NetNietLive – Uitzending 232 “Zo… terug” (15-2-2019)

Abonneer
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
madadoec
2 jaren geleden

VANDAAG DE 16 DE IS MIJN VERJAARDAG, IK KON GEEN BETERE KADO KRIJGEN DAT JULLIE WEER TERUG ZIJN MET NETNIETLIVE!!!!!!!!
DANK JULLIE MICKY EN JOOST DIT DOET MIJN HART GOED.

DrIglo
2 jaren geleden
Reply to  madadoec

Happy happy BD @madadoec

Wat een mazzel met dat mooie weer vandaag! Ik zou de tablet mee naar buiten nemen ;D

2 jaren geleden
Reply to  madadoec

Van harte gefeliciteerd Madadoec???

madadoec
2 jaren geleden
Reply to  Joost

dank je wel DRIGLO en JOOST, het was weer fijn je stem weer te horen Joost
Ik heb genoten van jullie uitzending, en hoop dat er nog meer komen.

Ank
2 jaren geleden

Vandaag gingen we op herhalingscursus samen met Joost. Goed om Joost te horen en Micky gelukkig te zien om dit samen met zijn maatje te doen. Leuke klapper dat EU klimaat fonds voor jongeren. Ik hoop dat ze gauw met een wet komen die zegt dat je maar één keer per jaar met het vliegtuig op vakantie mag gaan en een verbod op grote benzine auto’s, en een dikke boete voor als je rommel achter laat in de trein of elders en een totaal verbod op roken want dat is vast niet goed voor het klimaat. En papa en mama… Lees verder »

G-Man
2 jaren geleden

Leuk dat jullie weer samen weer onderwerpen behandelen. Is dit tijdelijk of wordt het afgewisseld met de complotcuncurent?

Even een melding over de showlink naar het document van de Europese Commisie: de link lijkt niet te kunnen openen. Janmer ik wou het delen met iemand die skeptisch is over dat die jeugdbeweging gefinanciert. Die persoon zei ook dat je documenten kan vervalsen.

guuz
2 jaren geleden

Tijdloos, dat geluid van die zippo……

2 jaren geleden
Reply to  guuz

Vind ik óók Guuz, steek ik je peuk ooit mee aan in de Saloon?

guuz
2 jaren geleden
Reply to  Joost

Dat zou mij een eer zijn………gna….

2 jaren geleden

De eerste keer een netnietlive conferentie bijgewoond ,’k heb begrepen dat ik er 231 achterloop.
Het klinkt als tenminste “gewoon” menselijk gesprek, raar eigenlijk dat dat alternatief moet heten!!!
tsja en dan die marjan minesma ,vraag me ook af of ze wel zuiver menselijk is ,maar het leverde ,vorige keer in de complotconcurent het grappige beeldje op ,daar bij die laadpaal, dat daar om een of andere reden achter die laadpaal een fiets op de grond lag, en vroeg me af ,wat doet die fiets daar nou? ………alsof ze daar haar fiets aan het voltanken is of zo????????

2 jaren geleden
Reply to  sjaak

Vind ik ook Sjaak.. niks alternatief, gewoon een gesprek tussen maatjes, beluisterd door nóg meer maatjes

DrIglo
2 jaren geleden

Zo, nog even wat late feedback over de show, die uitstekend was! Lekker aan het strand zitten luisteren afgelopen weekend! Over de hypothese dat AIVD etc de zichtbare laag is: Als je er een spreekt zal ie wellicht nog steeds klagen over zijn uitrusting, terwijl je hem daar net over gecomplimenteerd had. Kutleven als je moet gaat infiltreren met een vrouw en een kleine thuis ‘zodat je iets hebt om op terug te vallen’ terwijl je je target mag/moet neuken en eventueel nog een kleine mee hatchen. Altijd klagen over geld, dat doen bijna alle ambtenaren, en het budget (de… Lees verder »

dirk
2 jaren geleden

G. H. W. Bush is eer dan waarschijnlijk dé spil van de grootschalige drugshandel vanuit Midden America naar de VS. Die handel verliep voor een groot deel via Little Rock Arkansa, hetgeen als het goed is een bel moet doen rinkelen. Child Trafficing is kinderhandel die de grootschalige (voornamelijke onder eliten en celebraties) afzetmarkt voor pedofilie, rituele kinderoffering (waarbij de kinderen eerst in een trauma worden gebracht en vervolgens het bloed van hen wordt gedronken, hetgeen een zeer verslavende drug, Andrenochrome is en verjongend werkt) en kindercanabalisme. McCain zou (ook al was ie al oud) ter dood zijn gebracht, mede… Lees verder »

dirk
2 jaren geleden

Ter overdenking: We zijn verre van het schimmel van God. We zijn onuitputtelijk bewustzijn wat hier op aarde een ervaring heeft. EN in een lage vibratie (overleven, angst, lust) en daarmee een laag bewustzijn wordt gehouden, door entiteiten die zich voeden aan menselijk lijden. Dat is ook dé reden dat er sinds mensenheugenis (die is niet zo heel lang overigens) altijd oorlogen zijn geweest. Oorlogen en genociden zijn namelijk een banket voor deze entiteiten.

The Elites Use War To Make Blood Sacrifice To Extra Terrestrial Gods
De wandelende encyclopedie Jordan Maxwell:
https://www.youtube.com/watch?v=DKJOkKd1oHk

Heleen
2 jaren geleden

Hee Micky en Joost, leuk jullie weer samen te horen! Over die zgn ‘weigerouders’, ik ben er een. ?Eerst braaf de kids laten vaccineren, maar t voelde niet goed. Dus halverwege gestopt. Nu vandaag de oproep voor meningokokken acwy binnengekregen voor 14 jarige zoon. No way dat hij die vaccinatie krijgt. Wat een propaganda en ‘ fear mongering ‘ in de flyer die bij de oproep zit. Ik word er kotsmisselijk van. Heb zelf veel aan de website vaccinvrij.nl. Het men. acwy is een ‘reizigersvaccin’ dat werd/wordt gegeven aan mensen die naar Mekka gaan. De kans dat je daar ziek… Lees verder »

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  Heleen

https://stichtingvaccinvrij.nl/leren-over-vaccineren-acht-misleidende-stappen-om-14-jarigen-te-overtuigen-van-de-noodzaak-van-menacwy/
Fascistische praktijken: Zorg dat de kinderen elkaar indoctrineren in de klas. De Hitlerjugend voor vaccinaties.

2 jaren geleden

Ik vond het een leuke show. Jullie zijn een goed team. 🙂

2 jaren geleden
Reply to  Dore

Thanks..
T was even de roest eraf schudden, maar toen draaide de NNL-Tandem weer als een nieuwe idd?