Aliens & Engnekken (column)

13
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
salvar

Micky van Leeuwen
ik vind dat het niet direct over zwarte piet gaat maar dat een stelletje idioten (hebben niets te doen)vinden dat het discriminatie is.
de eerste slavendrijvers waren zwarte die blanken als slaaf hadden
sint kwam uit turkye en had moren in dienst om de armen te voorzien van enig eten.
eerst moet iedereen eerst de geschiedenis goed lezen.

wie weet komt niburu wel echt langs en niet te hopen dus……. een hoop ellende.

Nou, duidelijk. dit commentaar komt rechtstreeks uit de AIVD/CIA koker. Niet dat hij Niburu onterecht aanvalt, die club wordt betaald uit hetzelfde potje als deze schrijver, maar wat hij er allemaal bijsleept verraad hem. Overigens lijkt het mij meer een propagandastukje om Niburu meer lezers te laten trekken. Schaam je heeeel diep Indigirevolution !!

Danny

Zou je dan ook zo vriendelijk willen zijn om aan te geven waar hij zich overal verraadt?

Ik ben benieuwd…

Ank

Zoals in elk gecreëerd conflict krijg je maar twee keuzes: vóór of tegen. Heerlijk om een keer een gefundeerde éigen mening te horen.

Freeflip

Ik ben opgegroeid en op school gezeten tussen de antillianen, van lichtbruin tot so swoeart als mn schoen (zoals ze dat over hun eigen volk zeiden). Velen onder hen waren mijn vriendinnetjes waar ik mee speelde en over de vloer kwam. Het hele Sinterklaasfeest was nooit een probleem (nog niet bij mijn weten). Ik herinner me wel dat ik bang was voor zwarte piet (en dus nooit bang voor mijn klasgenootjes). Eenmaal terug in Nederland had ik drie donkere kinderen in de klas waar met open mond naar gekeken werd, ik begreep daar niets van. Onbekend maakt onbemind, zullen we… Lees verder »

Gerben

Laten we sinterklaas vieren zoals in Suriname of de Antille
Iedereen blij