Leven in een andere realiteit

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
rob
4 jaren geleden

Thomas Campbell heeft een mooie theorie in zijn boek my big toe. Veel quantum mechanica.

Tom
4 jaren geleden

Hoi Micky, zou je misschien als je een keer zin hebt, kunnen uitleggen in een artikel waarom het niet kan dat de aarde plat is? Ik kan me met het meeste waarover je schrijft wel vinden, tenzij je begint over vage shit als bases op de maan en aliens en zo. Dan lees ik even vlug verder, want dat zijn dingen die ik niet zelf kan controleren. Mijn motto: eerst zien of voelen, dan geloven, ligt hieraan ten grondslag., maar dat is mijn eigen, alles met een korreltje zout. Maar een platte aarde..? Ik heb me er een beetje mee… Lees verder »

raskolnikov
4 jaren geleden

Ik raad iedereen aan om de hollywoodfilm dr.strange te kijken

Silence your ego and your power will rise

Marcel
4 jaren geleden

Mooi artikel Micky! Het verklaart misschien wel waarom ik niet met m’n ouders een aantal bepaalde onderwerpen kan bespreken. (zij lezen de Telegraaf en volgen het NOS journaal)
Ik denk dat zij in een andere dimensie vertoeven dan ik.
Normale gesprekken gaan overigens wel goed hoor!

Nog de beste wensen!

ron
4 jaren geleden

@tom de platte aarde plattegrond kan ook niet getuige de rechtstreekse vluchten van Peru naar Australië.

@ Micky mooi werk, mooie en zeer interessante website!

Gr een plaats genoot

ron
4 jaren geleden

Yw. Sydney Santiago rechtstreeks 12u20min (met een Boeing 747-400 ) om precies te zijn 🙂

Dr Iglo
4 jaren geleden

Ik ben een techie, dus moet ff reageren. Quantum mechanica ken ik niet, wel quantum chemie. Frau Merkel is een quantum chemist, ik heb het niet zo uitvoerig bestudeerd als haar maar ook wel eens een naast het chemie dictaat het quantum mechanica dictaat van de faculteit Natuurkunde ter hand genomen en weer uitgeleend. Mijn professor gaf het vak niet, omdat er te weinig animo voor was (minder dan 2 of 3 mensen). Omdat het veel wiskunde is, en allemaal heel abstract. Het begint met de aanname dat je een vergelijking kunt opstellen, waarna je filosofeert (in de quantum chemie)… Lees verder »

4 jaren geleden

Kwam ik net tegen, dacht misschien strookt het met dit artikel dus deel ik m hier..

https://augtellez.wordpress.com/2017/03/26/the-progenitor-system/