Wat is en hoe werkt ons innerlijk weten?

( 12 )
 • Seth-3

  En wat nou als mijn innerlijk weten botst dat met mijn maat die weet dat Jezus God is?
  Mijn innerlijk weten verteld mij juist dat deze wereld (universum) die wij kunnen ervaren het enige wat er is.

  Snap je? Dus de één zn ‘innerlijk weten’ is niet de ander. En dan krijg je ego’s die tegen elkaar opgaan, ‘want ik ken de waarheid en jij bent misleid.’ Ik weet dat wat we kunnen waarnemen het enige wat er is. En iemand anders zegt; er is geen absolute waarheid, alleen maar valsheden.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je verwart mijns inziens het innerlijk weten met het mind-ego. Het mind-ego of een programmering in de mind, of een andere vorm van manipulatie vertelt die maat van je dat jezus god is.
   Botsende mind-ego programma’s komen zeer vaak voor inderdaad.

   Het innerlijk weten is het innerlijk weten. Dat is niet gevoelig voor mind control programmeringen en/of andere vormen van manipulatie.
   Het innerlijk weten draait om herinneren. Je hoeft het niet uit je kop te leren maar je herinnert je het en daarna hoef je de materie niet om de zoveel tijd uit je kop te leren, het zit er gewoon dat weten, vandaar het herinneren.

   Maar dat is als je het mij vraagt iets heel anders dan de voorbeelden die je noemt in je reactie.

   Beantwoorden
  • Danny

   Het verschil tussen ‘innerlijk weten’ en ‘denken te weten’…
   Moeilijk om onderscheid te maken als je al erover gaat nadenken…
   Zit ik nu wél of níet in mijn mind…?

   Probeer anderen niet te veel te overtuigen van jouw ‘innerlijk weten’.
   Dan wordt het al gauw negatief.
   En dat is nooit goed…

   Beantwoorden
   • Danny

    Dat was als antwoord op Seth-3, niet Micky…

    Beantwoorden
    • Seth-3

     Ja idd, waar ligt het verschil? Ik ga zowizo niet mijn beeld of ‘weten’ in dit geval aan anderen mensen porren. Zoals religieuze en academische lui. Maar als iemand iets weet wat waar is of alles zo ‘logisch’ maakt terwijl de feiten dat niet ondersteuenen dan zeg ik erwel wat van.

     Beantwoorden
 • Marianne

  Pfffff! Opluchting! Dat ik niks meer uit mijn hoofd hoef te leren! En onderstrepen en aantekeningen maken bij ‘alles’ wat ik lees! Nu nog het vertrouwen krijgen dat ik steeds meer innerlijk te weten kom, hoewel ik al een tijdje merk tot mijn eigen verbazing goed uit mijn woorden te kunnen komen in spontane gedachtewisselingen hierover met mensen met wie ik nog nooit over deze materie heb gesproken ?

  Beantwoorden
 • Lux

  Zelf ervaar ik heel vaak dat het gene wat iemand anders zegt, dat ik voordat zij daar over praten al over nagedacht heb. Of ik wil iemand bellen en pak mn telefoon en ik word door die persoon gebeld. Met strategie games dat ik al weet welke zet de tegenstander gaat doen. en ga zo maar door. Ik zelf ben ook al een poosje bezig in het wakker worden proces, en ik moet zeggen dat het redelijk zn gangetje gaat. ondanks ik geregeld toch weer tegenslagen krijg sta ik iedere keer weer op!

  Beantwoorden
 • RGMv

  Nu vertelde je in: er-zijn-meer-demonen-dan-mensen-op-aarde dat je onder invloed hebt gestaan.
  Zijn artikelen die je toen hebt geschreven 100% zuiver?
  Dus toen je nog onder die invloed stond, of heb je alles geschreven nadat je bent gezuiverd?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik weet niet precies wat ik in dat artikel geschreven heb, ik heb zo veel geschreven namelijk en lees ook niets terug eigenlijk door mijn visuele handicap. Maar we staan allemaal op de een of andere manier onder invloed van of demonische entiteiten en/of onze eigen getraimatiseerde aspecten, levensvormen en meer van dat alles. Niemand op deze planeet is op dit moment geheel gezuiverd, dus ook ik niet 🙂
   We zitten allemaal in een individueel uniek proces wat dat betreft. Ik heb overigens onder totale grip gestaan of zo. Het zijn kleine dingetjes waar je gemanipuleerd mee wordt. Je herkend dit vaak aan emoties die je ondergaat, in emoties zitten vaak die entiteiten verscholen, of het nou externe of interne entiteiten of aspecten zijn zeg maar.

   Beantwoorden
 • RGMv

  O jee, nu spam ik je website vol vragen 🙂

  Een aantal dagen geleden had ik (na ongeveer 30 minuten) een super ervaring na het beluisteren van deze muziek: https://www.youtube.com/watch?v=vdl8mpoeG2Y
  Het leek wel als of ik in een stroomversnelling kwam en een heroine shot kreeg. (Alhoewel ik niet weet hoe dat voelt :)) Mijn hoofd barste zowat uit elkaar, alsof er 1000 fijne stofjes vrij kwamen en dat gaf een heel aangenaam gevoel.
  Hoe weet ik nu dat ik niet voor de gek ben gehouden?

  Luister naar je innerlijk gevoel ga je nu schrijven, maar in dat proces zit ik nog niet voldoende.

  Dus hoe kan ik het nu verifieren?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb het antwoord voor je in wat artikelen beschreven in de zelfde serie ‘het grotere plaatje’ wat je nu volgens mij aan het lezen bent. Een deel van die serie gaat over de pijnappelklier en zogenoemde ‘kosmische drugs’ die via onder andere de pijnappelklier en de chakra’s geinjecteerd worden. De titel van de YT video vertelde mij voldoende met het gevoel wat je omschreef. Als je de artikelen die ik geschreven heb over de pijnappelklier gelezen hebt straks (https://www.indigorevolution.nl/het-verband-tussen-saturnus-chakras-en-de-pijnappelklier-html/ en https://www.indigorevolution.nl/jouw-eigen-realiteit-op-bestelling-op-maat-gemaakt-en-gratis-bij-je-thuis-bezorgt-html/ ) dan weet je wellicht waar ik op doel in deze reactie en waarom ik niet verder dan die paar seconden geluisterd heb naar de video. Pineal gland activation wat in de YT titel staat was voor mij voldoende om te weten waar je gelukzalige gevoel vandaan kwam. Om te begrijpen wat ik bedoel raad ik je aan bovenstaande 2 gelinkte artikelem te lezen, misschien is het beter om de serie ‘het grotere plaatje’ door te nemen (onderaan beginnende) en zodoende vanzelf bij die 2 artikelen uit te komen, anders mis je wellicht een groot stuk context. Het is kosmische drugs die geinjecteerd wordt (extern dus) in je/via je pijnappelklier, daardoor komt er een stofje vrij waardoor je je euforisch gaat voelen, dat noem ik kosmsche drugs, omdat het drugs is, en zeer verslavend ook!

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>