2017: Tijd voor wat voorspellingen!

( 17 )
 • Ikke

  Poehee Micky is niet veel bijzonders voor 2017.
  Mocht door bv een martial law cloned Obomba aanblijven zou Rusland in de kijker blijven om de wapenindustrie op pijl te houden. Als Trump het overleeft en president wordt dan zou het wellicht een War on China kunnen worden. Maar ja ik ben geen voorspeller….

  Beantwoorden
 • Ank

  De transhumanist agenda zal ook dit jaar weer gestaag via mindcontrol doorgaan met als doel een menselijke robot te maken, zodat ze niet meer bang hoeven te zijn dat wij ons via ons HART nog zullen herinneren wie wij zijn. Dit betekent dat de nanotech oorlog en competitie op volle kracht werkt. Werd in het verleden nog gewerkt met nanochips inbrengen via een injectie om proefpersonen te werven, ( zie de lezing van Magnus Ollson) nu is dat niet meer nodig omdat een groot deel van de wereldbevolking al zoveel nanodots via de chemtrails heeft binnengekregen, dat ze te kust en te keur kunnen gaan.

  Nu is er een device ontwikkeld in Rusland wat net internationaal gelanceerd is waarmee de frequenties van de nanochips onderschept kunnen worden. Wil je meer hier van weten dan kun je dat vinden op ‘nanobrainimplant’.com, een nonprofit organisatie, waarvan medeoprichter Magnus Ollson dank zei dit device eindelijk, na 12 jaar zowel mentaal als fysiek geterroriseerd te zijn door mind control, weer normaal kan funktioneren.

  Ik kan dus geen voorspelling doen, ik hoop alleen dat 2017 het jaar van de tegenaanval zal worden. Het jaar waarin de goede alternatieve media meer zullen doen dan alleen maar vast te stellen wat er allemaal fout is, want zoals Micky ook al vast gesteld heeft, vaak wordt via deze media gecontroleerde oppositie gevoerd ( de Orion Nordic agenda waarbij zij de good guys spelen en al het slechte van wat de Draco-Reptilians doen, zowel via de aardse cabal als via de interdimensionale cabal, naar buiten gebracht wordt).
  Waar het om gaat is dat ZE, De Krachten Van Beperking, op alle mogelijke manieren zullen proberen te voorkomen dat wij ons VIA ONS HART zullen herinneren wie we zijn. Dat is het voornaamste doel van de Transhumanistische agenda. Onderschat niet hoeveel mensen die naar buiten (willen) treden er vermoord worden via remote control frequenties die hartaanvallen veroorzaken, of die de ademhaling stilleggen of via radiation. Max Spiers is daar één van de laatste voorbeelden van. Tot aan de toespraak die hij een paar maanden geleden in Polen hield op een conferentie, had hij de remote aanvallen op zijn leven, door zijn enorme eigen kracht, kunnen weerstaan, maar door zijn toespraak werd zijn lot bezegeld.

  Dus waag ik het toch, aan het einde van dit betoog, de voorspelling te doen dat dit het jaar van de tegenaanval wordt, het jaar waarin steeds meer mensen zich zullen herinneren wie ze zijn, nl. de krachtigste wezens die er bestaan in dit Universum.

  Beantwoorden
 • rob

  Ik denk het ook. Steeds meer mensen worden wakker, het is gewoon niet meer te stoppen. Het wordt tijd ook.

  Beantwoorden
 • Rianne

  De toestand in de westerse wereld lijkt steeds meer op die van eind jaren 30.
  De joden zijn vervangen door de moslims als veroorzakers van alle kwaad in de wereld.
  De satanistische illuminati (gewetensloze triljadairs die slechts spelen dat ze joods, islamitisch, zionistisch of gristelijk zijn) zijn de echte oorzaak van het probleem.
  Trump zie ik als plan B van de illuminati: de echte hete derde wereldoorlog tegen Iran, China, India etc. plus de opening van de FEMA-kampen of de concentratiekampen van WO2.
  Plan A of de Hillary, Obama en westerse anti-Rusland, Iran en China en Noord-Korea demoniseringspropaganda heeft niet gewerkt.
  Een oorlog tegen Rusland (en de voormalige Sovjet landen) plus China Iran etc valt niet te winnen door de NAVO. Het nieuwe vriendjes worden van de VS met Rusland om samen op te trekken tegen China, Iran etc. om toch de Nieuwe WereldOrde te creëren?
  Binnen de gecontroleerde alternatieve media vallen mij altijd op:
  1. Haatzaaien jegens communisten en China, Noord-Korea en de voormalige Sovjet-Unie. Volgens mij hebben de Sovjet-Unie en China nou juist de NWO voorkomen door WO 1 en 2 te winnen.
  2. Haatzaaien jegens joden en/of moslims.
  3. Promotie van het joods-christelijke geloof.
  Aanvankelijk was ik blij dat Trump de verkiezingen had gewonnen maar die enge griebel ligt net als Hitler destijds in bed met de Rockefellers.

  Filmpje over de overeenkomsten tussen Hitler en Trump:

  https://www.youtube.com/watch?v=FGVBn_3EjmE

  Beantwoorden
  • ron

   Hoi Rianne, denk jij dat BRICS geen nwo willen?

   Beantwoorden
   • Rianne

    Dat weet ik wel zeker. Poetin (of Rusland plus CIS (= voormalige Sovjet-republieken) en BRICS zijn voor de multipolaire wereldorde. Een van de grootste leugens in de alternatieve media is dat Lenin en de “Bolsjewieken” aan de macht zijn geholpen door joodse bankiers en een treinlading met goud uit Zwitserland. Rusland is altijd de grootste goudproducent ter wereld geweest (tegenwoordig is dat China) en het eerste wat de communisten deden in 1917 was alle aandelen nietig verklaren. De “investeerders” in Rusland waren in een knal al hun aandelen en geld kwijt en dat vonden die “joodse bankiers” echt niet zo leuk. Overigens is Poetin absoluut niet mijn grote held.

    Beantwoorden
 • Rianne

  Filmpje over de miljardair Trump en hoe hij gemaakt is tot wat hij is door de 101-jarige triljardair David Rockefeller. Rockefeller is de oprichter van o.a. Bilderberg, CFR, VN etc.:

  https://www.youtube.com/watch?v=WHb5vFVq9GY

  Beantwoorden
  • Rianne

   In dit Nazi propaganda filmpje “vergeten” ze de Rockefellers!
   Hitler kon rekenen op de steun van de Europese koningshuizen en die waren of zijn twee handen op 1 buik met de Rockefellers en Bilderberg:

   https://www.youtube.com/watch?v=yP-QIrBlMzk

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Praat jij altijd tegen jezelf Rianne? 😉

    Wie heeft er hier gezegd dat jij niet gelijk zou krijgen over Trump als ik vragen mag, geen idee tegen wie je het nu hebt namelijk…?

    Beantwoorden
    • Rianne

     Ik zit te solliciteren naar een ban Micky 😉
     Herstel de Republiek, Micha Kat, Boublog en het alternatieve mediacircus van nep socialisten (zoals de SP) haten mij intens.
     Ik laat mij geen fukker noemen (aflevering 180 graden) en zoek je ruzie?

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Vreemd, ik zou niet weten waarom ik je een ban zou geven… Dat is wellicht projectie van jouw kant, of iets wat je blijkbaar vaker overkomen is? Hier mag je redelijk je ding vertellen en informatie delen van mijn part, ik heb er vrij weinig problemen mee hoor. Alleen toen je voor de zoveelste keer in herhaling viel en informatie die ik gaf voor de zoveelste keer ging lopen afzeiken was ik onder dat artikel klaar met jouw visie op dat artikel, dat wist ik onderhand wel omdat je daar al onder een paar andere artikelen over bezig was. Meer was het niet, ik zou je zeker niet een ban geven, ik heb tot nu toe niemand een ban gegeven, daar ben ik niet zo van, behalve die Russische spammers die mij Russische viagra en andere zaken die ik niet nodig heb willen aansmeren geef ik een ban, maar mensen die normaal een discussie voeren niet. Dus ik weet niet waarom je naar een ban solliciteert, maar op deze manier krijg je die ban zeker niet. Ik zoek ook geen ruzie, mocht je dat suggeren in je reactie, ik weet eigenlijk niet waar je op doelt met “zoek je ruzie”, het zal niet op mij slaan want ik zoek geen ruzie met bezoekers van mijn website.

      Ik ben verder ook geen socialist of welk ander label dan ook, ik schrijf gewoon vanuit mijn eigen gevoel en kennis artikelen. Ik weet ook niet of je op mij doelt als je zegt dat je je geen fukker laat noemen. Heb ik dat soms ergens gezegd, ik ben mij daar niet bewust van dat ik dat gezegd heb maar goed… maar goed, heb je last van een Calimerocomplex of zo dat je je constant gehaat of niet welkom voelt, en daarbij het gevoel hebt dat iedereen tegen jou is of zo? Want nogmaals ik heb niets tegen jou, laat staan dat ik je haat of zo… van mij mag iedereen zijn of haar mening hebben, jij ook, maar als mensen onder elk artikel wat ik schrijf dezelfde reacties gaan zetten waarin ze de gedeelde informatie gaan zitten afzeiken, dan vind ik dat niet echt een normale manier van een discussie voeren en dan verwijder ik zo’n reactie. Voor een ban moet je meer uit de kast halen Rianne 😉

      Beantwoorden
 • Dr Iglo

  Ik doe gewoon mee aan het westrijdje, aangezien ik een kleine shortlist/wishlist had gemaakt die Micky nog niet gezien had;

  ×Trump moet kiezen of hij eerst naar Tel Aviv of Moskou vliegt na de inauguratie. Putin komt niet op de inauguratie voor zover ik weet, en Trump zijn team probeert Bibi over te halen wel te komen, dus dat is nog even afwachten. Komt Bibi niet, dan wordt het Tel Aviv, anders wordt Moskou het eerste bezoekje. Op de terugweg nog even langs Berlijn en Downing Street. Wordt het Moskou, is de terugweg via Bejing.

  ×Verplaatsing ambassade VS in Tel Aviv naar Jerusalem, op zijn vroegst eind mei of begin juni wordt dit in gang gezet doordat de beslissing van het congres uit 1983 niet langer geblokkeerd wordt door de zittende president.

  ×Minimuleeftijd voor roken in NL naar 21 jaar. In militaire dienst op je 17e mag nog wel, dus je kunt het beste meteen op missie gaan.

  ×Centrum links gedoogkabinet. Een sinterklaas op financiën. Eventueel na de 2e verkiezingsronde van dit jaar.

  ×Jaap de Hoop Scheffer (brrr) wil weer minister worden. Maar als het geen ministerie BZK, BZ, Def of V&J wordt houdt hij het voor gezien.

  ×Volkert heeft een gebiedsverbod geschonden, campagne voor meer enkelbanden (liefst met een knieslot). (in dit verband, artikel van vanmorgen http://www.nu.nl/binnenland/4374047/enkelband-steeds-vaker-als-straf-opgelegd.html )

  ×Als teken van God wordt het vliegtuig van Netanyahu geraakt door bliksem. (wishlist)

  ×Buitengewone wijnoogst in Z-O Nederland. (wishlist)

  ×Rutte gaat lekker lang op vakantie en dan weer voor de collegezaal staan. (wishlist)

  ×Muti Merkel mag wel blijven als Rijkskanselier.

  ×Ondanks de financieringsproblemen heeft Le Pen de popular vote, dus wint de Franse presidentsverkiezingen.

  Over het verlies van schijnveiligheid, ik heb mijn portie in 2012,2013,2014,2015 en 2016 al gehad, dus wat dat betreft veranderd er weinig.

  Als ik met de trein reis, zie ik iedereen met hun ogen in hun 4 tot 6 inch schermpje gedoken .. dat is maximaal zo’n 1920×1080 pixels ofzo, maar kijk eens om je heen dat is zeker 60000×60000 pixels. Dus die augmented reality heeft nog een flinke weg te gaan, maar het komt er aan. Alleen niet dit jaar.

  Beantwoorden
 • sebas0570

  Een aantal dingen die ik verwacht (maar ook hoop) in het nieuwe jaar. 🙂

  -LE Pen word de nieuwe minister president.
  -Nederland buigt af naar links.
  -met links word eindelijk wiedteelt en aanvoer gereguleerd dmv vergunningen.
  -Israël en Palestina laait weer op dankzij anka
  -Merkel gebeurd hetzelfde al Hillary, AfD neemt de leiding.
  -België komt wederom in een kabinets crisis als een x aantal jaren terug, Belgie debateerd een Wallonie onder Frankrijk in te lijven en Vlaanderen onder Nederland.
  -Mede door Trump, een partial elite/globalist/illuminati/alien Disclosure (hoop ik)
  -Trump gaat op officieel bezoek bij Kim jung-Un.
  -Aardbevingen, vulkanen extreem weer wat afgelopen jaren al steeds erger word, zal komend jaar nog extremer worden…
  -Ik win de loterij (wishfull thinking) 😉

  Beantwoorden
 • obsidiaan

  Mijn voorspelling voor dit jaar is dat ik weer een jaartje ouder gaat worden.
  Deze voorspelling geld ook voor de meeste andere mensen.

  Beantwoorden
 • Indigo M

  2016 was een mooi jaar en 2017 wordt nog mooier. De energie van 2017 is zacht snel en liefdevol, het is maar door welke bril je deze mooie wereld wilt zien. Sinds 2012 wordt de frequentie hoger en de oude trage donkere energie van de gevestigde (oude orde) stort langzaam in elkaar, niet zonder verte overigens en dat is wat we op dit moment zien. Het licht schijnt langzaam maar heel fel in alle donkere spelonken van de globalisten. ( de zogenaamd democratisch gekozen eu en vn ) De indigo revolutie is nog maar net op gang aan het komen. Dat is wat ik nu voel en zie.

  Beantwoorden
  • Chatro

   De Identitaire Generatie van tussen de 15 en 30 jaar beginnen al het licht aan te maken. Frankrijk zal na de verkiezingen uit de EU stappen. Ook daar schreef nostradamus iets over. De Patriotten bewegingen die langzaam ontstaan in europa lijken zich steeds meer van geloof en politiek af te keren. Er komt een massale weerstand tegen de islam in Europa en de generatie die het goed heeft uit jaren 60 krijgt de schuld de macht te hebben gebruikt voor zich zelf. Vooral zij de politiek en bestuur vormen. De nieuwe generatie zal zich gesteund voelen door de lagere inkomens. Dit alles maakt dat ook de islam in Europa zich organiseert mensen komen radicaal tegenover de islam te staan een golf van aanslagen zijn de oorzaak en Italie en Frankrijk zullen het eerst de gevolgen onder vinden. Dan verenigen de islamitische landen zich en keren zich massaal tegen Europa. De rest laat zich raden. Dat maakt ik op uit het geschrift van onze Michel de Nostredame

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>