Alles is en draait om relaties

Abonneer
Abonneren op
16 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Tolpie
2 jaren geleden

Wow Mickey, je hebt een flinke dosis lef gehad om dit artikel te schrijven en feliciteer je! Voor mij is dit”waar”heid – hetgene we zelf creëren wordt ook reëel.
Van harte groet

Monique
2 jaren geleden

Wat een mooi artikel. Dank je wel voor het delen. Ik doe hetzelfde ook al een tijdje in bepaalde situaties. Nog niet geprobeerd met straling maar ga ik zeker ook nog doen. Het werkt inderdaad. Ik doe het bijv. altijd voordat ik een stuk in de auto moet rijden. Het maakt dat ik me zekerder en alerter voel.
We zijn en kunnen veel meer dan we denken.

ikke
2 jaren geleden

Mooi verwoord eerlijk en puur.
Niet heel toevallig ben ik met deze techniek (wist niet dat dit phase-shift heette) ook aan t uit proberen.
Dus work in progress…….. thanks voor de extra tools.

Loes
2 jaren geleden

Dank je wel Micky!
Dit voelt super om zelf mee aan de slag te gaan.

Monique
2 jaren geleden

Ik weet niet of je er weleens van gehoord hebt Micky, maar ik beoefen ook al een paar weken nu de Mir-methode. https://www.mirmethode.nl/ Dit is ook een vorm van zelfheling die door iemand is ontwikkeld. Het enige jammere eraan vind ik, is dat ze zegt dat alleen deze “spreuken” werken in deze specifieke vorm en dat je ze niet mag veranderen omdat het dan niet meer werkt. Kijk, dat moet je niet zeggen tegen eigenwijze mensen zoals ik. dat gaat er hier gewoon niet in. Ik geloof niet in een methode die zou werken voor 7 miljard mensen omdat we… Lees verder »

Doortje
2 jaren geleden

Chapeau, Micky!

Jason
2 jaren geleden

Een zeer goed artikel, veel “aha” momenten.
Het zou moeten werken als je ooit een drugs test moet afleggen voor je job of politie ,

Michelle S.
2 jaren geleden

Ik heb George Kavassilas dat ook al veel horen zeggen. Hij kwam dan ook met zijn eigen ervaring af. O.a. zijn ontvoeringen met de grey’s en zijn rug pijn. En wow, wat een ervaring was dat! Een van zijn laatste ontvoering, liet hij de grey’s zijn en ondanks de pijn dat hij voelde gaf hij hen toch nog steeds liefde. En respect voor wat ze doen. Gewoonweg met zijn hart! En ik zie het nog voor mij dat hij zijn borstkas, onderaan in het midden van zijn sleutelbeen tikte met zijn wijsvinger. De grey’s kunnen zo’n soort frequentie blijkbaar niet… Lees verder »

Freeflip
2 jaren geleden

Dankjewel Micky voor dit artikel en vooral voor je eerlijkheid. Ik was ook jarenlang Groot Aandeel Drinker van Heineken maar van de ene op de andere dag smaakte me het niet meer en mijn lichaam zei ook dat het wel genoeg was. Ik ben weliswaar zo’n dertig jaar ouder dan jij, dus heb er nog meer achterover geslagen maar drink nu ook alleen als ik er trek in heb. De methode die je beschrijft ga ik zeker uitproberen voor de andere hardnekkige verslaving. Merci Beaucoup Micky 😉

Heleen
2 jaren geleden

Ik moet je ook nu weer laten weten dat ook dit artikel weer top is! Die twijfel was niet nodig Micky, het is goed dat je het hebt geschreven en geplaatst. Je hebt dit al eens eerder wat korter onder de aandacht gebracht. Goed dat je er nu uitgebreid op ingaat. Dankjewel!

2 jaren geleden

hé Micky , wat mij nu aangenaam aanraakt in je verhaal is dat twijfel-gedoe waar je je verhaal mee begint ; ‘t is dat ik dat wel herken ,ik heb ook verschillende keren meegemaakt dat je dan denkt zovan ja, moet ik dit nu wel vertellen en hoe en waarover je dan uiteindelijk maar beslist ,vooruit met de geit , op tafel met die hap . En ik begrijp dan eigenlijk ook nooit precies waar die twijfel dan uit bestaat uit bestaat ,omdat ik dan de consequentie niet goed zie of zo?…. ik weet het niet precies en nadien vind… Lees verder »

Wes
2 jaren geleden

Boem. Zo werkt het ik ben er ook achter gekomen dat je hier altijd klein wordt gehouden. Terwijl je alles kan. Het kost wel ontzettend veel werk aan jezelf, maar het kan. De meeste zijn een beetje erg lui geworden. Ach ja we staan toch op de drempel van de drempel van een enorm verval van deze ?. Voor vele komt het als een verassing. Die zijn vaak bezig geweest met alleen maar kunstmatig geluk. Afscheid van kunstmatig geluk voelt in het begin leeg. Daar kom je doorheen en dan voel je ook al is het soms maar 5min per… Lees verder »

zElles
2 jaren geleden

Ik vind het erg moeilijk om een gedachte los te laten, heb ik een haat/liefde verhouding met meditatie. Zou graag zo’n hartverbinding willen kunnen maken, al is het maar om een dingen en mensen waar je een slechte relatie mee hebt loste kunnen laten.

Beer
1 jaar geleden

Yess! Fijn dit zeg! Ik had al eens gezegd als ik onderuit ging van straling, dat het net is of er een hele duistere gast achter zit die je onderuit haalt. Als de dementors uit Harry Potter. Ik word ineens zomaar ineens een heel naar mens met vette koppijn en andere vage klachten.En soms was er niets aan de hand, terwijl ik bv midden in een stad liep vol straling. Ik weet dat alles energie is.. maar zo joh! ik zocht me rot! waar dan? hoe dan? En idd via de mind. Mijn vader zei altijd… je zoekt het daar..(hoofd)… Lees verder »