Het is een inside job!

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Seth-3
4 jaren geleden

Precies begin bij jezelf, zoek jezelf in stilte, ondek eerst wie je bent. We kunnen omstandigheden beinvloeden hoe nietig we soms lijken volgens ‘authoriteit’. Ik zou zeggen fk ’em hetzij menselijk, of iets heel anders. En dat beinvloeden kunnen we samen. Zijn er maar meer mensen op één lijn dan heb je minder gezeik over politiek en religie, over wat waar of het beste is. Ik resoneer wat je schrijft over de uiterlijke wereld met onze innerlijke. Dat er weinig mis is met de wereld klopt op zich wel, het ligt eerder aan de zelfzucht van de mens. Zogezegd vormen… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Die zelfzucht van de mens is gecreëerd door de matrix. En zoals Micky al zei: we hebben hier zelf voor gekozen. Dus is er weinig mis met de wereld, want hij is gewoon zoals hij hoort te zijn op dit moment. Zelf heb ik het gevoel dat ik het gewoon weet/voel wanneer ik echt in actie moet komen. Nu beperk ik me tot mijn eigen wereld en buiten dat er heel veel mensen zijn die mij voor mijn gevoel gewoon ‘in de weg lopen’, heb ik mijn wereld zo ingericht, dat er zo weinig mogelijk (onnodige!) stress in plaatsvindt. En… Lees verder »

Ank
4 jaren geleden

Bedankt Micky. We laten ons idd nog te dikwijls afleiden door externe informatie. Informatie die, hoe interessant het ook is, uiteindelijk alleen belangrijk is als het ons verder helpt in onze eigen innerlijke ontdekkingstocht. Alles draait om ‘disclosure’ momenteel. Alhoewel ons dat verder zou kunnen helpen in ons ‘wakker worden’ zie je, hoor je, dat het niemand van de mensen die zich hiermee bezig houden verder gebracht heeft dan alleen maar een vaststelling van feiten. Niemand van de interviewers stelt de vraag aan hun gasten (althans op de Amerikaanse alternatieve websites): wat is de bedoeling van dit alles, ook niet… Lees verder »

rob
4 jaren geleden
Reply to  jhon

Hee jhon.Bedankt voor de link! Deze kende ik nog niet, ik zoek veel op de site van het RVIM. Ik moet morgen een presentatie houden voor tandartsen, over de groei van het aangezicht. Bij veel kinderen gaat dit namelijk niet goed, en dat staat weer in verband met problemen met de luchtwegen en vele andere factoren. Ik heb inmiddels al mooie documentatie van mijn eigen praktijk. Boek van Weston price is zeer goed. Deze arts, onderzoeker heeft namelijk veel onderzoek gedaan naar andere culturen die nog niet blootgesteld waren onze westerse gewoonten. Veel schedelonderzoek. Hij geeft een beeld van hoe… Lees verder »

ikke
4 jaren geleden

Al worden mensen maar een klein beetje bewust van hetgeen wat zich hier op aarde allemaal afspeelt en hoe hier de zaakjes gerund worden en door wie en door wat. Dat is al een begin, om het hele plaatje te ontdekken moet je toch onderin de pyramide beginnen zoals iedereen die wakker begint te worden. Als je op zoek bent naar een waarheid moet je de leugen ontmaskeren…!!!
The way you understand power, is by studying the silences…..

Gerben
4 jaren geleden
tom
4 jaren geleden

Mooi stuk Micky. Mijn complimenten.

Jos
4 jaren geleden

Dag Micky, Ik ervaar het allemaal niet veel anders dan jij beschrijft. En eigenlijk is het zo logisch als wat, wij, creatures, creeren zelf, elk moment weer. Ding is, dat ons nooit geleerd is er een rotsvast vertrouwen in te hebben. Vertrouwen dat de weg naar Vrijheid bestaat uit het nemen van onze eigen verantwoordelijkheid voor alles. Vandaar dat zovelen de weg kwijt zijn, deze aan het zoeken zijn, daar de basis ervan ontbreekt. En zowat alles wat we zien gebeuren in de buitenwereld die we van binnenuit waar-nemen daar de reflectie van is. Vandaar dat wij dienen te worden… Lees verder »

Jan Pool
4 jaren geleden

Beste Mickey,
Vandaag is jouw site op mijn pad gekomen.
Ik onderschrijf je ervaringen en inzichten volledig.
Echter, er blijft iets aan mij knagen dat ik (of wij) iets moeten gaan doen.
Buiten kritisch naar jezelf kijken, leren, verwerken, integreren e.d.. bedoel ik dan.

Regelmatig stel ik mijzelf de vraag of dat ego is, of dat het vluchtgedrag is van mijzelf weg, maar zo voelt het echt niet.

Herken je dat?

Jan

trouwjurk
4 jaren geleden

Ik heb genoten van het lezen.

3 jaren geleden

heel leerzaam voor me, helpt me verder

Elles
1 jaar geleden

Want ik hou van jou
is niet de sleutel tot de ander
maar ik hou van mij
al klinkt het bot en slecht
want wie van zichzelf houdt
die geeft pas echt iets kostbaars
als hij ik hou van jou
tegen een ander zegt.

https://youtu.be/JmtPXcsitqs

Deze tekst komt uit een lied van Harrie Jekkers, zie link voor hele gezongen tekst