De Mind en ons DNA als softwareprogramma’s

( 4 )
 • Aquarius

  Dag Micky,

  Dat elke ziekte een programma was en dus ook gewist kan worden, dat wist ik al. Zo ook jouw aandoening met je ogen.
  Dat DNA en de pijnappelklier oorspronkelijk niet in de mens zaten, dat wist ik niet, maar daar kan ik in komen, omdat ‘de gevallen wachters’ in der tijd met ons geknoeid hebben, om ons slaafs te houden.

  Nu, ik zie wat je doel is, en ivm terug een perfect zicht hebben, kan ik je verder helpen. Verder heb ik interesse in dat bicolatend verschijnen (speciale vermogens bij verlichting).

  Verder vraag ik me nog af hoe jij langs jouw DNA en mind kan gaan.

  Grtz

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   We kunnen niet zonder onze mind, het is een deel van ons. Maar we kunnen wel zorgen dat we zelf de touwtjes weer in handen nemen en de baas van onze mind worden zoals het hoort. Dat wij onze mind controleren in plaats dat onze mind ons controleert. Zo bedoel ik zonder mijn mind leven, misschien heb ik het wat krom ergens in artikelen opgeschreven, want we kunnen feitelijk niet zonder onze mind, omdat het deel uitmaakt van ons.

   Buiten mijn DNA omgaan is een work in progress. Zover ben ik nog lang niet. Ik heb weet wel dat ons DNA ons lichaam controleert net als de mind bij ons doet, en ik weet dat wij zelf die kunnen en geen DNA nodig hebben. Maar het is, zo voel ik, nu nog niet de tijd om zonder ons DNA om te gaan, het kan wel daar ben ik van overtuigt, maar dat zal terzijnertijd, als ik er klaar voor ben, wel duidelijk worden voor mijzelf.

   Beantwoorden
 • Dirky

  In ons DNA zit daar niet al de informatie voor ons fysiek lichaam opgeslagen zodat we ook gelijkenissen hebben met onze beide ouders?
  Ons hogere zelf leent dit fysieke lichaam om hier ervaring op te doen dus al ik het goed heb is de AVATAR film best een beetje reality … en is ons DNA alleen een noodzaak op dit ogenblik en deze moeten wij stukje bij beetje ontdoen.Man man best een opgave hoor.
  Mvg Dirky

  Beantwoorden
 • Gavin Arwood

  Tuurlijk kunnen we zonder mind. De mind is onderdeel van het fysiek lichaam. Ons bewustzijn reikt verder dan het fysieke lichaam. Het staat dus correct in het artikel.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>