De Mind en ons DNA als softwareprogramma’s

6
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Aquarius

Dag Micky, Dat elke ziekte een programma was en dus ook gewist kan worden, dat wist ik al. Zo ook jouw aandoening met je ogen. Dat DNA en de pijnappelklier oorspronkelijk niet in de mens zaten, dat wist ik niet, maar daar kan ik in komen, omdat ‘de gevallen wachters’ in der tijd met ons geknoeid hebben, om ons slaafs te houden. Nu, ik zie wat je doel is, en ivm terug een perfect zicht hebben, kan ik je verder helpen. Verder heb ik interesse in dat bicolatend verschijnen (speciale vermogens bij verlichting). Verder vraag ik me nog af hoe… Lees verder »

elly

een dokter (met meer dan 20 jaar dokterservaring) heeft nu een uniek behandelplan. hij geneest alleen nog maar met water. het is doketr Fereydoon Batmanghelidj, het boek heet “Water – het goedkoopste medicijn
Je bent niet ziek, je hebt dorst”

Dirky

In ons DNA zit daar niet al de informatie voor ons fysiek lichaam opgeslagen zodat we ook gelijkenissen hebben met onze beide ouders?
Ons hogere zelf leent dit fysieke lichaam om hier ervaring op te doen dus al ik het goed heb is de AVATAR film best een beetje reality … en is ons DNA alleen een noodzaak op dit ogenblik en deze moeten wij stukje bij beetje ontdoen.Man man best een opgave hoor.
Mvg Dirky

Gavin Arwood

Tuurlijk kunnen we zonder mind. De mind is onderdeel van het fysiek lichaam. Ons bewustzijn reikt verder dan het fysieke lichaam. Het staat dus correct in het artikel.