De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider

Abonneer
Abonneren op
65 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Gerben
4 jaren geleden

https://irmaschiffers2014.wordpress.com/tag/ronald-bernard/

Naar beneden scrollen is een radio uitzending van een jaar geleden daar is ie langer aan het woord

Ikke
4 jaren geleden

Van deze moedige mensen moeten er nog veel meer komen.
Dan komt er een domino effect op gang die niet meer te stoppen is. Wat zijn nou 8000 kakzakken tov de hele wereld. En dan op naar t volgende script…

Gerda
4 jaren geleden

De politieke top en koninklijke families en overige elite houd zich daarmee bezig ! Niets nieuws. Lees ook Kevin Anett ! In oa Engeland worden aangiftes tav kind offering aan satan niet behandeld. Top van de politie zijn ook vrijmetselaars. Edward Heath was ook zo een naarling. Maar wat doen we eraan ?

Nique
4 jaren geleden

Micky er zijn wel degelijk anderen die hierover praten. Ze zijn te vinden op YOUTUBE

Kijk naar Anne-Marie van Blijenburg getrouwd geweest met Kees van Korlage van de Octopus syndicaat en
Toos Nijenhuis

Alletwee te vinden op Youtube met zeer aangrijpende persoonlijke ervaringen net als deze!

Nique
4 jaren geleden

Thanks Micky! Ik ga het bekijken!!

Jos
4 jaren geleden
Reply to  Nique

‘Beetje’ meer over de Nederlandse maffia;

http://capoditutticapi007.blogspot.fr/

Groet.

rob
4 jaren geleden

Jeetje, wat een goed intervieuw! Ik geloof elk woord van deze man, geen geschreeuw en loze woorden, gewoon info uit eigen ervaringen.Ook stukje gnostiek erbij. Laat ik nu net die protocollen van Zion ook gedownload hebben.Je wordt er kotsmisselijk van, maar ik ben nu eenmaal een gevoelig typje wat dat betreft. Ik kan zoveel psychopatische negatieve gedachten niet ineens en tegelijk verwerken.Het is echt ziekelijke praat. Ik denk ook dat uiteindelijk deze zieke psychopaten en het systeem wat ze gecreerd hebben gaat collaberen. Ook geloof ik in de kracht van 1 reine persoon, wat deze allemaal kan bewerkstelligen. Ik denk… Lees verder »

G-Man
4 jaren geleden
Reply to  rob

Hier een linkje voor je Rob, een podcast serie over de protocollen:

http://www.podsnack.com/FC776BF569B/a1jfglij

Het werkt het beste denk ik op een computer, ik had geprobeerd ze te streamen op mijn telefoon maar het valt telkens weg.

rob
4 jaren geleden
Reply to  G-Man

Dank je g-man. Ik had de protocollen al gedownload via een nederlandse site.( voordat) dit definitief van internet gehaald wordt, je weet maar nooit) Deze had ook info over de holocaust. Ik zal de commentaren van je link een rustig gaan beluisteren, dank je.

G-Man
4 jaren geleden
Reply to  rob

Geen dank Rob!

rob
4 jaren geleden

Micky heeft gelijk, delen deze informatie, vooral ook in Nederland.

Danny
4 jaren geleden

Idd een Must Watch !

Koning Florian
4 jaren geleden

goed filmpje, goeie productie ook. Dit zijn nou het soort verhalen die ik in mijn wereld nooit hoor, maar waarvan je je wel kan voorstellen hoe het kan zijn, de wereld van het grote geld.

roept alleen nog wel veel vragen op. het offeren van kinderen is wel even wat anders dan meedogenloos zaken doen. als zijn collega’s kinderen offerden zijn ze wel erg ver. dan zullen ze ook hun nek niet omdraaien voor een moord plegen voor gewin.

wat ik het meest interessant vind is de manier van handelen, en de instelling

ikke
4 jaren geleden

Wereldwijd worden er veel kinderen als vermist opgegeven en als je de dotjes verbindt weet je waar deze slacht-offertjes terecht komen. Te ziek voor woorden maar is helaas wel de realiteit dat deze kliek zich hier aan vergrijpen. Ze doen dit om bepaalde reden eentje is dat er bij een jong kind tijdens een rituele verkrachting men zover gaat dat het kind in een comateuze toestand raakt en dat er hierdoor een zeer krachtige energetische energie (loosh) vrijkomt . Je kunt al raden waar deze energie heen gaat, juist ja, naar diegene die zoals Micky aangaf in het artikel Deep… Lees verder »

X
4 jaren geleden
Reply to  ikke

Sommige kinderzielen hebben er voor gekozen, andere niet. Als ze weten hoe sterk ze zijn kunnen ze er voor kiezen om zoiets te ervaren, zodat ze het daarna kunnen openbaren aan de wereld. Anderen zijn al generaties lang verbonden geweest met satanistische families, die worden van jongs af aan ‘herenigd’. Anderen hebben levenslang gestreden tegen deze satanisten en worden daarom in hun meest kwetsbare staat vernietigd, zodat ze op latere leeftijd niet meer in staat zijn hun missie te vervullen. Pleeg daarom geen zelfmoord als je het heel moeilijk krijgt, want als kind kun je er helemaal niets meer tegen… Lees verder »

Ikke
4 jaren geleden

Aan jouw reactie te zien vrees ik t ergste.
Maar schiet maar los….!

ikke
4 jaren geleden

Ja misschien wist ik het antwoordt al, maar moet toch nog ff slikken.
Begrijp alleen niet dat onze schizofrene broer/zus dit stukje toelaat om dit te ervaren.
Hiermee te zeggen, dat de loosh die vrijkomt naar de verkeerde rakkers gaan en henzelf zo dus in stand houden via deze energie.

ikke
4 jaren geleden

Ja een lastige topic is het zeker, ik schiet jou in ieder geval niet af einde van deze discussie/dialoog!!!!

Danny
4 jaren geleden

Zoals Ronald Bernard uit zijn lichaam trad en van boven zag hoe ze op de IC met hem bezig waren, zo zullen de kinderen ook uittreden. Alleen keren zij niet terug in het Aardse lichaam.

rob
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Dan wordt het zilveren koord verbroken.

G-Man
4 jaren geleden

Ik kan niet voorstellen dat zielen van te voren hun leven kiesen hier op aarde. Lijkt eerder gebasseerd op van sommige bijna-dood ervaringen, of zefs van christelijke gnostiek. Ik las zelfs dat Ronald als een ‘fantast’ overkwam, ik kan daar geen oordeel over vellen maar dat soort dualisme kwam van zoroaster en diens copycats.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  G-Man

Als wij zelf AL zijn, kan niets of niemand ons in feite dwingen om dit mee te maken.

G-Man
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Ja, of dat wat wij meemaken een filmdoek is, het licht ons bewustzijn en de projector ons ware Zelf

rob
4 jaren geleden
Reply to  G-Man

Die Ronald heeft het erg druk. Heb via linkd in contact met hem gehad, heeft nu maar 4 uur slaap per dag. Hopelijk dat die zich niet over de kop werkt. Ik zie ook nu ook dat op diverse websites verwezen wordt naar de artikels van Mickey.

ikke
4 jaren geleden
Reply to  rob

Ja beter, ook het artikel van Micky (Jaagde Mark Rutte op kinderen in Nederlandse en Belgische bossen?) zag ik voorbij komen op een FB site van Verlichting, zelf heb ik niks met dit soort sites. De flower powers durven waarschijnlijk toch steeds verder te kijken dan hun neus lang is.

rob
4 jaren geleden

Aan de hand van dit artikel ben ik weer even kijken naar de Egyptische kennis.Even terug naar de basis. Ene Willem van den Dungen, een of ander geleerde professor schreef er iets over, zie link voor de geinteresseerden: http://www.maat.sofiatopia.org/ten_keys.htm

AM
4 jaren geleden

Na circa 7 Jaar voor alu-hoedje te hebben gespeeld ben ik niet snel meer emotioneel geraakt. Door dit interview besef ik dat er dit keer geen krokodillen tranen werden gehuild , but real tears.

co
4 jaren geleden
Reply to  AM

Heb je wel goed geluisterd wat hij zegt….deze man is een narcist 1e klas.
Hij wist dat terrorisme word gefinancierd,en dat ze op de beurs zeiden weet je nog van dat succes met die Italiaanse lieren. Daardoor is dat bedrijf op de kop gegaan en dat de eigenaar zelfmoord heeft gepleegd.
Ze moesten er allemaal om lachen inclusief Ronald. Ik wist trouwens al heel erg lang dat de bankiers niet deugen en dat ze oorlogen en heel veel meer ellende financieren en creëren.
Het zijn smerige zionisten die kapot gemaakt moeten worden.

Kevin
4 jaren geleden
Reply to  co

Bedoel je daarmee dat hij zijn verhaal verzint en er nog trots op was ook? Of zou hij echt die dingen hebben meegemaakt wat hij beweer? Er is een commentaar op het blog waar het vandaan komt dat hij een fantast is vanwege oa dat hij dat lira verhaal van Soros heeft gekopieerd met de pond.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  co

@co…dat wás hij…tót hij de offers meemaakte. Toen brak hij en kreeg zijn geweten de overhand.

Het zou natuurlijk kunnen dat het een acteur is, maar zo voelt het niet…

Ank
4 jaren geleden

In onderstaande link ( interview van Alfred Lambremont Webre met Jay Parker) zie je dat het misbruik en afslachten van kinderen niet alleen voorkomt in de kringen van het grote geld, maar daadwerkelijk een way of life is voor miljoenen “gewone” mensen. Had ik wel eens gehoord dat er 400.000 kinderen per jaar verdwijnen in de VS, volgens Jay Parker zijn dat er wel 800.000.

https://m.youtube.com/watch?v=euOKBjMkk6I

jhon
4 jaren geleden

Insider: ik nog niet kunnen achterhalen hoeveel dividend of couponrente de ECB ontvangt tegenover de monetaire financiering van QE vanaf april a.s. met 60 miljard per maand. Ik dacht dat die opbrengst inmiddels wel eens hoger kan zijn dan de geldschepping van de ECB. In dat geval is zich een deflatoire monetaire situatie aan het ontwikkelen. Nog nergens zijn daarover vragen, evenmin over de koers waarvoor die obligaties zijn opgekocht en van wie. Verkoopt Draghi een deel van de Griekse (50%) goedkoop ingekochte obligaties aan Goldman Sachs (zijn oude werkgever) dan wordt bij door verkoop met 75% zowel door de… Lees verder »

Nique
4 jaren geleden

Ronald je bent voor mij een ECHTE HELD!!! Eindelijk iemand vanuit het “hol van de duivel” in NEDERLAND die zijn nek uit durft te steken. Er zijn een paar anderen, maar jouw verhaal zal Hopelijk vele mensen Wakker Schudden omdat veel getuigenissen die ik gezien heb, zijn “maar” vrouwen…….die kunnen afgedaan worden als “emotioneel” of “overdreven”. In Nederland is het nog altijd zo dat de woorden van iemand met “Status” of “Aanzien” en het liefst met een lange rits “titels” achter zijn naam, meer op waarde wordt ingeschat dan anderen. Een man telt ook zwaarder! Door jouw vroegere functie zal… Lees verder »

A.
4 jaren geleden

Kan iemand me vertellen welk geloof Ronald Bernard aanhangt? Geloofd hij in Jezus als Redder?

Hanneke Krijnen
4 jaren geleden

Hoewel ik begrijp dat hij door zijn werk als vermogensbeheerder, the wereld van het grote geld and the illuminat binnenrolde, ben ik niewsgierig naar zijn achtergrond. Was hij al geboren into the wereld van de rijken? familie in de illuminati, of was hij een echte outsider die door zijn geweldige skills dit werk ging doen?

Danny
4 jaren geleden

Hij heeft geprobeerd voor een baas te werken, maar dat ging niet en toen is hij zelfstandig ondernemer geworden (ongeveer zijn eigen woorden).
Wat ik hieruit concludeer, is dat hij waarschijnlijk niet rijk geboren is, maar dat hij het door zijn skills zo ver geschopt heeft.
Ook denk ik, dat als hij geen outsider geweest was, hij mogelijk opgegroeid zou zijn met rituelen en offers en zijn geweten dan niet wakker zou zijn geworden, omdat hij mogelijk helemaal geen geweten zou hebben…

Chris
4 jaren geleden
Nelis Stuyvesant
4 jaren geleden

Micky; na al deze openbaringen hoop je niet dat hij gelooft in de here Jezus?
Verklaar je nader als je wil.

Nelis Stuyvesant
4 jaren geleden

Mijn vraag is heel simpel:
Waarom je niet hoopt voor hem dat hij in Jezus gelooft.

Seth-3
4 jaren geleden

Is een vorm van mindcontrol. Zonde is een illusie, en we hoefen niet bevrijd te worden door een bepaalde ‘god’. We hebben aan onszelf genoeg voor dat.

Monique
4 jaren geleden

Wat een bijzonder interview. En wat een held is die man. Kippenvel. Laten we hopen dat deze beerput volledig open getrokken wordt. De wereld is echt niet wat we denken dat het is..

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Trijntje

Prachtige analyse.
Heel helder en klopt imo precies.

Trijntje, bedankt!

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Trijntje

En toen had ik deel 2 van het interview nog niet gezien.
Sprong direct naar beneden naar de analyse.

Nu lekker deel 2 kijken 🙂

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Trijntje

Prachtig en open interview.
Hij vertelt het goed en duidelijk.
Lijkt me wel de goede manier om weer wat mensen wakker te maken.

Dat het maar vaak gedeeld mag worden.

Amilius
3 jaren geleden

https://youtu.be/ZO3jtXv6jUg
Kwam het tegen via de youtube A.I suggesties.

Ter aanvulling voor de liefhebber zet ik hem erbij

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

En dat is me vooral om het eerste stukje, daar raakt hij me mee. In goede zin dan.

Amilius
3 jaren geleden

Van af het begin dat ronald bij mij binnen kwam, dacht ik Yyyesss!!! Maar onopgeloste zaken in mij werden ook aangesproken. Dat is irritant in het begin, Later als ik het in mezelf heb opgelost ben ik er blij mee. In die zin bedankt ik ronald ook . Door hem is er weer een stukje verleden van mij, met snelle zaken jongens enzo, geneutraliseerd. En dat voelt lekker licht. Achteraf…Na mijn frustratie bedank ik altijd degene die het naar boven bracht. Bedankt Ronald! Bedankt Mick! Bedankt Wereld! ! En ik ben blij met mijn nieuw gevonden AI vriendje. De vriendschap… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Goed gevonden, bedankt voor het delen Amilius. “Diep in onszelf zijn wel allemaal een kind en dat kind wil eruit, maar deze wereld is niet leuk voor het kind in je zelf maar ook niet voor je eigen kinderen. Het enigste wat we hoeven te doen om verandering te brengen is bewustworden van het kind in onszelf wat eruit wil. Maar de wereld is niet geschikt voor dit kind in ons maar we kunnen het zelf creëren om onze kinderen en onszelf te bevrijden en te leven in een wereld van vrede en overvloed. Het gereedschap is er, het enigste… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

Buiten spelen!! Buiten spelen!!! Riep en roept het kind in mij. Maar eenmaal buiten vond ik mezelf alleen. Geen kinderen in de buurt…. vroeger niet, want bij mij in het dorpje waren ze er haast niet. En nu ook niet, want ze zitten binnen. Dan maar alleen met de natuur, en dat ging ook prima. Alleen de laatste tijd is er iets anders…oude vrienden en vriendinnen die binnen bleven komen nu steeds vaker bij me langs. Ze zijn in de problemen gekomen…burn out…kanker… en nog een paar andere van dat soort zaken. Het kind in hun is het zo zat… Lees verder »

Nathalie
6 maanden geleden

Sorry this video does not excist 😢

Nathalie
6 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Ik denk dat ik op YouTube deel 1 gevonden heb en zal hier de link plaatsen
https://youtu.be/nNVUwjHZ2rk