De ComplotConcurrent – Uitzending 27 “De Cabal zit in de Val” (1-10-2018)

( 10 )
 • Ank

  Al Gore laat zich niet uit het veld slaan door de opmerking van deze burgemeester
  https://edition.cnn.com/videos/politics/2017/08/01/al-gore-climate-crisis-town-hall-tangier-island-trump-sot.cnn

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Geweldig, dat bedoel ik, mensen die aan de kust wonen hebben nog geen millimeter zeespiegel stijging gezien. Ook geweldig dat die Gore gewoon zijn bullcrap “scientiest say” verhaaltje blijft volhouden en zo’n iemand die vertelt nog geen millimeter zeespiegel stijging te hebben gezien op zijn eiland met droge ogen meldt dat zijn eiland 2/3 de zee in gezakt is door de stijging van de zeespiegel, en binnen een paar jaar gehaal onder water zal staan. Net alsof 2 verschillende dimensies met elkaar in ‘gesprek’ zijn, praat totaal langs elkaar heen, wat ik ook weer geweldig vind 🙂

   Beantwoorden
 • rob

  Met betrekking tot de apple horloge doet me denken aan de Knight Rider, toch wel cool. En dan kletsen tegen je wagen, ” Kumpel, hohl mal den Wagen”. ( keek de Duitse versie jaren 80).

  Beantwoorden
 • Ank

  In verband met de zware metalen vergiftiging waaronder aluminium waar we mee te maken hebben bij de vaccinatievloeistoffen en die allerlei functies in ons lichaam verstoren en die ons zenuwstelsel aantasten en die één van de boosdoeners zijn bij het ontstaan van alzheimer, zijn er een heleboel producten die je kunt vermijden. Een kleine opsomming:
  – Afgezien van het feit dat microwave voedsel ongezond is, zit er ook aluminium in de verpakking, die tijdens het verwarmen oplost in het voedsel.
  – Colgate tandpasta ( Monsanto). Tast het tandglazuur aan.( hoeft niet vermeldt te worden op de verpakking)
  – Aspartaam ( zoetstof) bevat 16% aluminium
  – deodorants en andere huidproducten en zonnebrandcremes
  – Gebufferde asperine
  – Kauwgom ( tot 200 mg. per gommetje)
  – Processed cheese, zachte kaas, die o.a. gebruikt wordt in de fastfoodindustie. Smelt zo lekker.
  – Kweekvis.
  – frisdrank- en bierblikjes hebben een laag hele goedkope aluminium die nog gemakkelijker oplost.
  – En niet te vergeten, de schattige aluminium koffiefilter potjes. Je kunt ze blijkbaar ook van RVS kopen.
  Volgens de informatie die ik wat dit onderwerp betreft tot me genomen heb kan het lichaam 80 mg. aluminium uitscheiden per dag. Als je een regelmatige gebruiker bent van bovenstaande producten kun je tot honderden mg. per dag tot je nemen.

  Beantwoorden
 • Franjs

  Hoi Micky,
  Je bent al meer cyborg dan je denkt, als ik deze mijnheer mag geloven.
  https://www.youtube.com/watch?v=yVyfRVq_SC0
  Heb het nog niet uitgeprobeerd en onder de microscoop bekeken, dus tot nu toe gewoon een mening zoals iedereen er minimaal één heeft. 🙂

  Beantwoorden
 • New World Disorders

  Wist je niet dat de dinosauriërs zijn uitgestorven doordat Niburu op de rand van de platte aardse neerstortte, waardoor de schijf kantelde en de dino’s werden gelanceerd. Die dino’s vliegen ook gewoon nog door de ruimte maar NASA liegt ons voor.

  Beantwoorden
  • New World Disorder

   Hè, op de verkeerde post gereageerd. Hoe dan ook, bedankt voor de mooie aflevering.
   Ondertussen praten ze bij de NOS over de koude oorlog 3.0… hoe lang gaan de massa’s er nog in mee vraag ik me af.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    De NOS overtreft de gehele Hans Teeuwen collectie momenteel. Ik lig al meer dan een dag dubbel van het lachen. De volgende ComplotConcurrent wordt uiteraard een special, want wat heb ik genoten gisteren van het NOS journaal en Nieuwshoer later op de avond. Betere propaganda en onzinverhalen ga je haast niet tegenkomen haha. Ik kan haast niet wachten op het 8 uur journaal van vandaag voor weer een portie komedie van de bovensta plank. Ere wie ere toe komt, de scriptschrijvers van deze onzin verdienen minstens een Oscar, minstens, ik neig meer naar de Nobelprijs voor de Propaganda. Als die bestaat, en anders maken ze die categorie maar!

    Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik vind dat best een plausibele theorie die je daar schetst NWD! De Dino’s werden deep space in geslingshot vanaf de platte aarde duikplank. Ik ben all-in! 😉

   Beantwoorden
 • Toz

  Over de kunstmest…
  dat had ik in mijn wilde jaren gelezen op internet, tegen oud en nieuw begon het dan te kriebelen. Er zit een stof doorheen voor de veiligheid die zorgt dat het niet explodeert maar gaat roken. Maar die stof is makkelijk weg te wassen met water en dan heb je extreem explosief spul dat vóór de uitvinding van TNT werd gebruikt in de mijnbouw. Een bommetjesmaker lachte er om “er is echt wel beter spul”. Dus de kunstmestbom is amateuristisch en gevaarlijk maar goedkoop en effectief. Ik ben er tegen.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>