Wat is de ‘Deep State’?

( 9 )
 • rob

  Een vraagje Micky. Hoe zit dat met die top van de piramide die ontbreekt in je artikel? Waarom ontbreekt die en wat zou die onthullen? Volgens mij ergens gelezen dat die top zich diep onder de piramide zou liggen en wanneer we die zouden vinden zou dit ons weer meer kennis en inzicht geven. Weet iemand hier meer van?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   In mijn artikel heb ik het over de top van de piramide in die afbeelding.

   Ik heb verder geen kennis van de top van fysieke piramides in Egypte, want ik denk dat je daar op doelt?

   Lijkt mij niet dat we meer kennis krijgen van een top van een piramide, van een paar stenen dus, maar wie weet zit ik daar naast 🙂

   Beantwoorden
  • Hans Coudyser

   Ooit kwam ik mezelf tegen op de pyramidetop. Dit was eerst even behoorlijk schrikken, nadien behoorlijk gelachen en dan weer schrikken. Wie of wat het ook is, het is voelbaar tot binnen ons zelf. Los door de wind zijn de diepste dalen, de hoogst toppen, de smerigste troep en de zaligste nektar allen voelbaar doorheen ons zijn. Daarmee wijzigt er nog helemaal niks.Los door de wind. Ik heb de vergankelijkheid gevoeld, ook van bewustzijn. Wat maakt het dan nog uit, te weten of niet? Emotie en in een beter geval gevoel stuurt in essentie ons leven. En er wordt hieraan heel zeker getrokken en gedraaid zoals deep state ook doet. Wanneer ‘die’ kop inziet dat ie uiteindelijk hierdoor ook in eigen staart bijt?! Gewaarwording in leven kan veel mooier, vreedzamer en eenvoudiger ook al houdt dit in zijn vorm ook vroeg of laat op. Het creëert ‘iets’ van nieuwe velden los doorheen de wind.

   Beantwoorden
 • ikke

  Ooit een keer gelezen dat de uiterste top/punt van de fysieke pyramides van goud zou zijn geweest.
  Dat het er niet meer op zit, zal hoogstwaarschijnlijk zijn dat het geroofd is, niettemin zou het een betekenis hebben gehad.
  Verder schijnt er dieper dus onder de meeste pyramides zeer krachtige postieve energieën aanwezig te zijn, die juist door de pyramides er bewust pontificaal op te zetten deze energieën niet naar buiten kunnen komen dit door zijn wiskundige vorm, maten en berekeningen zoals pi en phi ( de gulden snede).
  Nogmaals dit heb ik ooit een keer gelezen/gehoord, of het klopt, i don’t know….!!

  Fijn weekend.

  Beantwoorden
  • Koning Florian

   ja dat zou goed kunnen, wiskundige formules zijn de moeilijkste constructies om doorheen te komen, zelfs voor quants houdt het op een gegeven moment op. het wordt zelfs gebruikt voor versleuteling, encryptie. het maakt vast wat open lag, alleen als je het antwoord weet gaat er een wereld voor je open. Maar met algebra kan je de moeilijkste vraagstukken construeren. Het is dus perfect maar ik vermoed te weten wat er werkelijk aan de top zit: volg deze link maar [url]https://www.youtube.com/watch?v=wuJfLK3BRZI[/url]

   Maar even serieus, zowiezo is het verwarring wat gebruikt wordt om ons van de kern af te houden. desinformatie, “het is nou eenmaal zo, we kunnen er niks aan doen”. Nieuws dat er zou zijn om je te verlichten, leidt juist tot je schaapachtigheid. Educatie die er zou zijn om ons te redden, leidt juist naar je slavernij toe. De enige weg naar een beter leven zou zijn om je medemens te onderdukken, puur competitie als de weg naar de top, je geeft je geld aan de banken, via hypotheken en pensioenpotjes. overgeven aan het valse licht is wat ons wordt geleerd.

   hoe ingewikkelder de samenleving, hoe makkelijker het is om de mensen op te lichten en voor je te laten werken. Hoe meer verwarring, hoe makkelijker onderdrukking. hoe meer regels, hoe moeilijker het tot de kern komen is. En hoe moeilijker het tot JE kern komen is. Vanuit die gedachte bezien, is het nog helemaal niet zo’n heel raar idee om met zo’n wiskundige vorm de positieve krachten te onderdrukken!

   Beantwoorden
 • G-Man

  1 van die zogenoemde ‘deep-state’ members is dood: David Rockefeller. Dan kunnen de alt-media een overwinning vieren ?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Jeetje die oude lelijkerd is gestopt met roken inderdaad, niet verwacht toch gekomen, 101 jaar oud is die lizard geworden lees ik net…. zijn lizard geest zal wel overgeplaatst zijn in een jonger lichaampje nu! 🙂

   Beantwoorden
 • rob

  Zag een interessante naam op internet;Richard Coudenhove-Kalergi .De ideologie die europa in haar greep houdt. Nog nooit van gehoord, maar een belangrijk filosoof mbt tot een Pan-europa. Gek dat we zo iets niet op school leren, nou ja, eigenlijk helemaal niet gek.

  Beantwoorden
 • ikke

  Voor de liefhebber, een presentatie van een CIA whistleblower over the deep state en shadow gouverment.

  https://www.youtube.com/watch?v=XHbrOg092GA

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>