De ComplotConcurrent – Uitzending 28 “De Russische Hackers Hoax” (8-10-2018)

( 9 )
 • madadoec

  Bedankt micky voor dit uitleg en geweldige uitzending over deze fake news, bij de eerste 1 minnut dat ik er over hoorde vorige week dacht ik al gelijk aan fake news.
  De ddr was voor mij een fake land die alleen kon bestaan door leugens tegenover zijn bevolking, langzamerhand werden de mensen daar wakker, en we weten wat er gebeurt is, ddr bestaat niet meer.
  Ik heb langzamerhand ook het gevoel dat ik in de ddr leef, het is toch ongelovelijk dat de grootste gedeelte van nederland dit gelooft.
  Voor mij bestaat nederland niet meer, het is gewoon ddr 2.0

  Beantwoorden
 • Theo Thuis

  Leuke uitzending weer over het Russies gehakt. Het OPCW afluistersprookje is zelfs nog belachelijker, want Rusland is zelf vertegenwoordiger van de OPCW (in de uitzending zie je de vlag ook voor het gebouw) en heeft toegang tot alle informatie. Welke sukkels van spionnen reizen onder eigen naam en zetten hun afluister-huur-auto op een met camera’s bewaakte parkeerplaats? De Fabaltjeskrant had betere scripts…De verhaallijntjes worden steeds doorzichtiger, maar ze kunnen niet anders: de massa moet worden klaargestoomd voor de oorlog.

  Beantwoorden
 • Ank

  Natuurlijk zit Putin hierachter en natuurlijk zal Putin dit ontkennen. Dat doet hij altijd. En natuurlijk liegt hij in deze clip ook.
  https://youtu.be/JsPyvWUEFTM

  Beantwoorden
 • guuz

  Hoi Mick. Kan dat on-woord dat je zocht onbekwaam kan zijn? Was lollig…wordt bijna een hobby…….groet

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Geen idee Guuz, zou kunnen, ben ‘t even kwijt waar het over ging allemaal 😉

   Beantwoorden
 • guuz

  Ongeschikt.—–onbekwaam……..je wou een deftig woord zeggen……..rond min. 57….over onze Onno……verder onbelangrijk. xxx

  Beantwoorden
 • Jochem

  Dat is dan wel een heel cheap-ass dating site als ze zo onvoorzichtig met gegevens omgaan dat iedereen hem kan vinden. Waarom zou een rijke spion op zo een dating site gaan?

  Wat mij ook opvalt is de lichaamstaal van die eerste Shill en Gert-Jan en Onno. (veel knipperen met de ogen, wegdraaien etc.) Zegt ook wel wat.

  Beantwoorden
 • Monique

  Top uitzending weer. Ook vreselijk gelachen. Thanx Micky!

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>