De ComplotConcurrent – Uitzending 54 “50 jaar Maanleugens met een Q-Cumshot” (22-7-2019)

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Freeflip
2 jaren geleden

Dank je Micky, voor de koele oase tijdens deze warme dagen. En naar mijn mening is het bij de mainstream media het hele jaar komkommertijd 😉

Bas
2 jaren geleden

Ook hier net zo met chiners die snackbars overnemen. Snackbars kom ik vrijwel nooit maar een chinees restaurant wel. Geen stadskern zonder chinees restaurant. De laatste hier was een familiezaak, maar die bestaan vaak niet meer dan 2 generaties, ongeldig argument om te klagen. Wat betreft de Chiners met de Balkan is het net zoals met de EU en bv de Grieken. Je krijgt geld om je leningen te betalen, maar er moet wel wat terug, zoals een begrotingsoverschot, dus mag het land wat voorzieningen gaan privatiseren. In NL ook gebeurd hoor, heel veel collectief bezit verkopen waardoor de burger… Lees verder »

Heleen
2 jaren geleden

Peppie en Kokkie! Ha, ha. Geweldige uitzending weer. Genieten!