De ComplotConcurrent – Uitzending 22 “Eerlijkheid overwint altijd” (17-8-2018)

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Danny
2 jaren geleden

– Vergiet…??? Aluhoedje zul je bedoelen 😉 (maar dan van staal 🙂 ) – Meer piraten is een mogelijkheid om de opwarming tegen te gaan, maar ik vond Javier Guzman’s “Minder zwarten, want zwart trekt warmte aan” ook wel lekker klinken 🙂 – Over Turkije heb ik geen gefundeerde mening. Wel veel verhalen gelezen…Al las ik net op teletekst wel dat Turkije een plan voor weekendscholen in Nederland neergelegd heeft. De infiltratie gaat beginnen… 🙂 – Haddasah Wiersma: Vanaf haar 8e sliep ze regelmatig naakt bij oom en tante en op haar 12e moet haar oom nog moeite doen om… Lees verder »

New World Disorder
2 jaren geleden

– Het Monsanto-Bayer gebeuren houdt niet op bij het feit dat we gif eten. Genetisch gemodificeerde gewassen zorgen ook voor onvruchtbaarheid. Als ik het me goed herinner hebben een aantal onderzoekers tests uitgevoerd op ratten door ze enkel GMO te voeren, binnen 3 generaties waren ze volledig onvruchtbaar met allerlei afwijkingen… Ik denk ook dat dit mede-verklaart waarom steeds meer stellen moeite hebben om kinderen te krijgen. Gelukkig kunnen we ze straks dan ook gewoon klonen. Probleem, reactie, oplossing. Als de kers op de taart blijken Monsanto en Bayer hetzelfde bedrijf te zijn. Zo komen ze bij de massa’s toch… Lees verder »

Ank
2 jaren geleden

De Gülenbeweging lijkt er een verborgen agenda op na te houden. Waar denk je aan als je “wereldburgerschap” hoort. Gülen schijnt in een riante villa in de VS te wonen. Heeft hij zich voor het Globalistische karretje laten spannen? Gadaffi werd ook weggezet als een dictator maar zijn enige fout was dat hij een eigen Afrikaans beleid wilde voeren met een afrikaanse munt en dát kon niet. Wil Erdogan misschien ook niet in de pas lopen? Is dat de reden dat Turkije daar voor moet boeten? Hij wil natuurlijk wel graag een graantje meepikken van de ene optie van de… Lees verder »

New World Disorder
2 jaren geleden

Het journaal vandaag is een feestje hoor en Trump is de pineut. Niet alleen enge inmengende Russen die ook nog eens hacken, Michael Cohen moest pornosterren afbetalen en Melania wil scheiden.

Niet te vergeten de aanslag op een gemeentehuis… Nouja zo noemen ze het maar na 6 herhalingen.

2 jaren geleden

Heb je die vergiet wel weer afgewassen voordat je hem weer in de kast hebt terug gezet? of smaakt ons eten straks naar gel en wax? 😛