had ik al gezegd dat Zyklon B een verdelingsmiddel was voor luizen en de gevangenen om die reden werden geschoren en uniformen aan moesten?)

    Vandaag de dag wordt de Holocaust nog steeds gebruikt om ons allemaal te herinneren hoe erg alles toen was. De zogenaamde Joden (de globale cabal die zich zo noemen om achter het fenomeen ‘antisemitisme’ te schuilen) houden zo mooi hun-story in stand zodat niemand zich durft uit te spreken.

    Naar mijn inzien is dit ook de reden dat een gedeelte van de complotmedia altijd vingertje wijst naar de Joden… Waarbij de ‘echte’ joden (weer) de slachtoffers zijn.

    Beantwoorden
 • Gerben

  Hoi Micky,
  Je hebt er iets belangrijks uitgelaten bij het eerste onder werp
  De nieuwe vaccinatie weigeraars zijn voornamelijk hoog opgeleid
  Volgens mij heb je dat er (perongeluk) uitgeknipt
  Dat is belangrijk want hoger opgeleiden kunnen namelijk lezen en waarschijnlijk nadenken

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee niet per ongeluk weggelaten die informatie Gerben, ik lees die informatie nu pas voor het eerst namelijk..

   Ik weet ook niet of ik er mee resoneer. Zelf heb ik niets met het hoger opgeleiden versus lager opgeleiden dualistische plaatje. Daar heb ik niets mee. Dat zijn rangen die kunstmatig verzonnen zijn aan de hand of iemand wel of niet goed te indoctrineren is met bullcrap mijns inziens. Wanneer ben je hoger opgeleid? Ik heb alleen HAVO, dus waarschijnlijk niet hoog opgeleid, en daarbij ken ik eigenlijk (gezien vanuit dat dualistische hoger lager plaatje) de meesten bewuste mensen die bijvoorbeeld niet gestudeerd hebben. Hoe minder indoctrinatie des te beter is mijn opvatting. Intelligentie, pure slimmigheid (wat ook nodig is bij beslissen om je kind niet te laten vergiftigen) is wat anders dan intellectueel zijn en veel uit het hoofd geleerde onzin kunnen opslaan. Daarbij kunnen volgens mij de meeste Nederlanders (hoog of laag opgeleid) vandaag de dag lezen, tenminste… ik zie zo’n beetje iedereen de hele dag op dat smartphone schermpje turen om te lezen wat anderen gedaan hebben of gegeten hebben enzo 😉

   Beantwoorden
  • DrIglo

   Mooi argument is dat ja, dat de anti vaccers slecht geïnformeerd zijn.

   Wat ik me dan simpel afvraag, ik lees zomaar de eerste link op een terzake doende query op financiële compensatie na Gardisil:

   http://sanevax.org/vaccine-injury-compensation-program-gardasil-settlements/

   Waarom zou er financiële compensatie plaats moeten vinden als de injecties bewezen veilig zijn? Waarschijnlijk omdat trials maar 2 dagen of 2 weken duren. Met zo’n kleine groep kun je mooie modellen maken (maar fix eerst je random generator eens!) maar uiteindelijk wil je je vaccin natuurlijk ten volste uitbuiten. Zoals artsen geld geven als ze griepvaccins uitdelen aan oudjes en andere doelgroepen.

   Krijgt Robert de Niro nog acteerwerk na zijn film ‘Vaxxed’ waarna hij furieus werd aangevallen?

   Beantwoorden
 • Gerben

  Je hebt gelijk met je verweer

  Maar wat ik bedoel het zijn voornamelijk mensen die zich verdiepen in materie die vaccinatie weigeren wordt er mee bedoeld
  Niet het SBS6 kijkend Nederland wat zijn nieuws haalt bij hart van Nederland of het jeugdjournaal
  Vond dat ze zich een beetje tegen spraken daarmee

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Oh zeiden ze dat, heb ik niet helemaal opgelet bij alles in die clip, goed opgelet en goed opgemerkt, weer een nagel aan de doodskist van de MSM erbij dus, weer een leugen ontrafeld en ontmaskerd 🙂

   Kan zijn dat ik nog meer niet opgemerkt heb, ik kan er niets aan doen maar ook als ik zo’n clip voor de vierde keer na editten zie dan begin ik nog steeds vaak te roepen naar het beeldscherm dat ze niet goed wijs zijn, dan mis ik denk ik wel eens wat… hoop dat ik mij daar nu goed uitgeluld heb haha.

   Beantwoorden
 • DrIglo

  Ik had Treuruur donderdagavond op m’n mengpaneel zitten, dus kreeg wat aan audio mee. Wat een propaganda weer, over die vaccinaties.

  Transcript van Treuruur:

  http://zaklamp.fnhost.org/NPO_2-2018.08.23-2158.Nieuwsuur.srt.txt

  Beantwoorden
 • Monique

  Elke keer dat ik weer zoiets zie, hoor of lees ben ik weer zo blij dat mijn kinderen vaccinatie vrij zijn. Ik moet er soms ook weleens om lachen, hoewel het natuurlijk te triest voor woorden is. Alsof mijn kinderen wandelende virus-tijdbommen zijn, wachtend tot ze iemand kunnen besmetten. Het is echt te idioot als je erover na gaat denken. Gelukkig gaan steeds meer mensen dat doen. En ik denk idd dat dit nog maar het begin is. Straks gaan ze ook aan je kinderbijslag zitten b.v. Ik kan wel zonder maar een hele hoop mensen kunnen dat niet. Het is inderdaad te ziek voor woorden. Ik ben trouwens ook niet hoog opgeleid. Ik kan wel heel goed zelf nadenken, gelukkig voor mijn kinderen..

  Beantwoorden
 • Monique

  Wat ik nog wil toevoegen: natuurlijk gaan er kindjes dood aan de mazelen. Als je al een zwak lichaampje hebt om 1 of andere reden dan zul je ook de normale griep niet overleven. Maar dat zullen ze er niet bijvertellen. Op jaarbasis gaan er nog veel meer mensen dood aan de ordinaire griep.
  Ik vind het vooral walgelijk dat er via de overheid gespeeld wordt op de groepsdruk. Als je als onwetende ouder je kindje laat vaccineren uit de volle overtuiging dat dit het beste is voor je kindje, natuurlijk ben je dan als de dood voor kindjes die niet gevaccineerd zijn. Als je niet verder denkt dan dat en volledig vertrouwen hebt in de overheid is dat heel logisch. Het is eerder andersom. Wanneer je je kindje laat vaccineren is de kans dat ze anderen besmetten de eerste 2 weken juist heel erg groot. Die tijd zouden ze eigenlijk niet naar het kinderdagverblijf mogen.
  Daarom, applaus voor al die mensen die WEL durven nadenken en dapper genoeg zijn hun kinderen niet te vaccineren. En dapper moet je echt zijn, ik kan het weten!

  Beantwoorden
  • Ank

   Het is zoals Monique zegt.
   https://www.facebook.com/100000184734025/posts/1549389585077184/

   Een citaat uit dit artikel:
   Wetenschappelijk aangetoond, maar niet in de publiciteit..?
   Wetenschappelijke bewijs toont aan dat individuen, die gevaccineerd zijn met levende virusvaccins, zoals het BMR-vaccin (bof, mazelen en rode hond), het Rota-virus-vaccin, het waterpokken- en het griepvaccin, enkele weken, tot zelfs máánden nadien, in staat zijn gevaccineerden en ongevaccineerden te besmetten met het virus dat ze bij zich dragen.. 3,4,5,6,7,8,9,10.11.12

   En verderop in dit artikel kun je lezen hoe een vader polio kreeg van zijn pas gevaccineerde baby.

   Beantwoorden
   • Gerben

    Wat vele ook niet weten is dat als kinderen die kinderziektes doormaken ze levenslang afweer stoffen opbouwen
    Bij fuckthenatie ehh vaccinatie bedoel ik is de afweer voor een jaar of 10
    Daarna kun je gewoon de kinderziektes weer krijgen
    Zelfs later bijvoorbeeld rodehond tijdens zwangerschap is niet handig voor ongeboren kind zie bijvoorbeeld prinses Cristina haar blindheid komt door rode hond tijdens zwangerschap van haar moeder

    Beantwoorden
   • Monique van de Schelde

    Hoi Ank, op deze site kun je heel veel lezen hierover.
    Ook b.v verhalen van mensen met vaccinatieschade.

    https://stichtingvaccinvrij.nl/

    Beantwoorden
 • Danny

  Mijn gevoel bij YT-video’s is dat ze pas door AI beoordeeld worden als er een “like” aan gegeven is. Tot die tijd volgen er geen acties.

  Substratum: Hoe wordt “kwaad” geweerd door Substratum? Als alles anoniem is, is het dus ook gemakkelijker om virussen e.d. te verspreiden of heb ik weer wat gemist?

  Zo gaat het met het nieuws. Het is nog altijd niet BEWEZEN dat de Russen zich “gemengd” hebben in de VS aangelegenheden, maar nu vertelt Wouter dat we WETEN dat de Russen het gedaan hebben. Terwijl we, net als met MH17, weten dat het échte bewijst nooit getoond gaat worden, omdat dat er gewoonweg niet is. Kortom, vertel het maar vaak genoeg en het wordt vanzelf waarheid. Walgelijk.

  Beantwoorden
 • Freeflip

  Hai Micky,

  Weer genoten van je show.
  Had jij deze video al gezien over oa 5G, het is een hele serie. https://youtu.be/WkBhpdJG8pw

  Groet.

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  wolkenkrabber niveau weer Micky, vooral je vergelijk van internet providers met banken, beide zijn ze in principe niet verkeerd maar ze misbruiken hun macht en vaak worden ze zelfs verplicht hun macht te misbruiken. Er van uit gaande dat die organisaties ook nooit meer juist geleid worden, zou het heel mooi zijn als de blockchain hun macht kan inperken,

  als wereld in een staat van ontbinding zijn, die had ik nog nooit gehoord en die blijft waarschijnlijk mijn hele leven in mijn vocabulaire.

  Vraag me af hoe dat in de toekomst gaat worden als niet gevaccineerde kinderen werkelijk geweigerd gaan worden in creches en later misschien ook scholen en bijv. hockeyclubs? Als je bij het kliekje wil gaan horen dat de macht heeft, dan kom je er niet meer tussen als je ouders je niet hebben laten inenten. Maar goed het grootste verschil is natuurlijk al die kakkercultuur, als je je daar al aan kan aanpassen dan is je vrijwillig in laten enten een kleine stap.

  Beantwoorden
 • Ank

  Is hier iets fout gegaan? en bij wie. Bij mij of bij Micky.
  Geheel nieuwe layout. Geen commentaren van anderen te zien.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Geen van beiden

   te lang verhaal om te delen, maar er wordt af en toe achter de schermen aan de site gewerkt, en daar kunnen dingen mee misgaan.

   Beantwoorden
   • Ank

    Poeh, ik schrok al. Gelukkig een storm in een glas water.
    Wat we niet kunnen zeggen over de vaccinatiedruk.
    Was het de laatste tijd om de paar weken dat er een bericht was ( over de HPVen vorige week over de mazelen) , nu zit er maar een paar dagen meer tussen met het bericht dat er een meningococcen ( ben al weer vergeten wat het precies was) geval is en dat we OOK daarvoor echt ingeënt moeten worden.

    Beantwoorden
    • Monique

     Mja de farmaceutische industrie raakt een belangrijke inkomstenbron kwijt. Ik denk dat ze een beetje wanhopig worden haha..

     Beantwoorden
 • New World Disorder

  Nog een tip: Dit recente interview van Freeman Fly over de invloed van AI entiteiten op het leven en het conditioneren van de jongere generaties tot transhumanisme (‘laag 2’) en dergelijken.

  https://www.youtube.com/watch?v=9DwA_Va56AQ

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Nog even wat comments over de show inhoud;

  YT robots; daar zit veelal geen mens achter, tenzij je een beetje van volhouden houd, maar wel tot de volgende klager komt. Vergelijk het met een Lebara SIM hoe goed het allemaal werkt (voor de company).

  Alex Jones – die werd een aantal jaren geleden alweer groot gemaakt als complotter door de corporate media, maar Jones is natuurlijk een zionist.

  Afgezien of hij wel of niet een extreme variant is, het moge duidelijk zijn hoe er censuur plaats vindt in onze samenleving. Heel weinig aandacht hier hoe Fadebook samenwerkt met de Chiner overheid om een groot aantal diensten niet beschikbaar te stellen voor de normale chiner. Hier gebeurd dat soort shit ook, de corporations werken gewoon mee omdat dat alles makkelijker maakt. En dan heeft de overheid altijd last van de CDA mentaliteit: wat je niet ziet is er niet. Vooral G is erg goed in censureren. Bestaat de Jos B instagram nog wel?

  De vaccinaties; iirc was het Dijkhoff die zei ‘er zijn grenzen aan vrijheid’. Ik wist dat de VVD schijt heeft aan habeus corpus, maar ik neem aan dat de senaat dat soort plannen cancelt.

  Beantwoorden
 • guuz

  Hoi Mick….Onzekerheid, kan misschien het woord zijn. …..of eeuwig durende fictie?
  Groet…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Eeuwig durende fictie vind ik erg mooi gevonden en tevens extreem poetisch gedacht van jou Guuz. Ik wist wel dat ik op jou kon rekenen toen ik weer eens niet op een woord kon komen 😉

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>