Blockchain, Cryptocurrencies, AI, Transhumanisme, Singulariteit – George Kavassilas (video)

( 6 )
 • ikke

  Vond t een goede video en goed uitgelegd (ondanks mijn wat mindere Engels) door George, bij de Q&A ging die lekker los heerlijk om naar te kijken.

  Beantwoorden
 • Ank

  In de psychologie wordt gesproken over internalisatie, wat betekent dat je informatie van buiten begrijpt ( met je hersenen) en naar binnen brengt ( je eigen maakt). Dit voorbeeld schoot me te binnen toen George het woord “ innerstanding” gebruikte in plaats van “understanding” om aan te duiden dat dit veel dieper gaat (dan internalisatie) en dat we hier praten over innerlijke kennis via onze hart>ziel connectie.

  Om het financiële systeem te begrijpen verwijst George naar Catherine Austin Fitts.
  Onderstaande link verwijst naar een lezing van haar tijdens de Secret Space Program conferentie in 2014.
  Ik pretendeer niet dat ik alles kon volgen, maar genoeg om de inhoud te begrijpen.
  https://youtu.be/w0mimIp8mr8

  Beantwoorden
  • New World Disorder

   Als ik het goed begrijp wordt het ‘black budget’ onder andere gebruikt om inlichtingendiensten, geheime ruimteprogramma’s en technologieën te financieren; Deze technologieën worden vervolgens neergezet als ‘innovatie’ en stap voor stap herontwikkeld om meer geld binnen te harken, meer data te voeden aan de inlichtingendiensten en dus meer macht te creëren?

   Beantwoorden
  • rob

   Dag Ank. Denk je dat wij hier ook nu last van hebben? ik zie bv dat zo veel gezinnen het financieel moeilijk hebben, ondanks hard werken toch moeite hebben het hoofd boven water te houden?

   Beantwoorden
   • Ank

    Zoals je al zei Rob, wij als burgers krijgen het financieel steeds zwaarder. Ik persoonlijk ben er van overtuigd dat het hier in Europa niet anders gaat dan zoals beschreven in de video van Catherine Austin Fitts. Ze kunnen het moeilijk op de begroting zetten he?

    Beantwoorden
 • rob

  Goed te zien dat George hier een podium kreeg en natuurlijk zeer interessant. Bedankt voor de Link micky en Ank ook bedankt voor de link.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>