Blockchain, Cryptocurrencies, AI, Transhumanisme, Singulariteit – George Kavassilas (video)

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
ikke
2 jaren geleden

Vond t een goede video en goed uitgelegd (ondanks mijn wat mindere Engels) door George, bij de Q&A ging die lekker los heerlijk om naar te kijken.

Ank
2 jaren geleden

In de psychologie wordt gesproken over internalisatie, wat betekent dat je informatie van buiten begrijpt ( met je hersenen) en naar binnen brengt ( je eigen maakt). Dit voorbeeld schoot me te binnen toen George het woord “ innerstanding” gebruikte in plaats van “understanding” om aan te duiden dat dit veel dieper gaat (dan internalisatie) en dat we hier praten over innerlijke kennis via onze hart>ziel connectie. Om het financiële systeem te begrijpen verwijst George naar Catherine Austin Fitts. Onderstaande link verwijst naar een lezing van haar tijdens de Secret Space Program conferentie in 2014. Ik pretendeer niet dat ik… Lees verder »

New World Disorder
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Als ik het goed begrijp wordt het ‘black budget’ onder andere gebruikt om inlichtingendiensten, geheime ruimteprogramma’s en technologieën te financieren; Deze technologieën worden vervolgens neergezet als ‘innovatie’ en stap voor stap herontwikkeld om meer geld binnen te harken, meer data te voeden aan de inlichtingendiensten en dus meer macht te creëren?

rob
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Dag Ank. Denk je dat wij hier ook nu last van hebben? ik zie bv dat zo veel gezinnen het financieel moeilijk hebben, ondanks hard werken toch moeite hebben het hoofd boven water te houden?

Ank
2 jaren geleden
Reply to  rob

Zoals je al zei Rob, wij als burgers krijgen het financieel steeds zwaarder. Ik persoonlijk ben er van overtuigd dat het hier in Europa niet anders gaat dan zoals beschreven in de video van Catherine Austin Fitts. Ze kunnen het moeilijk op de begroting zetten he?

rob
2 jaren geleden

Goed te zien dat George hier een podium kreeg en natuurlijk zeer interessant. Bedankt voor de Link micky en Ank ook bedankt voor de link.

Nathalie
1 jaar geleden

Mooi dat deze nu naar boven kwam (dat is nog eens synchroniciteit).Heel interessant. Ik vind het altijd prettig om naar hem te kijken en luisteren. Het klinkt zo logisch allemaal.