Het is een inside job!

( 13 )
 • Seth-3

  Precies begin bij jezelf, zoek jezelf in stilte, ondek eerst wie je bent. We kunnen omstandigheden beinvloeden hoe nietig we soms lijken volgens ‘authoriteit’. Ik zou zeggen fk ’em hetzij menselijk, of iets heel anders. En dat beinvloeden kunnen we samen. Zijn er maar meer mensen op één lijn dan heb je minder gezeik over politiek en religie, over wat waar of het beste is. Ik resoneer wat je schrijft over de uiterlijke wereld met onze innerlijke. Dat er weinig mis is met de wereld klopt op zich wel, het ligt eerder aan de zelfzucht van de mens.
  Zogezegd vormen van overleven.. van het lichaam terwijl dat het dieper gaat dan het stof. Wat leeft is meer dan dat wij met onze zintuigen kunnen waarnemen.

  Beantwoorden
  • Danny

   Die zelfzucht van de mens is gecreëerd door de matrix. En zoals Micky al zei: we hebben hier zelf voor gekozen. Dus is er weinig mis met de wereld, want hij is gewoon zoals hij hoort te zijn op dit moment.
   Zelf heb ik het gevoel dat ik het gewoon weet/voel wanneer ik echt in actie moet komen. Nu beperk ik me tot mijn eigen wereld en buiten dat er heel veel mensen zijn die mij voor mijn gevoel gewoon ‘in de weg lopen’, heb ik mijn wereld zo ingericht, dat er zo weinig mogelijk (onnodige!) stress in plaatsvindt. En dit volgens een paar simpele universele wetten. Ik doe niets waar ik anderen mee in hun hart schaadt. Mind-ego’s wil ik graag uitdagen, maar dan schaad ik niemand in zijn hart. En ik probeer mijn leven te leven met respect en liefde voor alles om mij heen.

   Ook ik maak echter genoeg fouten en ben zeker niet mind-ego-vrij. Maar ik ben me er wel steeds meer bewust van en kan er zo aan proberen te werken.
   M.b.t. die vele mensen die mij voor mijn gevoel ‘in de weg lopen’ heb ik bijvoorbeeld nog aardig wat te leren.
   Die spelen ook hun rol in mijn leven en het is aan mij om mij niet te laten beïnvloeden door hun. Alhoewel het soms ook gewoon lekker kan zijn om je in jezelf eens flink te ergeren aan anderen. Al zullen ze dat zelden aan mij merken…

   Op deze manier heb ik op dit moment een vrij onbezorgd leven, omdat ik tot nu toe elke keer wel een weg vind om mij zo gemakkelijk mogelijk door de matrix te bewegen, maar ik voel dat dat elk moment zou kunnen veranderen. De uitdaging gaat nog heel groot worden, maar ik denk er tegen die tijd aardig op voorbereid te zijn.

   Beantwoorden
 • Ank

  Bedankt Micky. We laten ons idd nog te dikwijls afleiden door externe informatie. Informatie die, hoe interessant het ook is, uiteindelijk alleen belangrijk is als het ons verder helpt in onze eigen innerlijke ontdekkingstocht.
  Alles draait om ‘disclosure’ momenteel. Alhoewel ons dat verder zou kunnen helpen in ons ‘wakker worden’ zie je, hoor je, dat het niemand van de mensen die zich hiermee bezig houden verder gebracht heeft dan alleen maar een vaststelling van feiten. Niemand van de interviewers stelt de vraag aan hun gasten (althans op de Amerikaanse alternatieve websites): wat is de bedoeling van dit alles, ook niet als je weet dat ze uitgebreid contact hebben gehad met George Kavassilas.

  Waar het op neerkomt voor wat betreft mijzelf: ik merk dat al deze zeer interessantie ‘mind’ onderwerpen mij teveel afleiden van waar het werkelijk om draait nl. van datgene wat je hier boven en in andere artikelen beschrijft.

  Beantwoorden
  • rob

   Hee jhon.Bedankt voor de link! Deze kende ik nog niet, ik zoek veel op de site van het RVIM. Ik moet morgen een presentatie houden voor tandartsen, over de groei van het aangezicht. Bij veel kinderen gaat dit namelijk niet goed, en dat staat weer in verband met problemen met de luchtwegen en vele andere factoren. Ik heb inmiddels al mooie documentatie van mijn eigen praktijk. Boek van Weston price is zeer goed. Deze arts, onderzoeker heeft namelijk veel onderzoek gedaan naar andere culturen die nog niet blootgesteld waren onze westerse gewoonten. Veel schedelonderzoek. Hij geeft een beeld van hoe de gezonde de mens, zowel fysiek als mentaal in die culturen was. Mooie koppen en gezichten met brede kaken en longen als blaasbalgen. Daar kunnen we nu niet meer tegen op.

   Beantwoorden
 • ikke

  Al worden mensen maar een klein beetje bewust van hetgeen wat zich hier op aarde allemaal afspeelt en hoe hier de zaakjes gerund worden en door wie en door wat. Dat is al een begin, om het hele plaatje te ontdekken moet je toch onderin de pyramide beginnen zoals iedereen die wakker begint te worden. Als je op zoek bent naar een waarheid moet je de leugen ontmaskeren…!!!
  The way you understand power, is by studying the silences…..

  Beantwoorden
 • tom

  Mooi stuk Micky. Mijn complimenten.

  Beantwoorden
 • Jos

  Dag Micky,

  Ik ervaar het allemaal niet veel anders dan jij beschrijft.
  En eigenlijk is het zo logisch als wat, wij, creatures, creeren zelf, elk moment weer.
  Ding is, dat ons nooit geleerd is er een rotsvast vertrouwen in te hebben.
  Vertrouwen dat de weg naar Vrijheid bestaat uit het nemen van onze eigen verantwoordelijkheid voor alles.
  Vandaar dat zovelen de weg kwijt zijn, deze aan het zoeken zijn, daar de basis ervan ontbreekt.
  En zowat alles wat we zien gebeuren in de buitenwereld die we van binnenuit waar-nemen daar de reflectie van is.
  Vandaar dat wij dienen te worden wie wij reeds zijn.
  Vandaar dat alles 180 graden omgedraaid lijkt.
  Wij zijn de mensen waar wij op wachten. ( Hopi uitspraak)
  Nothing to loose,

  Groet,
  Jos.

  Beantwoorden
 • Jan Pool

  Beste Mickey,
  Vandaag is jouw site op mijn pad gekomen.
  Ik onderschrijf je ervaringen en inzichten volledig.
  Echter, er blijft iets aan mij knagen dat ik (of wij) iets moeten gaan doen.
  Buiten kritisch naar jezelf kijken, leren, verwerken, integreren e.d.. bedoel ik dan.

  Regelmatig stel ik mijzelf de vraag of dat ego is, of dat het vluchtgedrag is van mijzelf weg, maar zo voelt het echt niet.

  Herken je dat?

  Jan

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Jan,

   Wat bedoel je precies met ‘iets moeten gaan doen’?

   Ik denk dat ik het wel herken. Vandaar ook bijvoorbeeld deze website. Dat moest/moet ik doen van mijzelf. Zo moet ik ook van mijzelf altijd zoveel mogelijk mijzelf zijn, waar dan ook, en zoveel mogelijk waarheid spreken waar dat mogelijk is en waar dat goed voelt om te doen. Ik weet niet of je dat bedoelt? Ik denk dat dat trouwens voor een ieder een uniek iets is wat gevoelt wordt om ‘iets te moeten gaan doen’, aangezien iedereen uniek is en zijn/haar eigen unieke pad bewandelt/proces doormaakt.

   Beantwoorden
 • trouwjurk

  Ik heb genoten van het lezen.

  Beantwoorden
 • Sander

  heel leerzaam voor me, helpt me verder

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>