Leven in een andere realiteit

( 10 )
 • rob

  Thomas Campbell heeft een mooie theorie in zijn boek my big toe. Veel quantum mechanica.

  Beantwoorden
 • Tom

  Hoi Micky,

  zou je misschien als je een keer zin hebt, kunnen uitleggen in een artikel waarom het niet kan dat de aarde plat is? Ik kan me met het meeste waarover je schrijft wel vinden, tenzij je begint over vage shit als bases op de maan en aliens en zo. Dan lees ik even vlug verder, want dat zijn dingen die ik niet zelf kan controleren. Mijn motto: eerst zien of voelen, dan geloven, ligt hieraan ten grondslag., maar dat is mijn eigen, alles met een korreltje zout.

  Maar een platte aarde..? Ik heb me er een beetje mee bezig gehouden en ik moet zeggen dat de theorie erg aannemelijk klinkt. Vooral als ik kijk naar hoe de vliegroutes van vliegtuigen zijn. Dan maakt het wel enige zin. Je zegt dat ‘platlanders’ een plaat voor hun kop hebben, maar zou je kunnen beschrijven in een artikel waarom het volgens jouw onmogelijk is om een platte aarde te hebben? Ik wil graag jouw kant van het verhaal horen, dan heb ik meer informatie om zelf mijn mening te vormen. Ik zou heel graag zien hoe jij alle punten die ‘platlanders’ hebben debunked.

  En nog iets, maar over iets anders dan ‘platlanders’ en complotheorien (o, en complotheorien bedoel ik helemaal niet denigrerend of zo, maar meer iets waarop je best trots mag zijn, omdat je kritisch naar dingen kijkt). Je hebt zelf in de it gezeten en je bent bezig met complottheorien en shit. Dus je bent nu zelf voorzichtig met informatie die je krijgt en die je weggeeft, neem ik aan. Zou je als je een keer zin hebt een artikel kunnen schrijven over hoe jij je op internet begeeft? Dus welke maatregelen je neemt als je het internet op gaat. Je hebt al een aantal keer genoemd dat je geen wifi hebt en geen smartphone, maar welke maatregelen neem je nog meer? Zoals welke software gebruik je, welke instellingen vind je belangrijk, welke gegevens vind je belangrijk om te beschermen, etc, etc. Ik hoop dat je mijn punt begrijpt. Aangezien je in de it hebt gezeten, zul je wel veel weten over dit soort dingen, maar ik kan mij voorstellen dat veel van jouw bezoekers hier nogal een leek in zijn. Misschien wil je je kennis hierover met ons delen? Vooral in deze tijd van data mining, zodat we zelf extra maatregelen kunnen nemen die we tot nu toe mischien niet namen.

  Mocht je besluiten een artikel te schrijven, dan mijn dank hiervoor. Want je zult ontzettend veel tijd kwijt zijn aan het schrijven en onderzoeken en al. Ik ben erg blij dat je de moeite hiervoor doet om ons van info te voorzien.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Tom,

   Over de platte aarde waanideeën ga ik geen artikelen meer schrijven heb ik besloten. Ik heb er 2 artikelen in het verleden aan besteedt en dat vind ik meer dan genoeg tijd en energie die ik daarin gestopt heb, die artikelen vind je hier https://www.indigorevolution.nl/geloof-jij-al-in-de-platte-aarde-theorie-html/ en https://www.indigorevolution.nl/hoe-loop-je-het-platte-aarde-virus-op-en-hoe-kom-je-er-weer-vanaf-html/
   Vooral in de 2e geef ik antwoord op al je vragen waarom de Aarde niet plat kan zijn. Ik zit ook niet in een kamp/zijde dat de Aarde rond is. Dat is in dualiteit denken. Ik weet dat de Aarde rond is, jij ook, en al die platlanders weten dat ook diep van binnen. We hebben allemaal een hart connectie met onze moeder planeet de Aarde. Vraag het aan via die connectie aan haar wat zij er van vindt dat veel van haar kinderen haar vergeten zijn en haar nu afschilderen als een pannenkoek. En dat bedoel ik goed, ik meen dat serieus, vraag het aan haar of ze rond is. Ik weet dat de Aarde rond is, het is geen geloof of de andere kant kiezen van de platlanders theorie. Het kan dat je niets met buitenaardsen en buitenaardse basissen hebt omdat je ze zelf nog nooit gezien heb, dat begrijp ik, maar ik hoop ook dat je begrijpt dat mijn website gebaseerd is op dat dat alles wel bestaat, ik heb honderden ufo’s gezien, ook van zeer dichtbij, plus al het andere wat ik gezien en gevoelt heb wat niet waar te nemen is met onze ogen. Daarnaast gaat deze hele site in essentie om onze universele reis door dit Universum. Dat is een kernpunt, dus dat zou ik niet schrijven als ik dacht dat de Aarde plat zou zijn. Voor mij is denken dat de Aarde plat is echt te debiel voor woorden. Mensen die dat geloven zijn alle binding met deze realiteit kwijtgeraakt. Platlanders willen dat ik op hun punten in ga, dat heb ik vaak gedaan, dat ga ik nu niet weer doen omdat ik het simpelweg dus te debiel voor woorden vind om daar überhaupt over te gaan discussiëren. Ik stel ook vaak vragen aan platlanders in de reactievelden van deze website of in reacties op al die mailtjes die ik krijg van platlanders. Ze beantwoorden mijn vragen nooit omdat ze dat niet kunnen. Platlanders gaan trouwens blind uit van de wetenschapskerk en nemen als bewijs voor al hun theorieën de omtrek van de Aarde die aan hen verteld is door wie? Door diezelfde organisaties die ze niet geloven zoals NASA. Wie zegt mij dat de omtrek van de Aarde die de platlanders aannemen voor hun theorie de ware omtrek van de Aarde is? Misschien is de omtrek wel 2x zo veel, weten wij veel…. En op die omtrek baseren ze bijna al hun theorieën. Dus daar ga je al…
   Voor de rest zakt de Zon nog steeds in de zee als je aan de Nederlandse kust naar de zonsondergang kijkt, toch? Dus dat bewijst volgens mij voldoende. De Aarde is rond, en ik gaat daar geen artikelen meer over schrijven, op deze site staat moeder Aarde centraal, en we hebben allemaal een innerlijk weten en een connectie met moeder Aarde. Dus zet voor even al je gedachten aan de kant en doe een meditatie, of een vorm daarvan. En ga dan bij jezelf naar binnen via je hart, en vraag het dan aan haar. Case closed.

   Je tweede vraag snap ik niet helemaal. Ik gebruik een PC met Windows 7. Internet via de kabel, want ik hoef geen wifi in huis zoals inmiddels bekend is 🙂
   Voor de rest doe ik niets spectaculairs, heb een virusscanner en daar houdt het bij op. Over privacy maak ik mij geen illusies, die hebben we toch al niet. Google mag van mij alles weten, Microsoft ook, al heb ik geen camera of zo en als ik die zou hebben zou ik hem afplakken. Maar ‘men’ weet alles al van ieder van ons via onder andere de Matrix, daar zitten al onze minds ingeplugd, al zal je dat wellicht ook niet geloven omdat het niet 123 tastbaar is, toch is het er, en de Matrix is ook hetgeen (zwart-wit gezien) dat het platte aarde virus faciliteert. Dat werkt via de mind namelijk.

   Beantwoorden
 • raskolnikov

  Ik raad iedereen aan om de hollywoodfilm dr.strange te kijken

  Silence your ego and your power will rise

  Beantwoorden
 • Marcel

  Mooi artikel Micky! Het verklaart misschien wel waarom ik niet met m’n ouders een aantal bepaalde onderwerpen kan bespreken. (zij lezen de Telegraaf en volgen het NOS journaal)
  Ik denk dat zij in een andere dimensie vertoeven dan ik.
  Normale gesprekken gaan overigens wel goed hoor!

  Nog de beste wensen!

  Beantwoorden
 • ron

  @tom de platte aarde plattegrond kan ook niet getuige de rechtstreekse vluchten van Peru naar Australië.

  @ Micky mooi werk, mooie en zeer interessante website!

  Gr een plaats genoot

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks, dat is een hele goede die van die rechtstreekse vluchten tussen Peru en Australie, die heb ik onderaan mijn artikel over de platte Aarde geplaatst, eens kijken of de platlanders dat kunnen verklaren.. 😉

   Beantwoorden
 • ron

  Yw. Sydney Santiago rechtstreeks 12u20min (met een Boeing 747-400 ) om precies te zijn 🙂

  Beantwoorden
 • Dr Iglo

  Ik ben een techie, dus moet ff reageren.

  Quantum mechanica ken ik niet, wel quantum chemie. Frau Merkel is een quantum chemist, ik heb het niet zo uitvoerig bestudeerd als haar maar ook wel eens een naast het chemie dictaat het quantum mechanica dictaat van de faculteit Natuurkunde ter hand genomen en weer uitgeleend. Mijn professor gaf het vak niet, omdat er te weinig animo voor was (minder dan 2 of 3 mensen).

  Omdat het veel wiskunde is, en allemaal heel abstract. Het begint met de aanname dat je een vergelijking kunt opstellen, waarna je filosofeert (in de quantum chemie) hoe het makkelijkste atoom, waterstof er uit zou zien. Vervolgens bedenk je een experiment waarmee je je theorie kunt verifiëren. Dat kan niet meteen, dus kun je vast meer theoriën opstellen. Maar het is vooral allemaal erg grappig om te lezen, althans, dat vond ik dan.

  Niet helemaal onzinnig, quantum chemie, of quantum mechanica, wel een religie.

  Wat Mick denk ik bedoeld met de parallelle universa, zijn die quantum dots etc die bv communicatie sneller dan licht mogelijk maken. Heel interessant spul waar ze aan werken. De wetenschappers hebben het eerst bedacht, daarna gebouwd .. Als ik het me goed herinner, quantum dots kunnen meer staten hebben, wat dat parallel universum idee verklaard.

  Wat ik me dan weer afvraag, hoeveel van het onderzochte krijgen we te horen, en wat wordt er toegedekt (zoals met bv free energy).

  Beantwoorden
 • MichellevL

  Kwam ik net tegen, dacht misschien strookt het met dit artikel dus deel ik m hier..

  https://augtellez.wordpress.com/2017/03/26/the-progenitor-system/

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>