De ComplotConcurrent – Uitzending 23 “Staat van Ontbinding” (24-8-2018)

29
Reageer op dit artikel

13 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
New World Disorder

Weer een mooie aflevering! Zodra Substratum up & running is ben ik zelf van plan een blog te beginnen, concurreren met de complotconcurrent (lol). Mocht Vimeo je ooit een keer blokkeren dan raad ik je aan om eens naar D.Tube te kijken, deze videoservice draait op de blockchain van Steemit, een decentraal social media platform. Als je jezelf eens een plezier wilt doen moet je eens de serie Agents of S.H.I.E.L.D. (AOS) kijken. Het is compleet bizar hoeveel onderwerpen uit de complotmedia hierin voorkomen en dan met name dingen die ik hoor uit interviews over de Secret Space Programs. Cloaking… Lees verder »

Gerben

Hoi Micky,
Je hebt er iets belangrijks uitgelaten bij het eerste onder werp
De nieuwe vaccinatie weigeraars zijn voornamelijk hoog opgeleid
Volgens mij heb je dat er (perongeluk) uitgeknipt
Dat is belangrijk want hoger opgeleiden kunnen namelijk lezen en waarschijnlijk nadenken

DrIglo

Mooi argument is dat ja, dat de anti vaccers slecht geïnformeerd zijn. Wat ik me dan simpel afvraag, ik lees zomaar de eerste link op een terzake doende query op financiële compensatie na Gardisil: http://sanevax.org/vaccine-injury-compensation-program-gardasil-settlements/ Waarom zou er financiële compensatie plaats moeten vinden als de injecties bewezen veilig zijn? Waarschijnlijk omdat trials maar 2 dagen of 2 weken duren. Met zo’n kleine groep kun je mooie modellen maken (maar fix eerst je random generator eens!) maar uiteindelijk wil je je vaccin natuurlijk ten volste uitbuiten. Zoals artsen geld geven als ze griepvaccins uitdelen aan oudjes en andere doelgroepen. Krijgt Robert… Lees verder »

Gerben

Je hebt gelijk met je verweer

Maar wat ik bedoel het zijn voornamelijk mensen die zich verdiepen in materie die vaccinatie weigeren wordt er mee bedoeld
Niet het SBS6 kijkend Nederland wat zijn nieuws haalt bij hart van Nederland of het jeugdjournaal
Vond dat ze zich een beetje tegen spraken daarmee

DrIglo

Ik had Treuruur donderdagavond op m’n mengpaneel zitten, dus kreeg wat aan audio mee. Wat een propaganda weer, over die vaccinaties.

Transcript van Treuruur:

http://zaklamp.fnhost.org/NPO_2-2018.08.23-2158.Nieuwsuur.srt.txt

Monique

Elke keer dat ik weer zoiets zie, hoor of lees ben ik weer zo blij dat mijn kinderen vaccinatie vrij zijn. Ik moet er soms ook weleens om lachen, hoewel het natuurlijk te triest voor woorden is. Alsof mijn kinderen wandelende virus-tijdbommen zijn, wachtend tot ze iemand kunnen besmetten. Het is echt te idioot als je erover na gaat denken. Gelukkig gaan steeds meer mensen dat doen. En ik denk idd dat dit nog maar het begin is. Straks gaan ze ook aan je kinderbijslag zitten b.v. Ik kan wel zonder maar een hele hoop mensen kunnen dat niet. Het… Lees verder »

Monique

Wat ik nog wil toevoegen: natuurlijk gaan er kindjes dood aan de mazelen. Als je al een zwak lichaampje hebt om 1 of andere reden dan zul je ook de normale griep niet overleven. Maar dat zullen ze er niet bijvertellen. Op jaarbasis gaan er nog veel meer mensen dood aan de ordinaire griep. Ik vind het vooral walgelijk dat er via de overheid gespeeld wordt op de groepsdruk. Als je als onwetende ouder je kindje laat vaccineren uit de volle overtuiging dat dit het beste is voor je kindje, natuurlijk ben je dan als de dood voor kindjes die… Lees verder »

Ank

Het is zoals Monique zegt.
https://www.facebook.com/100000184734025/posts/1549389585077184/

Een citaat uit dit artikel:
Wetenschappelijk aangetoond, maar niet in de publiciteit..?
Wetenschappelijke bewijs toont aan dat individuen, die gevaccineerd zijn met levende virusvaccins, zoals het BMR-vaccin (bof, mazelen en rode hond), het Rota-virus-vaccin, het waterpokken- en het griepvaccin, enkele weken, tot zelfs máánden nadien, in staat zijn gevaccineerden en ongevaccineerden te besmetten met het virus dat ze bij zich dragen.. 3,4,5,6,7,8,9,10.11.12

En verderop in dit artikel kun je lezen hoe een vader polio kreeg van zijn pas gevaccineerde baby.

Gerben

Wat vele ook niet weten is dat als kinderen die kinderziektes doormaken ze levenslang afweer stoffen opbouwen
Bij fuckthenatie ehh vaccinatie bedoel ik is de afweer voor een jaar of 10
Daarna kun je gewoon de kinderziektes weer krijgen
Zelfs later bijvoorbeeld rodehond tijdens zwangerschap is niet handig voor ongeboren kind zie bijvoorbeeld prinses Cristina haar blindheid komt door rode hond tijdens zwangerschap van haar moeder

Monique van de Schelde

Hoi Ank, op deze site kun je heel veel lezen hierover.
Ook b.v verhalen van mensen met vaccinatieschade.

https://stichtingvaccinvrij.nl/

Ank

Bedankt Monique

Danny

Mijn gevoel bij YT-video’s is dat ze pas door AI beoordeeld worden als er een “like” aan gegeven is. Tot die tijd volgen er geen acties. Substratum: Hoe wordt “kwaad” geweerd door Substratum? Als alles anoniem is, is het dus ook gemakkelijker om virussen e.d. te verspreiden of heb ik weer wat gemist? Zo gaat het met het nieuws. Het is nog altijd niet BEWEZEN dat de Russen zich “gemengd” hebben in de VS aangelegenheden, maar nu vertelt Wouter dat we WETEN dat de Russen het gedaan hebben. Terwijl we, net als met MH17, weten dat het échte bewijst nooit… Lees verder »

Freeflip

Hai Micky,

Weer genoten van je show.
Had jij deze video al gezien over oa 5G, het is een hele serie. https://youtu.be/WkBhpdJG8pw

Groet.

Koning Florian

wolkenkrabber niveau weer Micky, vooral je vergelijk van internet providers met banken, beide zijn ze in principe niet verkeerd maar ze misbruiken hun macht en vaak worden ze zelfs verplicht hun macht te misbruiken. Er van uit gaande dat die organisaties ook nooit meer juist geleid worden, zou het heel mooi zijn als de blockchain hun macht kan inperken, als wereld in een staat van ontbinding zijn, die had ik nog nooit gehoord en die blijft waarschijnlijk mijn hele leven in mijn vocabulaire. Vraag me af hoe dat in de toekomst gaat worden als niet gevaccineerde kinderen werkelijk geweigerd gaan… Lees verder »

Ank

Is hier iets fout gegaan? en bij wie. Bij mij of bij Micky.
Geheel nieuwe layout. Geen commentaren van anderen te zien.

New World Disorder

Nog een tip: Dit recente interview van Freeman Fly over de invloed van AI entiteiten op het leven en het conditioneren van de jongere generaties tot transhumanisme (‘laag 2’) en dergelijken.

https://www.youtube.com/watch?v=9DwA_Va56AQ

Monique

Interessant. Dank voor het delen!

DrIglo

Nog even wat comments over de show inhoud; YT robots; daar zit veelal geen mens achter, tenzij je een beetje van volhouden houd, maar wel tot de volgende klager komt. Vergelijk het met een Lebara SIM hoe goed het allemaal werkt (voor de company). Alex Jones – die werd een aantal jaren geleden alweer groot gemaakt als complotter door de corporate media, maar Jones is natuurlijk een zionist. Afgezien of hij wel of niet een extreme variant is, het moge duidelijk zijn hoe er censuur plaats vindt in onze samenleving. Heel weinig aandacht hier hoe Fadebook samenwerkt met de Chiner… Lees verder »

guuz

Hoi Mick….Onzekerheid, kan misschien het woord zijn. …..of eeuwig durende fictie?
Groet…