Alles is en draait om relaties

( 14 )
 • Tolpie

  Wow Mickey, je hebt een flinke dosis lef gehad om dit artikel te schrijven en feliciteer je! Voor mij is dit”waar”heid – hetgene we zelf creëren wordt ook reëel.
  Van harte groet

  Beantwoorden
 • Monique

  Wat een mooi artikel. Dank je wel voor het delen. Ik doe hetzelfde ook al een tijdje in bepaalde situaties. Nog niet geprobeerd met straling maar ga ik zeker ook nog doen. Het werkt inderdaad. Ik doe het bijv. altijd voordat ik een stuk in de auto moet rijden. Het maakt dat ik me zekerder en alerter voel.
  We zijn en kunnen veel meer dan we denken.

  Beantwoorden
 • ikke

  Mooi verwoord eerlijk en puur.
  Niet heel toevallig ben ik met deze techniek (wist niet dat dit phase-shift heette) ook aan t uit proberen.
  Dus work in progress…….. thanks voor de extra tools.

  Beantwoorden
 • Loes

  Dank je wel Micky!
  Dit voelt super om zelf mee aan de slag te gaan.

  Beantwoorden
 • Monique

  Ik weet niet of je er weleens van gehoord hebt Micky, maar ik beoefen ook al een paar weken nu de Mir-methode.
  https://www.mirmethode.nl/
  Dit is ook een vorm van zelfheling die door iemand is ontwikkeld. Het enige jammere eraan vind ik, is dat ze zegt dat alleen deze “spreuken” werken in deze specifieke vorm en dat je ze niet mag veranderen omdat het dan niet meer werkt. Kijk, dat moet je niet zeggen tegen eigenwijze mensen zoals ik. dat gaat er hier gewoon niet in. Ik geloof niet in een methode die zou werken voor 7 miljard mensen omdat we inderdaad allemaal uniek zijn.
  Er is ook 1 spreuk waar ik een slecht gevoel bij heb en dat is de zin “chakra’s en aura optimaliseren. Ik heb ook besloten die te gaan veranderen in “hartconnectie optimaliseren”. Kijken wat dat gaat brengen. Ik doe de methode ook bij mijn oudste zoontje voor zijn allergieën, astma en eczeem en heb echt het gevoel dat het werkt. Maar ga zeker ook die andere methode proberen. Kijken of ik inderdaad de entiteit achter de allergieën aan kan spreken. Moet nog even bedenken hoe ik dat wil doen. Nogmaals bedankt voor je artikel. Heel waardevolle informatie vind ik dit.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee die methode ken(de) ik niet Monique.
   Jammer inderdaad dat bijna alle healing dingen altijd maar weer om die chakra’s draait. Heb even snel een blik geworpen op die website, en ik snap niet waarom ze geld vragen voor die spreuken uit te speken. Ik heb ook niets met spreuken, mantra”s noemen ze dat geloof ik in de new cage. Het is ook heel oppervlakkig allemaal, over je hand aaien en dan spreuken opzeggen, en dat zou dan een oplossing zijn. Kweetniet, ik heb er geen goed gevoel bij bij die methode en die mevrouw. Maar dat hoeft ook niet, als jij er wel wat aan hebt is dat uiteraard mooi meegenomen!

   Beantwoorden
 • Doortje

  Chapeau, Micky!

  Beantwoorden
 • Jason

  Een zeer goed artikel, veel “aha” momenten.
  Het zou moeten werken als je ooit een drugs test moet afleggen voor je job of politie ,

  Beantwoorden
 • Michelle S.

  Ik heb George Kavassilas dat ook al veel horen zeggen. Hij kwam dan ook met zijn eigen ervaring af. O.a. zijn ontvoeringen met de grey’s en zijn rug pijn. En wow, wat een ervaring was dat! Een van zijn laatste ontvoering, liet hij de grey’s zijn en ondanks de pijn dat hij voelde gaf hij hen toch nog steeds liefde. En respect voor wat ze doen. Gewoonweg met zijn hart! En ik zie het nog voor mij dat hij zijn borstkas, onderaan in het midden van zijn sleutelbeen tikte met zijn wijsvinger. De grey’s kunnen zo’n soort frequentie blijkbaar niet aan. Het is gewoonweg te krachtig. Voor dat George het wist, lag hij terug in zijn bed. Daarna had hij een aha-moment. En deed hij uiteindelijk hetzelfde met zijn rugpijn. Gewoon hem en zijn rugpijn. En met de hulp van de entiteit Cannabis kon hij tegen de pijn praten. En wat blijkt: pijn is een boodschappper. Prachtig gewoon!

  En George gaf ook nog een voorbeeld over zijn relatie met tabak. Hij kan weken zonder tabak en wanneer hij echt zin heeft rookt hij ene. En was ik zoiets van waaaaaaaaaaat, is zoiets mogelijk?Een moment dat ik nooit zal vergeten! Want er zat waarheid en kracht in. Ik weet wat me te doen staat.

  Micky, prachtig hoe jij het met jou eigen ervaring en kennis uitgelegd hebt. Dit is belangrijke informatie. And here you are showing the way.

  Bedankt!

  Beantwoorden
 • Freeflip

  Dankjewel Micky voor dit artikel en vooral voor je eerlijkheid. Ik was ook jarenlang Groot Aandeel Drinker van Heineken maar van de ene op de andere dag smaakte me het niet meer en mijn lichaam zei ook dat het wel genoeg was. Ik ben weliswaar zo’n dertig jaar ouder dan jij, dus heb er nog meer achterover geslagen maar drink nu ook alleen als ik er trek in heb. De methode die je beschrijft ga ik zeker uitproberen voor de andere hardnekkige verslaving. Merci Beaucoup Micky 😉

  Beantwoorden
 • Heleen

  Ik moet je ook nu weer laten weten dat ook dit artikel weer top is! Die twijfel was niet nodig Micky, het is goed dat je het hebt geschreven en geplaatst. Je hebt dit al eens eerder wat korter onder de aandacht gebracht. Goed dat je er nu uitgebreid op ingaat. Dankjewel!

  Beantwoorden
 • sjaak

  hé Micky , wat mij nu aangenaam aanraakt in je verhaal is dat twijfel-gedoe waar je je verhaal mee begint ; ‘t is dat ik dat wel herken ,ik heb ook verschillende keren meegemaakt dat je dan denkt zovan ja, moet ik dit nu wel vertellen en hoe en waarover je dan uiteindelijk maar beslist ,vooruit met de geit , op tafel met die hap .
  En ik begrijp dan eigenlijk ook nooit precies waar die twijfel dan uit bestaat uit bestaat ,omdat ik dan de consequentie niet goed zie of zo?…. ik weet het niet precies en nadien vind ik het dan stiekumweg wel heerlijk ook ……. tenslotte heeft een mens ook twijfelrecht en hoef je tenminste ook geen goeroe te zijn of zo (niet dat ik je daarvan verdacht hoor)………………twijfel is ten slotte ook een mensending
  Verder een mooi en duidelijk verhaal, thanks

  Beantwoorden
 • Wes

  Boem. Zo werkt het ik ben er ook achter gekomen dat je hier altijd klein wordt gehouden. Terwijl je alles kan. Het kost wel ontzettend veel werk aan jezelf, maar het kan. De meeste zijn een beetje erg lui geworden. Ach ja we staan toch op de drempel van de drempel van een enorm verval van deze 🌎. Voor vele komt het als een verassing. Die zijn vaak bezig geweest met alleen maar kunstmatig geluk. Afscheid van kunstmatig geluk voelt in het begin leeg. Daar kom je doorheen en dan voel je ook al is het soms maar 5min per dag wat het echt allemaal is. Gewoon buiten of binnen en dan voel je de echte verbinding. Ik hoop natuurlijk dat vele het gaat lukken hier. Het echte vinden tussen alle afleidingen.

  Beantwoorden
 • zElles

  Ik vind het erg moeilijk om een gedachte los te laten, heb ik een haat/liefde verhouding met meditatie. Zou graag zo’n hartverbinding willen kunnen maken, al is het maar om een dingen en mensen waar je een slechte relatie mee hebt loste kunnen laten.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>