2017: Tijd voor wat voorspellingen!

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ikke
4 jaren geleden

Poehee Micky is niet veel bijzonders voor 2017.
Mocht door bv een martial law cloned Obomba aanblijven zou Rusland in de kijker blijven om de wapenindustrie op pijl te houden. Als Trump het overleeft en president wordt dan zou het wellicht een War on China kunnen worden. Maar ja ik ben geen voorspeller….

Ank
4 jaren geleden

De transhumanist agenda zal ook dit jaar weer gestaag via mindcontrol doorgaan met als doel een menselijke robot te maken, zodat ze niet meer bang hoeven te zijn dat wij ons via ons HART nog zullen herinneren wie wij zijn. Dit betekent dat de nanotech oorlog en competitie op volle kracht werkt. Werd in het verleden nog gewerkt met nanochips inbrengen via een injectie om proefpersonen te werven, ( zie de lezing van Magnus Ollson) nu is dat niet meer nodig omdat een groot deel van de wereldbevolking al zoveel nanodots via de chemtrails heeft binnengekregen, dat ze te kust… Lees verder »

rob
4 jaren geleden

Ik denk het ook. Steeds meer mensen worden wakker, het is gewoon niet meer te stoppen. Het wordt tijd ook.

Rianne
4 jaren geleden

De toestand in de westerse wereld lijkt steeds meer op die van eind jaren 30. De joden zijn vervangen door de moslims als veroorzakers van alle kwaad in de wereld. De satanistische illuminati (gewetensloze triljadairs die slechts spelen dat ze joods, islamitisch, zionistisch of gristelijk zijn) zijn de echte oorzaak van het probleem. Trump zie ik als plan B van de illuminati: de echte hete derde wereldoorlog tegen Iran, China, India etc. plus de opening van de FEMA-kampen of de concentratiekampen van WO2. Plan A of de Hillary, Obama en westerse anti-Rusland, Iran en China en Noord-Korea demoniseringspropaganda heeft niet… Lees verder »

ron
4 jaren geleden
Reply to  Rianne

Hoi Rianne, denk jij dat BRICS geen nwo willen?

Rianne
4 jaren geleden
Reply to  ron

Dat weet ik wel zeker. Poetin (of Rusland plus CIS (= voormalige Sovjet-republieken) en BRICS zijn voor de multipolaire wereldorde. Een van de grootste leugens in de alternatieve media is dat Lenin en de “Bolsjewieken” aan de macht zijn geholpen door joodse bankiers en een treinlading met goud uit Zwitserland. Rusland is altijd de grootste goudproducent ter wereld geweest (tegenwoordig is dat China) en het eerste wat de communisten deden in 1917 was alle aandelen nietig verklaren. De “investeerders” in Rusland waren in een knal al hun aandelen en geld kwijt en dat vonden die “joodse bankiers” echt niet zo… Lees verder »

Rianne
4 jaren geleden

Filmpje over de miljardair Trump en hoe hij gemaakt is tot wat hij is door de 101-jarige triljardair David Rockefeller. Rockefeller is de oprichter van o.a. Bilderberg, CFR, VN etc.:

https://www.youtube.com/watch?v=WHb5vFVq9GY

Rianne
4 jaren geleden
Reply to  Rianne

In dit Nazi propaganda filmpje “vergeten” ze de Rockefellers!
Hitler kon rekenen op de steun van de Europese koningshuizen en die waren of zijn twee handen op 1 buik met de Rockefellers en Bilderberg:

https://www.youtube.com/watch?v=yP-QIrBlMzk

Rianne
4 jaren geleden

Ik zit te solliciteren naar een ban Micky 😉
Herstel de Republiek, Micha Kat, Boublog en het alternatieve mediacircus van nep socialisten (zoals de SP) haten mij intens.
Ik laat mij geen fukker noemen (aflevering 180 graden) en zoek je ruzie?

Dr Iglo
4 jaren geleden

Ik doe gewoon mee aan het westrijdje, aangezien ik een kleine shortlist/wishlist had gemaakt die Micky nog niet gezien had; ×Trump moet kiezen of hij eerst naar Tel Aviv of Moskou vliegt na de inauguratie. Putin komt niet op de inauguratie voor zover ik weet, en Trump zijn team probeert Bibi over te halen wel te komen, dus dat is nog even afwachten. Komt Bibi niet, dan wordt het Tel Aviv, anders wordt Moskou het eerste bezoekje. Op de terugweg nog even langs Berlijn en Downing Street. Wordt het Moskou, is de terugweg via Bejing. ×Verplaatsing ambassade VS in Tel… Lees verder »

Dr Iglo
4 jaren geleden
Reply to  Dr Iglo

Ik hoop zo dat Scheffer niet terugkeert. Hebben ze al een ministerie van Toezicht en Wantrouwen opgericht? Even de afgeronde voorspellingen doorwerken aangezien het jaar alweer bijna voorbij is: ×Trump: Eerste bezoek aan was aan Saudi Arabië, 2e bezoek in de reis was aan Israël met groots onthaal. Misschien kwam het door de wapenverkopen aan SA. Een niet gerealiseerde verwachting. Met eerste buitenlandse bezoekje bedoelde ik niet eerste reis. ×Volkert: Volkert kwam afspraken niet na met de reclassering. Januari http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/crime/volkert-van-der-graaf-hoeft-niet-terug-de-cel-in Mei http://nos.nl/artikel/2173963-grondrechten-volkert-van-der-graaf-geschonden.html September http://politiek.tpo.nl/2017/09/06/openbaar-ministerie-wilde-volkert-graaf-buitenland-onderbrengen/ Niet gerealiseerde verwachting. Jammer van die celstraf. ×Wijnoogst: Het is een goed wijnjaar, geen buitengewoon wijnjaar.… Lees verder »

sebas0570
4 jaren geleden

Een aantal dingen die ik verwacht (maar ook hoop) in het nieuwe jaar. 🙂 -LE Pen word de nieuwe minister president. -Nederland buigt af naar links. -met links word eindelijk wiedteelt en aanvoer gereguleerd dmv vergunningen. -Israël en Palestina laait weer op dankzij anka -Merkel gebeurd hetzelfde al Hillary, AfD neemt de leiding. -België komt wederom in een kabinets crisis als een x aantal jaren terug, Belgie debateerd een Wallonie onder Frankrijk in te lijven en Vlaanderen onder Nederland. -Mede door Trump, een partial elite/globalist/illuminati/alien Disclosure (hoop ik) -Trump gaat op officieel bezoek bij Kim jung-Un. -Aardbevingen, vulkanen extreem weer… Lees verder »

obsidiaan
4 jaren geleden

Mijn voorspelling voor dit jaar is dat ik weer een jaartje ouder gaat worden.
Deze voorspelling geld ook voor de meeste andere mensen.

4 jaren geleden

2016 was een mooi jaar en 2017 wordt nog mooier. De energie van 2017 is zacht snel en liefdevol, het is maar door welke bril je deze mooie wereld wilt zien. Sinds 2012 wordt de frequentie hoger en de oude trage donkere energie van de gevestigde (oude orde) stort langzaam in elkaar, niet zonder verte overigens en dat is wat we op dit moment zien. Het licht schijnt langzaam maar heel fel in alle donkere spelonken van de globalisten. ( de zogenaamd democratisch gekozen eu en vn ) De indigo revolutie is nog maar net op gang aan het komen.… Lees verder »

Chatro
4 jaren geleden
Reply to  Indigo M

De Identitaire Generatie van tussen de 15 en 30 jaar beginnen al het licht aan te maken. Frankrijk zal na de verkiezingen uit de EU stappen. Ook daar schreef nostradamus iets over. De Patriotten bewegingen die langzaam ontstaan in europa lijken zich steeds meer van geloof en politiek af te keren. Er komt een massale weerstand tegen de islam in Europa en de generatie die het goed heeft uit jaren 60 krijgt de schuld de macht te hebben gebruikt voor zich zelf. Vooral zij de politiek en bestuur vormen. De nieuwe generatie zal zich gesteund voelen door de lagere inkomens.… Lees verder »