De Mind en ons DNA als softwareprogramma’s

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Aquarius
4 jaren geleden

Dag Micky, Dat elke ziekte een programma was en dus ook gewist kan worden, dat wist ik al. Zo ook jouw aandoening met je ogen. Dat DNA en de pijnappelklier oorspronkelijk niet in de mens zaten, dat wist ik niet, maar daar kan ik in komen, omdat ‘de gevallen wachters’ in der tijd met ons geknoeid hebben, om ons slaafs te houden. Nu, ik zie wat je doel is, en ivm terug een perfect zicht hebben, kan ik je verder helpen. Verder heb ik interesse in dat bicolatend verschijnen (speciale vermogens bij verlichting). Verder vraag ik me nog af hoe… Lees verder »

elly
2 jaren geleden

ik denk dat je ervoor moet zorgen dat je mind onder leiding is van je hart. dat je leeft vanuit je hart. Ik kom op internet ook tegen dat je chakra lichaam je beperkt, maar kan ik mijn chakra lichaam uitzetten? heeft iemand hier ervaring mee? En Mickey, ik vind dat je een hele goede site hebt met echte goede info over wie we zijn. Applaus!!

elly
2 jaren geleden
Reply to  Aquarius

een dokter (met meer dan 20 jaar dokterservaring) heeft nu een uniek behandelplan. hij geneest alleen nog maar met water. het is doketr Fereydoon Batmanghelidj, het boek heet “Water – het goedkoopste medicijn
Je bent niet ziek, je hebt dorst”

Dirky
4 jaren geleden

In ons DNA zit daar niet al de informatie voor ons fysiek lichaam opgeslagen zodat we ook gelijkenissen hebben met onze beide ouders?
Ons hogere zelf leent dit fysieke lichaam om hier ervaring op te doen dus al ik het goed heb is de AVATAR film best een beetje reality … en is ons DNA alleen een noodzaak op dit ogenblik en deze moeten wij stukje bij beetje ontdoen.Man man best een opgave hoor.
Mvg Dirky

Gavin Arwood
4 jaren geleden

Tuurlijk kunnen we zonder mind. De mind is onderdeel van het fysiek lichaam. Ons bewustzijn reikt verder dan het fysieke lichaam. Het staat dus correct in het artikel.

Elles
1 jaar geleden

@Micky, ben artikelen aan het herlezen en ik probeer via hartconnectie contact te maken met mijn innerlijke zelf, dat lukt niet echt. Wat wel ten delen lukt is om met mezelf in dialoog te gaan, dat doe ik al voordat ik op deze site kwam. Als iemand mij onprettig behandeld en ik dat over mijn kant laat gaan om de lieve vrede te bewaren, blijft mijn mind maar dooretteren wat ik allemaal had moeten zeggen en doen, het lukt dan wel om de scherpe kanten eraf te halen en tot rust te komen, maar om nou te zeggen ik maak… Lees verder »