William Tompkins, de belangrijkste getuige van het geheime ruimteprogramma en buitenaards contact ooit, komt met belangrijke informatie (video)

( 29 )
 • Ank

  Bedankt voor de info Micky, behoorlijk wat om te verwerken. Niet dat ik het meeste niet wist, maar om zo alles op een rijtje te horen uitspreken is wel heftig. Maar ja, eenmaal wakker, kun je niet meer terug kruipen in je schulp en ik zou het ook niet willen.
  Ik keek afgelopen week naar de volledige 10 uur durende toespraak van David Icke live in Wembley in 2012. Hij bouwt het zo fantastisch op. Hij stoomt zijn gehoor helemaal klaar voor de ultieme ontknoping en dan onthoudt hij ons dat en dat vind ik zoooo jammer. Dus zocht ik naar een connectie tussen hem en George Kavassilas en die is er. Ze hebben samen een korte video gemaakt en de link is: https://youtu.be/QkwEdQpzsHs
  Zelf moet ik helaas hieruit concluderen dat alhoewel David Icke ons vraagt met ons hart te denken en ons vertelt dat wij infinite awareness zijn, hij ons toch dat laatste stukje onthoudt, waardoor hij toch, volgens mij, in de vierde dimensie blijft hangen. Heb jij hier een mening over?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb daar niets aan toe te voegen Ank, want ik kan het niet meer eens met je zijn dan ik het eens met je bent over deze messcherpe analyse over David Icke. Ik denk/voel precies hetzelfde bij David Icke, hij houdt iets achter, hij zegt heeeeeeel veel, en ik ben hem zeer dankbaar voor wat ik aan hem en zijn informatie in vooral het begin van mijn proces gehad heb. Ik ben het met misschien wel 80 tot 90 procent eens met wat hij zegt. Ik heb dat interview met George inderdaad ook gezien, en David moet meer weten dan hij vertelt dat is voor mij ook duidelijk.

   Wat ik voel wat zijn rol is is dat hij in opdracht/onder controle misschien wel van bijvoorbeeld de Orion Nordics werkt. Die staan bekend zoals we in dit interview ook hebben kunnen horen als saboteurs van hetgeen laag 1 doet, de elitaire klasse/bloedlijnen die onder controle staan van een groep draco reptilians. De Orion Nordics voeden bepaalde informatie aan het publiek, Icke kan misschien wel hun grootste puppet zijn, en het zijn juist die Orion Nordics (plus andere groeperingen) die meesters zijn in bijvoorbeeld ook 4D. Maar verder dan dat kunnen ze niet komen met hun mind enlightment. Dat alles maakt Icke geen verkeerde, maar wel iemand die inderdaad niet de complete waarheid vertelt en stukjes van zijn waarheid passen daarnaast prima in de Nordic 4D agenda. Hij helpt dit soort buitenaardse en interdimensionale groeperingen mee om de mensheid wakker te schudden van wat laag 1 is en doet. Doe ik ook. Maar ik (en met mij gelukkig nog een aantal anderen) expose ook hetgeen Icke in zijn shows propagandeert over de ‘good’ guys in deze ‘game’, en ik vermoed dat het juist deze krachten zijn die ik wel kan exposen die achter Icke zitten. Wie anders beschermt hem bijvoorbeeld? Er moet iets hem achter de schermen beschermen, iets wat krachtiger is dan de draco reptilians en hun helpertjes. Dan kom ik wederom bij diezelfde Orion Nordics uit.. 😉

   Plus er zijn nog wat dingetjes die wijzen op gecontroleerde oppositie, maar dan gezien vanuit intedimensionaal en/of buitenaards niveau, maar ik ga dat allemaal maar eens in een artikeltje zetten van de week, krijg hier inspiratie van haha

   Beantwoorden
   • Chippie

    https://m.youtube.com/watch?v=GX3FmgLEPms

    In dit filmpje gaat Jesse Ventura serieus op zoek naar antwoorden betreffende het reptielen complot incl. de confrontatie met David Icke zelf. Al is het in het begin direct duidelijk dat Jesse grote moeite heeft om dit complot te geloven vind ik het filmpje erg interessant en zeker de moeite om te bekijken.
    Persoonlijk denk ik dat het hele reptielen komplot een experiment is om te kijken hoever het brein kan gaan zowel individueel als collectief om iets voor geheel als waarheid aan te nemen zonder enig ECHT bewijs en bovendien ook nog iets totaal ongeloofwaardigs. Net zoals de platte aarde een van te voren vastgelegd experiment is om te kijken hoever het menselijk brein kan gaan.

    Dan refereer ik als laatste nog even naar Teal Swan die ondanks dat ze een volledige bullshit artiest is één filmpje heeft waarin ze alles verklaart waarom het brein alles als waarheid kan aannemen.

    https://m.youtube.com/watch?v=1Y4lmt43MRY

    Daarmee wil ik niet suggereren dat het komplot verhaal rondom reptielen niet waar is, maar ik ga persoonlijk niet iets voor waarheid aannemen terwijl er geen enkel bewijs is van rondlopende mensachtige reptielen. Iets waar ze je 20 jaar geleden nog voor hadden opgesloten in een psychiatrische inrichting als je zoiets claimde. Bovendien denk ik dat de mens zijn eigen tekortkomingen alleen maar aan het afschuiven is aan iets buiten zichzelf. Lekker makkelijk toch !?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Jesse Ventura is het schoolvoorbeeld van gecontroleerde oppositie, ik zou persoonlijk niets wat die man zegt serieus nemen,

     Verder is het jouw mening, ik weet dat je ongelijk heb, maar ik heb ook geen draco reptilian hier in de kamer die ik je kan laten zien. Bewijs is er in overvloed trouwens. Vanwaar bijvoorbeeld al dat draken symbolisme overal ter wereld? https://www.indigorevolution.nl/vanwaar-de-draken-en-leeuwen-fetisj-van-de-elite-html/

     En google anders eens op Queen Elizabeth voor een real-life lizard 😉

     Daar wil ik het bij laten. Geen zin om de discussie aan te gaan, op deze site ga ik van het bestaan van al deze buitenaardse groeperingen uit, take it or leave it 🙂

     Beantwoorden
     • Chippie

      Allicht heb je helemaal gelijk, er zijn inderdaad een hoop signalen van een mogelijk bestaan van buitenaardse bemoeienis, echter het echte absolute onomstotelijke bewijs hiervan ontbreekt nog. Persoonlijk vind ik het daarom te riskant om mezelf er helemaal in te gooien. Het kan namelijk ook zo zijn dat we in het ootje worden genomen. Ik hou het in ieder geval voor mogelijk dat het zou kunnen zijn, dan sta ik ook niet voor een schok mochten ze ineens te voorschijn komen. In de tussentijd stel ik mij gewoon neutraal op.

      Eigenlijk zouden we ook kunnen hopen dat het niet waar is, want dan loopt de wereld toch een groot gevaar minder. Verder kan een onderzoek in dit onderwerp geen enkel kwaad, dus dank daarvoor Micky. Ik neem het alleen nog niet aan als absolute waarheid.
      Maar dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk.

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Die insteek is wat mij betreft prima. Veel mensen houden die mogelijkheden niet open. Ondanks dat alleen al in ons eigen melkwegstelsel meer dan een triljard sterren en planeten zijn, en dat er naast de Melkweg nog triljarden galaxies zijn met daarin ook weer miljarden sterren en planeten. Een open mind is belangrijk in deze tijd, dat maakt de schok straks inderdaad minder groot 🙂

       Beantwoorden
       • Chippie

        Pas maar op, jezelf openstellen is een directe uitnodiging voor niet-fysieke parasieten om binnen te treden ?

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Bullcrap wat je daar zegt. Jezelf niet verdiepen en jezelf niet openstellen voor de mogelijkheid dat er parasitaire entiteiten en wezens zijn dat nodigt juist uit om gemanipuleerd te worden, simpelweg omdat je het niet wil of kan zien dat er de mogelijkheid bestaat dat het gebeurd.

         Beantwoorden
         • Chippie

          bullcrap allicht maar we leven wel in een parasitaire realiteit toch? En een parasiet zoekt altijd een opening. Daar zeg ik toch helemaal niks raars mee. Ik kan toch ook gewoon mijn brein en hart gebruiken, waarom moet ik mijn brein en hart specifiek openstellen? daar heeft toch niemand wat aan? Use your mind, better not open it.
          Maar ja, zo zie je maar dat we elkaars ‘waarheid’ continue in de weg lopen. Dus wat heeft een ander aan mijn waarheid, we beperken onszelf en de ander daar dus blijkbaar alleen maar mee.

          Beantwoorden
          • Gavin Arwood

           De menselijke mind (denken en voelen) is een instrument dat van buitenaf wordt gecontroleerd. De gedachten en gevoelens die je hebt zijn niet van jou. Ik weet dat wat ik hier zeg nogal raar is, maar de mind is een soort zend- en ontvanginstallatie, waarmee gedachten en gevoelens worden verzonden en ontvangen.

           De mind wordt al heel vroeg in de mens geactiveerd. Kern van de activatie is dat de mind zich afhankelijk gaat opstellen van wat het vanaf de buitenwereld wordt gevoerd (opvoeding, opleiding, media, enz.).

           Veel zogenaamde eigen gedachten en eigen gevoelens zijn een regelrechte bewerkte versie van dat wat er in een eerder stadium in is ingebracht.

           Om onszelf te bevrijden hebben we eigenlijk alleen nog onze aandacht, onze creativiteit/verbeeldingskracht en onze wil.

           Dit klinkt misschien heel raar, maar we kunnen daarmee de mind een halt toeroepen. Daarmee is de deur geopend naar een nieuwe manier van “denken” en “voelen”. Dit denken en voelen gebeurt vanuit een haarscherp weten en niet vanuit een verwachting, een hoop, een begeerte of een emotionele “insertie”.

           Willen we onszelf bevrijden uit de matrix, dan is dit ‘the way to go’.

           En inderdaad: openstellen van brein en hart gaat ons niet verder brengen. Simpelweg omdat het meer van hetzelfde is.

           En wat is hetzelfde? Dat is de bandbreedte in het menselijk bewustzijn, waar de manipulatie plaatsvindt… Een doodlopende weg.

       • mark

        misschien stom om te zeggen maar waarom al dat geheimzinnige gedoe van die ET’s en waarom zijn de “slechte”juist diegene die in contact met hun staan . waarom al 6000 jaar dat spelletje spelen van kiekeboe ben ik er wel of niet . Ik vind het ergens niet logisch . waarom een raket nog de ruimte insturen als ze al technologie hebben die veel verder is. ik vind het zo onzinnig allemaal. of willen ze de mensheid behouden dat iedereen in opstand komt. en al die mensen die werken aan al die projecten er moet dan toch veel meer op straat liggen , net als dat alle overheden hun mond houden. Allemaal gecontroleerd elke overheid door draco en reptillians ?? wat denk j edat er gebeurt als je de queen zou opensnijden zie je dan een reptiel ?? en zijn dan al hun kinderen ook reptielen ? Ze zeggen dat de queen honderden jaren oud is maa er zijn toch gewoon films dat zij ook ouder wordt en jeugdfoto’s etc. Ik sluit alles niet uit maar het is ook vaak zo onlogisch

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Er ligt dan ook al heel veel meer dan dit interview op straat als je even gaat zoeken, op deze site alleen al staan tig interviews en video’s over dit soort onderwerpen. Klokkenluiders en getuigen genoeg..

         Als jij een planeet en haar mensheid zou willen controleren zodat ze in feite jouw vee zijn waar je ongelimiteerd energie van kan zuigen, zou ej ze dan dom houden (wat ze nu doen) of zou je ze vertellen dat er heel veel meer is buiten de Aarde en ze op die manier bewust maken? Ik zou het eerste kiezen, precies hetgeen wat deze draco reptilians doen… Zo onlogisch vind ik dat niet, het gaat om het controleren van de mensheid, dat doen ze op deze manier.

         Beantwoorden
         • mark

          j a begrijp ik maar dat verklaart toch niet dat een klein gedeelte wel op de hoogte is van alles .. en de nordics waarom openbaren die zich niet( aan iedereen ipv een select aantal ? ) als ze tegen de draco/reptilians zijn?

          Beantwoorden
          • Micky van Leeuwen

           Gecontroleerde oppositie gezien vanuit een interdimensionaal en/of buitenaards niveau

           De term gecontroleerde oppositie kent een ieder onderhand wel gok ik. Op het fysieke Aardse 3D vlak kennen we allemaal wel voorbeelden van gecontroleerde oppositie voeren, dat wil zeggen dat het lijkt alsof partijen recht tegen elkaar staan qua visie en standpunten, maar dat als puntje bij paaltje komt zowel de gevestige orde als ook de zogenaamde oppositie onder controle staan van eenzelfde macht achter macht. Geert Wilders is een prima voorbeeld met zijn PVV. Ook in de alternatieve media kennen we een aantal voorbeelden van websites en mensen die aan doen gecontroleerde oppositie voeren doen. Jesse Ventura is daar een mooi voorbeeld van, net als een aantal anderen die zich alleen maar op het fysieke plaatje richten en daarbij bewust niet naar krachten kijken die interdimensionaal en/of buitenaards zijn. Ook mensen binnen de alternatieve media zeggen te werken en die zich achter een politieke partij scharen of in sommige gevallen zelf een politieke partij oprichten zijn wat mij betreft bezig met het voeren van gecontroleerde oppositie, of ze het nou willen of niet, of ze het nou weten of niet, ze doen er allemaal aan mee, want ‘democratie’ is een grote grap, en mensen blijven laten geloven in democratie, ze moeten dan op een ander smaakje stemmen, schaar ik simpelweg onder het kopje ‘gecontroleerde oppositie’. Deze fysieke 3D vorm van het voeren van gecontroleerd oppositie houdt mensen binnen de box, binnen het systeem en ook binnen de Matrix. Dat alles lijkt mij onderhand wel duidelijk. Wat voor velen nog niet duidelijk is is het het feit dat er ook vanuit andere dimensies en van buiten de Aarde gecontroleerd oppositie gevoerd wordt, daar wil ik het vandaag over hebben.

           Ik zou zeggen lees deze serie artikelen nog eens door, https://www.indigorevolution.nl/category/het-grotere-plaatje/ , en zoek op deze site naar de antwoorden, die geef ik regelmatig, daar draait deze site min of meer om. Ik ga niet constant antwoorden geven die volop te vinden zijn op deze site. Als je jezelf er niet voor open wil stellen dan is dat jouw keuze, daar ga ik verder niet over, ik dwing je nergens toe, maar als je om de bekende weg blijft vragen in reacties dan krijg je dito antwoorden 😉

     • Rianne

      Het antwoord op de vraag waar al die leeuwen, draken en slangen vandaan komen is heel eenvoudig: de Bijbel en de Tenach (het heilige boek van de joden zonder het Nieuwe Testament.
      Ik heb vroeger de website UFO’s & Religies gehad en weet heel veel van dit onderwerp af.
      Het “grote geheim” van de hoogste graden van de vrijmetselarij is dat er TWEE Heren God in het Oude Testament rondlopen. De een is een os en de ander een leeuw. Samen vormen ze de 2 vleugels van de adelaar.
      Je kunt het al raden (staat ook zo in Openbaring): de oude draak, slang of leeuw is de Here God de duivel! Het symbool van de echte satanisten (of illuminati) dus. Hebben we ook nog het slacht-offer het offer-lam of Jezus (zoon van god of de os).

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Ja dat kan je ook geloven natuurlijk en dat mag je ook van mij geloven, iedereen is vrij om te geloven wat hij/zij wil geloven 😉

       Beantwoorden
       • Rianne

        Ik geloof juist niet in de kolder van al die godsdiensten en haat iedere godsdienst. Neemt niet weg dat ik zeker weet dat er hogere of intelligentere machten zijn dan wij domme mensjes. De website bestaat niet meer omdat ik er geen geduld meer voor had.

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Zolang jij denkt dat je dommer of lager bent dan die zognaamde hogere en/of meer intelligente machten hebben ze je waar ze je willen hebben. Wij mensen zijn de meest krachtige en meest wijze zielen die dit Universum kent, alleen zijn wij dat vergeten mede dankzij de kolder in al die boeken die je opnoemt en die je blijkbaar toch wel geloofd, want je noemt jezelf dommer dan die ‘machen’…

         Beantwoorden
         • Rianne

          Die achternaam van je Micky: OMG!
          Jeff Rense heeft die mafkees ook nog in de uitzending gehad:

          https://www.youtube.com/watch?v=mjHhIVMLeBg

          Overigens luister ik elke week naar jullie uitzending. Ik kijk geen tv meer en dankzij jullie mis ik toch weinig van die lachwekkende mainstream propaganda ellende. Bedankt en ik ben een fan van jullie.

          Beantwoorden
          • Micky van Leeuwen

           Oke, een fan van NetNietLive, daar hebben we er al niet zo heel veel van haha, dus ik bind in! We zijn het niet eens over dit ene onderwerp, dat kan en dat mag, de toekomst zal vertellen wie er gelijk heeft.

           En wat is er mis met mijn achternaam trouwens? Het is gelukkig niet Micky van Draco Reptielachtigen, dan had niemand mij meer geloofd haha

   • wunjo

    Hoi Mickey /Ank,
    Het is niet anders mogelijk dan dat er iets achtergehouden wordt. Dit is immers niet in woorden uit te drukken. Het laatste stukje zal ieder zelf vinden, ik hoop snel.
    Vanmorgen had ik nog een zgn. dimensie/ dichtheids-botsing, dit zijn zeer frustrerende ervaringen en leerzame ervaringen. Wat er dan gebeurt is dat iets omgekeerd opgevat wordt, omdat het niet ontvangen kan worden.

    Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik wou trouwens die video bekijken van George K met Icke die je linkte, die werkt nu opeens niet meer zo lijkt het, kan ‘m ook niet meer handmatig zoeken/vinden… Raar..

   Beantwoorden
 • Rianne

  99,9 procent van wat er op Youtube en internet staat over buitenaardse beschavingen is desinformatie. Ik geloof helemaal niets van de verhalen van dit ventje.
  Het enige bewijs wat er zou bestaan over die (draco) reptilians zijn die gekke poppetjes van de Soemerische kleitabletten.
  Wat voor agenda dient die desinformatie? Het achterhouden van de waarheid (er bestaan minimaal 3 soorten buitenaardse mensachtigen) en het promoten van politieke systemen en geloven.
  De meeste desinformatie-agenten zijn wel degelijk (crypto-) joods. Gepensioneerde CIA-agenten die wat bijverdienen door onzin over buitenaardsen (natuurlijk altijd blanke mensen omdat “de mens naar het evenbeeld van god is geschapen” ) te schrijven.
  De herseninhoud van Kleine Grijzen is anderhalf keer zo groot als van mensen. Die reuzen van 260 cm hebben soms hoofden gehad met 2 of 3 keer onze herseninhoud.

  Volgens o.a. Brien Foerster (heeft er een boek over geschreven) betond er zo tot ongeveer 12000 jaar geleden buitenaardse technologie op aarde die in staat was megalitische bouwwerken te maken. De kans is groot dat die Kleine Grijzen ooit keihard hebben ingegrepen om de NWO van die reuzen te stoppen. De Chilbolton graancirkel bevatte de waarschuwing “much pain but still time”.
  De illuminati (gewetensloze satanisten die spelen dat ze joods of zionistisch zijn) hebben hun symboliek van die NWO foute reuzen.

  Overigens hier weer de playlist die het een en ander keihard bewijst:

  https://www.youtube.com/playlist?list=PLytShJLVzAfl71lgo4UKalNk6gCahmIPF

  Beantwoorden
  • Seth-3

   Met een aantal punten ben ik het met je eerns Rianne!

   Beantwoorden
   • Rianne

    Met welke niet? Het bewijs waar ik mee kom in de Youtube playlist is nogal hard.
    Seth was de kwaadaardige tweelingbroer van Isis, Osiris en Neftys. Waarom zo’n malle nickname?

    Beantwoorden
    • Kevin

     Met ‘greys’ Rianne, die seth-3 ja je moet ergens mee een nick hebben.

     Beantwoorden
 • Heleen

  Peter Paget kunnen we dan ook in het serieuse werk meenemen? Ik snap of begrijp beide mannen maar toch is er een verschil. Nou ja zal aan mij liggen verdorie. Alleliefs weer uit Zuidlaren.

  Beantwoorden
 • ikke

  De maan is niet van ons oke, maar hij zegt ook dat dit niet onze planeet is??
  Maar hun laboratorium, die snap ik ff niet Micky, hoe zou hij dit bedoelen.
  Vanaf 6:55

  https://www.youtube.com/watch?v=ai79cQcwpfE

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Waarschijnlijk op de manier zoals hij het zegt dat hij het bedoelt. William Tompkins had ook lang niet de gehele waarheid in pacht, hij heeft zijn informatie uit de geheime ruimteprogramma’s, en die dienen uiteraard ook weer allerlei agenda’s, maar zullen ook niet de gehele waarheid vertellen, vanwege die andere agenda’s. En we zijn hier po Aarde ook een laboratorium gezien vanuit die buitenaardse groeperingen waar die geheime ruimteprogramma’s hun informatie vandaan hebben. Het is allemaal ook een bepaalde laag waaruit de informatie van Tompkins kwam..

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>