Van reaCtie naar Creatie!

21
Reageer op dit artikel

14 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Doortje

Even een reactie. Bedankt voor deze creatie, Micky. Helder. En wat de laatste uitzending betreft: laat die Engelstalige site maar komen! Hoe meer mensen je hiermee kunt bereiken, hoe beter.

Dick Klein Oonk

Mooi stuk waar ik zelf innerlijk veel uit kan halen. Heb het gedeeld op Twitter en FB.

Ank

We hebben idd heel veel kamertjes in ons hoofd. Mijn broer noemt ze laatjes. Je hebt net het ene laatje opgeruimd en dichtgedaan en denkt dat je er uit bent of er springt weer een ander laatje open omdat daar ook nog iets in zit wat opgeruimd moet worden.
En soms zit je een beetje in de laatjes te rommelen en kom je iets tegen waarvan je dacht dat je het allang weggegooid had.
Mooi artikel Micky.

Maurice

Bedankt voor dit mooie verhaal het raakte mij diep op een bepaald moment. Jij weet iedere keer ook je verhalen op een makkelijke en begrijpelijke manier weer te brengen.

Monique

Mooi geschreven en precies wat ik nodig had op dit moment. Dank je Micky.

Heleen

Ik kijk nog wel eens op Ellaster om te zien wat voor bullcrap nu weer op die site staat. Als ik dan jouw artikel lees en zie wat er nu op haar site staat, dan kan ik alleen maar zeggen: dank Micky, jij schrijft helder, het sluit aan bij mijn dagelijks leven en ik kan er direct wat mee. In tegenstelling tot…

Freeflip

Heel herkenbaar Micky, vooral dat ‘normaal’ doen. Denk eerder dat de ‘abnormalen’ hier op deze wereld eigenlijk normaal doen/zijn. Mooie muziek, huilen …

Ik doe zo ontzettend veel dingen zelf ,of het nu gaat om een andere boiler ophangen of een beeldhouwwerk te maken, het is heerlijk in je eigen behoeften te voldoen , ‘t is als ecologisch met jezelf omgaan. Als ik een nieuwe bezemsteel nodig heb ,ga ik het bos in om te wandelen met m’n hond en vind me daar een stok waarna ik me na enige arbeid een nieuwe bezemsteel heb verworven. En zie ik dan later een prijskaartje aan zo’n ding bij een of andere doe-het-zelver, dan vraag ik aan mezelf hoeveel is de waarde van een euro… Lees verder »

Jochem

Bedankt Micky, dit had ik net even nodig!

jozef goos

Dank u Micky voor dit artikel mijn bijnaam is Seppe als ik de nodige letters er aan toevoeg ben ik de schepper van mijn eigen realiteit zoals wij allemaal

Deborah

Fijn dat ik deze site weer heb herontdekt! Was altijd trouw lezer, maar was ineens in een of andere mindbubbel terecht gekomen dat dit te zware materie voor me zou zijn. Na wat omzwervingen in lalalaland, gelukkig toch weer hier uitgekomen. Net bovenstaand artikel gelezen, precies wat ik nu nodig heb. Dank je wel!

Elles

In het kader van houden van jezelf: Harrie Jekkers met Ik hou van mij

Elles
Elles

Mens, durf te leven Je leeft maar heel kort, Maar een enkele keer. En als je straks anders wilt kun je niet meer. Mens, durf te leven. Vraag niet elke dag, van je korte bestaan. Hoe hebben m’n pa en mijn grootpa het gedaan. Hoe doet het m’n neef of hoe doet het m’n vriend. En wie weet hoe of dat dan de buurman weer vindt. En wat heeft ‘het fatsoen’ voorgeschreven. Mens, durf te leven. De mensen bepalen de kleur van je das, De vorm van je hoed, En de snip van je jas. En van je leven. Ze… Lees verder »

Elles

https://youtu.be/br5vNaYoUS0
Als je niet luistert naar je ziel, Van Lenny Kuhr. Voor de liefhebbers van luistermuziek.