De ComplotConcurrent – Uitzending 55 “Het echte echte geluid” (1-8-2019)

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
guuz
2 jaren geleden

Een juweeltje weer, Mick….

guuz
2 jaren geleden

En eindelijk legt er eens iemand de vinger op het abjecte gedrag van die bijen.
Dat gedonderjaag met het bevruchten open en bloot……overal…
doe dat lekker achter gesloten deuren… kleine asoos….

Freeflip
2 jaren geleden

Over onderwerp inktvis, dit commentaar (op iets anders) kwam ik zonet tegen, wat dit verder moet betekenen weet ik ook niet maar deed me aan t plaatje denken van de inktvis.
Revelation 17:4
The woman was dressed in purple and red. She was shining with the gold, jewels, and pearls she was wearing. She had a golden cup in her hand. This cup was filled with evil things and the uncleanness of her sexual immorality.

Ank
2 jaren geleden

Altijd leuk als er items behandeld worden waar je nog niet eerder van gehoord hebt, zoals die van de inktvissen en de vogels. En om nog even in te gaan op het gevecht tussen laag I en laag II; Nigel Farage gelooft niet echt dat Bojo de Brexit per 31 oktober waar kan maken maar afgaande op een speech van Jacob Rees-Mogg uit 2013 over het “democratische gehalte” van de EU, heeft Bojo wel de juiste PM gekozen. Dat was een speech die Nigel Farage himself ook had kunnen houden. https://youtu.be/vUKjTPPcOdQ. Nigels imago begint een paar deukjes te vertonen door… Lees verder »

Freeflip
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Heb van het begin af aan al mijn twijfels over clown Farage. En in tegenstelling tot Micky, denk ik niet dat die Brexit er ooit komt. Van het eeuwige uitstel komt afstel en waarschijnlijk ook nog nieuwe verkiezingen. De angstzaaierij zit er goed in bij een zogenaamde brexit. Er zijn hier in Frankrijk al heel wet Engelsen die gek van twijfel worden en hun biezen pakken, back to te UK.

Monique
2 jaren geleden
Reply to  Ikke

@Ikke.. Ik kijk echt bijna nooit het journaal maar toen ik gister weer eens bij mijn moeder was moest ik wel een soort van en pleurde inderdaad bijna van mijn stoel bij het horen van dit bericht. Echt hoor, geef mijn portie maar aan fikkie..

ikke
2 jaren geleden
Reply to  Monique

Ja Monique hoe absurd is dit…..pfff toen ik las over t blokken van de zon (want daar gaat het dus ook echt om) alleen hun gebruiken daar een drogreden voor. En dat hele IPCC incl. het Rathenau Instituut is een dikke vette scam tuurlijk gecontroleerd op gepaste afstand door de Jezuiten…

2 jaren geleden

Zelf bekijk ik het nos journaal altijd via uitzending-gemist en dat heeft dan het grote voordeel dat wanneer een item me weer eens doet kotsen omdat er bv weer eens een paar auto’s vastzitten in de sneeuw , wat dan nog geeneens nep-nieuws is ,maar waar gewoon helemaal niks nieuws aan is……….dan kan ik vervolgens gewoon naar het volgende item zippen. Zo gaat dat dan ook met al die klimaat verhaaltjes…..maar als ik op het hoofdje van Annegein? zie, met daarnaast het hoofdje van de commentator van I.R. (ja, met hoofdletters) word het opeens toch weer een heel kijkenswaardige nos… Lees verder »

Bas
2 jaren geleden

Hamza zat vast in Kashmir, zijn pr carriere was gefaald dus dan resten casettebandjes en een goede oogst, af en toe een nieuw kleedje. Tot er een partij hellfires op je dak wordt gepletterd.

Mooi stukje met de octopussen. De huid is iha het grootste orgaan, dat is bij die soort wel op orde met de kwaliteit.

Ik heb dat soort dieren wel gezien in helder water, in de tijd dat je in NL ook gewoon vlinders zag op vlinderstruiken. Ze brachten geld op op de markt, dus er werd aktief op gejaagd in een van die zuidelijke landen.

Monique
2 jaren geleden

Bedenk me trouwens net dat ik wel ff een goed gesprek moet hebben met mijn kat alvorens ik hem voor het eerst naar buiten laat. Focus je vooral op muizen, vogels zijn nep en kun je niet eten ..