De ComplotConcurrent – Uitzending 56 “Complotterreur” (9-8-2019)

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Freeflip
2 jaren geleden

Wel grappig dat uitgerekend Lex “RUNDER”Kamp vindt dat we ook een stukje minder vlees moeten gaan eten 😉

Ronald
2 jaren geleden
Reply to  Freeflip

Geslaagde uitzending weer. Vooral de False Flags,IPCC en element 115.Hoorde in het journaal dat Epstein “zelfmoord”heeft gepleegd,hoor ik vast iets over in de volgende ComplotConcurrent.

New World Disorder
2 jaren geleden

De wolf valt een schaap aan. Het schaap gaat dood. Andere schapen observeren de moord en zien dat tanden het schaap doden. De schapen verwijderen hun tanden voor hun eigen veiligheid. Ironisch hoe nog niet eens de helft van de klimaatpipo’s zelf minder vlees is gaan eten. Misschien moeten ze eens IR gaan lezen. “Wees de verandering die je wilt zien” … of hoe die spreuk ook precies gaat. Als ze echt een goed voorbeeld willen geven, hangen de IPCC poppetjes ze zich massaal op, live op TV. Sorry, dat is natuurlijk haatspraak. Top uitzending weer Micky. Je hebt vast… Lees verder »

Bas
2 jaren geleden

De screenshots van die ene dader, van de security cams; dat zijn gecropte beelden, soms worden ze ook opgeblazen en dat kan met een aantal soorten algoritmen, waardoor het wat fuzzy kan worden als er veel gecropt wordt. Zowieso zijn veel cameras helemaal niet zo heel goed, en bij het rechtse beeld is er ook nog eens veel tegenlicht.

Bas
2 jaren geleden

De langstzittende gevange in NL zit nu 36 jaar. Heeft in 1x 6 mensen vermoord in een café. Het recente gratieverzoek werd weer afgewezen, goed zo Willy! Te lang geleden om daar details van te herinneren. Misschien had ie net z’n witte mercedes verloren met dobbelen. Hij had in ieder geval een wapen voorhanden of is er thuis een gaan ophalen (lopend?). NL is een relatief onveilig land qua mass shootings, puur omdat er relatief weinig inwoners zijn. Tristan van der Vlis bv, nam ‘wraak op G-d’. De prakker recent in de metro, de ene week liep ie in een… Lees verder »

Bas
2 jaren geleden
Reply to  Gerben

Verdacht, nog niet veroordeeld… Eerder haden we de sterfbedconfessie van een rijkswachter die lid geweest zou zijn van deze bende. Ik ken er nog zo een, de bedenker van de term “ADHD” ~ Bekende op zijn sterfbed dat ADHD niet bestaat, maar daar is ook 0.0% mee gedaan!

Bas
2 jaren geleden
Reply to  Bas
Bas
2 jaren geleden

Heel mooi verhaal over de toptemperaturen btw. Mensen zijn ook bang om het bos in te gaan vanwege rupsen en teken, dus het is mooi dat je CO2 kan aftaksen. Niet dat je er dan minder last van hebt, van die zgn opwarming. En dan mag je best getakst worden toch? Even terug naar de realiteit; hoge en lage drukgebieden veplaatsen zich dusdanig, dat het onwaarschijnlijk is dat wat zoals de week ervoor gebeurde, dat lekker hete lucht supersnel vanuit Afrika ons land bereikte. ’s Nachts was het best goed te doen maar overdag was er de föhn van lucht… Lees verder »