William Tompkins, de belangrijkste getuige van het geheime ruimteprogramma en buitenaards contact ooit, komt met belangrijke informatie (video)

Abonneer
Abonneren op
29 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
4 jaren geleden

Bedankt voor de info Micky, behoorlijk wat om te verwerken. Niet dat ik het meeste niet wist, maar om zo alles op een rijtje te horen uitspreken is wel heftig. Maar ja, eenmaal wakker, kun je niet meer terug kruipen in je schulp en ik zou het ook niet willen. Ik keek afgelopen week naar de volledige 10 uur durende toespraak van David Icke live in Wembley in 2012. Hij bouwt het zo fantastisch op. Hij stoomt zijn gehoor helemaal klaar voor de ultieme ontknoping en dan onthoudt hij ons dat en dat vind ik zoooo jammer. Dus zocht ik… Lees verder »

Chippie
4 jaren geleden

https://m.youtube.com/watch?v=GX3FmgLEPms In dit filmpje gaat Jesse Ventura serieus op zoek naar antwoorden betreffende het reptielen complot incl. de confrontatie met David Icke zelf. Al is het in het begin direct duidelijk dat Jesse grote moeite heeft om dit complot te geloven vind ik het filmpje erg interessant en zeker de moeite om te bekijken. Persoonlijk denk ik dat het hele reptielen komplot een experiment is om te kijken hoever het brein kan gaan zowel individueel als collectief om iets voor geheel als waarheid aan te nemen zonder enig ECHT bewijs en bovendien ook nog iets totaal ongeloofwaardigs. Net zoals de… Lees verder »

Chippie
4 jaren geleden

Allicht heb je helemaal gelijk, er zijn inderdaad een hoop signalen van een mogelijk bestaan van buitenaardse bemoeienis, echter het echte absolute onomstotelijke bewijs hiervan ontbreekt nog. Persoonlijk vind ik het daarom te riskant om mezelf er helemaal in te gooien. Het kan namelijk ook zo zijn dat we in het ootje worden genomen. Ik hou het in ieder geval voor mogelijk dat het zou kunnen zijn, dan sta ik ook niet voor een schok mochten ze ineens te voorschijn komen. In de tussentijd stel ik mij gewoon neutraal op. Eigenlijk zouden we ook kunnen hopen dat het niet waar… Lees verder »

Chippie
4 jaren geleden

Pas maar op, jezelf openstellen is een directe uitnodiging voor niet-fysieke parasieten om binnen te treden ?

Chippie
4 jaren geleden

bullcrap allicht maar we leven wel in een parasitaire realiteit toch? En een parasiet zoekt altijd een opening. Daar zeg ik toch helemaal niks raars mee. Ik kan toch ook gewoon mijn brein en hart gebruiken, waarom moet ik mijn brein en hart specifiek openstellen? daar heeft toch niemand wat aan? Use your mind, better not open it.
Maar ja, zo zie je maar dat we elkaars ‘waarheid’ continue in de weg lopen. Dus wat heeft een ander aan mijn waarheid, we beperken onszelf en de ander daar dus blijkbaar alleen maar mee.

Gavin Arwood
3 jaren geleden
Reply to  Chippie

De menselijke mind (denken en voelen) is een instrument dat van buitenaf wordt gecontroleerd. De gedachten en gevoelens die je hebt zijn niet van jou. Ik weet dat wat ik hier zeg nogal raar is, maar de mind is een soort zend- en ontvanginstallatie, waarmee gedachten en gevoelens worden verzonden en ontvangen. De mind wordt al heel vroeg in de mens geactiveerd. Kern van de activatie is dat de mind zich afhankelijk gaat opstellen van wat het vanaf de buitenwereld wordt gevoerd (opvoeding, opleiding, media, enz.). Veel zogenaamde eigen gedachten en eigen gevoelens zijn een regelrechte bewerkte versie van dat… Lees verder »

mark
4 jaren geleden

misschien stom om te zeggen maar waarom al dat geheimzinnige gedoe van die ET’s en waarom zijn de “slechte”juist diegene die in contact met hun staan . waarom al 6000 jaar dat spelletje spelen van kiekeboe ben ik er wel of niet . Ik vind het ergens niet logisch . waarom een raket nog de ruimte insturen als ze al technologie hebben die veel verder is. ik vind het zo onzinnig allemaal. of willen ze de mensheid behouden dat iedereen in opstand komt. en al die mensen die werken aan al die projecten er moet dan toch veel meer op… Lees verder »

mark
4 jaren geleden

j a begrijp ik maar dat verklaart toch niet dat een klein gedeelte wel op de hoogte is van alles .. en de nordics waarom openbaren die zich niet( aan iedereen ipv een select aantal ? ) als ze tegen de draco/reptilians zijn?

Rianne
4 jaren geleden

Het antwoord op de vraag waar al die leeuwen, draken en slangen vandaan komen is heel eenvoudig: de Bijbel en de Tenach (het heilige boek van de joden zonder het Nieuwe Testament. Ik heb vroeger de website UFO’s & Religies gehad en weet heel veel van dit onderwerp af. Het “grote geheim” van de hoogste graden van de vrijmetselarij is dat er TWEE Heren God in het Oude Testament rondlopen. De een is een os en de ander een leeuw. Samen vormen ze de 2 vleugels van de adelaar. Je kunt het al raden (staat ook zo in Openbaring): de… Lees verder »

Rianne
4 jaren geleden

Ik geloof juist niet in de kolder van al die godsdiensten en haat iedere godsdienst. Neemt niet weg dat ik zeker weet dat er hogere of intelligentere machten zijn dan wij domme mensjes. De website bestaat niet meer omdat ik er geen geduld meer voor had.

Rianne
4 jaren geleden

Die achternaam van je Micky: OMG!
Jeff Rense heeft die mafkees ook nog in de uitzending gehad:

https://www.youtube.com/watch?v=mjHhIVMLeBg

Overigens luister ik elke week naar jullie uitzending. Ik kijk geen tv meer en dankzij jullie mis ik toch weinig van die lachwekkende mainstream propaganda ellende. Bedankt en ik ben een fan van jullie.

wunjo
4 jaren geleden

Hoi Mickey /Ank,
Het is niet anders mogelijk dan dat er iets achtergehouden wordt. Dit is immers niet in woorden uit te drukken. Het laatste stukje zal ieder zelf vinden, ik hoop snel.
Vanmorgen had ik nog een zgn. dimensie/ dichtheids-botsing, dit zijn zeer frustrerende ervaringen en leerzame ervaringen. Wat er dan gebeurt is dat iets omgekeerd opgevat wordt, omdat het niet ontvangen kan worden.

Rianne
4 jaren geleden

99,9 procent van wat er op Youtube en internet staat over buitenaardse beschavingen is desinformatie. Ik geloof helemaal niets van de verhalen van dit ventje. Het enige bewijs wat er zou bestaan over die (draco) reptilians zijn die gekke poppetjes van de Soemerische kleitabletten. Wat voor agenda dient die desinformatie? Het achterhouden van de waarheid (er bestaan minimaal 3 soorten buitenaardse mensachtigen) en het promoten van politieke systemen en geloven. De meeste desinformatie-agenten zijn wel degelijk (crypto-) joods. Gepensioneerde CIA-agenten die wat bijverdienen door onzin over buitenaardsen (natuurlijk altijd blanke mensen omdat “de mens naar het evenbeeld van god is… Lees verder »

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Rianne

Met een aantal punten ben ik het met je eerns Rianne!

Rianne
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Met welke niet? Het bewijs waar ik mee kom in de Youtube playlist is nogal hard.
Seth was de kwaadaardige tweelingbroer van Isis, Osiris en Neftys. Waarom zo’n malle nickname?

Kevin
4 jaren geleden
Reply to  Rianne

Met ‘greys’ Rianne, die seth-3 ja je moet ergens mee een nick hebben.

4 jaren geleden

Peter Paget kunnen we dan ook in het serieuse werk meenemen? Ik snap of begrijp beide mannen maar toch is er een verschil. Nou ja zal aan mij liggen verdorie. Alleliefs weer uit Zuidlaren.

ikke
4 jaren geleden

De maan is niet van ons oke, maar hij zegt ook dat dit niet onze planeet is??
Maar hun laboratorium, die snap ik ff niet Micky, hoe zou hij dit bedoelen.
Vanaf 6:55

https://www.youtube.com/watch?v=ai79cQcwpfE