Gecontroleerd oppositie voeren gezien van een interdimensionaal en/of buitenaards niveau

Abonneer
Abonneren op
40 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Rianne
4 jaren geleden

“Nationaal-socialistische” Nordics? De “greys” zijn de hulpjes van de draco reptilians? Met sommige punten in dit artikel ben ik het best eens maar mij kun je niet overtuigen met je inzichten. In de alternatieve media hebben ze altijd een bloedhekel aan de greys en alleen ik denk zo’n beetje dat juist zij de meest geavanceerde buitenaardse technologie bezitten of misschien wel “god” zijn. Volgens informatie uit de graancirkels zien ze zichzelf (met een lach en een knipoog) inderdaad als “god”. Waarom zouden zij de slaafjes (gevallen engelen of hoe je het ook wilt noemen) zijn van anderen? Volgens de verhalen… Lees verder »

Joost
4 jaren geleden
Reply to  Rianne

Wel potverdomme, eerst ons lekker maken, en er dan tussenuit vliegen??
Wat zijn dat verdulleme voor manieren Rianne???

Lux
4 jaren geleden
Reply to  Rianne

Mijn gevoel over de Greys is duidelijk. hulpjes, maar niet omdat ze machteloos zijn. Nee maar juist omdat ze intelligent zijn! Want waar zij andere rassen vertegenwoordigen verkrijgen zij macht. en niet alleen dat. mijn gevoel zegt dat de greys niet volledig organisch meer zijn. zij zijn te diep in de Science gegaan, de zelfde ramkoers die wij begaan. Echter kan ik er alleen maar van genieten dat we gemanipuleerd worden, want dit wil namelijk wat zeggen over deze tal van soorten wezens. zij zijn bang voor ons. is dat niet schattig?

Jos
4 jaren geleden

Be yourself, no matter what they say….

Jos.

G-Man
4 jaren geleden

Misschien kan je een boek of boeken laten schrijven over de onderwerpen die je op je site plaatst. Misschien bereik je meer mensen en kan je ermee jouw sites finacieren. Plus kunnen jij en Joost meer luiseraars krijgen. Is het iets?

G-Man
4 jaren geleden

Jammer Mick ?

Elles
1 jaar geleden

Dat waardeer ik enorm Micky, je drive en doorzettingsvermogen

rob
4 jaren geleden

Goed artikel. Ken uwzelf, want daar zit de waarheid.
Hoe moet ik De Cobra beweging zien of de resistance beweging zien in dit plaatje Mickey?
En hoe moet ik het Mandela effect hierin zien? Is het juist goed dat bepaalde mensen veranderingen waarnemen in de realiteit?

3 jaren geleden

Neem zelf mandela effect waar. Vb volkswagenlogo nu streepje tussen v en w, en de moord op jfk was echt in een 4pers.auto. vanwaar deze parallelwereldveranderingen? Hoe en wat kunnen we eraan doen? Ik word er niet vrolijker van. Van chemtrails ook niet. Kunnen we iets doen?

Harthoofd
4 jaren geleden

Heey Mickey, Heerlijk artikel om te lezen weer! I love it. Na de aflevering van net niet live ben ik meerdere interviews van thompkins gaan kijken en die info is echt super interessant. Dat hele orion nordics is nogal nieuw voor mij, en dan vooral begrijp ik niet hoe zij de dan de nazi’s steunde maar toch weer niet want ze hielpen ook de Amerikanen en dus hielpen de reptillians ze?? Als ik zelf de puzzel stukjes zou moeten leggen zou ik zeggen dat Hitler het idee van de ubermensch van die mooie Noorse aliens heeft gekregen. Kun jij hier… Lees verder »

Saby
4 jaren geleden

Micky..de Draco`s hebben de Nazi`s geholpen en waren eerder met de Nazi`s bezig dan met Amerika. De Nordics waren degene die Amerika gingen helpen omdat ze zagen hoe de Draco`s de Nazi`s vooruit hielpen en er hierdoor een te grote technologische onbalans werd gecreerd en dit wilde ze dus een beetje recht trekken in de wereld. De draco`s zaten al op de Maan ten tijde van de eerste Apollo vlucht, en de Nazi`s hadden al een basis op de Maan net na de oorlog. Die gingen al richting Mars, waar nu dus vele colonies bestaan onder Nazi`s beheer en gefinancierd… Lees verder »

rob
4 jaren geleden

Zijn de orion nordics hetzelfde als the lords of karma? Weet iemand meer hierover?

Rianne
4 jaren geleden
Reply to  rob

Die Lords of Karma zijn Engelse nichten volgens mij. Boy George kan geen leuke liedjes meer maken sinds zijn relatie met de drummer van de band is uitgeraakt. Zoiets als Prince zonder Sheila E (Escovido) of Paul McCartney zonder John Lennon. Dave Bronski “Beat” zonder Jimmy Summerville ofzo.

https://www.youtube.com/watch?v=JmcA9LIIXWw

Het is dat ik niet meer mag reageren van Micky (met de foute achternaam) omdat ik anders een ban krijg. Joost mag het weten!

Joost
4 jaren geleden
Reply to  Rianne

@Rianne
Joost vraagt zich af of jij hierboven nou werkelijk schrijft dat Paul McCartney géén goede nummers heeft geschreven zonder John Lennon??
Ben jij nou niet goed of wat??

Chippie
4 jaren geleden

Dus als je in het geval van Jesse Ventura gewoon persoonlijk aan David Icke vraagt of hij daadwerkelijk kan aantonen dat er buitenaardse reptielen bestaan die zich notabene vermommen als mensen… en wat in feite een heel normale vraag is, dan ben je dus meteen van de gecontroleerde oppositie? Okey, het zal dan wel maar wat mij betreft de wereld volledig op z’n kop. Sinds dat YouTube in de lucht is zijn de complotgekkies echt helemaal doorgedraaid als je het mij vraagt. Alles wat tegen hun YouTube-waarheid ingaat wordt volledig afgemaakt en dat terwijl ze zelf zo bang zijn voor… Lees verder »

Joost
4 jaren geleden
Reply to  Chippie

@Chippie

Chippie schreef..
“Daar had je 20 jaar geleden nooit kunnen denken dat mensen daarin massaal zouden gaan geloven zonder enig bewijs. Verhalen die kant nog wal slaan en nergens op feiten en bewijzen zijn gebaseerd”

Heb jij nog nooit van religie gehoord? Bestaat al heel wat eeuwen, en zonder welk bewijs dan óók ?

Chippie
4 jaren geleden
Reply to  Joost

Ja religie kan er ook wat van of wat dacht je van die spiruele bewegingen. Maar religie heeft tenminste nog 1 boek en 1 god waarmee ze aankomen, maar de waarheidsjunkies van tegenwoordig komen met de gekste verhalen aanzetten en zit er geen rem op betreffende het aantal verhalen. Van een religieus persoon kan je er nog een beetje wat van begrijpen maar met die YouTube mafketels is er niks meer mee te beginnen. Verhalen die nog niet eens in een sprookjesboek als geloofwaardig zouden kunnen doorgaan worden verkocht als absolute waarheid. En wat mij opvalt is dat het stuk… Lees verder »

Chippie
4 jaren geleden

Grappig, want hoe jij het zegt is precies wat een parasiet met kapsones zou zeggen.
Mind fukkende mafkees ben je.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Chippie

@Chippie

Je kunt wel kijken, maar je moet filteren. Op gevoel…

sebas0570
4 jaren geleden

En de intenties van die Orion Nordics, hoe kom ik er toch bij dat zij niet te vertrouwen zijn? Tja, we hebben het hier over een groepering die de Nazi’s heeft gesteund en daarnaast volop actief is in de Galactische Federatie van Licht en Liefde… Uiteindelijk zijn alle zijden corrupt en werken voor de corrupte Demiurg puur om onze ziellen energie te oogsten. Hij word gezien als de werelbouwer maar NIET de ‘god’ of de bron. De Demiurg is een entiteit die tussen deze Spirituele lagen zit. De corrupte Demiurg heeft zich afgescheiden van de bron en krijgt er geen… Lees verder »

Rob
4 jaren geleden

Dag Sebas. Ik denk dat je best gelijk kan hebben.Dat wat je over de demiurg beschrijft wordt ook het gnostische scheppingsverhaal genoemd. Na een bijna dood ervaring zo 4 jaar geleden ben ik me als een gek gaan verdiepen in al die religies, en de kunst is inderdaad om tussen de regels te lezen. Je hebt gelijk, al die info uit de oude geschriften zelfs de griekse en egyptische mythologie is allemaal info. Met deze info kunnen we weer op voortborduren. Vooral verboden literatuur is interessant, de occulte en gnostische leer. Hoewel ik vroeger nooit iets gehoord had over deze… Lees verder »

Dirk
4 jaren geleden

Iedereen is als puzzelend naar zijn bewustzijn toe en goede mening bezig.Je kan maar iets bevatten als je er klaar voor bent en begrijpt hoe alles in elkaar zit (past). De puzzel is maar af na het vele passen en verschuiven en naar goeddunken alles past , elk op zijn eigen tempo.Ik vindt deze site fijn en slurp waar nodig is info op zonder enig kritiek want past het niet dan filter je dat gewoon en hou de rest in bewaring ge weet maar nooit dat dit juist de laatste passende puzzel kan zijn.Ik wil geen zalvende pastoor spelen ,iedereen… Lees verder »

sebas0570
4 jaren geleden
Reply to  Dirk

@Dirk, dat is ook het mooie van dit soort sites.De puzzel stukjes/bewijzen die je mist of niet passen kan je terugzoeken op info in de form van artikelen en reacties. waardoor je ook op een later moment je inzichten over het punt wat je op dat moment bezig houdt na kan kijken/schalen/vergelijken whatever onafhankelijk van waar iemand in zijn eigen/pad zit. Ik ben ook een persoon zoals Rob die 10jr. geleden door een BDO bijna dood ervaring terwijl ik 0 spiritueel was werd in 1x wakker en het spreekwoordelijke kwartje viel. Met mijn amateurhobby geschiedenis, ik verslond boeken over dit… Lees verder »

Rob
4 jaren geleden
Reply to  sebas0570

Dag Sebas. Ik pak ook de volgende assencie trein en ben ook nog bezig de goede koffers te pakken zoals je dat zo mooi noemt. Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling, en dat het voor Indigorevolution 2017 weer een wijs en succesvol jaar wordt!

S_
4 jaren geleden

Lees tip: “Gods Gladiators” van Stuart Wilde.

Zeer de moeite waard als je meer wilt weten over de manipulatie van buiten af en hoe je er van kan loskomen.

Tessa
4 jaren geleden

Al veel info van deze site tot me genomen en hoewel grote delen zijn aangekomen en beklijven, blijven er nog zoveel vragen onbeantwoord. Dit lijkt wel een site voor gevorderde ontwakers. Ik mis een hoop basis informatie. Bijvoorbeeld, als ik ruim voor het op handen zijnde “afstuderen” al “gewoon ben doodgegaan” en ook de reïncarnatie recycling lus doorzie en helemaal niets met het synthetische universum te maken wil hebben, kan ik dan bedanken voor een volgende reïncarnatie en langs de organische weg tot mijn hogere dimensies terugkeren? Ik heb al zoveel BDE’s gelezen en hoor nooit onderscheid gemaakt worden (noch… Lees verder »

Wesley Brisco
4 jaren geleden

Hey Mickey,

Effe een vraag. Denk jij dat er ook mensen hier zijn die bewust al dan niet onbewust een buitenaardse agenda hebben die ze vooraf hebben gekregen om sommige van ons dwars te zitten? Het valt me namelijk op dat het zo lijkt dat wanneer je met iemand over een interessant onderwerp praat, er steeds iets of iemand je komt storen. Of doet dit de Matrix zelf, omdat deze de controle aan het verliezen is? Het lijkt daardoor alsof je de kans niet krijgt om informatie uit te wisselen.

Wesley Brisco
4 jaren geleden

En hoe kun je deze Smith te slim af zijn? Op jezelf vertrouwen denk ik. Ik ken de matrix films goed. Maar uiteindelijk is Smith de ondergang van het systeem.

Wesley Brisco
4 jaren geleden

Oh er schiet me iets te binnen. Op het moment dat hun in de matrix de telefoon opnemen worden ze er weer uitgehaald. Vandaar dat ik dat stukje van wake up Call niet uit me hoofd krijg. Dat komt uit een liedje. Iedereen heeft tegenwoordig een mobieltje bij zich.

Petra Botter
1 jaar geleden

Was Hitler niet degene die de Pleiadian bloedlijn voor uitsterven wilde behoeden. Dank trouwens voor je heldere uiteenzetting. Ik volg je prima. Hitler had een emigratie project opgezet voor Joden. Ik kwam laatst terecht op een website van een Joodse man. Hij zei ”ik leef nog hoor. Ondanks de verhalen die over mij geschreven zijn. Ik woon gewoon in Palestina”. Ik probeer een puzzel voor mijzelf op te lossen. Wat Hitler betreft. Ik ga terug naar vorige levens. Van mijzelf. Maar ook voor anderen. Van de week een foto gelezen van iemand die een Joodse verzetsstrijder is geweest. Ik kon… Lees verder »