Het overstijgen van dualisme

( 2 )
 • ron

  Hoi Micky, vergeef me als ik het niet goed begrepen heb, maar wat maakt het (ahv dit artikel) nog uit of ik mijn buurvrouw op een bloemetje trakteer of uitscheld?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat maakt nog best wel wat uit. In het ene geval scheld ze waarschijnlijk terug en/of leent ze je nooit meer wat suiker. En in het andere geval mag je nog wel suiker lenen, dat hangt er natuurlijk een beetje uit wat voor bloemen je geeft… Niet iedereen waardeert een bosje brandnetels 😉

   Maar daar ging je vraag waarschijnlijk niet over.. ik weet niet precies wat ik in dit artikel beschreven heb, vanwege mijn visuele handicap lees ik eigenlijk mijn artikelen nooit meer na het plaatsen, en deze is al van een tijdje terug. Maar volgens mij heb ik dit artikel grotendeels beschreven vanuit een dieper/hoger aspect van mij (wat iedereen heeft) die min of meer dualiteit ontstegen is. In ieder geval de dualiteit die we kennen binnen de 1e t/m 4e dimensie. Deze Micky, de 3d ego persoonlijkheid als het ware van mijn multi dimensionale zijn, ervaart dualiteit totaal anders, ik denk dat daar je vraag vandaan komt. Klinkt schizofreen allemaal, maar zo beschrijf ik multi dimensionaal zijn. Mijn diepere/hogere zelf, die in de dimensies boven de 4e dimensie vertoeft, beleeft dualiteit compleet anders dan deze Micky laat maar zeggen. Vanaf daar weet ik dat we allemaal een soort van role playing doen hier op Aarde en in onze vorige levens hier op Aarde en op andere planeten. We wilden alles ervaren wat er te ervaren valt in dit Universum, dus dan hebben we alle rollen zo’n beetje gespeeld tijdens onze reis door dit Universum. Van extreem licht naar extreem duister, en alles wat daar tussen in zit. Dit alles kan als abracadabra overkomen, ik weet niet of je de serie artikelen die ik ‘het grotere plaatje’ genoemd heb al eens gelezen heb? Daarin leg ik deze Universele reis, en wie wij mensen in werkelijkheid zijn, waar we vandaan komen, wat we hier doen, et cetera nauwkeurig uit. https://www.indigorevolution.nl/category/het-grotere-plaatje/ Als je hierin geinteresseerd bent en deze artikelen nog niet kent, dan raad ik aan om op de tweede pagina te beginnen bij het als eerst geschreven artikel in die serie. Ik geef deze informatie er even bij omdat anders inderdaad hetgeen ik in sommige artikelen, zoals waarschijnlijk in deze, vreemd kan overkomen.. Ik keur in deze hoedanigheid zoals ik nu hier op Aarde ben een heleboel gedrag af, maar ik snap tegelijkertijd ook dat er mensen zijn die andere ervaringen dan ik nodig hebben in het leven wat ze nu leiden hier op Aarde. Gezien vanuit de hogere dimensies of hogere/diepere aspecten van ons ligt dat ietwat anders, en ja nu ik dit zo typ klinkt dat best wel schizofreen haha, maar ik weet dat het dat niet is, we zijn allemaal multi dimensionale wezens.

   Geen idee of ik hiermee je vraag beantwoord heb trouwens….

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>