Mijn religie/mind-ego programma is beter dan jouw religie/mind-ego programma

22
Reageer op dit artikel

10 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Harthoofd

Hey Mickey, Zat toevallig gister wat van Ryan cropper te kijken over belief systems, en je lijkt er met dit artikel op aan te sluiten wat ik weer bijzonder toevallig vind 🙂 Wat betreft biologisch eten begrijp ik helemaal waar jij vandaan komt, maar denk ik dat veel mensen een verdraaid beeld hebben van wat dat inhoud. Ik volg sinds een aantal maanden een biologisch dynamische opleiding en ik wil graag delen dat de kwaliteit van ons eten wel degelijk invloed heeft. Wat we aan mind control kunnen doen weet ik niet precies ( volgens max spiers volgens mij granen… Lees verder »

Ank

Micky, schudt de boel maar eens flink door elkaar. Af en toe hebben we echt wel een schop onder de kont nodig. Je zegt zelf: vaak zijn we ons er niet van bewust dat we in een mind-ego programma zitten als we Onze Waarheid met hand en tand verdedigen. Dus als je denkt wakker geworden te zijn ( laten we de Jehova’s getuigen maar even overslaan ), ws. ergens in de vierde dimensie, dan ga je dat uitdragen. En we hebben er geen idee van hoe erg we gemanipuleerd worden, want zoals je ook vastgesteld hebt: in elk programma wat… Lees verder »

Thomas

Waar het verhaal op neer komt is dat vele ‘wakkere’ en niet ‘wakkere mensen niet op een constructieve manier communiceren. Alleen zichzelf willen horen praten terwijl anderen moeten luisteren. Denk dat echt wakker worden in je zelf staan is. Dat je alleen iets doet voor je zelf en niet om een ander. Als ieder mens totaal onafhankelijk zou worden en niks meer moet of hoeft van een ander dan zal het een stuk beter gaan. De mindcontrol probeert dat op alle mogelijke manieren tegen te gaan. Alles wat ons bezig houd of wat we willen uitzoeken wordt gepolariseerd. Daarom is… Lees verder »

Jos

Yep Thomas, de valkuil van al die moderne communicatiemiddelen en gadgets is dat de mensen niet langer meer met elkander communiceren, laat staan nog met zichzelf. Zitten de godganse dag tegen een elektronisch schermpje te bazelen, soort van bidden. Thans worden er in Duitsland de verkeerslichten in het trottoir gebouwd i.v.m. de schrikbarende stijging van het aantal verkeersslachtoffers die oversteken zonder eerst om zich heen te kijken. Men kijkt elkander niet meer aan maar beweegt zich met neergeslagen ogen door de wereld. Het enige echte biologische eten groeit naar mijn idee in de wilde natuur. De mensheid is er eeuwen… Lees verder »

Danny

Tja Jos…Het is toch belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er zich allemaal afspeelt in de wereld.
Hoeveel mensen claimen nu wakker te zijn? Verandert het iets aan het grote spel? Nee. De weg er naartoe staat al vast en we gaan het sowieso meemaken. Je kunt je er dus wel tegen verzetten, maar het gaat toch zoals het gaat. Dus voor eenieder geldt…zoals je al zei… Stay Human…and stay close to yourSelf…

Jos

Wa’s da Danny? Wakker zijn? Ik bedoel dan, waar ligt de grens? Is de een wakkerder dan een ander? Wat of wie bepaald dat? Ik denk een hoop te weten, maar tref mensen die veel meer weten, ben ik dan niet wakker? Zo tref ik ook mensen die, in mijn optiek, weinig weten, maar zijn die voor hun gevoel van waarheid dan niet wakker? Wij zijn allemaal onderweg, allemaal in proces en door te stellen dat de een wakker is en de ander niet, scheid, verdeeld. Ieder leeft naar zijn waar-de, waar-heid, toch? Belangrijk op de hoogte te blijven voor… Lees verder »

Danny

Jos, die vragen heb ik ook… Van mijn binnenwereld blijf ik op de hoogte. Of dat probeer ik althans en daar werk ik aan… Bij de buitenwereld heb ik het gevoel dat ik deels op de hoogte moet blijven, omdat de buitenwereld van invloed zou kunnen zijn op mijn binnenwereld. Mijn bevattingsvermogen is ook te klein om alles te bevatten. Daarom probeer ik op gevoel artikelen, video’s etc uit te zoeken om op de hoogte te blijven. In mijn eigen wereldje ben ik ook geregeld bezig met zaaien, maar dan niet op een opdringerige manier. Want als ik de laatste… Lees verder »

sebas0570

Bij het lezen van het artikel kwam spontaan de tekst van Human rag ‘N bone man.
(Ik heb wt met mziek en teksten)
Maybe I’m foolish
Maybe I’m blind
Thinking I can see through this
And see what’s behind
Got no way to prove it
So maybe I’m blind
But I’m only human after all
I’m only human after all
Don’t put your blame on me

Niemand is op deze aardkloot is vrij van mind ego, inherent aan het verblijf in deze Matrix. Wie zegt dat wij de waarheid in pacht hebben?

Im only human afterall!

Danny

Niemand is daar vrij van inderdaad.
Ik heb MIJN waarheid in pacht. Alleen die van mij. En jij de Jouwe. Alleen die van jou…

ikke

Heey Micky,

Liever wil ik jou of anderen niet vermoeien met allerlei YT filmpjes.
Van kijk eens, ik heb een andere religie ontdekt dit moet je echt zien! Waar het mij omgaat is, ik heb een filmpje bekeken (zie onder link) en ik vroeg mij af of dit weer een nieuw programmaatje zou kunnen zijn zoals de platte aarde.

https://www.youtube.com/watch?v=ObJL6aA2czo

Warme groet…!!

Thomas

Filmpje laat mooi zien hoe door psychologische trucjes zelf de grootste onzin geloofwaardig lijkt. Gebruikmakend van waarheden, halve waarheden en leugens maar nergens echt bewijs. Dit valt inderdaad onder de platte aarde valkuil.

Adje

Leuk artikel, maar niet echt helemaal fantastisch.
Anders hang ik straks de Indigo religie aan.

Ine

Een heel goed artikel! Mensen willen vaak hun standpunt,”waarheid”, gelijk, mening kortom geeft het beestje een naam aan anderen opdringen. Soms hebben ze het zelf niet in de gaten. Ik moet eerlijk toegeven dat ik me er ook wel eens schuldig aan heb gemaakt. De wereld is keihard en heden ten dage is iedereen zo ontiegelijk op zichzelf gefocust. En als mensen al een “goede daad” verrichten of meewerken aan een goed doel willen ze dat ook weten ook en kloppen zichzelf op de borst zo van: “kijk eens hoe goed ik ben!”. Het is meestal niet echt belangeloos. Wij… Lees verder »

britt

Hahaha je hebt gelijk ja! Ik herken het bij andere en tevens maak ik mij hier ook schuldig aan…

Ben benieuwd naar het gezicht van jou fantastische artikelen.

Amilius

Goed stuk micky.
Ken jij de werken van Jung?
Vast wel. Kunnen we daar wat mee? Of is het verloren tijd?

Amilius

Terug is niet altijd achteruit
In-vinden om het echte uitvinden.
Is epigenetica een oplossing?
https://youtu.be/Udlz7CMLuLQ
Of ook een valluik?