Van reaCtie naar Creatie!

( 19 )
 • Doortje

  Even een reactie. Bedankt voor deze creatie, Micky. Helder. En wat de laatste uitzending betreft: laat die Engelstalige site maar komen! Hoe meer mensen je hiermee kunt bereiken, hoe beter.

  Beantwoorden
 • Dick Klein Oonk

  Mooi stuk waar ik zelf innerlijk veel uit kan halen. Heb het gedeeld op Twitter en FB.

  Beantwoorden
 • Ank

  We hebben idd heel veel kamertjes in ons hoofd. Mijn broer noemt ze laatjes. Je hebt net het ene laatje opgeruimd en dichtgedaan en denkt dat je er uit bent of er springt weer een ander laatje open omdat daar ook nog iets in zit wat opgeruimd moet worden.
  En soms zit je een beetje in de laatjes te rommelen en kom je iets tegen waarvan je dacht dat je het allang weggegooid had.
  Mooi artikel Micky.

  Beantwoorden
 • Maurice

  Bedankt voor dit mooie verhaal het raakte mij diep op een bepaald moment. Jij weet iedere keer ook je verhalen op een makkelijke en begrijpelijke manier weer te brengen.

  Beantwoorden
 • Monique

  Mooi geschreven en precies wat ik nodig had op dit moment. Dank je Micky.

  Beantwoorden
 • Heleen

  Ik kijk nog wel eens op Ellaster om te zien wat voor bullcrap nu weer op die site staat. Als ik dan jouw artikel lees en zie wat er nu op haar site staat, dan kan ik alleen maar zeggen: dank Micky, jij schrijft helder, het sluit aan bij mijn dagelijks leven en ik kan er direct wat mee. In tegenstelling tot…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ben jij niet dankbaar dat je uit het ‘Goddelijke’ bent voortgekomen dan Heleen? 😉

   Ik snap helemaal wat je bedoelt. Bullcrap en hopium are running the show op dat soort sites…

   Beantwoorden
   • Akky van der Veer

    Snap het niet. Waarom Ella Ster aan/afvallen? Die doet toch op haar manier haar best om ons te laten beseffen dat dit leven een korte gewaarwording is van eindeloos bewustzijn? Waarom is haar manier beter/slechter dan die van Micky?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Een conclusie trekken aan de hand van je innerlijk weten is heel wat anders dan iemand aanvallen Akky. Niemand valt hier iemand aan, er worden (naar mijn gevoel) juiste conclusies getrokken, mag dat niet meer in social justice warrior alt media new cage land? Bullcrap blijft bullcrap, of je nou een luchtverfrisser leegspuit dat maakt niet uit want bullcrap blijft bullcrap. Ook dat is een persoonlijke conclusie van mij 🙂

     Beantwoorden
     • Akky van der Veer

      Ik weet eigenlijk niet goed wat bullcrap betekent, staat niet in ”mijn” woordenboek, maar heb er wel een gevoel bij: onzin. Micky, ik wil je bij dezen van harte bedanken voor je mooie inzichten op velerlei gebied. Dat doe je goed. En ook Ella Ster doet haar best. Uiteindelijk blijf ik bij mezelf en WEET van binnen hoe het zit. Liefs en goeds toegewenst!

      Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     “Oneindig bewustzijn”

     Ja dat promoten dat soort websites. Bewustzijn is beperkt tot de mind. Bewustzijn reikt niet verder dan de mind. Leven en weten en handelen vanuit je multidimensionale hartconnectie waarover op deze website wordt geschreven is iets compleet anders en reikt niveaus die velen malen dieper gaan dan vast blijven zitten in bewustzijn en dus in de mind.

     Haar manier is niet verkeerd. Haar manier is een beperkte versie van het grotere plaatje wat beperkt blijft tot de mind en wat mensen gevangen houdt in hun mind. Dat is niet verkeerd. Dat beweert niemand. Het is een andere manier, een veel beperktere manier dat wel, maar het is ook een manier om dat soort dogma uit je hoofd te leren, in plaats van wat op deze website wordt beschreven informatie vanuit je innerlijk weten en andere innerlijke instrumenten te herinneren.

     Beantwoorden
 • Freeflip

  Heel herkenbaar Micky, vooral dat ‘normaal’ doen. Denk eerder dat de ‘abnormalen’ hier op deze wereld eigenlijk normaal doen/zijn. Mooie muziek, huilen …

  Beantwoorden
 • Sjaak

  Ik doe zo ontzettend veel dingen zelf ,of het nu gaat om een andere boiler ophangen of een beeldhouwwerk te maken, het is heerlijk in je eigen behoeften te voldoen , ‘t is als ecologisch met jezelf omgaan. Als ik een nieuwe bezemsteel nodig heb ,ga ik het bos in om te wandelen met m’n hond en vind me daar een stok waarna ik me na enige arbeid een nieuwe bezemsteel heb verworven. En zie ik dan later een prijskaartje aan zo’n ding bij een of andere doe-het-zelver, dan vraag ik aan mezelf hoeveel is de waarde van een euro die je niet nodig had, of ik daar nu een of twee uur mee bezig was .
  En als je het dan hebt over programma’s die draaien in onze mind, dan is er een die je het vergeetprogramma zou kunnen noemen , vaak merk ik dat er zoveel mensen zijn die gewoon vergeten lijken te zijn dat zelf iets zouden kunnen of oplossen , ze komen niet eens op de gedachte , en dat vaak over de meest simpele dingen .Zelfs individuele creativiteit lijkt gestolen door de “gediplomeerde professional”.
  En de terminologie van de zin ” “ik moet geld verdienen, het kan mij zogenaamd niet schelen wat voor werk ik daarvoor doe” die verander ik in gesprek met mensen dan in ” ik moet geld verkrijgen”, want geld is nu eenmaal een onvermijdbaar ding van deze tijd. Het gezegde ” zo, dat is je verdiende loon” spreekt voor zich.
  Micky ,mooi artikel

  Beantwoorden
 • Jochem

  Bedankt Micky, dit had ik net even nodig!

  Beantwoorden
 • jozef goos

  Dank u Micky voor dit artikel mijn bijnaam is Seppe als ik de nodige letters er aan toevoeg ben ik de schepper van mijn eigen realiteit zoals wij allemaal

  Beantwoorden
 • Deborah

  Fijn dat ik deze site weer heb herontdekt! Was altijd trouw lezer, maar was ineens in een of andere mindbubbel terecht gekomen dat dit te zware materie voor me zou zijn. Na wat omzwervingen in lalalaland, gelukkig toch weer hier uitgekomen. Net bovenstaand artikel gelezen, precies wat ik nu nodig heb. Dank je wel!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Welkom terug uit lalalaland Deborah! 😉

   Beantwoorden
 • Elles

  In het kader van houden van jezelf: Harrie Jekkers met Ik hou van mij

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>