De Waarheid over de Maan

14
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
8 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ikke

Ik switch maar naar deze topic Micky, want het politieke geneuzel interesseert mij geen drol. Dus eigenlijk missen we nu een vrouwelijke/zuster ooit bezielde maan en een mannelijke energie/ waterplaneet is dat Tiamat geweest? Klopt t ook dat onze ooit bezielde maan 1 van de 7 zuster is geweest, weet namelijk niet wie die andere 6 zijn. En de maan is toentertijd gecreëerd door de Pleiaden wil dat zeggen dat wij ook hun dna hebben? Zomaar even wat vragen…..

Grtz

Fox Mulder

Hi mickey, dit was inderdaad een goed artikel om mee te starten. vanaf het begin had ik al herkenning want ik heb ook nog nooit nagedacht over de maan. het stuk van dat de maan een ruimteschip is snap ik en de stof die onze bloedvaten bij elkaar houd en ook op de maan is ook. maar hoe komt het dat een 15000 oude creatie van een hoog intelligente buitenaartse entiteit een antenne nodig heeft? of gebeuren er misschien dingen op de achterkant van de maan die meer verklaren?

Ruby

Ik vind het echt reuze interessant. Alleen hoe kom je bij deze ideeen?

Akky van der Veer

”Toevallig” kom ik vandaag dit bijna vier jaar oude artikel tegen. Heel begrijpelijk geschreven, Micky. En ik ”weet” dat het waar is. Vraagje: Waar is de ziel van de oorspronkelijke maan gebleven?

Max

Dacht al… Wat mocht die lieke van Lexmond vorige week bij rtl boulevard allemaal vertellen over haar en her zus dat ze sinds kort via de stand van de maan leefde ect.. een doodlopende gang in het doolhof.

Elles

Ik plaats mijn reactie hier omdat ik een vraag heb over de maan. Vergis ik me of verplaatst de maan zich? ik loop ongeveer op dezelfde tijd mijn hondjes uit te laten en zie de maan vaak op een andere pkek staan.