De Waarheid over de Maan

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ikke
4 jaren geleden

Ik switch maar naar deze topic Micky, want het politieke geneuzel interesseert mij geen drol. Dus eigenlijk missen we nu een vrouwelijke/zuster ooit bezielde maan en een mannelijke energie/ waterplaneet is dat Tiamat geweest? Klopt t ook dat onze ooit bezielde maan 1 van de 7 zuster is geweest, weet namelijk niet wie die andere 6 zijn. En de maan is toentertijd gecreëerd door de Pleiaden wil dat zeggen dat wij ook hun dna hebben? Zomaar even wat vragen…..

Grtz

Fox Mulder
4 jaren geleden

Hi mickey, dit was inderdaad een goed artikel om mee te starten. vanaf het begin had ik al herkenning want ik heb ook nog nooit nagedacht over de maan. het stuk van dat de maan een ruimteschip is snap ik en de stof die onze bloedvaten bij elkaar houd en ook op de maan is ook. maar hoe komt het dat een 15000 oude creatie van een hoog intelligente buitenaartse entiteit een antenne nodig heeft? of gebeuren er misschien dingen op de achterkant van de maan die meer verklaren?

Ruby
3 jaren geleden

Ik vind het echt reuze interessant. Alleen hoe kom je bij deze ideeen?

Akky van der Veer
2 jaren geleden

”Toevallig” kom ik vandaag dit bijna vier jaar oude artikel tegen. Heel begrijpelijk geschreven, Micky. En ik ”weet” dat het waar is. Vraagje: Waar is de ziel van de oorspronkelijke maan gebleven?

Ikke
2 jaren geleden

Heb dit artikel meer als 1x gelezen Micky en elke keer als ik dit lees kreeg/krijg ik een soort innerlijk kippevel.
Zoals Akky ook WEET dat dit waarheid is zo voel ik dat ook.

Elles
2 jaren geleden

Dat vroeg ik mij ook al af, maar kun je je nog afstemming op de ziel van de oude maan? Heeft zij nog enige invloed op het leven hier of wordt zij te sterk overschaduwd door de synthetische maan.

Max
1 jaar geleden

Dacht al… Wat mocht die lieke van Lexmond vorige week bij rtl boulevard allemaal vertellen over haar en her zus dat ze sinds kort via de stand van de maan leefde ect.. een doodlopende gang in het doolhof.

Elles
1 jaar geleden

Ik plaats mijn reactie hier omdat ik een vraag heb over de maan. Vergis ik me of verplaatst de maan zich? ik loop ongeveer op dezelfde tijd mijn hondjes uit te laten en zie de maan vaak op een andere pkek staan.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Sinds weken zie ik een opvallende rechthoekige grote ster in het westen staan. Iemand enig idee wat dat is, of welke ster? Ik zag hem vroeger nooit.

Elles
1 jaar geleden

Bedankt voor de tip

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Ha Elles, het is Venus inderdaad zoals Micky aangeeft. Venus is vooral gedurende enkele maanden per jaar goed zichtbaar. Vroeger was ze er dus ook. ?

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Bedankt Heleen

Dennis
1 jaar geleden

Hierboven heeft Micky het George Kavassilas, hieronder een link van hem (dd. 7 april 2020) waarin hij het verhaal van MIcky bevestigd. Met name voor alle vrouwen een aanrader. https://www.youtube.com/watch?v=LfV2rDpDz-k

Nathalie
1 jaar geleden

Ik word elke keer verdrietig als ik dit lees over het vernietigen van de oorspronkelijke maan. Nou kon op het niet meer vinden maar als de maan helemaal niet zichtbaar is heeft die toch net zoveel invloed als met volle maan? Ik heb gelukkig veel minder last van de maanstanden sinds ik de tips hier heb opgevolgd. Maar er is ook nog genoeg te doen. De afgelopen tijd sinds we werden aangemoedigd ombinden te blijven ben ik veel gaan wandelen en heb inmiddels meerdere mensen kunnen overtuigen om hetzelfde te doen en er is veel bezig in de lucht. Wel… Lees verder »