De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider

( 62 )
 • Gerben

  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/tag/ronald-bernard/

  Naar beneden scrollen is een radio uitzending van een jaar geleden daar is ie langer aan het woord

  Beantwoorden
 • Ikke

  Van deze moedige mensen moeten er nog veel meer komen.
  Dan komt er een domino effect op gang die niet meer te stoppen is. Wat zijn nou 8000 kakzakken tov de hele wereld. En dan op naar t volgende script…

  Beantwoorden
 • Gerda

  De politieke top en koninklijke families en overige elite houd zich daarmee bezig ! Niets nieuws. Lees ook Kevin Anett ! In oa Engeland worden aangiftes tav kind offering aan satan niet behandeld. Top van de politie zijn ook vrijmetselaars. Edward Heath was ook zo een naarling. Maar wat doen we eraan ?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wel degelijk iets nieuws…. een Nederlandstalig interview met een Nederlander die vertelt over zijn ervaringen met dat soort satanische netwerken…. zo’n insider hebben we eerder in Nederland volgens mij in de alternatieve media nog niet gehoord of wel? hoeveel meer nieuws wil je eigenlijk hebben?

   Wat we er aan doen? Delen die informatie!!! Door te blijven lopen piepen als een Calimero en dito reacties op website te geven los je in ieder geval niets op..

   Beantwoorden
 • rob

  Jeetje, wat een goed intervieuw! Ik geloof elk woord van deze man, geen geschreeuw en loze woorden, gewoon info uit eigen ervaringen.Ook stukje gnostiek erbij. Laat ik nu net die protocollen van Zion ook gedownload hebben.Je wordt er kotsmisselijk van, maar ik ben nu eenmaal een gevoelig typje wat dat betreft. Ik kan zoveel psychopatische negatieve gedachten niet ineens en tegelijk verwerken.Het is echt ziekelijke praat. Ik denk ook dat uiteindelijk deze zieke psychopaten en het systeem wat ze gecreerd hebben gaat collaberen. Ook geloof ik in de kracht van 1 reine persoon, wat deze allemaal kan bewerkstelligen. Ik denk dat die 8.500 psychopaten nu alle reden heeft om in hun broek te schijten, als er nu steeds meer mensen gaan ontwaken. En poefff het hele psychopatische systeem is dan zo verdwenen.

  Beantwoorden
  • G-Man

   Hier een linkje voor je Rob, een podcast serie over de protocollen:

   http://www.podsnack.com/FC776BF569B/a1jfglij

   Het werkt het beste denk ik op een computer, ik had geprobeerd ze te streamen op mijn telefoon maar het valt telkens weg.

   Beantwoorden
   • rob

    Dank je g-man. Ik had de protocollen al gedownload via een nederlandse site.( voordat) dit definitief van internet gehaald wordt, je weet maar nooit) Deze had ook info over de holocaust. Ik zal de commentaren van je link een rustig gaan beluisteren, dank je.

    Beantwoorden
 • rob

  Micky heeft gelijk, delen deze informatie, vooral ook in Nederland.

  Beantwoorden
 • Danny

  Idd een Must Watch !

  Beantwoorden
 • Koning Florian

  goed filmpje, goeie productie ook. Dit zijn nou het soort verhalen die ik in mijn wereld nooit hoor, maar waarvan je je wel kan voorstellen hoe het kan zijn, de wereld van het grote geld.

  roept alleen nog wel veel vragen op. het offeren van kinderen is wel even wat anders dan meedogenloos zaken doen. als zijn collega’s kinderen offerden zijn ze wel erg ver. dan zullen ze ook hun nek niet omdraaien voor een moord plegen voor gewin.

  wat ik het meest interessant vind is de manier van handelen, en de instelling

  Beantwoorden
 • ikke

  Wereldwijd worden er veel kinderen als vermist opgegeven en als je de dotjes verbindt weet je waar deze slacht-offertjes terecht komen.
  Te ziek voor woorden maar is helaas wel de realiteit dat deze kliek zich hier aan vergrijpen.
  Ze doen dit om bepaalde reden eentje is dat er bij een jong kind tijdens een rituele verkrachting men zover gaat dat het kind in een comateuze toestand raakt en dat er hierdoor een zeer krachtige energetische energie (loosh) vrijkomt . Je kunt al raden waar deze energie heen gaat, juist ja, naar diegene die zoals Micky aangaf in het artikel Deep State en die niet staan afgebeeld op de pyramide structuur.
  Ik krijg de rillingen op het moment ik dit schrijf, hopelijk kunnen we met zijn allen als Light-Warriors hier een halt toeroepen!!!!
  Verder een vraag aan Micky: vanuit hogere dimensies wordt ons leven hier op Aarde geleidt via ons hogere zelf, zal toch niet zo zijn dat deze kindertjes hiervoor kiezen?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Verder een vraag aan Micky: vanuit hogere dimensies wordt ons leven hier op Aarde geleidt via ons hogere zelf, zal toch niet zo zijn dat deze kindertjes hiervoor kiezen?”

   Wil je een antwoord wat mij de populariteitsprijs oplevert, of gewoon de waarheid?

   Beantwoorden
  • X

   Sommige kinderzielen hebben er voor gekozen, andere niet. Als ze weten hoe sterk ze zijn kunnen ze er voor kiezen om zoiets te ervaren, zodat ze het daarna kunnen openbaren aan de wereld. Anderen zijn al generaties lang verbonden geweest met satanistische families, die worden van jongs af aan ‘herenigd’. Anderen hebben levenslang gestreden tegen deze satanisten en worden daarom in hun meest kwetsbare staat vernietigd, zodat ze op latere leeftijd niet meer in staat zijn hun missie te vervullen. Pleeg daarom geen zelfmoord als je het heel moeilijk krijgt, want als kind kun je er helemaal niets meer tegen doen.

   Kinderen worden verdedigd door mensen en hogere wezens die zich bewust zijn van de situatie. Bassie en Adriaan zijn bijvoorbeeld zulke beschermengelen in Nederland.

   Beantwoorden
 • Ikke

  Aan jouw reactie te zien vrees ik t ergste.
  Maar schiet maar los….!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik hoef eigenlijk geen antwoord te geven want je weet het antwoord al. Als ik het heb over alles maar dan ook werkelijk waar alle mogelijke ervarignen hier op Aarde waar wij zelf voor gekozen hebben, tja dan horen dit soort ervaringen daar dus ook bij.

   Beantwoorden
 • ikke

  Ja misschien wist ik het antwoordt al, maar moet toch nog ff slikken.
  Begrijp alleen niet dat onze schizofrene broer/zus dit stukje toelaat om dit te ervaren.
  Hiermee te zeggen, dat de loosh die vrijkomt naar de verkeerde rakkers gaan en henzelf zo dus in stand houden via deze energie.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Alles willen ervaren = letterlijk alles willen ervaren

   Maar ik snap dat het een lastig topic is, onze mind heeft daar nogal moeite mee… plus dat mensen vaak de booschapper van dit soort waarheden (in dit geval mij) liever afschieten dan er daadwerkelijk van binnenuit naar te kijken. Daarom stop ik nu ook met deze soort van discussie, heb geen zin in weer een mailbox en website vol met verwijten aan mijn adres…. maar het is wel de waarheid.

   Wil je trouwens niet elke keer een nieuw draadje openen als reactie, maar reageren onder het topic? Dan blijft het wat overzichtelijker.

   Beantwoorden
   • ikke

    Ja een lastige topic is het zeker, ik schiet jou in ieder geval niet af einde van deze discussie/dialoog!!!!

    Beantwoorden
 • Danny

  Zoals Ronald Bernard uit zijn lichaam trad en van boven zag hoe ze op de IC met hem bezig waren, zo zullen de kinderen ook uittreden. Alleen keren zij niet terug in het Aardse lichaam.

  Beantwoorden
  • rob

   Dan wordt het zilveren koord verbroken.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Maar gelukkig hebben ze daar de gouden breinaald op gevonden 🙂

    Beantwoorden
 • G-Man

  Ik kan niet voorstellen dat zielen van te voren hun leven kiesen hier op aarde. Lijkt eerder gebasseerd op van sommige bijna-dood ervaringen, of zefs van christelijke gnostiek. Ik las zelfs dat Ronald als een ‘fantast’ overkwam, ik kan daar geen oordeel over vellen maar dat soort dualisme kwam van zoroaster en diens copycats.

  Beantwoorden
  • Danny

   Als wij zelf AL zijn, kan niets of niemand ons in feite dwingen om dit mee te maken.

   Beantwoorden
   • G-Man

    Ja, of dat wat wij meemaken een filmdoek is, het licht ons bewustzijn en de projector ons ware Zelf

    Beantwoorden
  • rob

   Die Ronald heeft het erg druk. Heb via linkd in contact met hem gehad, heeft nu maar 4 uur slaap per dag. Hopelijk dat die zich niet over de kop werkt. Ik zie ook nu ook dat op diverse websites verwezen wordt naar de artikels van Mickey.

   Beantwoorden
   • ikke

    Ja beter, ook het artikel van Micky (Jaagde Mark Rutte op kinderen in Nederlandse en Belgische bossen?) zag ik voorbij komen op een FB site van Verlichting, zelf heb ik niks met dit soort sites. De flower powers durven waarschijnlijk toch steeds verder te kijken dan hun neus lang is.

    Beantwoorden
 • rob

  Aan de hand van dit artikel ben ik weer even kijken naar de Egyptische kennis.Even terug naar de basis. Ene Willem van den Dungen, een of ander geleerde professor schreef er iets over, zie link voor de geinteresseerden: http://www.maat.sofiatopia.org/ten_keys.htm

  Beantwoorden
 • AM

  Na circa 7 Jaar voor alu-hoedje te hebben gespeeld ben ik niet snel meer emotioneel geraakt. Door dit interview besef ik dat er dit keer geen krokodillen tranen werden gehuild , but real tears.

  Beantwoorden
  • co

   Heb je wel goed geluisterd wat hij zegt….deze man is een narcist 1e klas.
   Hij wist dat terrorisme word gefinancierd,en dat ze op de beurs zeiden weet je nog van dat succes met die Italiaanse lieren. Daardoor is dat bedrijf op de kop gegaan en dat de eigenaar zelfmoord heeft gepleegd.
   Ze moesten er allemaal om lachen inclusief Ronald. Ik wist trouwens al heel erg lang dat de bankiers niet deugen en dat ze oorlogen en heel veel meer ellende financieren en creëren.
   Het zijn smerige zionisten die kapot gemaakt moeten worden.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    “Het zijn smerige zionisten die kapot gemaakt moeten worden.”

    What you fight you become…

    Beantwoorden
   • Kevin

    Bedoel je daarmee dat hij zijn verhaal verzint en er nog trots op was ook? Of zou hij echt die dingen hebben meegemaakt wat hij beweer? Er is een commentaar op het blog waar het vandaan komt dat hij een fantast is vanwege oa dat hij dat lira verhaal van Soros heeft gekopieerd met de pond.

    Beantwoorden
   • Danny

    @co…dat wás hij…tót hij de offers meemaakte. Toen brak hij en kreeg zijn geweten de overhand.

    Het zou natuurlijk kunnen dat het een acteur is, maar zo voelt het niet…

    Beantwoorden
 • Ank

  In onderstaande link ( interview van Alfred Lambremont Webre met Jay Parker) zie je dat het misbruik en afslachten van kinderen niet alleen voorkomt in de kringen van het grote geld, maar daadwerkelijk een way of life is voor miljoenen “gewone” mensen. Had ik wel eens gehoord dat er 400.000 kinderen per jaar verdwijnen in de VS, volgens Jay Parker zijn dat er wel 800.000.

  https://m.youtube.com/watch?v=euOKBjMkk6I

  Beantwoorden
 • jhon

  Insider:
  ik nog niet kunnen achterhalen hoeveel dividend of couponrente de ECB ontvangt tegenover de monetaire financiering van QE vanaf april a.s. met 60 miljard per maand. Ik dacht dat die opbrengst inmiddels wel eens hoger kan zijn dan de geldschepping van de ECB. In dat geval is zich een deflatoire monetaire situatie aan het ontwikkelen. Nog nergens zijn daarover vragen, evenmin over de koers waarvoor die obligaties zijn opgekocht en van wie. Verkoopt Draghi een deel van de Griekse (50%) goedkoop ingekochte obligaties aan Goldman Sachs (zijn oude werkgever) dan wordt bij door verkoop met 75% zowel door de ECB als door GS een hoge winst geboekt op die investering. Want de couponrente ligt vast en betaalbaar vanwege QE. Dijsselbloem was heel mistig over de informatie die hierover vanuit de ECB naar buiten komt.
   

  Beantwoorden
 • Nique

  Ronald je bent voor mij een ECHTE HELD!!!

  Eindelijk iemand vanuit het “hol van de duivel” in NEDERLAND die zijn nek uit durft te steken.
  Er zijn een paar anderen, maar jouw verhaal zal Hopelijk vele mensen Wakker Schudden omdat veel getuigenissen die ik gezien heb, zijn “maar” vrouwen…….die kunnen afgedaan worden als “emotioneel” of “overdreven”.
  In Nederland is het nog altijd zo dat de woorden van iemand met “Status” of “Aanzien” en het liefst met een lange rits “titels” achter zijn naam, meer op waarde wordt ingeschat dan anderen. Een man telt ook zwaarder!

  Door jouw vroegere functie zal jouw getuigenis hopelijk veel teweeg brengen!
  Het vergt Ballen wat jij gedaan hebt!…..en die heb je, heb ik vernomen……..maar het fijnste vind ik dat je je ZO KWETSBAAR heb durven opstellen. Je hebt je Hart en Ziel blootgegeven en ik vind ze heel mooi!!

  Welkom terug bij jouw Echte Familie; van de Schepper van ons allen!

  Beantwoorden
 • A.

  Kan iemand me vertellen welk geloof Ronald Bernard aanhangt? Geloofd hij in Jezus als Redder?

  Beantwoorden
 • Hanneke Krijnen

  Hoewel ik begrijp dat hij door zijn werk als vermogensbeheerder, the wereld van het grote geld and the illuminat binnenrolde, ben ik niewsgierig naar zijn achtergrond. Was hij al geboren into the wereld van de rijken? familie in de illuminati, of was hij een echte outsider die door zijn geweldige skills dit werk ging doen?

  Beantwoorden
  • Danny

   Hij heeft geprobeerd voor een baas te werken, maar dat ging niet en toen is hij zelfstandig ondernemer geworden (ongeveer zijn eigen woorden).
   Wat ik hieruit concludeer, is dat hij waarschijnlijk niet rijk geboren is, maar dat hij het door zijn skills zo ver geschopt heeft.
   Ook denk ik, dat als hij geen outsider geweest was, hij mogelijk opgegroeid zou zijn met rituelen en offers en zijn geweten dan niet wakker zou zijn geworden, omdat hij mogelijk helemaal geen geweten zou hebben…

   Beantwoorden
 • Nelis Stuyvesant

  Micky; na al deze openbaringen hoop je niet dat hij gelooft in de here Jezus?
  Verklaar je nader als je wil.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Verklaar jij je eens nader als je wil, want ik snap je vraag niet?

   Beantwoorden
 • Nelis Stuyvesant

  Mijn vraag is heel simpel:
  Waarom je niet hoopt voor hem dat hij in Jezus gelooft.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Oh je doelt op mijn reactie hier ergens boven op de vraag of hij geloofd in jezus als zijn redder van iemand, waarop ik antwoordde “dat hoop ik niet voor hem”?

   Dat hoop ik niet voor hem want dan zou hij van het synthetische duister rechtstreeks naar het synthetische (valse) licht gaan, want jezus is een vals licht wannabe ‘god’ ook wel bekend onder de naam Sananda. Met andere woorden: een interdimensionale energie vampier. Het kan mij verder niet heel veel schelen als hij daar wel in zou geloven. Ieder zijn ding, maar ik hoop het inderdaad niet voor hem, dat scheelt weer een hoop innerlijk puinruipen, is niet fijn zo’n energetische vampier vermomd als lichtwezen die bezit over je neemt, dat gun ik hem niet, maar moet hij geheel zelf weten als hij dat wel wil doen.

   Heb ik zo u vraag correct afgehandeld?

   Beantwoorden
  • Seth-3

   Is een vorm van mindcontrol. Zonde is een illusie, en we hoefen niet bevrijd te worden door een bepaalde ‘god’. We hebben aan onszelf genoeg voor dat.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Bedankt voor de mooie aanvulling, het is inderdaad ook nog eens mind control om de macht buiten jezelf te dumpen, dat vergat ik in mijn speech erbij te vermelden 🙂

    Beantwoorden
 • Monique

  Wat een bijzonder interview. En wat een held is die man. Kippenvel. Laten we hopen dat deze beerput volledig open getrokken wordt. De wereld is echt niet wat we denken dat het is..

  Beantwoorden
  • Danny

   Prachtige analyse.
   Heel helder en klopt imo precies.

   Trijntje, bedankt!

   Beantwoorden
  • Danny

   En toen had ik deel 2 van het interview nog niet gezien.
   Sprong direct naar beneden naar de analyse.

   Nu lekker deel 2 kijken 🙂

   Beantwoorden
  • Danny

   Prachtig en open interview.
   Hij vertelt het goed en duidelijk.
   Lijkt me wel de goede manier om weer wat mensen wakker te maken.

   Dat het maar vaak gedeeld mag worden.

   Beantwoorden
 • Amilius

  https://youtu.be/ZO3jtXv6jUg
  Kwam het tegen via de youtube A.I suggesties.

  Ter aanvulling voor de liefhebber zet ik hem erbij

  Beantwoorden
  • Amilius

   En dat is me vooral om het eerste stukje, daar raakt hij me mee. In goede zin dan.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Amilius en je Google AI vriendje: bedankt voor het delen!

    Damn wat zegt hij het mooi en simpel, maar oh zo krachtig en oh zo waar, de enige manier om jezelf te bevrijden is de weg naar binnen inslaan, goed dat er dappere zielen als Ronald momenteel aan het opstaan zijn dat doet mij heel erg veel goed!

    Beantwoorden
    • Amilius

     Van af het begin dat ronald bij mij binnen kwam, dacht ik Yyyesss!!!
     Maar onopgeloste zaken in mij werden ook aangesproken. Dat is irritant in het begin,
     Later als ik het in mezelf heb opgelost ben ik er blij mee. In die zin bedankt ik ronald ook
     . Door hem is er weer een stukje verleden van mij, met snelle zaken jongens enzo, geneutraliseerd.
     En dat voelt lekker licht. Achteraf…Na mijn frustratie bedank ik altijd degene die het naar boven bracht.
     Bedankt Ronald!
     Bedankt Mick!
     Bedankt Wereld! !
     En ik ben blij met mijn nieuw gevonden AI vriendje. De vriendschap heeft me al veel plezier geleverd. Van wijsheid tot humor.
     Ik ga naast Ronald staan.

     Beantwoorden
  • sebas36

   Goed gevonden, bedankt voor het delen Amilius.

   “Diep in onszelf zijn wel allemaal een kind en dat kind wil eruit, maar deze wereld is niet leuk voor het kind in je zelf maar ook niet voor je eigen kinderen. Het enigste wat we hoeven te doen om verandering te brengen is bewustworden van het kind in onszelf wat eruit wil. Maar de wereld is niet geschikt voor dit kind in ons maar we kunnen het zelf creëren om onze kinderen en onszelf te bevrijden en te leven in een wereld van vrede en overvloed. Het gereedschap is er, het enigste wat we hoeven te doen is opstaan en join together en gaan samenwerken.”

   Nice..

   Beantwoorden
   • Amilius

    Buiten spelen!!
    Buiten spelen!!!
    Riep en roept het kind in mij.
    Maar eenmaal buiten vond ik mezelf alleen. Geen kinderen in de buurt…. vroeger niet, want bij mij in het dorpje waren ze er haast niet. En nu ook niet, want ze zitten binnen. Dan maar alleen met de natuur, en dat ging ook prima.
    Alleen de laatste tijd is er iets anders…oude vrienden en vriendinnen die binnen bleven komen nu steeds vaker bij me langs. Ze zijn in de problemen gekomen…burn out…kanker…
    en nog een paar andere van dat soort zaken. Het kind in hun is het zo zat om binnen te zitten, en dit is het resultaat. De meeste zijn letterlijk uit gedoktert en radeloos. Sommige gevallen kon ik het kind berijken, en ze zijn mee gaan spelen.
    Een ervan had als zij naar de dokter had blijven luisteren al 8 jaar geleden in een andere demensie geweest, chemotherapie en zo had haar nog dichter bij het einde gebracht. Het kind in haar bracht de oplossing, creatief en spelen. Kanker in onuitgeleefde creatie kracht.
    Maar ik ga naar buiten, want een zachte stem hoor ik wederom…buitenspelen, buitenspelen,….
    En…
    De wereld is daar prima geschikt voor Sebas, het is maar een spelletje dat ze spelen. Eenmaal op pad merk ik het niet meer zo, dat “volwassen” wereldje.
    Eemaal weer binnen pak ik het weer als een nieuwe op en speel met mogelijke oplossingen.
    Het leven is voor mij net als fietsen. ..Je moet blijven trappen voor balans en sturen om ergens te komen.
    Fijne dag! Het is lekker weer!

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>