NetNietLive – Uitzending 232 “Zo… terug” (15-2-2019)

( 22 )
 • madadoec

  VANDAAG DE 16 DE IS MIJN VERJAARDAG, IK KON GEEN BETERE KADO KRIJGEN DAT JULLIE WEER TERUG ZIJN MET NETNIETLIVE!!!!!!!!
  DANK JULLIE MICKY EN JOOST DIT DOET MIJN HART GOED.

  Beantwoorden
  • DrIglo

   Happy happy BD @madadoec

   Wat een mazzel met dat mooie weer vandaag! Ik zou de tablet mee naar buiten nemen ;D

   Beantwoorden
  • Joost

   Van harte gefeliciteerd Madadoec???

   Beantwoorden
   • madadoec

    dank je wel DRIGLO en JOOST, het was weer fijn je stem weer te horen Joost
    Ik heb genoten van jullie uitzending, en hoop dat er nog meer komen.

    Beantwoorden
 • Ank

  Vandaag gingen we op herhalingscursus samen met Joost. Goed om Joost te horen en Micky gelukkig te zien om dit samen met zijn maatje te doen.
  Leuke klapper dat EU klimaat fonds voor jongeren. Ik hoop dat ze gauw met een wet komen die zegt dat je maar één keer per jaar met het vliegtuig op vakantie mag gaan en een verbod op grote benzine auto’s, en een dikke boete voor als je rommel achter laat in de trein of elders en een totaal verbod op roken want dat is vast niet goed voor het klimaat.
  En papa en mama zullen ook minder geld overhouden om dingen voor hen te kopen met al die oplopende kosten, bv € 40.000 om het huis te isoleren en een nieuwe warmtepomp en een hybride auto aan te schaffen.

  Beantwoorden
 • G-Man

  Leuk dat jullie weer samen weer onderwerpen behandelen. Is dit tijdelijk of wordt het afgewisseld met de complotcuncurent?

  Even een melding over de showlink naar het document van de Europese Commisie: de link lijkt niet te kunnen openen. Janmer ik wou het delen met iemand die skeptisch is over dat die jeugdbeweging gefinanciert. Die persoon zei ook dat je documenten kan vervalsen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Die link werkt gewoon hoor. Is een PDF. Dus kan je rustig delen. Vervalst? Dan is die hele website van de Europse Unie vervalst, want de PDF staat gewoon op de website van de Europese Unie….

   Beantwoorden
 • guuz

  Tijdloos, dat geluid van die zippo……

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat gehik van dat virtuele paard van jou ook Guuz, tijdloos… 🙂

   Beantwoorden
  • Joost

   Vind ik óók Guuz, steek ik je peuk ooit mee aan in de Saloon?

   Beantwoorden
   • guuz

    Dat zou mij een eer zijn………gna….

    Beantwoorden
 • sjaak

  De eerste keer een netnietlive conferentie bijgewoond ,’k heb begrepen dat ik er 231 achterloop.
  Het klinkt als tenminste “gewoon” menselijk gesprek, raar eigenlijk dat dat alternatief moet heten!!!
  tsja en dan die marjan minesma ,vraag me ook af of ze wel zuiver menselijk is ,maar het leverde ,vorige keer in de complotconcurent het grappige beeldje op ,daar bij die laadpaal, dat daar om een of andere reden achter die laadpaal een fiets op de grond lag, en vroeg me af ,wat doet die fiets daar nou? ………alsof ze daar haar fiets aan het voltanken is of zo????????

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ken je het gezegde “op een oude fiets moet je het leren” Sjaak?

   Ik heb medelijden met die fiets….
   En met die laadpaal….
   😉

   Beantwoorden
  • Joost

   Vind ik ook Sjaak.. niks alternatief, gewoon een gesprek tussen maatjes, beluisterd door nóg meer maatjes

   Beantwoorden
 • DrIglo

  Zo, nog even wat late feedback over de show, die uitstekend was! Lekker aan het strand zitten luisteren afgelopen weekend!

  Over de hypothese dat AIVD etc de zichtbare laag is: Als je er een spreekt zal ie wellicht nog steeds klagen over zijn uitrusting, terwijl je hem daar net over gecomplimenteerd had. Kutleven als je moet gaat infiltreren met een vrouw en een kleine thuis ‘zodat je iets hebt om op terug te vallen’ terwijl je je target mag/moet neuken en eventueel nog een kleine mee hatchen.

  Altijd klagen over geld, dat doen bijna alle ambtenaren, en het budget (de begroting) moet je natuurlijk altijd opmaken, anders krijg je volgend jaar minder. AIVD, VenJ etc krijgen er vooral bij, maar nog steeds klagen en weer staken ondanks de 8,5% salaris er bij op vorig jaar.

  Begrijpelijk als je op de morgen van 1 januari dienst hebt en je de mensen op afstand mag houden als een rapper wordt neergeknald omdat de dader ‘klein’ werd genoemd.

  Ook zoiets, macht moet je niet geven aan een machtswellusteling, maar macht is typisch zoiets wat dat soort mensen aantrekt. Kritiek op Trump, privé 3x failliet gegaan (miljarden omzet, veel werkgelegenheid), maar dat lijkt me juist handig, dat je daar iig bekend mee bent, met de gevolgen van een liquidatie dus dan fix je de problemen voor het zover komt.

  Over de ‘Clan’, dat ken ik als de ‘Tribe’ en idd ook als ‘Deep State’, ‘Illuminati’, ‘BB’ etc etc maar ook als ‘The Chosenites’. Al die termen zijn niet omvattend, chosenite is niet hetzelfde zoals alluminati, maar het zijn allemaal de jongens die de zaakjes runnen waar het over gaat. Individueel heel Satanische trekjes maar omdat ze elkaar onderling wel willen helpen wordt er af en toe of bij veelvoud samengewerkt. Op de laatste BB bv, onze min van Financiën had spreektijd. Op BB worden de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i’ gezet bij reeds door de ambtenaren voorbereid nieuw beleid. Even van gedachten wisselen op basis van spreekbeurten, dus Wopke mocht doen waar hij goed in is, optreden. Als praeses van een vereniging leer je niet anders. En je hebt de beste leermeesters.

  Overigens niet heel slecht, dat er een hoog gehalte NLers in de BB zit, maar er zitten ook gewoon misdadigers in die clubjes, die altijd moeten kijken of ze wel in het goede vliegtuig stappen zodat ze niet in een of ander land landen waar ze meteen opgepakt worden omdat er ooit een coup was.

  Zoals in Venezuela nu. Gaan vast harde munten naar toe, sabotage acties, bij de presentatie van de NL F35(C?) gaf de defensie man het voorbeeld dat een F35 in Venezuela wel van pas zou komen.

  Waarom meer NL in BB? Dit is een redelijk fatsoenlijk land, afgezien van veel geïmporteerde problemen. Dat komt in eerste instantie door wat je de ‘bezetting’ kan noemen, NL neemt dollars aan na de Duitse bezetting, maar je mag er wel wat voor inleveren. Ons parlement moet nu stemmen over of we nukes onder een F35(C?) kunt hangen, vanwege de NAVO afspraken. EU klonk ooit ook goed toen het maar een paar kleine landen was. En nukes, waarom die 2 oud premiers gaan proberen te vervolgen, iedereen wist het, je moet ze ook niet te klein gaan maken anders gaat een ‘leider’ misschien denken dat je die dingen echt kunt gebruiken.

  Beantwoorden
 • dirk

  G. H. W. Bush is eer dan waarschijnlijk dé spil van de grootschalige drugshandel vanuit Midden America naar de VS. Die handel verliep voor een groot deel via Little Rock Arkansa, hetgeen als het goed is een bel moet doen rinkelen. Child Trafficing is kinderhandel die de grootschalige (voornamelijke onder eliten en celebraties) afzetmarkt voor pedofilie, rituele kinderoffering (waarbij de kinderen eerst in een trauma worden gebracht en vervolgens het bloed van hen wordt gedronken, hetgeen een zeer verslavende drug, Andrenochrome is en verjongend werkt) en kindercanabalisme.

  McCain zou (ook al was ie al oud) ter dood zijn gebracht, mede voor kinder- en drugshandel, maar vooral vanwege zijn directe banden met en doorsluizen van geheime US militaire info aan Al Qaida en ISIS het gen verraad op hoogste niveau is en dus onherroepelijk de doodstraf betekend.

  Ik ben van mening dat ALLE onderzoeken naar Trump, die ook heus wel een scheve schaats heeft gereden, maar tevens een insider is op het miljardairenbal en daarmee op de hoogte van de in en in zieke praktijken aldaar, niets anders zijn dan een rookgordijn om deze zieke criminele praktijken uit het nieuws te houden. Naast het feit dat 90% van de Main Stream Media Deep State gecontroleerd is, is dé reden dat ze vanaf de dag dat Trump de verkiezingen won (met een levensgroot verschil overigens; het DNC had namelijk stemcomputers op grote schaal gehacked) niets anders doet dan te proberen Trump van zijn voetstuk te schieten dat er velen binnen die media, tevens tot aan hun nek in de meest walgelijke praktijken zit en dus tevens de strop zien hangen.

  Zou Twan Hoer Huijs wel eens willen vragen hoe het met Stormy Daniels zit, vandaag de dag een aantal maanden nadat hij deze porno neukslet (eeeeh sorry Adult Movie Actrice 😉 een heel half uur aan het woord lied.

  Maar een Main Stream Media Kanaal wat zo af en toe, maar meer en meer…… ook The Truth ljikt te Unseilen:
  The Attempted Deep State Coup on Trump:
  https://www.youtube.com/watch?v=P8eJmb8XzZU&feature=youtu.be

  A Happening that will make look Watergate look like A Parking Ticket 😉

  Beantwoorden
 • dirk

  Ter overdenking: We zijn verre van het schimmel van God. We zijn onuitputtelijk bewustzijn wat hier op aarde een ervaring heeft. EN in een lage vibratie (overleven, angst, lust) en daarmee een laag bewustzijn wordt gehouden, door entiteiten die zich voeden aan menselijk lijden. Dat is ook dé reden dat er sinds mensenheugenis (die is niet zo heel lang overigens) altijd oorlogen zijn geweest. Oorlogen en genociden zijn namelijk een banket voor deze entiteiten.

  The Elites Use War To Make Blood Sacrifice To Extra Terrestrial Gods
  De wandelende encyclopedie Jordan Maxwell:
  https://www.youtube.com/watch?v=DKJOkKd1oHk

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik denk dat de meesten lezers en luisteraars dat wel weten Dirk. Ik denk dat die overdenking beter geplaatst kan worden op websites die de computer simulatie aanhangen en zo over de mensheid denken, daar ging het item in de show namelijk over 🙂

   Beantwoorden
 • Heleen

  Hee Micky en Joost, leuk jullie weer samen te horen!

  Over die zgn ‘weigerouders’, ik ben er een. ?Eerst braaf de kids laten vaccineren, maar t voelde niet goed. Dus halverwege gestopt. Nu vandaag de oproep voor meningokokken acwy binnengekregen voor 14 jarige zoon. No way dat hij die vaccinatie krijgt. Wat een propaganda en ‘ fear mongering ‘ in de flyer die bij de oproep zit. Ik word er kotsmisselijk van. Heb zelf veel aan de website vaccinvrij.nl.
  Het men. acwy is een ‘reizigersvaccin’ dat werd/wordt gegeven aan mensen die naar Mekka gaan. De kans dat je daar ziek wordt van meningokokken is daar vele malen groter. De kans dat je hier bijvoorbeeld men. w krijgt is 0,00042%! Het RIVM weet dat, maar vertelt dat niet aan de massa. We moeten immers bang zijn en er moet aan verdiend worden.

  Beantwoorden
 • Dore

  Ik vond het een leuke show. Jullie zijn een goed team. 🙂

  Beantwoorden
  • Joost

   Thanks..
   T was even de roest eraf schudden, maar toen draaide de NNL-Tandem weer als een nieuwe idd?

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>