Wat is de ‘Deep State’?

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
rob
4 jaren geleden

Een vraagje Micky. Hoe zit dat met die top van de piramide die ontbreekt in je artikel? Waarom ontbreekt die en wat zou die onthullen? Volgens mij ergens gelezen dat die top zich diep onder de piramide zou liggen en wanneer we die zouden vinden zou dit ons weer meer kennis en inzicht geven. Weet iemand hier meer van?

Hans Coudyser
4 jaren geleden
Reply to  rob

Ooit kwam ik mezelf tegen op de pyramidetop. Dit was eerst even behoorlijk schrikken, nadien behoorlijk gelachen en dan weer schrikken. Wie of wat het ook is, het is voelbaar tot binnen ons zelf. Los door de wind zijn de diepste dalen, de hoogst toppen, de smerigste troep en de zaligste nektar allen voelbaar doorheen ons zijn. Daarmee wijzigt er nog helemaal niks.Los door de wind. Ik heb de vergankelijkheid gevoeld, ook van bewustzijn. Wat maakt het dan nog uit, te weten of niet? Emotie en in een beter geval gevoel stuurt in essentie ons leven. En er wordt hieraan… Lees verder »

ikke
4 jaren geleden

Ooit een keer gelezen dat de uiterste top/punt van de fysieke pyramides van goud zou zijn geweest. Dat het er niet meer op zit, zal hoogstwaarschijnlijk zijn dat het geroofd is, niettemin zou het een betekenis hebben gehad. Verder schijnt er dieper dus onder de meeste pyramides zeer krachtige postieve energieën aanwezig te zijn, die juist door de pyramides er bewust pontificaal op te zetten deze energieën niet naar buiten kunnen komen dit door zijn wiskundige vorm, maten en berekeningen zoals pi en phi ( de gulden snede). Nogmaals dit heb ik ooit een keer gelezen/gehoord, of het klopt, i… Lees verder »

Koning Florian
4 jaren geleden
Reply to  ikke

ja dat zou goed kunnen, wiskundige formules zijn de moeilijkste constructies om doorheen te komen, zelfs voor quants houdt het op een gegeven moment op. het wordt zelfs gebruikt voor versleuteling, encryptie. het maakt vast wat open lag, alleen als je het antwoord weet gaat er een wereld voor je open. Maar met algebra kan je de moeilijkste vraagstukken construeren. Het is dus perfect maar ik vermoed te weten wat er werkelijk aan de top zit: volg deze link maar [url]https://www.youtube.com/watch?v=wuJfLK3BRZI[/url] Maar even serieus, zowiezo is het verwarring wat gebruikt wordt om ons van de kern af te houden. desinformatie,… Lees verder »

Michel Wagenaar
11 maanden geleden
Reply to  Koning Florian

Poe… en nu is het oktober 2020, geschreeuw om lockdowns, spoedwet, avondklok, social distancing en mondkapjes. Angst, verdeeldheid. Je bent nu defenitief of schaap, of wappie. Met trots, ik draag geen mondkapje, angst voor de dood is niet in mij, terwijl een grote verscheidenheid aan theorieën opduikt. Tot aan pizzagate toe. Het nieuws? Is mij ook al vanaf mijn 23 ste duidelijk dat het gecontroleerd wordt. Er zijn wat dingetjes gebeurt, 5 of 6 was ik. Iets met trein, school. Wij moesten het verschrikkelijk vinden. En op mijn 23ste hoorde ik alles, wat zelfs niet in de geschiedenisboeken op school… Lees verder »

G-Man
4 jaren geleden

1 van die zogenoemde ‘deep-state’ members is dood: David Rockefeller. Dan kunnen de alt-media een overwinning vieren ?

rob
4 jaren geleden

Zag een interessante naam op internet;Richard Coudenhove-Kalergi .De ideologie die europa in haar greep houdt. Nog nooit van gehoord, maar een belangrijk filosoof mbt tot een Pan-europa. Gek dat we zo iets niet op school leren, nou ja, eigenlijk helemaal niet gek.

ikke
4 jaren geleden

Voor de liefhebber, een presentatie van een CIA whistleblower over the deep state en shadow gouverment.

https://www.youtube.com/watch?v=XHbrOg092GA

Marco
1 jaar geleden

Dat betekent niets.
Hij heeft niets betekend.

Jammer hoor. Goed artikel, maar door de erbarmelijk slechte grammatica daalt het vertrouwen in de inhoud.
Sorry. Ik kan er niets aan doen.