De ComplotConcurrent – Uitzending 39 “Lucifer’s Fissa” (8-2-2019)

( 10 )
 • Freeflip

  Bedankt voor de show Micky. Over de Brexit. Zou het niet zo kunnen zijn dat dat hele referendum bij voorbaat al georkestreerd is door the powers that be, maw ook hier problem-reaction-soluton. Het volk heeft zogenaamd gesproken maar het was nooit de bedoeling dat er een Brexit komt. En in de tussentijd de bekende chaos en angst creëren.

  Beantwoorden
  • DrIglo

   Je vraagt je af of we te maken hebben met een geleide democratie (het mandaat voor de volksvertegenwoordiger) of een directe democratie (het referendum) – maar ik denk dat we in alle gevallen te maken hebben met een schijndemocratie.

   Beantwoorden
 • Ank

  Bedankt weer voor alle tijd die je in deze aflevering gestopt hebt Micky. Je hebt weer heel wat sites afgestruind om dit allemaal door te kunnen geven. Daarvan zal Freeman Fly ongetwijfeld de prettigste zijn geweest. Het laatste onderwerp verdient wel enige aandacht want daar zit veel informatie in.

  Los van deze onderwerpen valt het me op dat er steeds meer interviews met wetenschappers, die de CO2 klimaatscam onderuit halen op social media, verschijnen. Ik doe daar ook aan mee en ik zie mensen ik mijn omgeving daar gelukkig positief op reageren.
  Naar aanleiding van de dag van de klimaat protesten van de middelbare scholieren werd er ook bij Jinek over gesproken en in haar voordeel moet ik zeggen dat ze Thiery Baudet redelijk wat ruimte gaf om zijn standpunt naar voren te brengen.. En dan zie je natuurlijk dat de camera op de nog net niet smalende blik van de andere gasten gericht is en ze horen totaal niet wat er gezegd wordt want daarna gaan ze door met hun klimaatverhaaltje alsof iedereen het daar mee eens is en het een vaststaand feit is. Een fascinerend voorbeeld van hoe indoctrinatie en/of mindcontrol werkt. Niemand van deze personen heeft blijkbaar het internet als bron van informatie ontdekt.
  Ik hoorde trouwens Dane Wigington van geoengineeringwatch zeggen. Stop met geoengineering ‘chemtrails’ te noemen want daarmee wordt de allesomvattende geoengineering war veel te klein gemaakt omdat de implicaties zoveel meer zijn dan dat. De hele klimaat CO2 scam is opgezet om de aandacht van de geoengineering war af te leiden. Vond ik wel een goeie. Sprak me meer aan dan de volgende mening dat er een persoon was, Maurice Strong genaamd, een NWO persoon, die iets zei in de geest van: als we een wereldorde/regering willen dan hoort daar ook een wereldwijd probleem bij, alhoewel ik toe moet geven dat daar ook veel in zit.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat viel wel mee hoor Ank, ik heb eigenlijk geen websites afgestruind voor de info, alleen een keer gegoogled naar ‘olie reserves venezuela’ en voor de rest heb ik geen websites moeten lezen gelukkig want ik hou niet zo van lezen.
   Het Freeman stukje zat ook al in uitzending 4, de special over Prince, dus dat clipje had ik nog op ‘de plank’ liggen. Ik heb Freeman nog niet gehoord over de Super Bowl halftime show, zal waarschijnlijk in zijn show van vandaag zitten, ben benieuwd wat hij nog meer gezien heeft want hetgeen wat ik aanstipte dat kan iedereen zien haha.

   Het klimaatgezeik boycot ik voorlopig in de CC. Dat is niet goed voor mijn hart, triggert mij te veel haha. Bovendien heb ik mijn punt denk ik wel duidelijk gemaakt in de vorige uitzendingen, ik wil niet zoals de meeste andere complotmedia een haperende grammafoonplaat worden die constant in herhaling valt… 🙂

   Beantwoorden
 • madadoec

  Klasse uizending micky, ga zo door.
  Goed gezegd dat wij geboren zijn in een ziek systeem (matrix).
  Zie maar al die kindertjes die aan protesteren zijn op het maailiveld en daarna naar mcdonalds gaan om dat ze honger hebben gekregen, en gisteren bij dwdd aan tafel.
  Ze weten niet eens waar voor ze demonstreren, klimaat verandering is een natuurlijke iets, propoganda heeft goed werk verricht over deze zielige zielen die hun eigen ondergang voorbereiden.

  Beantwoorden
 • Guusje

  Was weer super. Dank je wel.
  Die intro vind ik steeds mooier worden, vooral als je zelf
  wat meeneuriet….

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Heel erg goede show weer, Micky. Goede clipkeuzes, excellente analyses.

  Ik wil ook nog wat bijdragen over die JSF (ik doe een aantal dingen uit het hoofd): Het F35 traject was al ruim vóór 2002 ingezet. Halverwege 2001 hadden we de Nina Brink toestanden en de beurs in het algemeen. Later dat jaar, of begin 2002 krijgen de techbedrijven in NL een aanbod om mee te ‘investeren’ in de JSF.

  Meebetalen aan de ontwikkelkosten, die achteraf hoger bleken. Het ging om een miljard. Bedrijven zeiden iirc volmondig jaaaaa. Ook het electronicaconcern waar ik destijds werkte. Opeens was mijn werkgever een wapenleverancier, als ze dat al niet waren.

  Rare werkgeverwas dat. Besluit op een gegeven moment dat ze stopten met het maken van grote TVs (ze verkopen vervolgens licenties met hun merknaam) waardoor letterlijk honderden mensen niets meer te doen hadden in de divisie waar ik werkte. Dus dan mogen de tijdelijken als eerste vertrekken, en is een order van defensie natuurlijk prachtig.

  De inkomsten op omzet uit onderdelen uit de JSF is overigens meer dan die initiële investering van 1 miljard naar het schijnt.

  Terug naar 2002. En dan snel naar 6 mei 2003. Een dierenvriend die dacht dat hij goedkeuring had van de diensten (heeft hij verklaard tijdens verhoren) knalt Pim neer. Voor de foto doen de ambulance medewerkers een verbandje op zijn hoofd.

  Drama, hele volksstammen stemmen op Herben, de man van defensie (overigens is de financiering van Pim terug te vinden in de Groene Amsterdammer) en alles komt goed met de JSF.

  We krijgen een premier met een redelijk niveau, Jan Peter Balkenende. Pim was misschien beter geweest, maar dat was minder lang goed gegaan dan met Jan Peter. Pim had eigenlijk maar 1 item: Moslims. Lees eens een oude Vrij Nederland zeg ik dan. Jan Peter neemt uiteindelijk huilend afscheid na de verkiezingsnederlaag en bij de VVD waren ze er ondertussen ook uit wie er voor hun premier mag worden. Wilders was samen met de verliezer opgestapt in 2006.

  De VVD is er voor de bedrijven, dus er is geen sprake van dat er niet voor de JSF gekozen zal worden.

  Tot zover de historie van de JSF vanuit mijn oogpunt; en nu even wat technische dingen. Het is geen defensief wapen. Een Saab Gripen is veel veelzijdiger, grondpersoneel voor de Saab is iets als 4 man per vliegtuig, voor de JSF 30 man grondpersoneel. Wordt vervolgens gebruikt dat dat goed is voor de werkgelegenheid. Nee, het is een crap toestel wat zeer veel onderhoud nodig heeft.

  F16s komen hier vaak recht over mn appartement heen, ik kan zeg maar de auxillary tanks en hellfires tellen en mn leuter laten zien voor hun cameras, maar als de F35 zo laag over gaat komen, dat is me een takkenherrie. Maar goed dat de wet is aangepast zodat mensen niet meer terecht kunnen klagen!

  Beantwoorden
 • sjaak

  Vind het zo idioot , staan daar weer een hele vracht bobo’s te jubelen rond de allernieuwste vermoord-machine ,waar “we” , (volgens nieuwsuur)nu ja,,niet “we” dus maar “zij” wel vijfeneenhalfmiljard voorover hebben. Maar als zodanig niets nieuws aan de horizon . Als kunstenaar bouwde ik een abstracte apparaat , een houten typmachine en heet de “Gutenberg” en is 1.10 maal 1.80 M
  Het idee erachter is gebaseerd op een middeleeuwse katapult , je weet wel z’on ding waar in die tijd burchten en zo werden bestookt met stenen (net als in de film),ja juist die…,zo’n zwaaiende arm die een steen werpt kan dus ook met zo’n zwaai wel een letter typen, zo was de gedachte. Maar als je daar dan even echt over denkt en je beseft dat daar met zo’n ding dus stenen van z’n honderd tot honderdvijftig kilo driehonderd meter ver over z’on stadsmuur werden geworpen, dan is het benodigde vermogen daartoe toch al heel snel vergelijkbaar met die van een moter van een auto …..en dat in de middeleeuwen? ,ja dus , zo primitief waren die middeleeuwers dus ook weer niet en de “engine” die zij daartoe gebruikten was ecologisch, goedkoop en simpel …… een touwtje!!! een zo doodordinair artikel als een touwtje. Heb daar toen een beetje studie van gemaakt en dan ga je toch wel even anders naar z’on produkt als een touwtje
  kijken.
  Afin, ga je dan even wat serieuzer kijken ,in plaats van een romantisch voorwerp die meedoet in de een of andere film over de middeleeuwen ( catapult) , dan snapje dat het een dodelijk wapen was, een techniek uitgewerkt om mensen te vermoorden. En dat is heden ten dage met veel dingen nog steeds zo , vele technieken zijn ontwikkeld door en voor het leger , met als doel om andere mensen het leven zuur te maken. (uit naam van hun “veiligheid”)
  Dus had men in de middeleeuwen, in een tijd waarin weinigen lezen nog schrijven konden,(voor zover we de geschiedenis- lessen mogen geloven) die techniek dus ook kunnen toepassen om de mens te doen ontwikkelen in plaats te vermoorden.
  En dat was dus zo ongeveer de gedachtegang voor het bouwen van een middeleeuws apparaat dat nooit bestaan heeft.

  Beantwoorden
  • DrIglo

   Het heet een trebuchet, echt een mooi woord vind ik dat. Net als chevalier (de paardjes).

   Laat ik het er op houden dat er millenia oude voorwerpen zijn die millenia prima in orde waren totdat de schoorstenen hun lading gingen dumpen. Staal wat opeens roest bv. Dat is niet omdat het staal opeens slecht wordt, want dat is nog hetzelfde, maar omdat de schoorstenen hun lading dumpen in de troposfeer.

   Ik probeer even in een opsomming te verklaren waarom ik nooit meer voor een multinational wil werken:

   ×Fabriek bij de chiners in 6 maanden neerzetten.
   ×Riool? Alles mag. Mooi, geen waterzuivering.
   ×Alle vissen in het lokale meer dood, nieuwe normen voor het riool.
   ×Wat is goedkoper, de boete betalen of het water zuiveren?

   Beantwoorden
   • sjaak

    oh ja dat riool , stel je eens voor dat we alles wat met water te maken heeft boven de grond halen om het te visualiseren , da’s werkelijk een immens gigantische constructie van leidingen ,pompen ,riolen, voor aan en afvoer , waterzuivering, vergeet niet de lekkages ,ook dat is een miljardeninvestering en dat heet confort ten opzichte van vroeger toen iedereen met een emmertje naar de put moest wandelen .Het hilarische is dat dat nu nog steeds gedaan wordt ,allen gaat men niet meer naar de put maar naar de super omdat het kraanwater niet meer vertrouwd wordt?

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>