De ComplotConcurrent – Uitzending 27 “De Cabal zit in de Val” (1-10-2018)

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
3 jaren geleden

Al Gore laat zich niet uit het veld slaan door de opmerking van deze burgemeester
https://edition.cnn.com/videos/politics/2017/08/01/al-gore-climate-crisis-town-hall-tangier-island-trump-sot.cnn

rob
3 jaren geleden

Met betrekking tot de apple horloge doet me denken aan de Knight Rider, toch wel cool. En dan kletsen tegen je wagen, ” Kumpel, hohl mal den Wagen”. ( keek de Duitse versie jaren 80).

Ank
3 jaren geleden

In verband met de zware metalen vergiftiging waaronder aluminium waar we mee te maken hebben bij de vaccinatievloeistoffen en die allerlei functies in ons lichaam verstoren en die ons zenuwstelsel aantasten en die één van de boosdoeners zijn bij het ontstaan van alzheimer, zijn er een heleboel producten die je kunt vermijden. Een kleine opsomming: – Afgezien van het feit dat microwave voedsel ongezond is, zit er ook aluminium in de verpakking, die tijdens het verwarmen oplost in het voedsel. – Colgate tandpasta ( Monsanto). Tast het tandglazuur aan.( hoeft niet vermeldt te worden op de verpakking) – Aspartaam (… Lees verder »

Franjs
3 jaren geleden

Hoi Micky,
Je bent al meer cyborg dan je denkt, als ik deze mijnheer mag geloven.
https://www.youtube.com/watch?v=yVyfRVq_SC0
Heb het nog niet uitgeprobeerd en onder de microscoop bekeken, dus tot nu toe gewoon een mening zoals iedereen er minimaal één heeft. 🙂

New World Disorders
3 jaren geleden

Wist je niet dat de dinosauriërs zijn uitgestorven doordat Niburu op de rand van de platte aardse neerstortte, waardoor de schijf kantelde en de dino’s werden gelanceerd. Die dino’s vliegen ook gewoon nog door de ruimte maar NASA liegt ons voor.

New World Disorder
3 jaren geleden

Hè, op de verkeerde post gereageerd. Hoe dan ook, bedankt voor de mooie aflevering.
Ondertussen praten ze bij de NOS over de koude oorlog 3.0… hoe lang gaan de massa’s er nog in mee vraag ik me af.

Toz
3 jaren geleden

Over de kunstmest…
dat had ik in mijn wilde jaren gelezen op internet, tegen oud en nieuw begon het dan te kriebelen. Er zit een stof doorheen voor de veiligheid die zorgt dat het niet explodeert maar gaat roken. Maar die stof is makkelijk weg te wassen met water en dan heb je extreem explosief spul dat vóór de uitvinding van TNT werd gebruikt in de mijnbouw. Een bommetjesmaker lachte er om “er is echt wel beter spul”. Dus de kunstmestbom is amateuristisch en gevaarlijk maar goedkoop en effectief. Ik ben er tegen.