De Waarheid over de Maan

( 11 )
 • Ikke

  Ik switch maar naar deze topic Micky, want het politieke geneuzel interesseert mij geen drol. Dus eigenlijk missen we nu een vrouwelijke/zuster ooit bezielde maan en een mannelijke energie/ waterplaneet is dat Tiamat geweest? Klopt t ook dat onze ooit bezielde maan 1 van de 7 zuster is geweest, weet namelijk niet wie die andere 6 zijn. En de maan is toentertijd gecreëerd door de Pleiaden wil dat zeggen dat wij ook hun dna hebben? Zomaar even wat vragen…..

  Grtz

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wij hebben zeker pleiadisch DNA. Net als DNA van nog een twintigtal buitenaardse rassen. Veel van onze herinneringen komen ook voort uit dat kosmische verelden. We hebben allemaal een unieke Universele reis achter de rug, waar we levens hebben gehad in allerlei galaxies en sterrenstelsels. Dat zit niet opgeslagen in ons DNA maar in onze meereizende geest en multidimensionale aspecten. Verder was de maan niet echt een maan maar een sterrenschip met een ziel, soort van planeet maar dan net iets anders. Veel van die ruimteschepen van het geheime ruimteprogramma hebben een AI ‘ziel’, dit organische ruimteschip had een organische ziel. En de rest van je vragen kan ik bevestigen, en ik weet ook niet wie die andere 6 zusters zijn, ja weet ik meer dan waarschijnlijk wel, maar dat is informatie waar ik bij mijzelf nog niet bij kan of nog niet aan herinnerd ben…

   Weer eens wat anders zulke vragen inderdaad dan dat oeverloze nutteloze politieke gewauwel.. 🙂

   Beantwoorden
 • Fox Mulder

  Hi mickey, dit was inderdaad een goed artikel om mee te starten. vanaf het begin had ik al herkenning want ik heb ook nog nooit nagedacht over de maan. het stuk van dat de maan een ruimteschip is snap ik en de stof die onze bloedvaten bij elkaar houd en ook op de maan is ook. maar hoe komt het dat een 15000 oude creatie van een hoog intelligente buitenaartse entiteit een antenne nodig heeft? of gebeuren er misschien dingen op de achterkant van de maan die meer verklaren?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Verderop in de reeks artikelen wordt dat wellicht duidelijker, als je leest over de connectie tussen Saturnus, de Maan, de ringen van Saturnus, en de manipulatie van de chakra’s, mind en pijnappelklier.

   De Maan zoals we die nu zien/kennen heeft weinig tot niets meer te maken met wat zij ooit was. Die vrouwelijke ziel is uit de Maan, het is nu een hol ruimteschip wat getweakt is om ons als mensheid en als Aarde te proberen te controleren en te manipuleren. Vandaar ook de biocomputers en dito antennes, die zijn er later opgebouwd.

   Beantwoorden
 • Ruby

  Ik vind het echt reuze interessant. Alleen hoe kom je bij deze ideeen?

  Beantwoorden
 • Akky van der Veer

  ”Toevallig” kom ik vandaag dit bijna vier jaar oude artikel tegen. Heel begrijpelijk geschreven, Micky. En ik ”weet” dat het waar is. Vraagje: Waar is de ziel van de oorspronkelijke maan gebleven?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Die ziel is op dezelfde plek gebleven waar die ziel al was, net als alle zielen van alle levende wezens in dit Universum, in een andere diepere dimensie 🙂

   Beantwoorden
   • Ikke

    Heb dit artikel meer als 1x gelezen Micky en elke keer als ik dit lees kreeg/krijg ik een soort innerlijk kippevel.
    Zoals Akky ook WEET dat dit waarheid is zo voel ik dat ook.

    Beantwoorden
   • Elles

    Dat vroeg ik mij ook al af, maar kun je je nog afstemming op de ziel van de oude maan? Heeft zij nog enige invloed op het leven hier of wordt zij te sterk overschaduwd door de synthetische maan.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Je kan je er inderdaad op afstemmen als je daar behoefte aan hebt, maar niet op de Maan, die is zielloos nu en heett een synthetische vals licht energie. Misschien als je je afstemt op de Pleiadische sterren dat het wel lukt, want één van die sterren is die ziel die eerst het organische sterrenschip (wat we nu de Maan noemen) bezielde weet ik uit verhalen die in mij resoneerden.

     Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>