De ComplotConcurrent – Uitzending 38 “Demonen in je Hoofd” (26-1-2019)

( 21 )
 • New World Disorder

  Een ini-mini onderzoek naar Miriam van Gool:
  1. “Ze” lijkt een transgender, niet geheel ontoevallig als je het mij vraagt.
  2. Op de website ecovalue.nl/about/ worden termen als ‘sustainable economy’ genoemd
  3. Miriam heeft connecties met o.a. de World Bank’s IFC en andere NGO’s (non-governmental organisations)

  Al met al, ze schreeuwt zo ongeveer van de daken dat ze de Technocratische agenda dient. Met andere woorden organisaties als de Trilateral Comission (opgericht door David Rockefeller en Zbigniew Brezinski) en de VN’s Agenda 21.
  Technocratie is eigenlijk samen te vatten als de New-New world order gemengd met ‘laag 2’ (zoals Micky dat noemt)

  In het kort een wereldoverheid die zijn human resources in toom houdt door de controle van basisgrondstoffen als water, controle van het weer (geo-engineering/chemtrails) en natuurlijk energie. Combineer dit met vaccinaties en sterilisaties om het vee te ruimen (depopulatie) EN niet te vergeten smart cities om 24/7 alle consumptie in de gaten te houden + een social credit system.

  Het productiecentrum zal zich vestigen in China om vervolgens goederen te transporteren via Azië, naar het Midden Oosten (met Jerusalem, Israël als hoofdstad) en ten slotte naar Europa. Zie het nieuwe Silk Road ‘One Belt, One Road’ initiatief.
  In China zijn ondertussen al ‘Ghost cities’ gebouwd en momenteel worden boeren geforceerd om te verhuizen naar deze steden. Israël zal het centrum worden van het wereldwijde “smart grid” om alle data te verzamelen via geheime operaties als het plaatsen van ‘achterdeuren’ in elke Intel, AMD en Snapdragon CPU chip sinds 2008. Zie Operation Talpiot & The Technion.

  Hieronder een paar goede links om een goed beeld te krijgen van technocratie & co:
  1. Caravan To Midnight – Episode 250 Patrick Wood: Technocracy Rising
  https://www.youtube.com/watch?v=H7QlOTi86Nk

  2. The Climate Changers and Water Wars: Technocracy, Geoengineering, and Replacing the Water Cycle
  https://www.youtube.com/watch?v=eKZyaEwUOHc

  3. The Rise of Technocracy – Een presentatie van Max Igan
  https://www.youtube.com/watch?v=z06PS8mZ2cg

  4. Israeli Drones Worldwide – Hoe Israel de wereldwijde high tech industrie overheerst, het kanaal van Brendon O’Connell (een Australische klokkenluider, op de vlucht voor de Aussie staat) is overigens ook een mega-aanrader.
  https://youtu.be/U4ce3N1lAjg

  Voila, de natte droom van de New-NWO in een notendop.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Kijk, daar zou Mattijsje van Nieuwkerk eens een DWDD University uitzending over moeten maken, met in plaats van die omhooggevallen ‘weten’schapper Robbert nog wattes onze eigen NWD als presentator!! 😉

   Dan had mijn gevoel het dus wel goed dat die Miriam van Gool een eng(e) wijf(man?) is 🙂

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    Dat gaat nog een leuk gesprek worden, aan tafel met Matthijs en Miriam 🙂

    Overigens weer een mooie uitzending, ik begrijp dat de volgende wordt opgenomen in de vorm van een IR gathering-vlog. 7 februari op het Malieveld in Den Haag :p

    Beantwoorden
 • madadoec

  Weer een goede uitzending Micky, vooral ook interessant de mevrouw van VN uit 2015, die 5G vergelijkt met een “directed energy weapons”,.
  Volgens mij is er een kleine groep mensen die bepalen dat we met teveel mensen zijn op aarde, en proberen zo door deze afschuwelijke techniek mensen op te ruimen.
  Waarom spelen deze mensen niet met elkaar hun eigen spel en laten de gewone man met rust.
  Onderdanen willen geen oorlogen met elkaar, VAN NATURE ZIJN MENSEN VREDELIEFEND, maar de leiders, alle leiders de boxring in dat wordt lachen.

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  Vet veel goede opmerkingen weer, vooral over de oprechtheid van die duurzaamheids ondernemer. Jij bent echt woke man.

  Alleen soms wel eens Klein meningverschil. Beetje de politie neerzetten als slachtoffers in plaats van politieke onderdrukkers. Je moest eens zien hoe snel ze erbij zijn als iemand eens een andere mening heeft. Mag je niet meer optreden omdat je een gevaar voor de staat zou zijn.

  En je gezeik op anders seksuelen vind ik storend Maar wel weer bij je horen… Ik voel wel weer heel erg met je mee als het gaat over mannelijke feministen! Heerlijk how je daarover flipte in je vorige uitzending!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wijs mij eens op mijn gezeik over anders seksuelen dan als je wilt? Ik kan best tegen kritiek, maar dan moet die wel terecht zijn. En dit zo over mij concluderen is niet terecht, want van mij mag iedereen lekker anders seksueel zijn. Ook je conclusie over de politie slaat nergens op trouwens. Dat heb ik ook nergens gezegd. Ik zei letterlijk dat als ik daar in Parijs als politie agent had gestaan dat ik dan ook met die riot guns geschoten had op die demonstranten die mij anders letterlijk zouden lynchen en meer niet, wat jij beweert heb ik nergens zo gezegd.. Nogmaals kritiek kan ik hebben, maar onterechte conclusies over mij trekken die volgens mij nergens op slaan daar treed ik wel tegen op. Foei Florian! 😉

   Beantwoorden
 • Inanna Nornen

  Opzich wel een mooie video presentatie. Alhoewel ik het niet eens ben met wat je zegt over Pan. Want Pan is echt niet de god van pedofilie ofzo. Ik heb dit ook nergens gelezen of gehoord. Voor mij is Pan de waarschuwen van de natuur. Hij heeft ook niets voor niets een panfluit waar hij op blaast om de natuurwezens te waarschuwen als er iets opkomst is.” Een ramp ofzo.” De fluit van de pan bracht paniek. Daar heeft Pan ook zijn naam aan te danken. En Pan is echt niet een duivel die bij elitaire satanisten wordt aanbeden. Daar is het eerder “Molach”. Pan is een natuurgod die bekend is in wicca en paganisme. Ff 1 ding ook. Vele conspircy lui nemen het zelfde beeld over van de duivel die de kerk in de wereld heeft gebracht over Pan , Cernunos en allerlei andere gehoornde goden. Ik zal je een ding zeggen Mickey. Dat demonen er astraal niet uit zien als een wezen met horens. Maar als zwarte vormloze schimmen. De gehoornde god als duivel is een gemaakte kerk beeld.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het staat iedereen vrij om te geloven wat hij of zij wilt geloven.

   Echter, als ik google kom ik toch al vrij snel bij dit soort info over Pan uit http://sosymbol.tumblr.com/post/13756315702/who-is-pan
   En als je dan zoals in mijn geval ook nog wat jaartjes meeloopt en regelmatig naar mensen luistert die zich echt daadwerkelijk in het dark occulte hebben verdiept dan krijg je mij niet van mijn conclusie over Pan af. Dat hij nou vrolijke liedjes op zijn panfluit speelt tijdens het verkrachten dat maakt hem voor mij nog geen vrolijke snuiter.

   Beantwoorden
 • Inanna Nornen

  Jammer dat je het zo ziet. De gehoorde God heeft dankzij de kerk een negatieve lading gekregen. Ik zelf bewandel ook het pad van paganisme/ occultisme. En ik schuif niet onder stoelen of bank dat ik ook met de gehoornde god werk. Maar niet op de manier die hier beschreven wordt. Nu weet je dat het anders kan.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het gaat niet om het uiterlijk, gehoornd of niet gehoord, die dark occultists die kinderen verkrachten aanbidden de ‘god (demon) Pan. Ik heb het niet over die gehoornde duivel, dat is kerk bullcrap inderdaar. Maar demonen bestaan gewoon. Pan zeker. Je kan dat blijven afwijzen, je zou jezelf er echter ook voor kunnen openstellen en jezelf er eventueel in verdiepen..

   Vreemd dat jij dat hier loopt goed te praten. Maar van iemand die zichzelf vernoemt naar de ‘goddess’ (de vrouwelijke alterego van de energie die zichzelf ‘god’ noemt) Innana (of is dat je echte naam dan neem ik mijn woorden terug) kan je misschien wel verwachten ja…

   Waarom werk je met externe entiteiten, en niet met je eigen diepere aspecten? Lijkt mij ietwat gezonder…

   Beantwoorden
  • DrIglo

   Baphomet werd uit een stukje Jezus opgewekt door die bankier prakkers van vrijdag de 13e iirc. Een broertje van de Duivel.

   Wat ik opmerkelijk vind is dat je een perfect opgezette bok (ram?) incl realistische nepogen had kunnen inkopen met het budget maar dat het een gekookte schedel is geworden. Het kan ook zomaar een ‘kado’ zijn van balkie, omdat de huidige premier kados natuurlijk niet zomaar weg kan halen. Zeker niet als ze goed vast zitten. Dat goed vast zitten is een sociëteit ding (keilbouten afmetselen etc), het zou toch eens gestolen kunnen worden (jep, je zaagt/slijpt gewoon rondom nadat je bij de buren een muur er uit drukt om toegang te krijgen tot het te stelen object).

   Beantwoorden
 • Freeflip

  De gele hesjes zijn nog steeds life and kicking, ook hier op t platteland, voornamelijk staan ze op rotondes met zelfgemaakte protestborden, warme soep en een knappend vuurtje. Echter, sinds vandaag zijn daar de rode sjaaltjes, een mouvement die voornamelijk tegen het geweld (in Parijs) van de gele hesjes is. Met dat verschil dat zij in no time beschikken over een website en gelikte logo’s en spandoeken. Zou ome Soros weer gul geweest zijn 😉

  Beantwoorden
  • DrIglo

   Idd, al heel snel was onze NL media ons zgn a h informeren dat het al bijna afgelopen was met de gele hesjes.

   Terwijl gele hesjes net zo’n no budget idee is als ballonnen vanuit Gaza, als de wind altijd van zee staat.

   ‘Paris Live’ heeft plots een heel andere betekenis, zoals dat ooit ging met de Porsche 911….

   Beantwoorden
 • DrIglo

  Demonen in je hoofd, zie die maar eens kwijt te geraken…

  Met die kindertjes, dat is een verslaving. En jep, ook artsen kunnen de verkeerde verslaving beoefenen. Hoorde ooit van een pikken en kutten arts in opleiding (dan hou je dus van kutten en pikken). Lang traject, eerst lang studeren, dan ergens de praktijkervaring, maar hij wist het een jaar voor hij zijn eigen onderneminkje kon starten, een intern onderzoekje te doen bij een beeldschone jongedame, terwijl dat helemaal niet nodig was.

  Het beste op tijd ingrijpen, meteen signaleren en doorpakken. Zoals Mick zegt in de show, angst is een slechte raadgever. Toen ik lang geleden ooit jong was werd een iets jongere jongen op mijn sportclub sexueel misbruikt door een aantal oudere jongens. Ik heb wel moeten twijfelen, maar vooral doorgedrukt bij het informeren van de eigen ouders, zijn ouders (in hoeverre is het daar bekend) en daarna de juiste ambtenaren. Die willen de details niet horen, maar dat is een ander verhaal. Hoe fijner de details, hoe harder ze lopen denk ik dan even simpel.

  Kut tijd voor die jonge jongen. Ik ook een kut tijd, lagere school nog, mocht maanden niet buiten spelen, altijd onder begeleiding, en daarna mocht mijn zus haar brommerslot afstaan. Nihil angst, want het gaat natuurlijk pas down als de bescherming verslapt.

  Zieke geesten zijn het, met de demonen die alleen kleine kinderen willen. Zoals vermeld: dat begint jong. Meteen ingrijpen!

  Beantwoorden
 • Inanna Nornen

  Ik heb mij al verdiepd in Pan en zoals ik zei heeft deze gehoornde god voor mij en vele andere een andere betekenis als hoe jij het omschrijft. Binnen Paganisme staat hij voor de waarschuwer van de natuur. Inanna is inderdaad niet mijn aardse naam. Nornen ook niet .De Nornen zijn de drie schikgodinnen in de Noorse mythologie en staan voor: Heden, verleden en toekomst. Bekend als de maagd, moeder en crone. Omdat ik zelf met divinatie magie werk herken ik deze aspecten van deze godin in mijzelf vandaar de naam. Daarnaast werk ik inderdaad met entiteiten. Maar niet voor ze! Dat is een groot verschil tussen mensen die geloven en zich onderschikken aan een godheid.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Als je op iemand reageert gebruik dan voortaan de knop ‘beantwoorden’ dat maakt het allemaal wat overzichtelijker, of heeft de gehoornde dibbes daar nog nooit van gehoord? 😉

   Beantwoorden
   • Inanna Nornen

    niet gehoord. nu wel gelezen lol! hahaha

    Beantwoorden
  • Freeflip

   Ik WERK met waterverf 😉

   Beantwoorden
 • sjaak

  De Franse gele hesjes, ja ik woon er midden tussen in en voor mij zijn het de” gillet jaune” ,klinkt voor mij al heel wat minder slap als de gele hesjes, ook omdat het door velen hier l serieus genomen,’t een echt item. Wat ik erg grappig vind is dat het Sarkozy was die het al onder veel gemopper van de bevolking aan een ieder verplichtte zich zo’n ding aan te schaffen en dat diezelfde verplichting ineens een belangrijk wapen blijkt te zijn. Want doorgaans is het zo met manifestaties of demonstraties dat de hoeveelheid deelnemers een soort van meetgraat zijn voor de “belangrijkheid ” van zo’n demonstratie , waarnaast er dan een vraagteken rijst over de hoeveelheid mensen die daar wel achter staan en/of daar dan weer tegen zijn. Nu daar hebben de gillet jaune daar dus geen last van want iedereen kon heel simpel z’n solidariteit betuigen door hun gillet dus achter de voorruit van hun auto te leggen. En als ik daar nu dus een ruwe schatting van maak kan ik zeggen dat al snel een op de twee auto’s rondreden met zichtbaar gillet.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor de update vanuit Frankrijk Sjaak!
   1 op de 2 automobilisten met een geel hesje voor de achteruit, dat meldt de NOS er niet bij bijvoorbeeld 🙂

   De NOS komt niet verder dan Parijs, ik denk dat die verslaggever van de NOS daar een luxe hotelkamer heeft op kosten van de staat, hij komt liever niet buiten Parijs is mij al vaker en langer opgevallen…. Dus goed dat we hier op de website ook andere berichten kunnen meekrijgen van buiten Parijs!

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>