Ontplug je Mind! Deel 1: Identificeren met mind-ego programma’s

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Marianne

Grappig, dat je het hebt over Anton Teuben en Johan Oldenkamp! Zo’n beetje de eerste personen die ik tegenkwam toen ik eindelijk ‘tijd’ had en nam om me meer bezig te houden met de vragen die jij op deze site allemaal behandelt! Ik voelde me al gauw niet prettig bij beide heren, hoewel ze me wel op andere sporen brachten. Maar inderdaad dat dwingende, ietwat verongelijkte ‘ik heb gelijk’ dat stond me tegen…. Van mind-programmering/fantoomzelf had ik toen nog niet gehoord. Het leuke aan dit artikel is dat ik me inderdaad vaak ‘stoor’ aan spelfouten….gevolg van beroepsdeformatie, vrees ik, heel… Lees verder »