Nieuw op Indigo Revolution: Kiezen voor het innerlijke pad (de Indigo Revolution wegwijzer)

6
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Dick

Gefeliciteerd Micky. Wegwijzer lijkt Lijkt mij een goede aanvulling.

Heleen

Geweldig Micky! Dat zal zeker veel tijd en tonnen energie gekost hebben, maar daar staat dan ook wat!! Heel overzichtelijk. Mooi werk! Fijn voor de mensen die hier nieuw zijn, maar ook voor de ‘oudgedienden’ heel handig om nog eens iets na te lezen. Mijn dank is weer groot. 😊

Ank

Ik sluit me aan bij de reactie van Heleen.

Michelle S.

Hey, Micky

Ik vond je website eigenlijk best wel overzichtelijk. Maar met je wegwijzer is het nog beter. Wow!

Thanks for your time and the hard work!

Monique

Ziet er goed uit Micky. Heel overzichtelijk inderdaad!