De ComplotConcurrent – Uitzending 56 “Complotterreur” (9-8-2019)

( 12 )
 • Freeflip

  Wel grappig dat uitgerekend Lex “RUNDER”Kamp vindt dat we ook een stukje minder vlees moeten gaan eten 😉

  Beantwoorden
  • Ronald

   Geslaagde uitzending weer. Vooral de False Flags,IPCC en element 115.Hoorde in het journaal dat Epstein “zelfmoord”heeft gepleegd,hoor ik vast iets over in de volgende ComplotConcurrent.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Bedankt Ronald, en uiteraard in de volgende uitzending Epstein nieuws, ik dacht net dat het even wat rustiger was geworden qua nieuws, verkeerd gedacht dus… 🙂

    Beantwoorden
 • New World Disorder

  De wolf valt een schaap aan. Het schaap gaat dood.
  Andere schapen observeren de moord en zien dat tanden het schaap doden.
  De schapen verwijderen hun tanden voor hun eigen veiligheid.

  Ironisch hoe nog niet eens de helft van de klimaatpipo’s zelf minder vlees is gaan eten. Misschien moeten ze eens IR gaan lezen. “Wees de verandering die je wilt zien” … of hoe die spreuk ook precies gaat. Als ze echt een goed voorbeeld willen geven, hangen de IPCC poppetjes ze zich massaal op, live op TV. Sorry, dat is natuurlijk haatspraak.

  Top uitzending weer Micky. Je hebt vast al vernomen dat Jeffrey Epstein nu toch écht dood is gevonden. In de complotmedia gaat het verhaal als warme broodjes over de toonbank.

  Beantwoorden
 • Bas

  De screenshots van die ene dader, van de security cams; dat zijn gecropte beelden, soms worden ze ook opgeblazen en dat kan met een aantal soorten algoritmen, waardoor het wat fuzzy kan worden als er veel gecropt wordt. Zowieso zijn veel cameras helemaal niet zo heel goed, en bij het rechtse beeld is er ook nog eens veel tegenlicht.

  Beantwoorden
 • Bas

  De langstzittende gevange in NL zit nu 36 jaar. Heeft in 1x 6 mensen vermoord in een café. Het recente gratieverzoek werd weer afgewezen, goed zo Willy!

  Te lang geleden om daar details van te herinneren. Misschien had ie net z’n witte mercedes verloren met dobbelen. Hij had in ieder geval een wapen voorhanden of is er thuis een gaan ophalen (lopend?).

  NL is een relatief onveilig land qua mass shootings, puur omdat er relatief weinig inwoners zijn. Tristan van der Vlis bv, nam ‘wraak op G-d’. De prakker recent in de metro, de ene week liep ie in een jurkje rond, de week er op was ie weer aan het dealen. Ook een wapen voorhanden.

  Terwijl we strikte wapenwetgeving hebben. Pistolen etc kunnen als wapen gebruikt worden, dus is er een vergunningenstelsel. Noorwegen scoort trouwens ook erg hoog door die ene aanslag met de geflipte crusader wannabe.

  De stakker van de punt, geen wapen, maar een nissan iirc. Ergens in het hoofd iets misgegaan na veel gepest te zijn geweest. Zoals ook met die 2 in de VS vorig weekend. Er waren dat weekend 3 mass shootings, maar bij de derde is een off duty fireman op de gast gaan zitten totdat de diensten arriveerden. En in Chicago, je wilt vooral niet naar Chicago. Er worden dagelijks meer dan 100 mensen vermoord in de VS, met allerhande attributen, van de sport bv.

  Een aantal van die grote shootings vlak op elkaar klinkt een beetje als België in de 80’s. Nijvel… Opeens draagvlak om allerlei draconische maatregelen in te voeren. Zo hier ook na Triestan. Aangescherpte wetgeving, zo ook de respons in de VS.

  Wapens doden geen mensen, mensen doden mensen.

  Een heel aantal grote aanslagen in de VS zijn aangestuurd met handlers/enablers vanuit de diensten of door hun eigen medewerkers. In Italië werden lang geleden aanslagen gepleegd door Gladio medewerkers, om de linkse kliek er de schuld van te kunnen geven. Wie weet blijkt België uiteindelijk ook wel een vooropgezet plan om wetgeving er door te drukken. De gasten van vorige week, 1 was schizoid, iirc Dayton, zn vriendin was er door gaan lopen. Klinkt als een familiedrama van wat ik hoorde. Misschien dat de zus wat lastig was en die kerel doordraaide. Die andere gast had een AK223 iirc, 100 patronen in de houder. De gun is wat lichter, daarom kun je meer ammo meetorsen.

  Gestoord in zn hoofd ook lijkt me, maar dat kunnen ze mooi gaan analyseren. Wel mooi dat ze de straf al klaar hebben staan voor het proces goed en wel begonnen is. Trump zijn reactie is het aanpakken van de giftige mix, meer wetgeving. Hadden we hier met Triestan ook, slachtoffers of familie klaagden zijn ouders aan, zij klaagden de GGZ aan iirc, en JnV maakte het papierwerk weg. Een aantal mensen raakten als gevolg hun vergunning kwijt, en vergeten wanneer dat precies ingaat/inging: de Burgermeester van je stad kreeg meer bevoegdheden om iemand gedwongen te laten ‘verplegen’. Normalerwijze is dat een gang langs de rechtbank met alle van belang zijnde stukken van GGZ, Politie etc.

  Af en toe draait er een van de buren door hier, recent het kattenvrouwtje. Komt vaak verward over, maar dat is niet zo zeldzaam, veel mensen gaan heel erg in detail over dingen. Van de week sprak ik haar weer, de verpleging kwam haar even brengen zodat het slot uitgeboord kon worden. Een van haar buren had haar bedreigd met de GGZ, zij vervolgens met een gasexplosie. Die eerste is later gaan kijken hoe lang ze zo iemand kunnen ‘verplegen’ in de lokale GGZ, 18 maanden. Daarna, of al sneller, eventueel overplaatsing naar een andere instelling.

  Beantwoorden
 • Bas

  Heel mooi verhaal over de toptemperaturen btw. Mensen zijn ook bang om het bos in te gaan vanwege rupsen en teken, dus het is mooi dat je CO2 kan aftaksen. Niet dat je er dan minder last van hebt, van die zgn opwarming. En dan mag je best getakst worden toch?

  Even terug naar de realiteit; hoge en lage drukgebieden veplaatsen zich dusdanig, dat het onwaarschijnlijk is dat wat zoals de week ervoor gebeurde, dat lekker hete lucht supersnel vanuit Afrika ons land bereikte. ‘s Nachts was het best goed te doen maar overdag was er de föhn van lucht die vanuit DLD snel kwam overwaaien, rechtstreeks vanuit Afrika over Italië, hoe een vluchteling het zou doen, vanuit Libya. Een alternatieve route eventueel via Parijs.

  Het stukje over de zwarte tegels, waarmee de zgn ‘global warming’ wordt uitgelegd (zwarte tegels reflecteren minder zonlicht dan grasland). Ik heb de week ervoor hier 4 hoog ook wat metingen gedaan, het zou 37+ zijn buiten, maar op mn balkon in de schaduw, uit de wind, waar nooit zon komt, slechts 31.8ºC. Met dezelfde probe, die ik qua nauwkeurigheid behoorlijk goed inschat, 34.1ºC op het inmiddels zonvrije balkon op het Oosten.

  Fuk mij die hitte wat. ‘s Heerenberg aan zee klinkt op zich wel goed. Ik heb ooit redelijk leren rekenen, opwarming van de oceanen is een fictie iets, een onmogelijk iets als je natuurwetten toepast en vergelijkt met hoe snel de opwarming van de oceanen zou gaan. Beter de officiële data gebruiken om de kalibratietoestand van de thermometers terug te herleiden als je uitgaat van 0ºC werkelijke oceaantemperatuurmutatie. Onze planeet is slechts voor 3% bebouwd, 1 x raden waar je typisch de meetstations vind, omring door zwarte tegels en stadsverwarming, airco outlets of brandende olievaten. Bovendien is een groot deel van onze planeet oceanen, en daar worden echt niet elke dag strikt weerballonnen opgelaten om de atmosfeer door te meten. Blijf maar lekker in de steden meten, als dat werkt om de mensen hun beurs leeg te kloppen (zie de energietaksen op consumenten bv), dan moet je dat als roverheid zeker blijven doen denk ik dan even simpel.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>