Mijn religie/mind-ego programma is beter dan jouw religie/mind-ego programma

Abonneer
Abonneren op
23 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Harthoofd
4 jaren geleden

Hey Mickey, Zat toevallig gister wat van Ryan cropper te kijken over belief systems, en je lijkt er met dit artikel op aan te sluiten wat ik weer bijzonder toevallig vind 🙂 Wat betreft biologisch eten begrijp ik helemaal waar jij vandaan komt, maar denk ik dat veel mensen een verdraaid beeld hebben van wat dat inhoud. Ik volg sinds een aantal maanden een biologisch dynamische opleiding en ik wil graag delen dat de kwaliteit van ons eten wel degelijk invloed heeft. Wat we aan mind control kunnen doen weet ik niet precies ( volgens max spiers volgens mij granen… Lees verder »

Harthoofd
4 jaren geleden

Oja zeker, dat heb ik ook gemerkt. Mensen die zich ontzettend identificeren met een bepaalde opvatting en ontzettend vervelend worden.
Wanneer iedereen werkt aan zichzelf kunnen we misschien ook een ander in z’n waarde laten…

Ik geloof persoonlijk dat we als mens zodanig moeten groeien tot dat we alle bestaande structuren zoals de overheid en het school systeem niet meer nodig hebben of het ons kan dienen ipv andersom. Als we onze eigen voedselproductie in de hand nemen en monsters als monsanto ontgroeien we een stuk rustiger en gelukkiger kunnen worden als samen leving 🙂

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Harthoofd

@Harthoofd…Was het maar zo simpel. Je noemt twee heel kleine onderdelen van een groot geheel wat zou moeten veranderen. Het gaat inderdaad om het opdringen. Men moet beseffen, dat hetgeen voor jou goed is, niet automatisch ook voor een ander goed is. Ieder heeft zijn eigen weg en dat geldt op alle vlakken. Ik denk niet dat we de groei, zoals jij die omschrijft, bewust gaan meemaken zoals we nu als mens zijn. Hoe het wel gaat, weet ik ook niet. Het is zo wazig allemaal. Daarom voelt het voor mij goed om Micky en Dore te volgen. Zij omschrijven… Lees verder »

Ank
4 jaren geleden

Micky, schudt de boel maar eens flink door elkaar. Af en toe hebben we echt wel een schop onder de kont nodig. Je zegt zelf: vaak zijn we ons er niet van bewust dat we in een mind-ego programma zitten als we Onze Waarheid met hand en tand verdedigen. Dus als je denkt wakker geworden te zijn ( laten we de Jehova’s getuigen maar even overslaan ), ws. ergens in de vierde dimensie, dan ga je dat uitdragen. En we hebben er geen idee van hoe erg we gemanipuleerd worden, want zoals je ook vastgesteld hebt: in elk programma wat… Lees verder »

Thomas
4 jaren geleden

Waar het verhaal op neer komt is dat vele ‘wakkere’ en niet ‘wakkere mensen niet op een constructieve manier communiceren. Alleen zichzelf willen horen praten terwijl anderen moeten luisteren. Denk dat echt wakker worden in je zelf staan is. Dat je alleen iets doet voor je zelf en niet om een ander. Als ieder mens totaal onafhankelijk zou worden en niks meer moet of hoeft van een ander dan zal het een stuk beter gaan. De mindcontrol probeert dat op alle mogelijke manieren tegen te gaan. Alles wat ons bezig houd of wat we willen uitzoeken wordt gepolariseerd. Daarom is… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Thomas

Yep Thomas, de valkuil van al die moderne communicatiemiddelen en gadgets is dat de mensen niet langer meer met elkander communiceren, laat staan nog met zichzelf. Zitten de godganse dag tegen een elektronisch schermpje te bazelen, soort van bidden. Thans worden er in Duitsland de verkeerslichten in het trottoir gebouwd i.v.m. de schrikbarende stijging van het aantal verkeersslachtoffers die oversteken zonder eerst om zich heen te kijken. Men kijkt elkander niet meer aan maar beweegt zich met neergeslagen ogen door de wereld. Het enige echte biologische eten groeit naar mijn idee in de wilde natuur. De mensheid is er eeuwen… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Tja Jos…Het is toch belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er zich allemaal afspeelt in de wereld.
Hoeveel mensen claimen nu wakker te zijn? Verandert het iets aan het grote spel? Nee. De weg er naartoe staat al vast en we gaan het sowieso meemaken. Je kunt je er dus wel tegen verzetten, maar het gaat toch zoals het gaat. Dus voor eenieder geldt…zoals je al zei… Stay Human…and stay close to yourSelf…

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Wa’s da Danny? Wakker zijn? Ik bedoel dan, waar ligt de grens? Is de een wakkerder dan een ander? Wat of wie bepaald dat? Ik denk een hoop te weten, maar tref mensen die veel meer weten, ben ik dan niet wakker? Zo tref ik ook mensen die, in mijn optiek, weinig weten, maar zijn die voor hun gevoel van waarheid dan niet wakker? Wij zijn allemaal onderweg, allemaal in proces en door te stellen dat de een wakker is en de ander niet, scheid, verdeeld. Ieder leeft naar zijn waar-de, waar-heid, toch? Belangrijk op de hoogte te blijven voor… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Jos

Jos, die vragen heb ik ook… Van mijn binnenwereld blijf ik op de hoogte. Of dat probeer ik althans en daar werk ik aan… Bij de buitenwereld heb ik het gevoel dat ik deels op de hoogte moet blijven, omdat de buitenwereld van invloed zou kunnen zijn op mijn binnenwereld. Mijn bevattingsvermogen is ook te klein om alles te bevatten. Daarom probeer ik op gevoel artikelen, video’s etc uit te zoeken om op de hoogte te blijven. In mijn eigen wereldje ben ik ook geregeld bezig met zaaien, maar dan niet op een opdringerige manier. Want als ik de laatste… Lees verder »

sebas0570
4 jaren geleden

Bij het lezen van het artikel kwam spontaan de tekst van Human rag ‘N bone man.
(Ik heb wt met mziek en teksten)
Maybe I’m foolish
Maybe I’m blind
Thinking I can see through this
And see what’s behind
Got no way to prove it
So maybe I’m blind
But I’m only human after all
I’m only human after all
Don’t put your blame on me

Niemand is op deze aardkloot is vrij van mind ego, inherent aan het verblijf in deze Matrix. Wie zegt dat wij de waarheid in pacht hebben?

Im only human afterall!

Danny
4 jaren geleden
Reply to  sebas0570

Niemand is daar vrij van inderdaad.
Ik heb MIJN waarheid in pacht. Alleen die van mij. En jij de Jouwe. Alleen die van jou…

ikke
4 jaren geleden

Heey Micky,

Liever wil ik jou of anderen niet vermoeien met allerlei YT filmpjes.
Van kijk eens, ik heb een andere religie ontdekt dit moet je echt zien! Waar het mij omgaat is, ik heb een filmpje bekeken (zie onder link) en ik vroeg mij af of dit weer een nieuw programmaatje zou kunnen zijn zoals de platte aarde.

https://www.youtube.com/watch?v=ObJL6aA2czo

Warme groet…!!

Thomas
4 jaren geleden
Reply to  ikke

Filmpje laat mooi zien hoe door psychologische trucjes zelf de grootste onzin geloofwaardig lijkt. Gebruikmakend van waarheden, halve waarheden en leugens maar nergens echt bewijs. Dit valt inderdaad onder de platte aarde valkuil.

Adje
4 jaren geleden

Leuk artikel, maar niet echt helemaal fantastisch.
Anders hang ik straks de Indigo religie aan.

Ine
4 jaren geleden

Een heel goed artikel! Mensen willen vaak hun standpunt,”waarheid”, gelijk, mening kortom geeft het beestje een naam aan anderen opdringen. Soms hebben ze het zelf niet in de gaten. Ik moet eerlijk toegeven dat ik me er ook wel eens schuldig aan heb gemaakt. De wereld is keihard en heden ten dage is iedereen zo ontiegelijk op zichzelf gefocust. En als mensen al een “goede daad” verrichten of meewerken aan een goed doel willen ze dat ook weten ook en kloppen zichzelf op de borst zo van: “kijk eens hoe goed ik ben!”. Het is meestal niet echt belangeloos. Wij… Lees verder »

britt
4 jaren geleden

Hahaha je hebt gelijk ja! Ik herken het bij andere en tevens maak ik mij hier ook schuldig aan…

Ben benieuwd naar het gezicht van jou fantastische artikelen.

Amilius
4 jaren geleden

Goed stuk micky.
Ken jij de werken van Jung?
Vast wel. Kunnen we daar wat mee? Of is het verloren tijd?

Sebas36
4 jaren geleden

Dat is de basis, hoe leg ik het simpel uit? eehh ff denken, kijk naar het symbool. goed is slecht maar slecht is ook goed, mannelijk of vrouwlijk. het heeft mekaars balans nodig op kosmisch niveau. Daar is de punt voor die zorgt voor de balans.
Dus slecht hoeft niet per definitie slecht te zijn en goed andersom ook niet. Maar het is wel 100% afhankelijk van elkaar. Goeie Marrokanen/ slechte Marokkanen. Bad greys/good greys en ga maar door..

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

https://www.youtube.com/watch?v=nDbeqj-1XOo

Us and Them,
And after all we’re only ordinary men
Me, and You,
God(?) only knows
it’s not what we would choose,

to do.

Stay Human, Jos.

Amilius
3 jaren geleden

Terug is niet altijd achteruit
In-vinden om het echte uitvinden.
Is epigenetica een oplossing?
https://youtu.be/Udlz7CMLuLQ
Of ook een valluik?

Astrid
1 jaar geleden

Met je eens ben zelf denk ik nog niet zo lang wakker eigenlijk door de lockdown en covid 19 Mijn zus die al 15 jaar wakker is heeft mij zelf laten onderzoeken en bij alles wat ik vond op internet mij in mijn waarde gelaten met als reactie ga zelf op zoek valt niet mee want je kan niet meer terug en het heeft mij enorm veranderd mijn zus gaf als enige de raad aan mij filter alles hou het klein en niet alles geloven voor mij een hele goede raad ben haar daar dankbaar voor en ggebnnjou artikel goed… Lees verder »