De ComplotConcurrent – Uitzending 39 “Lucifer’s Fissa” (8-2-2019)

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Freeflip
2 jaren geleden

Bedankt voor de show Micky. Over de Brexit. Zou het niet zo kunnen zijn dat dat hele referendum bij voorbaat al georkestreerd is door the powers that be, maw ook hier problem-reaction-soluton. Het volk heeft zogenaamd gesproken maar het was nooit de bedoeling dat er een Brexit komt. En in de tussentijd de bekende chaos en angst creëren.

DrIglo
2 jaren geleden
Reply to  Freeflip

Je vraagt je af of we te maken hebben met een geleide democratie (het mandaat voor de volksvertegenwoordiger) of een directe democratie (het referendum) – maar ik denk dat we in alle gevallen te maken hebben met een schijndemocratie.

Ank
2 jaren geleden

Bedankt weer voor alle tijd die je in deze aflevering gestopt hebt Micky. Je hebt weer heel wat sites afgestruind om dit allemaal door te kunnen geven. Daarvan zal Freeman Fly ongetwijfeld de prettigste zijn geweest. Het laatste onderwerp verdient wel enige aandacht want daar zit veel informatie in. Los van deze onderwerpen valt het me op dat er steeds meer interviews met wetenschappers, die de CO2 klimaatscam onderuit halen op social media, verschijnen. Ik doe daar ook aan mee en ik zie mensen ik mijn omgeving daar gelukkig positief op reageren. Naar aanleiding van de dag van de klimaat… Lees verder »

madadoec
2 jaren geleden

Klasse uizending micky, ga zo door.
Goed gezegd dat wij geboren zijn in een ziek systeem (matrix).
Zie maar al die kindertjes die aan protesteren zijn op het maailiveld en daarna naar mcdonalds gaan om dat ze honger hebben gekregen, en gisteren bij dwdd aan tafel.
Ze weten niet eens waar voor ze demonstreren, klimaat verandering is een natuurlijke iets, propoganda heeft goed werk verricht over deze zielige zielen die hun eigen ondergang voorbereiden.

Guusje
2 jaren geleden

Was weer super. Dank je wel.
Die intro vind ik steeds mooier worden, vooral als je zelf
wat meeneuriet….

DrIglo
2 jaren geleden

Heel erg goede show weer, Micky. Goede clipkeuzes, excellente analyses. Ik wil ook nog wat bijdragen over die JSF (ik doe een aantal dingen uit het hoofd): Het F35 traject was al ruim vóór 2002 ingezet. Halverwege 2001 hadden we de Nina Brink toestanden en de beurs in het algemeen. Later dat jaar, of begin 2002 krijgen de techbedrijven in NL een aanbod om mee te ‘investeren’ in de JSF. Meebetalen aan de ontwikkelkosten, die achteraf hoger bleken. Het ging om een miljard. Bedrijven zeiden iirc volmondig jaaaaa. Ook het electronicaconcern waar ik destijds werkte. Opeens was mijn werkgever een… Lees verder »

2 jaren geleden

Vind het zo idioot , staan daar weer een hele vracht bobo’s te jubelen rond de allernieuwste vermoord-machine ,waar “we” , (volgens nieuwsuur)nu ja,,niet “we” dus maar “zij” wel vijfeneenhalfmiljard voorover hebben. Maar als zodanig niets nieuws aan de horizon . Als kunstenaar bouwde ik een abstracte apparaat , een houten typmachine en heet de “Gutenberg” en is 1.10 maal 1.80 M Het idee erachter is gebaseerd op een middeleeuwse katapult , je weet wel z’on ding waar in die tijd burchten en zo werden bestookt met stenen (net als in de film),ja juist die…,zo’n zwaaiende arm die een steen… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden
Reply to  sjaak

Het heet een trebuchet, echt een mooi woord vind ik dat. Net als chevalier (de paardjes). Laat ik het er op houden dat er millenia oude voorwerpen zijn die millenia prima in orde waren totdat de schoorstenen hun lading gingen dumpen. Staal wat opeens roest bv. Dat is niet omdat het staal opeens slecht wordt, want dat is nog hetzelfde, maar omdat de schoorstenen hun lading dumpen in de troposfeer. Ik probeer even in een opsomming te verklaren waarom ik nooit meer voor een multinational wil werken: ×Fabriek bij de chiners in 6 maanden neerzetten. ×Riool? Alles mag. Mooi, geen… Lees verder »

2 jaren geleden
Reply to  DrIglo

oh ja dat riool , stel je eens voor dat we alles wat met water te maken heeft boven de grond halen om het te visualiseren , da’s werkelijk een immens gigantische constructie van leidingen ,pompen ,riolen, voor aan en afvoer , waterzuivering, vergeet niet de lekkages ,ook dat is een miljardeninvestering en dat heet confort ten opzichte van vroeger toen iedereen met een emmertje naar de put moest wandelen .Het hilarische is dat dat nu nog steeds gedaan wordt ,allen gaat men niet meer naar de put maar naar de super omdat het kraanwater niet meer vertrouwd wordt?