William Tompkins, de belangrijkste getuige van het geheime ruimteprogramma en buitenaards contact ooit, komt met belangrijke informatie (video)

29
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
25 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Bedankt voor de info Micky, behoorlijk wat om te verwerken. Niet dat ik het meeste niet wist, maar om zo alles op een rijtje te horen uitspreken is wel heftig. Maar ja, eenmaal wakker, kun je niet meer terug kruipen in je schulp en ik zou het ook niet willen. Ik keek afgelopen week naar de volledige 10 uur durende toespraak van David Icke live in Wembley in 2012. Hij bouwt het zo fantastisch op. Hij stoomt zijn gehoor helemaal klaar voor de ultieme ontknoping en dan onthoudt hij ons dat en dat vind ik zoooo jammer. Dus zocht ik… Lees verder »

Rianne

99,9 procent van wat er op Youtube en internet staat over buitenaardse beschavingen is desinformatie. Ik geloof helemaal niets van de verhalen van dit ventje. Het enige bewijs wat er zou bestaan over die (draco) reptilians zijn die gekke poppetjes van de Soemerische kleitabletten. Wat voor agenda dient die desinformatie? Het achterhouden van de waarheid (er bestaan minimaal 3 soorten buitenaardse mensachtigen) en het promoten van politieke systemen en geloven. De meeste desinformatie-agenten zijn wel degelijk (crypto-) joods. Gepensioneerde CIA-agenten die wat bijverdienen door onzin over buitenaardsen (natuurlijk altijd blanke mensen omdat “de mens naar het evenbeeld van god is… Lees verder »

Seth-3

Met een aantal punten ben ik het met je eerns Rianne!

Rianne

Met welke niet? Het bewijs waar ik mee kom in de Youtube playlist is nogal hard.
Seth was de kwaadaardige tweelingbroer van Isis, Osiris en Neftys. Waarom zo’n malle nickname?

Kevin

Met ‘greys’ Rianne, die seth-3 ja je moet ergens mee een nick hebben.

Peter Paget kunnen we dan ook in het serieuse werk meenemen? Ik snap of begrijp beide mannen maar toch is er een verschil. Nou ja zal aan mij liggen verdorie. Alleliefs weer uit Zuidlaren.

ikke

De maan is niet van ons oke, maar hij zegt ook dat dit niet onze planeet is??
Maar hun laboratorium, die snap ik ff niet Micky, hoe zou hij dit bedoelen.
Vanaf 6:55

https://www.youtube.com/watch?v=ai79cQcwpfE