De ComplotConcurrent – Uitzending 38 “Demonen in je Hoofd” (26-1-2019)

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
New World Disorder
2 jaren geleden

Een ini-mini onderzoek naar Miriam van Gool: 1. “Ze” lijkt een transgender, niet geheel ontoevallig als je het mij vraagt. 2. Op de website ecovalue.nl/about/ worden termen als ‘sustainable economy’ genoemd 3. Miriam heeft connecties met o.a. de World Bank’s IFC en andere NGO’s (non-governmental organisations) Al met al, ze schreeuwt zo ongeveer van de daken dat ze de Technocratische agenda dient. Met andere woorden organisaties als de Trilateral Comission (opgericht door David Rockefeller en Zbigniew Brezinski) en de VN’s Agenda 21. Technocratie is eigenlijk samen te vatten als de New-New world order gemengd met ‘laag 2’ (zoals Micky dat… Lees verder »

New World Disorder
2 jaren geleden

Dat gaat nog een leuk gesprek worden, aan tafel met Matthijs en Miriam 🙂

Overigens weer een mooie uitzending, ik begrijp dat de volgende wordt opgenomen in de vorm van een IR gathering-vlog. 7 februari op het Malieveld in Den Haag :p

madadoec
2 jaren geleden

Weer een goede uitzending Micky, vooral ook interessant de mevrouw van VN uit 2015, die 5G vergelijkt met een “directed energy weapons”,.
Volgens mij is er een kleine groep mensen die bepalen dat we met teveel mensen zijn op aarde, en proberen zo door deze afschuwelijke techniek mensen op te ruimen.
Waarom spelen deze mensen niet met elkaar hun eigen spel en laten de gewone man met rust.
Onderdanen willen geen oorlogen met elkaar, VAN NATURE ZIJN MENSEN VREDELIEFEND, maar de leiders, alle leiders de boxring in dat wordt lachen.

Gerben
2 jaren geleden
Reply to  madadoec
Koning Florian
2 jaren geleden

Vet veel goede opmerkingen weer, vooral over de oprechtheid van die duurzaamheids ondernemer. Jij bent echt woke man. Alleen soms wel eens Klein meningverschil. Beetje de politie neerzetten als slachtoffers in plaats van politieke onderdrukkers. Je moest eens zien hoe snel ze erbij zijn als iemand eens een andere mening heeft. Mag je niet meer optreden omdat je een gevaar voor de staat zou zijn. En je gezeik op anders seksuelen vind ik storend Maar wel weer bij je horen… Ik voel wel weer heel erg met je mee als het gaat over mannelijke feministen! Heerlijk how je daarover flipte… Lees verder »

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Opzich wel een mooie video presentatie. Alhoewel ik het niet eens ben met wat je zegt over Pan. Want Pan is echt niet de god van pedofilie ofzo. Ik heb dit ook nergens gelezen of gehoord. Voor mij is Pan de waarschuwen van de natuur. Hij heeft ook niets voor niets een panfluit waar hij op blaast om de natuurwezens te waarschuwen als er iets opkomst is.” Een ramp ofzo.” De fluit van de pan bracht paniek. Daar heeft Pan ook zijn naam aan te danken. En Pan is echt niet een duivel die bij elitaire satanisten wordt aanbeden. Daar… Lees verder »

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Jammer dat je het zo ziet. De gehoorde God heeft dankzij de kerk een negatieve lading gekregen. Ik zelf bewandel ook het pad van paganisme/ occultisme. En ik schuif niet onder stoelen of bank dat ik ook met de gehoornde god werk. Maar niet op de manier die hier beschreven wordt. Nu weet je dat het anders kan.

DrIglo
2 jaren geleden
Reply to  Inanna Nornen

Baphomet werd uit een stukje Jezus opgewekt door die bankier prakkers van vrijdag de 13e iirc. Een broertje van de Duivel. Wat ik opmerkelijk vind is dat je een perfect opgezette bok (ram?) incl realistische nepogen had kunnen inkopen met het budget maar dat het een gekookte schedel is geworden. Het kan ook zomaar een ‘kado’ zijn van balkie, omdat de huidige premier kados natuurlijk niet zomaar weg kan halen. Zeker niet als ze goed vast zitten. Dat goed vast zitten is een sociëteit ding (keilbouten afmetselen etc), het zou toch eens gestolen kunnen worden (jep, je zaagt/slijpt gewoon rondom… Lees verder »

Freeflip
2 jaren geleden

De gele hesjes zijn nog steeds life and kicking, ook hier op t platteland, voornamelijk staan ze op rotondes met zelfgemaakte protestborden, warme soep en een knappend vuurtje. Echter, sinds vandaag zijn daar de rode sjaaltjes, een mouvement die voornamelijk tegen het geweld (in Parijs) van de gele hesjes is. Met dat verschil dat zij in no time beschikken over een website en gelikte logo’s en spandoeken. Zou ome Soros weer gul geweest zijn 😉

DrIglo
2 jaren geleden
Reply to  Freeflip

Idd, al heel snel was onze NL media ons zgn a h informeren dat het al bijna afgelopen was met de gele hesjes.

Terwijl gele hesjes net zo’n no budget idee is als ballonnen vanuit Gaza, als de wind altijd van zee staat.

‘Paris Live’ heeft plots een heel andere betekenis, zoals dat ooit ging met de Porsche 911….

DrIglo
2 jaren geleden

Demonen in je hoofd, zie die maar eens kwijt te geraken… Met die kindertjes, dat is een verslaving. En jep, ook artsen kunnen de verkeerde verslaving beoefenen. Hoorde ooit van een pikken en kutten arts in opleiding (dan hou je dus van kutten en pikken). Lang traject, eerst lang studeren, dan ergens de praktijkervaring, maar hij wist het een jaar voor hij zijn eigen onderneminkje kon starten, een intern onderzoekje te doen bij een beeldschone jongedame, terwijl dat helemaal niet nodig was. Het beste op tijd ingrijpen, meteen signaleren en doorpakken. Zoals Mick zegt in de show, angst is een… Lees verder »

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Ik heb mij al verdiepd in Pan en zoals ik zei heeft deze gehoornde god voor mij en vele andere een andere betekenis als hoe jij het omschrijft. Binnen Paganisme staat hij voor de waarschuwer van de natuur. Inanna is inderdaad niet mijn aardse naam. Nornen ook niet .De Nornen zijn de drie schikgodinnen in de Noorse mythologie en staan voor: Heden, verleden en toekomst. Bekend als de maagd, moeder en crone. Omdat ik zelf met divinatie magie werk herken ik deze aspecten van deze godin in mijzelf vandaar de naam. Daarnaast werk ik inderdaad met entiteiten. Maar niet voor… Lees verder »

Inanna Nornen
2 jaren geleden

niet gehoord. nu wel gelezen lol! hahaha

Freeflip
2 jaren geleden
Reply to  Inanna Nornen

Ik WERK met waterverf 😉

2 jaren geleden

De Franse gele hesjes, ja ik woon er midden tussen in en voor mij zijn het de” gillet jaune” ,klinkt voor mij al heel wat minder slap als de gele hesjes, ook omdat het door velen hier l serieus genomen,’t een echt item. Wat ik erg grappig vind is dat het Sarkozy was die het al onder veel gemopper van de bevolking aan een ieder verplichtte zich zo’n ding aan te schaffen en dat diezelfde verplichting ineens een belangrijk wapen blijkt te zijn. Want doorgaans is het zo met manifestaties of demonstraties dat de hoeveelheid deelnemers een soort van meetgraat… Lees verder »