Mind-ego programmeringen herkennen

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
wouter
4 jaren geleden

Topsite!!

Marianne
4 jaren geleden

So far, so good! Lees je artikelen van onderaf aan en tot nu toe ‘weet’ ik dat ‘het’ klopt! ?
Jij noemt het mind-ego, Icke noemt het fantoomzelf….beide woorden dekken dezelfde lading!

Marion
6 maanden geleden

Heerlijk dit. Eindelijk iemand die het snapt! Als ik het nodig vind iemand de waarheid te vertellen, draai ik er niet omheen. Dan krijg ik altijd wel ergens te horen (omdat ik yogalessen geef) dat ik niet “erg yoga” ben. Zo’n kwats. Soms reageer ik met: leg mij dan eens exact uit wat yoga is. Yoga betekent voor mij verbinden, verenigen. Niet nep e/o zweverig zijn. Yoga betekent voor mij een fijne manier van bewegen en dat lijf strekken, weer te gaan voelen. Niet wie het lenigst is. Yoga helpt om minder te piekeren, niet om ego-loos te zijn. Er… Lees verder »