De Platte Aarde theorie, hoe zit dat dan?

284
Reageer op dit artikel

78 Comment threads
206 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
59 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
ikke

ALGEMEEN:

Ok, plat, rond, ovaal, tree of life,tak of een kopie van onze originele aarde, wat het ook is, we moeten er maar mee dealen. Maar stel dat de aarde plat is, zou kunnen betekenen dat WIJ in een constructie leven. En dat wij enigszins toch belangrijk zouden moeten zijn.
Hiermee te zeggen als die rond is WIJ tussen al die miljarden andere planeten niet zo veel zouden voorstellen als wezen. Dan zijn wij gewoon buren van elkaar.
Even voor de duidelijkheid, ik ben geen ervaringsdeskundige maar ben wel open minded.

Verder lees ik graag jouw artikelen Micky en resoneer hier ook mee.

Warme groet…!!

Sante Brun

Dat plaatje van alle ruimtepuin dat om de aarde draait, dat is echte fake: als die dingen echt zo groot zou zijn als afgebeeld hebben we de afgelopen zestig jaar hele wolkenkrabbers gelanceerd, en dat is dan nog klein: veel van die stippen zijn op deze schaal tientallen kilometers in doorsnee! Dat moet ook wekl, anders zou je ze helemaal niet kunnen zien.

Huggy54

Hoe open minded je ook zou kunnen zijn … je kan niet zeggen ‘stel dat de aarde plat is’ dat zou het zelfde zijn als stel dat m’n moeder m’n vader zou zijn, het uitgangspunt – de basis is dan foutief. Als het uitgangspunt onjuist is, zijn alle conclusies die daaraan verbonden zijn onjuist. Dus stel dat 2 + 4 = 8 zou zijn, dan is iedere uitkomst daaraan gerelateerd, foutief. Je kan en mag dat dus niet “stellen” tenzij je het kunt onderbouwen. En dat my freinds, is waarom een platlander om z’n “overtuiging” kracht bij te zetten, de… Lees verder »

Budhymann

Stel de Aarde is rond en bol en zij zweeft door de ruimte als een dolle knol, waarom staat dan de noordpoolster, Orion en de grote beer op dezelfde plek keer op keer?
Of is de ruimte toch een hologram op de bolle dome en is de Gaiaanse ruimtereis een illusoire droom ?

Albert

Haha deze vraag is juist het bewijs,dat de aarde om een as draait ! Even doordenken.maar dan graag met de andere hersenhelft

Albert

Even ter aanvulling…vandaag beweerde een platdenkers (bas soral noemt hij zich) dat de platte aarde 12km dik is…ik ben op onderzoek gegaan met een fraai resultaat..in 1994 werd de diepste olie boring afgerond genaamd SG-3 op de Kola eilanden ( Baltische plaat) diepte 12 km en 262 mtr.resultaat olie ! Later is in Qatar (2008) nog eens het record verbroken door enkele honderden meters dieper te boren. Resultaat Olie. Hoe verklaren de platdenkers en in het bijzonder bas soral( lees Laros) dit ? Hangt er onder de platte aarde Olie ???

Aladin

Micky, mijn complimenten, stoer dat je het wilt bespreken. Het is eigenlijk zo eenvoudig. De aarde waar wij op wonen is vlak en draait niet. Waarom? Mijn zintuigen vertellen mij dat. Omdat ik het niet voel en omdat ik ik geen kromming zie, hoe hoog ik ook ga. De horizon is altijd vlak en op ooghoogte. Water is overigens ook altijd vlak, het stroomt naar het laagste punt. In een glaasje drinken, een zwembad, een rivier of een oceaan. En de aarde is voor 70% bedekt met water. De sterrenhemel en zon en maan draaien aan de hemel rond. Sterrenbeelden… Lees verder »

Jan Koert Lange

Ieder persoon die de hogere zeevaartschool heeft gedaan kan je vertellen dat je bij goed zicht maximaal 14 kilometer links en rechts is, OMDAT DE AARDE BOL IS. Je ziet bij een schip dus ook eerst de mast, schoorsteen etc. en dan pas de rest.

Aladin

@Jan Koert Lange
Dat blijkt dus niet zo te zijn.

Als je met een P900 camera inzoomt komt het bootje of land wat over de horizon was ‘verdwenen’ weer geheel in beeld!
Ik heb zelf niet zo’n camera maar gelukkig staan er verschillende proeven en analyses op YT.

https://www.youtube.com/watch?v=EBYg3u5c7og

RonalT

Jammer dat deze video niet meer aanwezig is.

maup

Wat je zelf kan doen om te controleren dat de aarde een bol is

Maak een tijd opname van de Poolster dan zie je alle sterren in streepjes
er om heen draaien doe het zelfde op het zuidelijk halfrond in de richting
van het Zuiderkruis dan zie je het zelfde

http://www.nandoonline.com/artikelen/sterrensporen-fotograferen-deel-1/

Voor mij is de discussie gesloten de aarde is een bol

jhon

Zeil eens naar Australië via Nieuw-Zeeland!
er(varing)s- deskundige.

maup

en wat zie je dan ?

sebas0570

Ik wacht nog steeds op een goed verweer van de platlanders op Micky’s vragen. Ik heb een half jaar gewerkt als fotobewerker in de luchtfotografie, ik ben afgestudeerd als Graficus allround specialisatie scanoperator/fotobewerker en nu ben ik trucker (verdient meer) 😉 mijn taak op station 1 was lensflares verwijderen grondschaduw van het vliegtuig wegpoetsen in de foto’s en de aardebolling uit de foto halen. Dat moest omdat de jongens na mij station’s 2 en 3 er hele grote foto’s/landkaarten van moesten maken o.a. voor het leger Rijkswaterstaat en natuurmonumenten van 10 to 8000 foto’s aan elkaar geplakt 1 mega grote… Lees verder »

Aladin

We zijn allemaal geindoctrineerd (geweest) vanaf onze jongste schoolherinnering met de globe. Tot een klein aantal mensen geconfronteerd werd met de vele logische vragen betreft aarde. Iedereen die het onderwerp aan een eigen, eerlijk, oprecht en grondig onderzoek onderwerpt, want iedereen is aanvankelijk sceptisch, komt tot de slotsom: de aarde is vlak en draait niet. Het is gewoon de waarheid. Truth is self evident. De duivelse ‘baal earth’ is busted!

maup

Beste Aladin,buiten de hint die ik al gegeven had(zie boven)

zijn er nog een aantal andere,vloeistof in gewichtsloosheid
vormt een bol,je kan satellieten zien overkomen,meteorieten
hoe kan dat als we onder een doom leven,waar komen die vandaan,
als je op het zuidelijk halfrond staat zie je de maan andersom,
en je ziet andere sterrenbeelden op het zuidelijk halfrond.
En ja dat op school een aantal sprookjes verteld worden
was ons al bekend.

groet
maup

Aladin

@maup, sorry dat ik je vraag niet gezien heb… Polaris, de poolster. Dat is een van de bewijzen dat de aarde niet draait want die staat onveranderd op dezelfde positie aan de hemel en alles draait daar aan het firmament omheen. Dat is onmogelijk als wij op een bal zouden leven die met miljoenen kilometers per uur door het heelal suist. Volg een lezing van Santos Bonacci, die legt eea heel duidelijk uit. Sterrenkaarten zijn al sinds mensheugenis het zelfde. Iedere astroloog of astronoom kan de constellaties zo aanwijzen. Een mechanisch planetarium bouwen zou nutteloos zijn als de positie van… Lees verder »

maup

Dat de sterren op de zelfde plaats blijven staan komt omdat ze allemaal ook met de zon mee draaien in de spiraal van de melkweg. De Poolster staat in het verlengde van de aardas op het noordelijk halfrond en Sigma Octantis op de zuid kant van de aardas. https://en.wikipedia.org/wiki/Celestial_pole dat je in Australië, zuid Afrika en zuid Amerika naar het zuiden kijkend het zelfde ziet,met tijd fotografie de sterren gaan streepjes vormen om Sigma Octantis kan de aarde niet plat zijn onmogelijk!! Dat Santos Bonacci een platlander geworden is is me zwaar van hem tegengevallen In Kaapstad staat de maan… Lees verder »

Yoep

Lees het werk van god, staat het echt allemaal in! en dan lees je ook dat de aarde plat is.
En het boek en andere stukken is ook geverifeerd met de doode zeerollen.

Aladin

Het aantal docu’s die dit onderwerp behandelen op YouTube groeit met de dag. Dit was een van de eerste en beste die ik heb gezien. https://www.youtube.com/watch?v=DmFTgeK7U6U&list=PL1XuDSF9rixxhNBOXrXbEGYTXo3tBs7zL

sebas0570

@Aladin, dat is geen antwoord op mijn vraag.

Aladin

Alle antwoorden die ik kan geven zullen jullie niet gaan overtuigen… zolang de indoctrinatie of de globe-hypnose zijn werking heeft!
Het komt aan op zelf onderzoek doen en ontdekken.

Ik ben slechts een ‘wekker’. Irritant als je niet wakker wilt worden maar eenmaal wakker gaat er een nieuwe wereld open. 🙂

Aladin

Ik kan je een aantal vragen beantwoorden maar zoals ik al zei zal je dat niet gaan overtuigen …een aantal vragen kan ik ook niet beantwoorden want dat weet simpelweg niemand. Ik weet niet of er een dome is, ik weet niet of de platte aarde in de ruimte zweef maar dat lijkt mij niet. Het enige dat ik en ieder ander kan vertrouwen zijn onze zintuigen. Piloten weten meestal niets over de aarde vorm omdat…ze daar ook nooit bij stil hebben gestaan. Eenmaal geattendeerd geven een aantal mensen uit de luchtvaart interessante verklaringen zoals deze: https://www.youtube.com/watch?v=VaUBrui9L1I&t=3s

Johan

@Aladin: Weetje ik heb zelf onderzoek gedaan naar mezelf wie ik bent in essentie. Kwam erachter dat alles in dit universum levend is een ziel heeft en multi-dimensionaal van nature is zowel ik als de aarde, zon, maan, ster, galaxy, universum die fysiek aanwezig zijn 3D en niet 2D Remember. Stel we zouden in 2D leven dan zouden we de wereld en elkaar inderdaad oppervlakkig, vierkantig, blokkerig zien het spel minecraft is hier een perfect voorbeeld voor en dat is niet het geval gellukig niet zeg. Ik zie duidelijk meer perspectiefen in onze wereld(en) realiteit(en) en lichaam(en) van elkaar meerdere… Lees verder »

Aladin

Wie zelf onderzoek heeft gedaan naar de flat earth weet natuurlijk van wetenschapper prof. Auguste Piccard, de eerste mens die met een zelfgebouwde ballon de ‘ruimte’ in ging in de jaren 30…en wat hij zag toen hij uit het raampje keek.
https://www.youtube.com/watch?v=cGHH6_K57zA

sebas0570

Gast die foto’s hebben gewoon een kromming hoe komt dat dan? De piloot pakt de harddrive met de foto’s loopt 500m geeft ze aan mij ram dat ding aan mijn Macintosch (zo heette Apple pc toen der tijd) Vervolgens zit ik de hele dag schaduwen te verwijderen en foto’s recht te maken. Wie maakt de foto’s krom dan?? Hoeveel bolling per kilometer? Om te achterhalen hoeveel bolling er per kilometer sprake is, moet de x worden achterhaald. In dit geval is de x niet de ooghoogte, maar wordt het gelijkgesteld aan de daling vanaf waar wij staan. Oftewel dan geldt… Lees verder »

sebas0570

Ohh kleine toevoeging, dit rekenvoorbeeld had ik nodig samen met de vlieghoogte op dat moment de foto weer terug te warpen. Op het oog kan dat niet want dan zit je 30 foto’s later met een verschil en dan past niks meer….

Aladin

@Sebas0570, klopt, 8 inch per mijl/kwadraad. Dat bewijs alleen maar, samen met allerlei laserproeven en observaties over grote afstanden bv over Lake Michican dat er geen bolling is……
Foto’s kunnen een vervorming hebben, bol en hol, als ze gemaakt zijn met een GoPro of fish eye lens.

sebas0570

Juist wel! als je doorrekend kom je weer op een rondje uit. een camera van 30.000 euro uit de zijdeur van een cesna, denk je dat ik of de piloot er een ronde lens op gaat zetten. Een volleerd Graficus weet ook alles van fotografie lenzen sluitertijden belichten ontwikkelen. Nu zeg je dus dat ik mijn apparatuur niet ken waarmee we werkten of met verrotte apparatuur werkten? Dit is een proef die je zelf op de grond kan doen die ook de ronde theorie bevestigd. Wat en hoe geeft jou proef dan dat het er niet is? je proef is… Lees verder »

Aladin

Terug naar school? Voor meer indoctrinatie?
Nee, dank je. 🙂

Ben je bekend met dit experiment?
https://www.youtube.com/watch?v=XUjMytEgLyw

of deze met de P900?
https://www.youtube.com/watch?v=ql_TTguKxnE

RonalT

Wat probeer je te “bewijzen”? Een paar berichten hoger rekent Sabas je voor dat de kromming van de aarde 7,85 cm per kilometer zou zijn. 4 Miles uit het filmpje is 6 km. Dus de kromming is over de afstand van 4 miles 6 x 7,85 = 47,1 cm.
Hoe hoog stond die camera boven het wateroppervlak? 1 meter of 1,50 mtr?
Dan blijf je die boot zeker zien.

Noem jij zo’n video bewijs? Jazeker, het bewijs hoe fake het hele platte aarde gebeuren is?

Aladin
sebas0570

Ehh, zo kan ik ook rekenen iedere mijl als een apart blok. Je moet de directe lijn van zicht in zijn geheel berekenen. Volgens die berekening zal de aarde een omtrek hebben van zo’n 370km dus bij Friesland zo’n beetje donder je dan van de aarde af. lol.. De curve uit het filmpje,is ongeveer 6 ft per 3 mijl met je ogen 6 meter boven de grond. over ongeveer 30 mijl betekend dat er maar 60ft van de berg afvalt en geen 200ft zoals word beweerd in het filmpje en dat verschil kan een mens niet zien op zo’n afstand.… Lees verder »

Aladin

Ik heb al een aantal zelf te controleren argumenten gegeven.

1.Water is altijd vlak, level, horizontaal, waterpas. (natuurkunde)
2.Geen kromming zichtbaar/meetbaar.
3.Geen beweging waarneembaar/te voelen

Slechts deze 3 waren voor mij genoeg om niet meer in een bol met zwaartekracht te kunnen ‘geloven’. Want dat is noodzakelijk met het concept: bol.
Gebleken is dat daar 0,0 wetenschappelijk hard bewijs voor is! En geloof mij, iedere zogenaamde flat earther is ooit een sceptische onderzoeker geweest.

Danny

@Aladin
Als je echt verwacht een kromming van de Aarde te zien, heb je totaal geen idee hoe groot ze is.

Johan

Voel jij dat je met 900 km/h door de lucht schiet als je je ogen sluit in een vliegtuig?

RonalT

Er is mij ooit geleerd dat een rechte lijn een deel van een cirkel is met een oneindige diameter.

Dus een waterpas van 1 meter lang (jij je zin 2 mtr) lijkt recht, maar in een waterpas van enkele kilometers lengte zou het level ook krom zijn.

sebas0570

1.Water is altijd vlak, level, horizontaal, waterpas. (natuurkunde) 2.Geen kromming zichtbaar/meetbaar. 3.Geen beweging waarneembaar/te voelen 1.Water is niet vlak, dat leer je al op jaar 1 natuurkunde vmbo lol Dit hangt van de situatie af. Nog nooit van vloeistofspiegel gehoord? Als alleen zwaartekracht zou spelen ontstaat er een perfect vlakke, perfect horizontale grenslaag omdat de moleculaire vorm van water altijd de weg zoekt van het minste oppervlakte. dus in zee bijvoorbeeld. 2. Ik toon het je net rekenkundig/meetbaar aan 😀 3. Zwaartekracht, mooie uitvinding niet? Mijn buurman en een buurman tegenover zijn HAM radio Amateurs, als ze gaan DXen moeten… Lees verder »

Aladin

De reflectie van de zon of maan op het water bewijst dat het wel degelijk vlak is, de reflectie komt naar je toe in een lange smalle baan. Onmogelijk op een bol, dat zou een ronde reflectie geven.
Globe busted! En zo zijn er nog wel 180 bewijzen die ik niet stuk voor stuk zal voorkauwen.
Wat betreft Satellieten in de ruimte, die bestaan niet! Is een uitvinding van SF schrijver. GPS is ‘ground based’ werd militair al gebruikt in WO2. Overal GSM masten en glasvezelkabels, weet je wel…

sebas0570

Wat zeg ik nou net over de reactie van water? waar enkel de zwaartekracht aanwezig is zal de oppervlakte zal altijd de kortste weg zoeken door de eigen moleculaire eigenschappen/oppervlaktespanning. Dus plat zijn.
De ondergrond staat daar los van.
Dat is echt basisnatuurkunde hoor…
Isaac Newton zou moordneigingen krijgen als die jou reactie leest 😛

Aladin

Zwaartekracht bestaat ook niet, bro.
Zwaartekracht = Dichtheid. Luister naar prof. Erik Verlinde….

En Newton was een Free Maison net als Copernicus en onze vrinden van Nasa, “pushing the agenda”. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=D_j_SUAwafU

RonalT

Op een kleine bol, bv disco bol, heb je gelijk. Op een reusachtige bol (kilometers doorsnede) zou je die reflectie ook als baan zien.
Dus weer geen bewijs. Jammer joh!

Je zal met iets moeten komen wat je zelf bedacht en onderzocht heb.

Aladin

Nou vooruit, ik ben de beroerdste niet. 😉

https://www.youtube.com/watch?v=-Ax_YpQsy88

sebas0570

Da’s 2 uur!!! En ja, jou hele filmpje ‘kan’ ik alles Debunken als het moet. Nogmaals, je praat nog steeds anderen na je komt niet met ‘eigen’ onderbouwde argumenten. Maar met filmpjes smijten kan ik ook. Flat Earth Conspiracy 100% Debunked (Without Citing NASA) – CASE CLOSED https://youtu.be/BmGRRxOf6dU Proving the Earth is not Flat – Part 1 – The Horizon https://youtu.be/W9ksbh88OJs In verhouding zijn wij als een bacterie op een sinaasappel. De curve ga jij niet met je blote oog zien vanaf de horizon. Moet jij een kijken wat voor een curve ze gebruiken in jou filmpje, dan past Nederland… Lees verder »

maup

hahaha Aladin,je bent aan het argumenten hoppen,dat zie ik bij meer mensen
die niet goed willen kijken naar feiten!!en dan andere argumenten noemen
maar niet ingaan op de details die besproken worden.

Ga nou eens in op 1 argument van alle, die een aantal mensen hier
geven dat de aarde echt een bol is.

RonalT

Tegen ons zeg je dat we zelf moeten onderzoeken, ons niet door school of opleiding moeten laten indoctrineren en wat doe je zelf?

Het ene na het andere bewijs aandragen wat bestaat uit filmpjes die op YouTube zijn geplaatst. Alsof film bewijs is. Hoe hebben ze Jurassic Park verfilmd? Zo’n 2.000.000 jaar geleden een camera weggezet of misschien die beestjes en de omgeving nagemaakt.
Inderdaad alles is Jurassic Park in nep, in een film kan ontzettend gefaked worden.
Dus ook die YT filmpjes waarmee jij dingen wilt bewijzen kunnen fake zijn.

Denk daar maar eens over na

Aladin

@maup, argument hoppen? Niet goed willen kijken naar feiten, welke feiten?
Ik heb gezocht naar feiten voor de globe, geloof mij maar.
Ik was zeer sceptisch toen ik die ‘onzin over een platte aarde’ voor het eerst hoorde. Ik zou het wel even 1, 2, 3 debunken. Nou, dat is inmiddels meer dan 10 maanden geleden en het is mij niet gelukt. Jou wel?

Kun jij weerspreken dat water altijd vlak is en stroomt over vele kilometers naar het laagste punt? Bv de Missisippi of de Nijl.

Dat is namelijk het bewijs dat de aarde vlak is, 100%! 🙂

maup

ik heb het al debukt zie mijn eerdere post met link

Kees

Eb en vloed. Ook niet echt zeker.

pietje

We geloofden tot weet ik niet meer 1700 dat de aarde plat was en toen opeens was hij rond ! Dat vraag ik me steeds of in 1700 hadden we geen ruimte vaartuigen (of misschien wel ) maar toch waarom die De wereld is vol bedrog !!!

sebas0570

Feiten? Nou de hele waslijst die ik vanmiddag heb gepost 😛 Lesje Vloeistofmechanica (hoe ben jij door school heen gekomen?) Ook handig als graficus, omdat je de viscosieteit moet van je inkt moet weten. de wet van Pascal: de druk is in elk punt gelijk in alle richtingen; alle vloeistofdruk staat op elk oppervlak loodrecht, er zijn dus geen schuifspanningen. Een gevolg hiervan is dat de viscositeit van de vloeistof geen rol speelt, er treden namelijk geen schuifspanningen op. (Dus de oppervlakte blijft horizontaal.) De wet van hydrostatica: de versnelling die de vloeistof ondergaat. In het meest voorkomende geval dat… Lees verder »

Aladin

Toevallig heb ik het grafisch lyceum ook met een diploma afgerond. lol

“Dus de oppervlak blijft horizontaal”

Precies, ongeacht de afstanden of grootte en/of hoeveelheid! Wateroppervlak kan niet krommen behalve op de maat van een enkele druppel.

Ingewikkeld proberen te praten bewijst niets hoor. 😀

sebas0570

Heb je een betonplaat voor je kop?
Water kromt niet door de moleculaire eigenschappen.
Heeft geen reet met zwaartekracht of ronding vd aarde te maken.

Yoep

Waarom zou ik als graficus de viscociteit van inkt moeten weten. Geloof dta daar ooit wel eens wat les overgeven is. maar ik praktijk werkt het niet zo. Gewoon je vinger in de pot met inkt duwen en uitdippen maar merk je vanzelf de plak weerstand.

Ikke

Plat of rond:
Mijn zoektocht naar herinneringen wie, wat en waar wij vandaan komen vind ik zoals Micky beschrijft veel belangrijker.
Maar hieronder toch een link van opnames vanuit een ruimtestation. Het gaat mij vooral om de eerste paar minuten van de opnames.
https://youtu.be/3W38PnkPX7I

Volgende link laat beelden zien ook vanuit een ruimtestation, ok is van NASA de LIE COMPANY maar toch interessant om tot de conclusie te komen dat op beide filmpjes geen sterren te zien. Iemand???

http://worldunity.me/mind-bending-video-laat-zien-hoe-de-aarde-er-echt-uit-ziet-vanuit-de-ruimte/

Aladin

@Ikke, heb je de film ‘Gravity’ gezien? Zo goed kan Hollywood space faken, het ziet er beter uit dan de Nasa films. Je zou bijna denken dat George Clooney en Sandra Bullock echt in de ruimte zijn geweest. 😉

Ikke

Dank voor je reactie.
Waar het mij om ging is dat in het 1e filmpje de horizon ” vlak” lijkt te zijn (flat earth believers). In het 2e filmpje van NASA ( Never A Strait Awnser) is die bol. Wel beide zonder sterren. Hiermee te zeggen dat de meest zuivere waarheid in je diepere zelf zit verborgen. Daar moeten wij naar opzoek en niet focussen naar buiten gericht. Daar vindt je alleen verwarring wat hun agenda is.

Aladin

@sebas, en hoe werkt dat dan volgens jou, water dat aan een enorm hard draaiende bal blijft plakken? Gaat dat niet tegen alle logica in? (gevoeld met mijn rechter hersenhelft) Zullen we het eens aan de beroemde Amerikaanse wetensch…eh, acteur Neil Degrasse Tyson vragen?

https://www.youtube.com/watch?v=zuBVCmC0ACM

rob

Aladin, damned! Dat hele platte aarde gedoe houdt me nu ook bezig.Je hebt me aangestoken!Waarom is land rond de evenaar?, dat zou water moeten zijn als de aarde als een bal spint. Test dat maar met een natte tennisbal. https://youtu.be/-RIBO7VB0VE. Of een wetenschapper Augustus Piccard is ook wel waard te googelen.Heb nog pdf van een boek van worlds beyond the poles van F.amadeo Giannini, ga ik nog doorlezen.
Deze hele shit past wel in de deception waar we in leven.

RonalT

Misschien iets als aantrekkingskracht? 9,81 m/s2 (gemiddeld)
Als dit er niet was geweest was inderdaad alle water weggeslingerd en had de mensheid niet bestaan. Dan was deze discussie er niet geweest.

Als de aantrekkingskracht kleiner of groter was geweest zou het water waarschijnlijk ook anders verdeeld geweest zijn. Een en ander is ‘toevallig’ ontstaan omdat de omstandigheden goed waren.

En door Neil Degrasse Tyson een acteur te noemen haal je jezelf meer naar beneden dan deze wetenschapper.
Dit filmpje is overigens een knap stuk knip-en-plak werk. Totaal onsamenhangend en steeds weer diezelfde “bewijzen”.

Jammer joh! Zo ga je er niet komen

sebas0570

Dat wil ik je best uitleggen, een tol als je die draait blijft hij rechtop staan. Doordat hij draait creert het een heel licht magentisch veld. Dit veld zorgt ervoor dat de tol in evenwicht blijft hangend op het magetisch veld om ons heen. Een draaiend object/magneet afhankelijk vd massa creerd een meetbaar zwaartekrachtveld of magnetisch veld. Pak een jeu de boel bal en hou er een stuk metaal naast en het is niet magnetisch (magetisme en zwaartekracht = hetzelfde) zet die bal op een stokje en jue de boel bal is ineens magentisch. Ej verrek dat is de basis… Lees verder »

rob

Dag Sebas. Bedankt. Zal dit eens gaan testen als ik de gelegenheid krijg. Ik zie ook zo veel tegenbewijzen. Nu zegt Sjaak heel terecht dat dit niet je leven moet gaan bepalen. Ik geef toe dat ik nu veel dingen wil onderzoeken, maar ik wil het gehele plaatje begrijpen. De grote vraag die ik heb is of we in een grote leugen leven of niet. En helaas kom ik steeds meer tot de conclusie dat dit wel het geval is. Deze site gaat veel over mindcontrol,dus ik wil dan uitzoeken hoe dit werkt. Edward L.bernard heeft in de vorige eeuw… Lees verder »

Yoep

Op school moet je niet ontdekken maar onthouden, hoe meer je kan onthouden hoe verder je komt met school.

Sjaaktrekhaak

In mijn omgeving ken ik 2 platte aarde aanhangers. Zelf zit het me eerlijk gezegd wel gescheten of we op een schijf of bolle aarde leven. Laatste vind ik zelf stuk aannemelijker. Enige wat mij wel opvalt is dat bij beide heren het hun hele leven en denken bepaalt. Ze uren allerlei ‘feiten’ opzoeken en filmpjes bekijken. Je amper nog een gewoon gesprek kan hebben en iedereen welke niet met hun theorie mee gaat als onwetend wordt bestempeld. Vind ze inmiddels eng worden met hun fundamentalistische gedrag en hun eigen gezin én familie gaat naar de knoppen. Althans de banden.… Lees verder »

Carlo van oosterhout

Amen….

G-Man

Verdorrie Mick! Je weet het wel uit te kiezen met je onderwerpen, dit explodeerd gewoon.
De flat earth disinfo programma werkt goed zeg, ons plan is geslaagd.

Aladin

@Sjaaktrekhaak, ik vind het niet zo raar als mensen ontdaan zijn door de ontdekking dat er door ‘gewichtige mensen en organisaties’ tegen hen is gelogen. Een heel leven lang! En het is natuurlijk heel erg als dat vriendschappen en zelfs relaties kost. Het is daarom van groot belang om zorgvuldig om te gaan met de kennis en de realisaties. Voor veel mensen is het al een vloek om te zeggen dat 9-11 een inside job was, en dat er valse vlag aanvallen georganiseerd worden om ons angst aan te jagen, en dat tv en film hoofdzakelijk dient om ons te… Lees verder »

RonalT

hoppa, alweer een filmpje met onweerlegbaar ‘bewijs’. Man, man en maar roepen dat we niet slaafs moeten volgen. Maar wij moeten zelf onderzoeken.

Kom dan eens met zelf onderzochte bewijzen in plaats van weer een filmpje. Alweer Jurassic Park….

Jos

OMG dat er serieus mensen zijn die met deze hersenloze platlanders in discussie gaan. Werkelijk niet te geloven.

Jos

Er zijn hier twee Jossen actief, let op ivm verwarring.

Jos.

Mark

Is de aarde plat of rond? Wat mij betreft hoef je hier niet over te discussiëren, voor mij is het een weten en een vaststaand feit dat de aarde rond is. Een ieder die beweerd dat de aarde plat is.. Tsja, ik kan niet anders concluderen dan dat je het contact met de realiteit en moeder aarde gewoon compleet verloren bent. Dat je je laat manipuleren door de matrix of buitenaardsen, dat snap ik. Ik heb daar zelf ook last van. Maar dat je gelooft dat de aarde plat is, ik vind het echt te belachelijk voor woorden. Dan vraag… Lees verder »

Yoep

Never argue with stupid
people, they will drag you
down to their level and then
beat you with experience.
) Mark twaine

Aladin

@Mark, zolang je niet onderzocht hebt kun je niet weten…dan geloof je!

Het is voor iedereen in eerste instantie “te belachelijk voor woorden”

Laat je niet weerhouden zelf te zoeken naar de waarheid.

maup

Aladin je hebt nog geen antwoord gegeven op mijn
argumenten

RonalT

Mark, je moet zelf onderzoeken dmv filmpjes die door platlanders gemaakt zijn. Dan leer je de waarheid kennen.

Jurassic Park…. is een bewijs dat we al filmcamera’s hadden tijdens de periode dat er dino’s rond liepen.
Aladin was toch de geest uit de lamp…. ook al een sprookje

ron

@ aladin en alle andere aanhangers van de platte aarde theorie , kijk naar de platte aarde plattegrond, Australië en zuid Amerika liggen dan heel ver uit elkaar/ tegenover elkaar op de planeet . Toch zijn er passagiers vluchten tussen Sydney Australië en Santiago chili in 12u20min. Kijk maar op Expedia. Theorie kan naar de prullenbak.

Aladin

@ron
Ik heb de route zelf niet gevlogen maar als je zo’n vlucht in Australie probeert te boeken blijkt dat in de praktijk niet te kunnen. Ook daar is uitgebreid onderzoek naar gedaan, uiteraard.

De vluchten die sneller zouden kunnen op de globe, bv door rechtstreeks over de oceaan te vliegen, blijken op de platte aarde wel de kortste route te zijn. Ik ga geen linkjes mee plaatsen, zoek het zelf maar na. Alle passagiers vluchten gaan voornamelijk over het zogenaamde ‘Noordelijk halfrond’. Het waarom geef ik net aan.

ron

Lima Peru Sydney, Brisbane Santiago ook. Je kan honderden vluchten boeken tussen de twee continenten.
Groetjes

atma

Lima Peru Sydney – niet rechtstreeks, gaat via chili!
Brisbane Santiago – niet rechtsreeks, gaat ook via chili
Nemen allemaal de langste weg op een bol, als ze de andere kant op zouden vliegen zou het korter en rechtstreeks gaan maar ze nemen de 2 x zo lange weg en gaan via Chili?! Idd, hoe meer bewijzen men probeert aan te leveren, hoe meer het platte aarde verhaal bevestigd wordt dus bedankt voor je bijdrage!

Yoep

???
hier is je vlucht met een tussenstop. De afstand is te ver op de vlakke aarde!

SYD Sydney
SCL Santiago

LATAM · 1 tussenstop · 16 u € 1.328
Qantas · 1 tussenstop · 16 u € 1.385
Qantas · 1 tussenstop · 18 u € 1.331

Jos
Jos

De 180 graden indoctrines doen het hier ook niet slecht trouwens, alles is andersom, met als doel mensen compleet gek te maken, hetgeen volgens mij aardig lukt. Valt me wel op dat Aladin weinig fans heeft hier. Maar dat ligt natuurlijk dan weer aan de rest. Maar effe straight, maakt het wat uit of de Aarde plat of rond is? Als hij draait zou het water er af gezwierd worden, en als deze plat is zou het er dan van af lopen? Al met al is dat helemaal niet van belang voor een mensenleven. Wat ik wel van belang acht… Lees verder »

rob

Dag Jos, ik Ben wel wat dingen van Aladin aan het checken, bv de stories van admiraal bird, verder is er een vrouw die in de vorige eeuw die onderzoek heeft gedaan op antartica en een paar serieuze wetenschappers die iets zinnigs te zeggen hebben. De bijbel in genesis zegt er ook iets over, so below so above, een van de pricipes van Hermetis intrigeert me erg. Enz, best interessant allemaal. Deze hele discussie gaat er over om zelf onderzoek te doen, iets wat ons op school niet geleerd wordt. Zelf creatief denken, en dan komen er mooie dingen tot… Lees verder »

Budh

InTerraZand, Kristallen aan de rand.:-)
https://www.youtube.com/results?q=santos+bonacci+flat+earth

Aladin

Ha @Budh Je werd gemist man!

We vroegen ons al af waar de ‘rijmende profeet’ was gebleven op het blog van Douwe. 😉

Budh

Heya! Allah’s Djinn 😉
Rijmende profeet? 🙂 Hihi, die gaat er wel in.
Ben daar nog vaak,kom enkel niet meer uit,
‘k-was bijna van de platte Aarde gevallen op mijn bolle snuit.
https://www.youtube.com/watch?v=1ExflDC9rdY

Lucy

And they keep on comin’…
Denk dat er ondertussen ‘platlanders trollen’ zijn…
Sorry hoor maar voor mij is het gwn innerlijke logica dat de aarde rond is! Ronddraaiende bollen, zwaartekracht en al @ Mickey, Sebas enz bespaar jullie de moeite om daarop te reageren, het is te absurd gwn ?

Jos

Dat vind ik dus ook Lucy, van de pot gerukt te menen te denken dat de aarde plat is. Maar ergens snap ik het idee dan ook wel weer dat men denkt dat hetgeen men ziet realiteit is. Feit is dan ook weer dat er meerdere realiteiten zijn. Zaak is de weg van het midden te bewandelen. En ondertussen worden we allemaal beneveld met een berg onzin. Bewandel de weg van het hart, want mocht de aarde rond zijn, hoe zit het dan met de zon, mars, venus etcetera, allemaal plat? De bewoners van het oude America, Turtle Island wisten… Lees verder »

sebas0570

@Lucy “Denk dat er ondertussen ‘platlanders trollen’ zijn…” Voor mezelf althans was dit een finale proef op de som om dit eens en voor altijd voor mezelf en anderen aan te tonen dat platlanders enkel bestaan uit trollen en hele domme mensen zonder 1 argument wat stand houd en geen enkele ronde theorie kunnen weerleggen met solide berekeningen en bewijzen. De basis van de berekeningen die de platlanders geven klopt geen reet van, ik geloof wel dat een een aantal zijn dit dit ECHT geloven, maar deze mensen snappen niet eens wat ze word verteld en geloven in de filmpjes.… Lees verder »

Yoep

Never argue with stupid
people, they will drag you
down to their level and then
beat you with experience.

Sebas36

Hou is op met trollen, als je met een wetenschappelijke onderbouwing komt is het wat anders. Weer iemand die anderen napraat en zlef nog geen simpel natuurkundig proefje kan doen om iets te bewijzen of weerleggen… Hou op joh!

annemarie

Ik ga me er in mengen: Schelden/namecalling etc etc vind ik wat kinderachtig, please spaar mij en elkaar ;). Ik weet niet of de aarde rond, plat, hol of wat dan ook is, ik zei gister nog tegen mijn partner: Als ik nooit scholing had gehad was ik er waarschijnlijk vanuit gegaan dat de aarde plat is. En stel dat het echt zo is: Wat een scam van wereld formaat 🙂 Helaas snap ik niks van wiskunde, natuurkunde etc, of het heeft me nooit geïnteresseerd, dus ik zal het waarschijnlijk nooit zelf kunnen onderzoeken, maar petje af voor de mensen… Lees verder »

Aladin

@Annemarie, chapeau en dank je wel! Je houd een open mind en dat is precies wat nodig is om welke uitdaging dan ook maar zeker deze aan te gaan. Inderdaad, niemand heeft ooit de hele aarde gezien of er een foto van gemaakt omdat dat niet mogelijk is. Wat je ziet op 15 kilometer hoogte is nog steeds de horizon op ooghoogte die zich uitstrekt van links naar rechts zover je kan kijken. Ik behandel iedereen met respect, want ik weet en snap uit eigen ervaring hoe het ego het stuur over wil nemen als het zich bedreigt voelt. Het… Lees verder »

”Verder lijkt het me verstandig dat ook mensen die de platte aarde -theorie onzin vinden respect hebben voor hen die hierin geloven, volgens mij roepen hier sommige mensen ook maar wat zonder ooit zelf iets onderzocht te hebben of ook maar enig verstand van wiskunde/natuurkunde te hebben. ”

wat je hier vergeet is dat het nogal respectloos is naar moeder Aarde zelf om haar plat te noemen en een hele discussie te voeren zonder het haar te vragen. ik heb geen natuurkunde en wiskunde nodig om 100% zeker te weten dat ze rond is. ik ken haar.

annemarie

@Dore : Maar wat dan voor de mensen die het moeilijker vinden om intuïtief te weten dat ze rond is? Moeten zij dan zomaar geloven wat de een of de ander zegt? Gewoon omdat ze anders imbeciel of gek of gestoord zijn? Of ze moeten gewoon een formule geloven waar ze eigenlijk niks van snappen? Het is in deze tijd van bedrog en deceptie natuurlijk niet raar dat mensen argwanend worden naar alles wat ze niet met eigen ogen gezien hebben. Dat dat respectloos zou zijn naar moeder aarde, ach, ik denk niet dat moeder aarde zo in elkaar steekt,… Lees verder »

@Annemarie.. je zegt: Het is in deze tijd van bedrog en deceptie natuurlijk niet raar dat mensen argwanend worden naar alles wat ze niet met eigen ogen gezien hebben. Dat dat respectloos zou zijn naar moeder aarde, ach, ik denk niet dat moeder aarde zo in elkaar steekt, als je mij klein en dik zou noemen omdat je mij nog nooit gezien hebt maar dat is wat je denkt aan de hand van bepaald onderzoek zou ik dat echt niet respectloos vinden, maar gewoon afwachten tot je ogen openen. De aarde plat noemen is niet bewust om de aarde kwaad… Lees verder »

Annemarie, ik kan je jouw gebrek aan inlevingsvermogen niet kwalijk nemen al heb ik de neiging om dat wel te doen. dat komt puur en alleen doordat ik zelf momenteel in het stuk zit van de onderdrukking van de vrouwelijke energie en vanuit dat stuk ook een diep stuk slachtofferrol ervaar. ik was zelfs van plan om helemaal niet meer te reageren, maar iets in mij wil er blijkbaar toch uit. de entiteit die achter het programma van de platte aarde zit heeft de meest evil intenties die gericht zijn op moeder aarde. als je ooit ingetuned hebt op de… Lees verder »

annemarie

Oei Dore, ik geloof dat je het een en ander of niet goed interpreteert of misschien zeg ik het niet goed. Ik ben het namelijk echt wel met je eens en ik vind het goed dat je het voor haar opneemt, hoewel ik echt geloof dat ze sterk genoeg is:) Ik heb met mijn familie een biologisch/dynamisch landbouw bedrijf, dus ik besef me ten eerste heel goed dat moeder aarde leeft en we zijn dan ook dagelijks bezig met het zorgen voor en communiceren met haar. Ten tweede heb ik ook kinderen ja, en die mogen mij zien hoe ik… Lees verder »

Bedankt voor je reactie, ik begrijp wat je zegt en ben het vanuit één kant bekeken – de lichte kant – met je eens. ik mis alleen de andere kant van dezelfde medaille in je verhaal…..

@Dore, jij bedankt voor je reactie en hoe je het proces van moeder Aarde beschrijft. Het is hoe ik het ook voel. Het is als ik voor mezelf spreek soms een hel om door mijn proces te gaan, laat staan hoe het voor haar moet voelen. Je kunt het heel mooi overbrengen, dank je wel daarvoor. Ik begrijp heel goed dat de mind programma’s mensen zo ver van haar af verwijderen en ze vrijwel alleen maar bezig zijn (in hun mind) met hun gelijk te halen. In feite zijn zij dus ook verwijdert van hun ware zelf. Het doet me… Lees verder »

Thanks mop, voor je erkenning. ik waardeer dat echt! X

Chazer

Hoi Dore, bedankt voor je reactie. Het was niet mijn bedoeling om te je kwetsen, maar voor mij klinkt het zweverig als om een levende godin (aarde) waarmee je telepathie kan uitvoeren en een relatie kan hebben. Je bent misschien bekend met het gnostieke mythe van sophia, een aeon die een cosmische botsing had gehad en waaruit synthetische archons vrijkwamen, waaronder de leider Jaldabaoth (de god van abraham). Sophia werdt de fysieke aarde, en de valse god/schepper Jaldabaoth toen het de universum voor zich zag beweerde dat het zijn schepping was. Er zijn ieder geval variaties in de scheppings mythes… Lees verder »

Hoi Chazer, bedankt voor je reactie maar zoals ik in mijn verhaal al indirect aangaf leer ik iemand liever kennen door daar contact mee te maken, in plaats van dat ik er verhalen over ga lezen die door iemand anders geschreven zijn. Is Aarden niet juist het tegenovergestelde van zweverig zijn? Ik leg overigens geen telepatisch contact, maar ik doe dat via mijn ziel (telepatisch gaat via de mind). en er is een verschil tussen contact leggen met vals licht goden en entiteiten (waar jij de vergelijking mee trekt) en de ziel op wiens LICHAAM JIJ WOONT! Degene die jouw… Lees verder »

Yoep

Sorry Annemarie. Dat gaat nooit gebeuren. Mensen zijn gewoon zo. Wat ze leeren zo zal ook zo hun leven zijn. Ik zie het zelf aan mijn vrouw. Ik kan haar duizend voorbeelden geven maar wat ze geleerd heeft is de waarheid. niet open minded. En dat heeft alleen maar te maken met die teddybeer die ze vast houden en niet los kunnen laten. belachelijke theorien bedenken, maar zelf de theorieen die ze aangeschoteld krijgen weg stompen. Hier, “Vanaf nu haal ik alle platlander rotzooi/opmerkingen/hersenkronkels die ze onder andere artikelen zetten weg” We kunnen het niet aan dus halen het maar… Lees verder »

Sebas36

Nee, ik ben Alienbloed AB-Negatief, sommige zijn onstaan uit de evolutietheorie met postief bloed. Mensen op deze planeet hebben veschillende afkomsten. De veschillende DNA eigenschappen maken verschillende rassen ook compleet verschillend.

Ik kan het wel aan hoor Yoep. Enkel heb ik de kans gekgregen om buiten deze tijlijn/universum te kijken en ik snap de werkelijke werking.

Jij daarintegen lijkt meet op een mier die in een glazen cultuur opgesloten zit en niet buiten het glas kan kijken…

mark

hoe verklaar je dit filmpje dan ? https://www.youtube.com/watch?v=xMp49IYBhO4 toont aan dat er iets is waartegen de gopro fast aan knalt .. of dit filmpje is compleet vals

Chazer

Wat boeit het in godsnaam of de aarde rond of plat is, het verandert verder de wereld niet, de problemen zullen blijven bestaan. @ Aladin: geloof niet elke jewtuber met zijn bullshit,experimenteer nou eens zelf met de benodigde natuurkunde en wiskunde. @ Dore: wanneer wordt jouw site ‘bewust verbinden’ weer gebruikt/geupdate? En nog een vraag tussendoor, hoe weet je dat de aarde een levend wezen waarmee je kunt communiceren? Is dat niet New Age Mumbo Jumbo?

Aladin

@Chazer, Heb je al mijn reacties wel gelezen? Ik geloof niets en probeer zover mogelijk, alles zelf uit! Gisteren nog een test gedaan met een magneet. Wist jij dat een magneet zijn magnetische eigenschap verliest als hij verhit wordt? En wist jij dat de aantrekkingskracht van de globe aarde zou worden veroorzaakt doordat ze een ijzeren kern heeft? Dat kan dus niet als die ijzeren kern heet of zelfs gesmolten is! Nee, de mooie moeder aarde waar wij op leven is vlak en uitgestrekt. Wist je dat deze wereld voor meer dan 70% bedekt is met water, en dat alle… Lees verder »

Chazer

Veel vragen wist je niet te kunnnen beantwoorden van zowel Micky, Sebas en anderen. De ISS live feed laat duidelijk zien dat de aarde een bol is. Dat de maanlandingen een hoax zijn is allang ontkracht en zo bewijst het dan dat de aarde rond is, net zoals de zon, maan en planeten. Hieronder een paar links.

http://homepages.wmich.edu/~korista/moonhoax2.html

http://rationalwiki.org/wiki/Moon_landing_hoax

Cecilia

@ Aladin Er waren echt wel oude culturen die tot het inzicht kwamen dat de aarde een bol is. De Sumeriërs wisten onder andere dat de aarde en de andere planeten in een vlakke elliptische baan om de zon draaien. Zij konden nauwkeurig het tijdstip van de dagelijkse zons- opgang en ondergang voorspellen, maansverduisteringen en de jaarlijkse equinoxen en solstitia. Een tweede volk waren de Indiërs. De Indiase astronoom Aryabhata (476-550 na Chr.)suggereerde dat de aarde een bol was met een omtrek van 24.855 mijl, die dagelijks om zijn as draait. Tevens dat maanlicht gereflecteerd zonlicht is. Dan is er… Lees verder »

Aladin

@Cecilia, Er zijn veel kaarten uit de oudheid die er uit zien als ‘platte aarde kaarten’ uit alle culturen… http://www.flat-earther.co.uk/flat-earth-maps/ Er zijn inderdaad ‘wetenschappers’ geweest die gespeeld hebben met het idee van een globe aarde maar dat is altijd theorie gebleven. Er is nooit wetenschappelijk bewijs voor gevonden. Toen Copernicus in de 15e eeuw kwam met zijn theorie van een Heliocentrische model werd dit door de machthebbers opgepakt en gepropageerd als nieuw ontdekt wetenschappelijk feit, want het diende uitstekend voor hun agenda… In dit filmpje zie je een 1000 jaar oude ‘platte aarde kaart’ waar nog veel meer continenten op… Lees verder »

Aladin

@Chazer, ik behandel tot nu toe iedere vraag die ik kan beantwoorden. Dat bewijst of ontkracht verder niets. De maanlandingen waren niet echt, en dat weet de schrijver van deze site ook… De ISS is echt maar vliegt niet door de ruimte maar zit in een groot waterbassin! Bekijk de films en let op de anomalies zoals luchtbellen, wiebelende voorwerpen of haar dat recht op staat. Behoorlijk komisch hoor als je het weet. Het viel mij ook zwaar om te zien en mij te realiseren…dat onze ‘astroNOTs’ stuk voor stuk militairen, vrijmetselaars (met een gezworen eed op geheimhouding) en beroepsleugenaars… Lees verder »

mark

ik heb nooit filmpjes gezien met luchtbellen als ze in de ruimte zitten. hoe verklaar je dat water niet naar beneden valt? ik denk eerder juist wel het verhaal dat ze op de maan zijn geweest en daar inderdaad iets hebben gezien. hele reptilian verhaal ben ik ook sceptisch over. Queen elisabeth en consorten dat vindt ik pas te ver gaan. wat denken jullie dat er gebeurt als dadelijk de queen dood gaat of als je haar open snijdt? verhalen dat ze 100DE jaren oud is .. men ziet toch ook dat ze net als elk ander mens gewoon ouder… Lees verder »

Aladin

@Mark, Nasa geeft het nu zelfs toe dat ze niet hoger kunnen dan High Earth Orbit, laat staan de veronderstelde afstand van 400.000 km naar de maan in een ‘sardineblikje’. Als je fake spacewalks doet, met green screen in een zwembad, ja dan zie je soms per ongeluk een luchtbelletje..dat rechtstreeks naar de oppervlak gaat. Ga de films maar bekijken. Byrd heeft gezegd dat er op of achter Antarctica nog een land is zo groot als US dat rijk is aan grondstoffen. Bekijk eens een globe, dat kan dus niet, als wij op deze veronderstelde bol leven. @Dore, Ik adviseer… Lees verder »

Bedankt john voor de hartverwarmende reactie en gouden tip. ik wist nog niet dat ik geidentificeerd was met de kernpijn van moeder Aarde en ik wist ook nog niet dat ik daar doorheen moet werken en ik was al helemaal nog niet op het idee gekomen om daarvoor een psycholoog in de hand te nemen. bedankt voor deze wijze woorden. dankje dankje dankje. ik voel me een ander mens nu. ?

Aladin

Correctie: ‘High Earth Orbit’ .. moet natuurlijk zijn Low Earth Orbit

Yoep

Mmm denk niet dat de eerste Era een expiriment was. Dat ie zelf niet echt blij was dat er bevuild bloed over de aarde liep. Vandaar dat ie ze matje geklopt heeft. Nu heden zoals er ook staat geschreven in het boek van henoch. in de toekomst zal ik nogmaals moeten ingrijpen over 70 generaties. Dan kom je uit in onze tijd. Dus het matje word nogmaals geklopt wat ook tevens de laaste keer zal worden. En ik denk dat deze era god niet op ze troon gezeten hebt. Hij heeft zich niet zoals in de vorige era onder de… Lees verder »

Sebas36

Donder op, als je boek van enoch GOED leest dan weet je dat god zelf miljoenen heeft vermoord. God en satan zijn 1 dezelfde enkel een andere keerzijde van dezelfde munt.

De engel Lucifer heeft Adam en Eva nog van de gewisse dood gered van JAWEH. Je haalt er passages uit maar je hebt nooit het hele boek gelezen da’s wel duidelijk

Yoep

Jij hebt echt geen idee wat GOD is! Dit, waar jij nu in staat is zijn wereld. Lucifer heeft niets te zoeken in zijn wereld! In deze passage heeft GOD een stap opzij gedaan, de troon staat leeg, GOD is niet onder zijn mensen. En wacht tot de duivel plaats gaat nemen op zijn troon. En als je Enoch leest, dan zijn al die mensen gedood na dat Noach 150 jaar door de wereld getrokken is het evangelie verkondigd heeft maar niemand totaal niemand wou dat aannemen. Zodoende heeft GOD ze kleedje uitgeklopt! 🙂 En nieuwtje voor je, het gaat… Lees verder »

Danny

Verwijten maken, wijzen naar anderen. Een echte evangelist.

Als iets te lezen is, betekent het niet dat het waar is. Het betekent alleen dat het opgeschreven is.

Geschiedenis = het verleden en dat wordt in het heden geïnterpreteerd naar believen.
Ik leef nu en er is niets “boven” mij. Ik ben mijn eigen GOD.

Seth-3

Authoriteit slaafje. Je bent op de verkeerde website met god en over de platte aarde. Voor hetzelfde geld, geloofde je in Marduk of zijn nichtje Ishtar. Alleen niemand aanbidden die goden. Hopelijk zal jouw religie ook dood gaan netzoals al die andere mythes wat als historie en feiten worden beschouwd. Wie wilt er nou een god volgen die opzettelijk mensen laat dwalen zodat het zn toorn kan overgieten? Wie gelooft er nou in een god die mensen laat folteren omdat ze niet in het hebben geloofd? Of genocide waarononder kinderen. Rot maar op jou bijbel of koran. Semitische zooi wat… Lees verder »

RonalT

Aha, nu komen de complot theorieën boven tafel. Het duurde lang. Maar met de huidige media zou het complot al lang omver geworpen zijn.
Alleen de believers blijven er in geloven. De rest lacht er om. Noem allerlei complotten …

De dood van Paul McCartney, de mannen met de witte pakken na de Bijlmerramp, de UFO’s die door de USA geheim worden gehouden, de Shell houd gratis energie tegen en oja, Hitler is nog niet dood.

Allemaal in stand gehouden door leugenaars. De media staan machteloos….

In onze huidige wereld valt zo iets niet mee zonder totale controle over de media

Vandaarver

Hier een linkje naar red bull stratos. Mooi beeldmateriaal van iemand die vanaf een aardige hoogte na beneden springt. Ik weet niet of het enigzins wat bewijst voor een van de beide partijen maar het is de moeite waard om te bekijken.

https://youtu.be/wPQpdYcZ23k

Aladin

@Vandaarver, voor hij uit de cabine stapt zie je de horizon via de onboard camera.. vlak en horizon op ooghoogte!

De rest is gefilmd met GoPro, fish eye lens!
Ik hoop niet dat je dacht dat dit de realistische weergave is van- en bewijs voor een globe aarde… 😀

Vandaarver

Uit mijn reactie viel wel op te halen dat ik onpartijdig ben dacht ik.

Daarom baren vrouwen van die fijne wezentjes Dore, dan voelen we de moeder aarde. Dussssssssssss. Dikke kus lieverd

dankjewel dat je me snapt. 😉