Gecontroleerd oppositie voeren gezien van een interdimensionaal en/of buitenaards niveau

( 38 )
 • Rianne

  “Nationaal-socialistische” Nordics? De “greys” zijn de hulpjes van de draco reptilians?
  Met sommige punten in dit artikel ben ik het best eens maar mij kun je niet overtuigen met je inzichten. In de alternatieve media hebben ze altijd een bloedhekel aan de greys en alleen ik denk zo’n beetje dat juist zij de meest geavanceerde buitenaardse technologie bezitten of misschien wel “god” zijn. Volgens informatie uit de graancirkels zien ze zichzelf (met een lach en een knipoog) inderdaad als “god”.
  Waarom zouden zij de slaafjes (gevallen engelen of hoe je het ook wilt noemen) zijn van anderen?
  Volgens de verhalen ontvoeren ze mensen en doen ze genetische experimenten met mensen.
  Zelf denk ik dat de greys geen kwade bedoelingen hebben met mensen. De ellende op de wereld hebben we voor een groot deel aan ons eigen domme gedrag te danken.
  Wat is de definitie van kwaad? Volgens mij een doorgeslagen vorm van egoïsme en hebzucht. Sommige mensen zijn totaal gewetensloos en doen alles voor wat geld en aandacht.
  Overigens heb ik geen tijd meer nu om verder te schrijven.

  Beantwoorden
  • Joost

   Wel potverdomme, eerst ons lekker maken, en er dan tussenuit vliegen??
   Wat zijn dat verdulleme voor manieren Rianne???

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Joh ik weet nu onderhand wel dat je het niet met mij eens bent over dit onderwerp. Reageer dan ook niet meer op dit soort onderwerpen. Waarom je tijd en energie eraan verdoen? Je hoeft op deze reactie ook niet te reageren, voortaan verwijder ik je gezeik gewoon. Er staat nergens geschreven dat je verplicht bent om telkens als je het ergens niet mee eens te bent dat je dan een zeikerige reactie moet geven, doe dat dan ook niet.

   Beantwoorden
  • Lux

   Mijn gevoel over de Greys is duidelijk. hulpjes, maar niet omdat ze machteloos zijn. Nee maar juist omdat ze intelligent zijn! Want waar zij andere rassen vertegenwoordigen verkrijgen zij macht. en niet alleen dat. mijn gevoel zegt dat de greys niet volledig organisch meer zijn. zij zijn te diep in de Science gegaan, de zelfde ramkoers die wij begaan. Echter kan ik er alleen maar van genieten dat we gemanipuleerd worden, want dit wil namelijk wat zeggen over deze tal van soorten wezens. zij zijn bang voor ons. is dat niet schattig?

   Beantwoorden
 • Jos

  Be yourself, no matter what they say….

  Jos.

  Beantwoorden
 • G-Man

  Misschien kan je een boek of boeken laten schrijven over de onderwerpen die je op je site plaatst. Misschien bereik je meer mensen en kan je ermee jouw sites finacieren. Plus kunnen jij en Joost meer luiseraars krijgen. Is het iets?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Haha nee dat wordt een drama. Met een artikel zoals deze ben ik al bijna een dag bezig om te schrijven, controleren en na te lezen. Ik ben visueel gehandicapt dus doe er misschien wel 4x zo langzaam over dan normaal.

   Beantwoorden
 • rob

  Goed artikel. Ken uwzelf, want daar zit de waarheid.
  Hoe moet ik De Cobra beweging zien of de resistance beweging zien in dit plaatje Mickey?
  En hoe moet ik het Mandela effect hierin zien? Is het juist goed dat bepaalde mensen veranderingen waarnemen in de realiteit?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb wel eens van de cobrabeweging gehoord en dat andere dure woord, maar ik weet daar eigenlijk niets van af om een zinnig antwoord te kunnen geven..

   Het Mandela effect, tja daar ben ik ook nog niet helemaal uit, dacht dat het onzin was, maar ik kan niet voor anderen oordelen wat zij ervaren en zo, dus wie weet bestaat dat effect echt, maar ik kan het onmogelijk plaatsen in bovenstaand plaatje omdat ik het zelf niet ervaar tot nu toe.

   Beantwoorden
   • Ben Boerema

    Neem zelf mandela effect waar. Vb volkswagenlogo nu streepje tussen v en w, en de moord op jfk was echt in een 4pers.auto. vanwaar deze parallelwereldveranderingen? Hoe en wat kunnen we eraan doen? Ik word er niet vrolijker van. Van chemtrails ook niet. Kunnen we iets doen?

    Beantwoorden
 • Harthoofd

  Heey Mickey,
  Heerlijk artikel om te lezen weer! I love it. Na de aflevering van net niet live ben ik meerdere interviews van thompkins gaan kijken en die info is echt super interessant. Dat hele orion nordics is nogal nieuw voor mij, en dan vooral begrijp ik niet hoe zij de dan de nazi’s steunde maar toch weer niet want ze hielpen ook de Amerikanen en dus hielpen de reptillians ze?? Als ik zelf de puzzel stukjes zou moeten leggen zou ik zeggen dat Hitler het idee van de ubermensch van die mooie Noorse aliens heeft gekregen. Kun jij hier over toelichten?

  Ik ben laatst ook bij de lezing van David Icke geweest samen met mijn vriendin in Amsterdam. Super interessante stof, het meeste had ik op YouTube of in zijn boeken al gezien. Voor mijn vriendin ging er een wereld open. Het was een positieve ervating, vooral omdat hij van de 10 uur die we daar waren een goed deel besteede aan dat we multidimensionele wezens zijn die een ervaring opdoen hier op aarde. Hij spreekt over dat we terug moeten van een hoofd naar een hartconnectie met elkaar en onszelf en dat we vanuit liefde moeten leven en niet angst. Ik ken die New age kerk waar jij het over hebt, maar ik denk oprecht dat David het wel bij het rechte eind heeft hier. Hoe denk jij daarover?

  Tot vanavond hopelijk, misschien kunnen we het er live over hebben 🙂

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik kreeg laatst van iemand via de mail een interessante naam toegestuurd om eens naar te kijken: Marija Orsic. Een Orion Nordic dame die met nog een aatnal Nordic dames de nazi’s geholpen heeft met ufo technologie en andere occulte zaken. Veel van deze nazi’s die al samenwerkte met deze Orion Nordics vertrokken naar de VS via Project Paperclip. Het Apollo programma was zoals Tompkins verteld bedoelt om outer space in te gaan, de Maan was een eerste tussenstop/test. Later kwamen de draco reptilians via de Bushes, Clintons en Obama, en die willen dat de mens netjes op Aarde blijft.

   En Icke doet het goed, ik zal ook geen slecht woord over hem reppen, alleen hij mist een stuk informatie, of hij deelt dat stuk informatie niet. Hij is geen new age kerk, dat heb ik ook niet gezegd, maar valt tot nu toe (laat ik het daar op houden) precies in de Orion Nordic agenda qua de informatie die hij deelt.

   Beantwoorden
 • Saby

  Micky..de Draco`s hebben de Nazi`s geholpen en waren eerder met de Nazi`s bezig dan met Amerika. De Nordics waren degene die Amerika gingen helpen omdat ze zagen hoe de Draco`s de Nazi`s vooruit hielpen en er hierdoor een te grote technologische onbalans werd gecreerd en dit wilde ze dus een beetje recht trekken in de wereld. De draco`s zaten al op de Maan ten tijde van de eerste Apollo vlucht, en de Nazi`s hadden al een basis op de Maan net na de oorlog. Die gingen al richting Mars, waar nu dus vele colonies bestaan onder Nazi`s beheer en gefinancierd door de grote multinationals van over de hele wereld..

  Je artikel vind ik erg goed doordacht ik mis alleen wat uitleg en inzicht over de tweede laag waar we nu inzitten en derde laag wat die voor invloed heeft op ons huidige bestaan.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat zou inderdaad ook goed kunnen dat de nazi’s met de draco’s samenwerkten, het is afgaan op verschillende verhalen, het kan ook nog dat Aldeberon of zhoe schrijf je dat ras/groep zijn ipv de 2 grotere spelers.

   Info over laag 2 staat onder andere in het artikel ‘De AI agenda’. En voor mij is het ook gissen hoe het dagelijkse leven eruit gaat zien tegen die tijd. Daar heb ik nu geen kennis of innerlijk weten over, we dienen het script/de film te volgen, part of the deal, maar ik ga er in de toekomst nog wel wat artikelen over schrijven om het wat in te kleuren allemaal, bedankt voor je reactie!

   Beantwoorden
 • rob

  Zijn de orion nordics hetzelfde als the lords of karma? Weet iemand meer hierover?

  Beantwoorden
  • Rianne

   Die Lords of Karma zijn Engelse nichten volgens mij. Boy George kan geen leuke liedjes meer maken sinds zijn relatie met de drummer van de band is uitgeraakt. Zoiets als Prince zonder Sheila E (Escovido) of Paul McCartney zonder John Lennon. Dave Bronski “Beat” zonder Jimmy Summerville ofzo.

   https://www.youtube.com/watch?v=JmcA9LIIXWw

   Het is dat ik niet meer mag reageren van Micky (met de foute achternaam) omdat ik anders een ban krijg. Joost mag het weten!

   Beantwoorden
   • Joost

    @Rianne
    Joost vraagt zich af of jij hierboven nou werkelijk schrijft dat Paul McCartney géén goede nummers heeft geschreven zonder John Lennon??
    Ben jij nou niet goed of wat??

    Beantwoorden
 • Chippie

  Dus als je in het geval van Jesse Ventura gewoon persoonlijk aan David Icke vraagt of hij daadwerkelijk kan aantonen dat er buitenaardse reptielen bestaan die zich notabene vermommen als mensen… en wat in feite een heel normale vraag is, dan ben je dus meteen van de gecontroleerde oppositie? Okey, het zal dan wel maar wat mij betreft de wereld volledig op z’n kop. Sinds dat YouTube in de lucht is zijn de complotgekkies echt helemaal doorgedraaid als je het mij vraagt.
  Alles wat tegen hun YouTube-waarheid ingaat wordt volledig afgemaakt en dat terwijl ze zelf zo bang zijn voor de elite en hun verdeel en heers technieken. Wie zijn er nu aan het verdeel en heersen vraag ik me af. De YouTube maffia als je het mij vraagt. Altijd komen ze met bewijs in de vorm van een YouTube filmpje, hun hele bewustzijn zit in dat beeldkanaal.
  En het wordt met de dag gekker. En mensen die nog gewoon normaal kunnen functioneren en gewone normale vragen stellen die worden volledig platgebombardeerd en afgemaakt door deze YouTube maffia.
  Het is gewoon een verslaving dat zijn grenzen allang is overschreden… met reptiele buitenaardsen en platte aarde verhalen aan toe. Daar had je 20 jaar geleden nooit kunnen denken dat mensen daarin massaal zouden gaan geloven zonder enig bewijs. Verhalen die kant nog wal slaan en nergens op feiten en bewijzen zijn gebaseerd. Het is één groot roeptoeter kanaal. Hoe gekker kan het nog worden. Zijn er al YouTube afkickklinieken toevallig?
  Je kan nog betere een ouderwetse drugverslaafde hebben want die gaven nog gewoon toe dat drugs slecht voor ze is, maar deze YouTube waarheidsjunkies is echt niks mee te beginnen. En ik ben het ook helemaal zat, mijn voornemen is om geen waarheid meer van een YouTube junkie aan te nemen of van welke waarheidsridder dan ook, wat een arrogant kapsones rotvolk. Excuus voor het taalgebruik. En ik krijg nu natuurlijk de shit over me heen dat ik een ego mind heb en dat ik niet tot de wakkere mensen behoor en bla bla bla… nou het lijkt er anders op of ik wakker geworden ben in een nachtmerrie waarbij mensen volledig zijn doorgedraaid en dat terwijl we in een wereld leven wat nog nooit zo comfortabel en veilig is dan ooit. De wereld op z’n kop. Dank je wel YouTube, bedankt en welterusten.

  Beantwoorden
  • Joost

   @Chippie

   Chippie schreef..
   “Daar had je 20 jaar geleden nooit kunnen denken dat mensen daarin massaal zouden gaan geloven zonder enig bewijs. Verhalen die kant nog wal slaan en nergens op feiten en bewijzen zijn gebaseerd”

   Heb jij nog nooit van religie gehoord? Bestaat al heel wat eeuwen, en zonder welk bewijs dan óók ?

   Beantwoorden
   • Chippie

    Ja religie kan er ook wat van of wat dacht je van die spiruele bewegingen. Maar religie heeft tenminste nog 1 boek en 1 god waarmee ze aankomen, maar de waarheidsjunkies van tegenwoordig komen met de gekste verhalen aanzetten en zit er geen rem op betreffende het aantal verhalen. Van een religieus persoon kan je er nog een beetje wat van begrijpen maar met die YouTube mafketels is er niks meer mee te beginnen. Verhalen die nog niet eens in een sprookjesboek als geloofwaardig zouden kunnen doorgaan worden verkocht als absolute waarheid. En wat mij opvalt is dat het stuk voor stuk mensen zijn die helemaal niks hebben met hun eigen medemens. Ze dragen allemaal een soort van ‘mislukking’ met zich mee en is dit hun vlucht uit de realiteit.
    Succesvolle en gebalanceerde mensen hoor je hier bijna nooit over. Mensen die goed in balans zitten lopen nooit hun waarheid op andere te projecteren. Die laten je gewoon in je eigen waarde. Bovendien is het continue zoeken naar waarheid niks meer dan een verslaving waarmee je jezelf geheel isoleert. Religieuzen hebben elkaar nog maar deze waarheidsjunkies raken nog meer geïsoleerd dan ze al waren. Websites als deze dragen dus helemaal niks bij aan een betere samenleving en is zelfs schadelijk, laat staan al die volslagen idiote YouTube gurus die alleen maar lopen te roeptoeteren om status en geld.
    Het is geheel schaamteloos allemaal, en het wordt steeds erger. Want er hangen namelijk geen consequenties aan, mensen kunnen roepen wat ze willen. Er bestaat namelijk geen moraal politie.
    En een waarheidsridder centrum bestaat ook niet. Die overigens geen enkele zin hebben, want waarheidsjunkies zijn niet van hun standpunten af te slaan.
    Dus uiteindelijk is het gewoon een keiharde verslaving als je de hele dag op YouTube naar waarheid zit te zoeken. Je bent ook alleen maar JOUW waarheid aan het zoeken en alleen die waarheid die JIJ wilt horen. Maar als het om kritiek gaat dan weten ze niet hoe hard ze moeten wegrennen en je huid vol schelden. We willen alleen die waarheid weten die we zelf graag willen horen. En doordat we denken de waarheid te weten plaatsend e onszelf ook nog een 100 kilometer boven de ander, want de rest is namelijk dom en achterlijk. Alleen jij hebt het namelijk begerepen. En het voed alleen maar onze dopamine aanmaak in de hersenen. Elke keer als we iets horen wat we als sensatie bestempelen maken de hersenen dopamine aan. Elke verslaving leidt overigens naar deze dopamine en serotine aanmaak in de hersenen. En de elite speelt hier gretig op in. Die zorgen dat zowel de mainstream media als de alternatieve media wordt gevoed. Zij zijn de drugsoverlords en de internet en YouTube gurus zijn de drugsdealers. Elke dag kijken we even of ze weer nieuwe content hebben geplaatst wat weer voor de nodige dopamine aanmaak zorgt. Feiten doen er ook geheel niet toe. Feiten en bewijzen is njet belangrijk want in de echte realiteit zijn al die sprrokjesverhalen namelijk helemaal niet mogelijk.
    De sprookjes zijn de nieuwe feiten geworden en oowee als je om feiten en bewijzen durft te vragen.
    Dan ben je een shill of een trol en sta je onder controle van de illuminatie als gecontroleerde oppositie.
    Nou neem me niet kwalijk als ik gewoon de vraag stel of je al die verhalen enigszins met feiten en bewijzen kan onderbouwen.

    Ook status en geld zorgt trouwens voor deze dopamine aanmaak. Door ons als waarheidsridders te profileren heeft dus niks te maken met verbeteren van de wereld en het welzijn van je medemens want het brengt alleen maar schade toe aan jezelf en aan je medemens. Net zoals bij elke andere verslaving. En zoals ik eerder zei kon je met een heroïne junkie nog gewoon normaal praten, maar met deze YouTube waarheidsjunkies valt ook helemaal niet mee te praten. Want als je ook maar iets zegt wat niet in hun straatje past dan krijg je de volle laag aan negativiteit. Een ergere junk kan je bijna niet hebben. En daarbij nog die arrogantie dat ze denken dat ze het hele universum in hun zak hebben. Schaamteloos en gevoelloos vind ik het.
    En het ergste vind ik nog dat ik daar ook aan heb meegedaan, en daar schaam ik me enorm voor.
    Ik ben er echt mensen door kwijt geraakt, normale mensen die het beste met mij voorhadden.
    Ik ben zeker niet boos op deze waarheidsjunkies, ik ben meer boos op mezelf en ik schaam me daar diep voor. Mijn conclusie is dat je er heel makkelijk wordt ingetrokken. Als je ‘gewoon’ drugs verslaafd bent moet je elke dag geld hebben om te scoren, maar deze waarheidsjunkies komen elke dag praktisch gratis aan hun dope. Daarom is het zo gevaarlijk en zeer schadelijk, vooral voor jezelf. En dat is het laatste wat ik er over zeg. Ik ga het nieuwe jaar geheel waarheidsloos in. Ook zal ik andere mensen mijn waarheid niet meer opdringen en de wereldverbeteraar uithangen. Dat is namelijk zinloze bezigheid behalve dan het voeden van je eigen dopamine aanmaak, Laat het ECHTE verslavingsloze leven maar beginnen. Heerlijk, ik kan niet wachten. Op naar de volgende verslaving.

    Met vriendelijke groet,
    Je medemens

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     “Succesvolle en gebalanceerde mensen hoor je hier bijna nooit over. Mensen die goed in balans zitten lopen nooit hun waarheid op andere te projecteren. Die laten je gewoon in je eigen waarde.”

     Doe dat dan ook…. en stop met YouTube filmpjes kijken, want ik neem aan dat al je reacties pure projecties zijn van je eigen mind-ego valkuiltjes.

     Beantwoorden
     • Chippie

      Grappig, want hoe jij het zegt is precies wat een parasiet met kapsones zou zeggen.
      Mind fukkende mafkees ben je.

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Jij ook het allerbeste voor 2017 toegewenst!

       Beantwoorden
  • Danny

   @Chippie

   Je kunt wel kijken, maar je moet filteren. Op gevoel…

   Beantwoorden
 • sebas0570

  En de intenties van die Orion Nordics, hoe kom ik er toch bij dat zij niet te vertrouwen zijn? Tja, we hebben het hier over een groepering die de Nazi’s heeft gesteund en daarnaast volop actief is in de Galactische Federatie van Licht en Liefde…

  Uiteindelijk zijn alle zijden corrupt en werken voor de corrupte Demiurg puur om onze ziellen energie te oogsten. Hij word gezien als de werelbouwer maar NIET de ‘god’ of de bron. De Demiurg is een entiteit die tussen deze Spirituele lagen zit.
  De corrupte Demiurg heeft zich afgescheiden van de bron en krijgt er geen levensenergie meer van. Daarom worden wij ‘geoogst’ en in een reincarnatie lus gehouden als koeien bij een boer. krijgen wij de kans om te ascenderen naar de hoogste dimensies dan is de Demiurg zijn levens energie aanvoer kwijt en zal dit universum langzaam maar zeker sterven. De Draco’s maar ook de Nordics worden door de Demiurg aangestuurd.
  Leuk dat we een leveltje hoger mogen en deze Matrix te verlaten, maar we stappen zo de volgende Matrix weer in. Van prisonPlanet naar prisonUniverse

  Als dat new age bullcrap is niks anders dan controlled opposition om ons ‘spiritueel’ happy te houden omdat wij niet los te koppelen zijn vd. bron en dus altijd blijven zoeken naar het hogere…
  Draco’s/greys Nordic’s en galactische federatie all part of the biggest plan/matrix. En wie er wint? Dat maakt voor de Demiurg niet uit. Hij krijgt zijn energie wel…
  Dit hele sub-universum is een hoax waar een deel van onze hogere ik in gevangen zit.

  Dit zijn geen youtube wijsheden maar wijsheden gehaald uit de geschiedenis. Als je tussen de regels van geloven doorleest vind je deze zaken gewoon terug. Veel heilige boeken die waren verbannen door de kerk, bevatte de informatie met die dit vertellen…

  Maarre Chippy, als het niet bevalt wat word geschreven wat doe je dan hier??
  In dat geval had ik geen tijd aan zo’n reactie besteed. Kruisje, en dooor…

  Beantwoorden
 • Rob

  Dag Sebas. Ik denk dat je best gelijk kan hebben.Dat wat je over de demiurg beschrijft wordt ook het gnostische scheppingsverhaal genoemd. Na een bijna dood ervaring zo 4 jaar geleden ben ik me als een gek gaan verdiepen in al die religies, en de kunst is inderdaad om tussen de regels te lezen. Je hebt gelijk, al die info uit de oude geschriften zelfs de griekse en egyptische mythologie is allemaal info. Met deze info kunnen we weer op voortborduren. Vooral verboden literatuur is interessant, de occulte en gnostische leer. Hoewel ik vroeger nooit iets gehoord had over deze stromingen ben ik na die bijna dood ervaring er wel in gaan verdiepen. Via de theosofische vereniging kwam ik er achter dat er gewoon verklaringen en woorden met betekenis waren voor de dingen die ik gezien had. Ik zag bijvoorbeeld mijn hogere zelf ( hogere manas), ik zag de kama loka( de zielenwereld of de hel met mijmerende verloren zielen, ik zag het dechavan, een mooie schijnwereld waar je bewustzijn na de dood kan verkeren, waarbij de factor tijd niet meer bestaat.Goed, het bevindt zich allemaal in mijn bewustzijn. Hoe gek het ook klinkt, er is volgens mij wel degelijk sprake van een prisonplanet ( website tricked by the light/ascension help.com, of weer volgende val?). Heel veel wat Micky verteld op deze website komt overeen met oude geschriften, terwijl hij nooit meer dan 5 boeken gelezen heeft zegt hij, toch heeft hij deze kennis ( mogelijk via de akashic records?). Is dat toeval, nee, want in toeval geloof ik niet meer.Heeft deze kennis zin? Ja, want in de praktijk kun je er heel veel mee doen, en ik merk dat ik bepaalde krachten aan het ontwikkelen ben, die eigenlijk iedereen bezit, omdat ik al die negatieve shit in mijn brein eruit werk. Ik ben die verheven galactische boerenpummels (buitenaardse entiteiten) allemaal beu! Blijf van mijn energie af, dan kan ik eindelijk zelf weer creeren.

  Beantwoorden
 • Dirk

  Iedereen is als puzzelend naar zijn bewustzijn toe en goede mening bezig.Je kan maar iets bevatten als je er klaar voor bent en begrijpt hoe alles in elkaar zit (past).
  De puzzel is maar af na het vele passen en verschuiven en naar goeddunken alles past ,
  elk op zijn eigen tempo.Ik vindt deze site fijn en slurp waar nodig is info op zonder enig kritiek want past het niet dan filter je dat gewoon en hou de rest in bewaring ge weet maar nooit dat dit juist de laatste passende puzzel kan zijn.Ik wil geen zalvende pastoor spelen ,iedereen op zijn eigen waarde laten is toch niet zo veel gevraagd.Vrede op aarde begint altijd bij je zelf.FIJNE FEESTDAGEN aan iedereen en Micky proficiat met je diepzinnige site want calimero en bonanza was ik uitgekeken.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Amen, case closed 🙂

   Zo zie ik het ook Dirk, en zo ga ik ook te werk als ik andermans informatie beluister of bekijk. Als iets niet resoneert dan filter ik het weg, waarmee ik niet meteen de complete bron wegzet als onzin. Ik pak wat in mijn puzzel past mee, en voel al helemaal geen enkele behoefte om bij alles wat ik hoor, zie of lees wat niet met mij resoneert lelijke reacties te gaan geven. Als ik dat zou doen dan zou ik daar een dagtaak aan hebben haha. Feit is gewoon dat er nog steeds een hoop mensen zijn die zichzelf wakker verklaard hebben die aan pure projectie doen als hun eigen programma of mind-ego getriggerd wordt door iets wat een ander (in dit geval ik) schrijf of zeg. Daarom laat ik reacties zoals die van Chippie ook staan en trek ik mij er helemaal niets van aan. Dat soort reacties bewijzen voor mij (en ik gok ook voor een hele boel anderen) dat dit soort mensen hun eigen gebreken en/of verslavingen (zoals te veel YouTube kijken) puur op een ander projecteren. Ik schrijf vaak over dat mechanisme van projecteren, net als over identificeren met mind-ego programma’s, ik kan geen betere voorbeelden wensen dan de reacties van bijvoorbeeld zo’n Chippie om aan te kunnen tonen dat hetgeen ik schrijf over projectie en identificatie een kwaaltje is wat nog steeds maar al te vaak voor komt in de groep met ‘wakkere’ mensen…

   Bedankt voor je reactie Dirk, en jij ook uiteraard een fijne jaarwisseling toegewenst!

   Beantwoorden
  • sebas0570

   @Dirk, dat is ook het mooie van dit soort sites.De puzzel stukjes/bewijzen die je mist of niet passen kan je terugzoeken op info in de form van artikelen en reacties. waardoor je ook op een later moment je inzichten over het punt wat je op dat moment bezig houdt na kan kijken/schalen/vergelijken whatever onafhankelijk van waar iemand in zijn eigen/pad zit.
   Ik ben ook een persoon zoals Rob die 10jr. geleden door een BDO bijna dood ervaring terwijl ik 0 spiritueel was werd in 1x wakker en het spreekwoordelijke kwartje viel. Met mijn amateurhobby geschiedenis, ik verslond boeken over dit onderwerp als kind. Daardoor was het vrij makkelijk om achter de smerige waarheid te komen. kwestie van verhalen en gebeurtenissen tegen elkaar wegstrepen.
   Ik heb geen Portugese sekte nodig (die toch maar demonen aantrekken) om een trippie naar mijn hogere zelf op het astrale vlak te maken. ‘wat een verhaal zeg’ Truffels paddo’s of iets dergelijks, beetje mediteren het eigen middelpunt zoeken je hartchackra dat is ook de portaal en sfeertje maken Tantra met je geliefde whatever en jezelf de techniek van lucide dromen aanleren wat ook niet bijster moeilijk is en dan ga je dingen meemaken en te weten komen dat wil je niet weten!
   Ik ben 36 ik zie eruit als 25 (geschoren) 😛
   artsen hebben mij al een paar keer medische wonder genoemd. onderArm tot aan de pezen compleet aan stront Het zou een jaar duren om te revalideren en dan was nog de vraag of ik al mijn kracht en bewegingsvrijheid terugkreeg in de vingers en hand. Na 3,5mnd was ik aan het werk, 100% alles werkte weer. De kaak vd arts lag zowat op de tafel.
   Kiezen die worden getrokken en terugkomen, de tandarts: ben je een alien ofzo?, die heb ik getrokken!
   Auto en motor ongelukken waar een ander blij mag zijn dat ie de intensive care haalt ik met een lichte hersenschudding en een paar schrammen wegwandel.
   Ik weet wel dat er meer is en ik kan net boven het graanveld uitkijken. Mensen zoals Chippy als ze de waarheid niet willen weten en met de volgende reincarnatie cyclus mee willen gaan, god mag weten hoe verrot de wereld dan is. Best joh ga je gang ik ga geen moeite steken in zoiets.
   Ik niet meer, ik pak de volgende assencie trein wel net zoals de Dalai lama ik blijf hier niet meer hangen maar dan moet ik nu wel ff de goede koffers pakken nu 😉

   Alle kracht en wetenschap die je ooit nodig zal hebben ben jezelf en zit inzelf. Je moet die alleen weten te vinden. Het zou het allemaal wel een stuk makkelijker worden als de bovenste matrixlaag weg is.

   Is het al weer zo laat? Bedtijd.
   Iedereen fijne jaarwisseling!

   Beantwoorden
   • Rob

    Dag Sebas. Ik pak ook de volgende assencie trein en ben ook nog bezig de goede koffers te pakken zoals je dat zo mooi noemt. Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling, en dat het voor Indigorevolution 2017 weer een wijs en succesvol jaar wordt!

    Beantwoorden
 • S_

  Lees tip: “Gods Gladiators” van Stuart Wilde.

  Zeer de moeite waard als je meer wilt weten over de manipulatie van buiten af en hoe je er van kan loskomen.

  Beantwoorden
 • Tessa

  Al veel info van deze site tot me genomen en hoewel grote delen zijn aangekomen en beklijven, blijven er nog zoveel vragen onbeantwoord. Dit lijkt wel een site voor gevorderde ontwakers. Ik mis een hoop basis informatie.

  Bijvoorbeeld, als ik ruim voor het op handen zijnde “afstuderen” al “gewoon ben doodgegaan” en ook de reïncarnatie recycling lus doorzie en helemaal niets met het synthetische universum te maken wil hebben, kan ik dan bedanken voor een volgende reïncarnatie en langs de organische weg tot mijn hogere dimensies terugkeren?

  Ik heb al zoveel BDE’s gelezen en hoor nooit onderscheid gemaakt worden (noch door degene die de BDE heeft ervaren, noch door een ander die de BDE analyseert) tussen het reizen/opstijgen-in-dimensies in het synthetische dan wel het organische universum.
  Sommigen beschrijven duidelijk gids-engelen en licht aan het einde van een tunnel, dat lijkt mij dan synthetische valse god/bron-realiteit. Anderen een inktzwarte duisternis waar een warme geruststelling vanuit gaat en een reis tot aan een bron waar geen god-entiteit wordt ervaren maar volmaakte kennis en wijsheid en een bron van lichtenergie, puurheid en Een en Al zijn. Is dat dan wel een BDE in het organische universum?
  Eben Alexander’s BDE en Rudolf Steiner’s zeven hemelsferen gekoppeld aan zeven planeten kan ik ook maar moeilijk rijmen met de 12 dimensies van het organisch universum. Iemand goede inzichten hieromtrent?

  En dan dat synthetische universum, dualiteit, goed en kwaad als twee zijden van dezelfde medaille. Het Kwaad is onmiskenbaar kwaad, maar het Goed binnen dualiteit…als het niet oprecht goed is, als het onzuiver en misleidend zou zijn zou het eigenlijk toch ook gewoon fout/kwaad zijn, maar dan heb je meer kwaad dan goed binnen dualiteit, wat heet, het is dan een grote misleidende foute boel. Als je als “simpele, aardse ziel” het grotere plaatje denkt te snappen en bewust wil kiezen voor het pure, zuivere, oprechte goed van het organische universum, hoe vermijd je dan de valkuilen van het synthetische Goed?

  De drie lagen zoals in dit artikel beschreven… Ik kan het “oogsten van onze zielenenergie” in de eerste laag bevatten, de laagfrequentie energie die wij bij angst, pijn, woede en negativiteit creëeren.
  Maar wat moet ik me voorstellen bij het “oogsten van ons” in de 2e en 3e laag?!

  Tot slot. Onze 3D aardse realiteit in dit ruimte-tijdcontinuum…hoe kan een gecomprimeerd deel van onze ziel überhaupt gevangen gehouden worden in deze holografische realiteit met tijd, terwijl ons hogere zelf zich in dimensies bevindt waar geen tijd bestaat, waar we onderdeel zijn van Een en Al zonder begin en eind?

  Blijft boeiende materie nietwaar?
  Zie graag heel veel reacties/antwoorden tegemoet.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Gewoon stoppen met denken, dat lost een hoop op

   Beantwoorden
 • Wesley Brisco

  Hey Mickey,

  Effe een vraag. Denk jij dat er ook mensen hier zijn die bewust al dan niet onbewust een buitenaardse agenda hebben die ze vooraf hebben gekregen om sommige van ons dwars te zitten? Het valt me namelijk op dat het zo lijkt dat wanneer je met iemand over een interessant onderwerp praat, er steeds iets of iemand je komt storen. Of doet dit de Matrix zelf, omdat deze de controle aan het verliezen is? Het lijkt daardoor alsof je de kans niet krijgt om informatie uit te wisselen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Beiden. Er zijn inderdaad mensen die onbewust of bewust meewerken aan bepaalde ET agenda’s. Veel lichtwerkers en mensen zoals een Billy Meier en zo die in contact komen/staan met Orion Nordics bijvoorbeeld.

   Maar in jouw voorbeeld is het waarschijnlijk de Matrix. Ken je de Matrix films? Daarin zit het fenomeen Mister Smith welke elk willekeurig personage in de Matrix kan overnemen. Dat gebeurd hier op Aarde ook. En dat storen komt ook voort uit dat soort fenomenen, tenmisnte… zo voel ik dat. 🙂

   Beantwoorden
 • Wesley Brisco

  En hoe kun je deze Smith te slim af zijn? Op jezelf vertrouwen denk ik. Ik ken de matrix films goed. Maar uiteindelijk is Smith de ondergang van het systeem.

  Beantwoorden
 • Wesley Brisco

  Oh er schiet me iets te binnen. Op het moment dat hun in de matrix de telefoon opnemen worden ze er weer uitgehaald. Vandaar dat ik dat stukje van wake up Call niet uit me hoofd krijg. Dat komt uit een liedje. Iedereen heeft tegenwoordig een mobieltje bij zich.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>