Ontplug je Mind! Deel 1: Identificeren met mind-ego programma’s

( 1 )
  • Marianne

    Grappig, dat je het hebt over Anton Teuben en Johan Oldenkamp! Zo’n beetje de eerste personen die ik tegenkwam toen ik eindelijk ‘tijd’ had en nam om me meer bezig te houden met de vragen die jij op deze site allemaal behandelt!
    Ik voelde me al gauw niet prettig bij beide heren, hoewel ze me wel op andere sporen brachten. Maar inderdaad dat dwingende, ietwat verongelijkte ‘ik heb gelijk’ dat stond me tegen…. Van mind-programmering/fantoomzelf had ik toen nog niet gehoord. Het leuke aan dit artikel is dat ik me inderdaad vaak ‘stoor’ aan spelfouten….gevolg van beroepsdeformatie, vrees ik, heel lang in het basisonderwijs gewerkt…. Dus een van de tig mind-programma’s waarvan ik me nu pas echt bewust ben…..heb me er al lang geleden in getraind me daar niet aan te storen….lukt steeds beter, hoewel ik soms niet meteen snap wat er bedoeld wordt als t’s en d’s lukraak worden verwisseld ?

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>