De drie lagen van controle: ‘Probleem, reactie, oplossing’ gezien vanaf een kosmisch niveau

Abonneer
Abonneren op
28 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
3 jaren geleden

Een prachtige samenvatting, bedankt Micky.
Persoonlijk heb ik er nog altijd moeite mee om bepaalde delen van het ‘verhaal’ op de juiste manier over te brengen aan geïnteresseerden. Deze samenvatting is een goed handvat.

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Inmiddels zijn we een paar dagen verder en alhoewel ik helemaal op de hoogte ben van het grotere plaatje en dit volledig onderschrijf, had ik de laatste tijd toch ook mijn vraagtekens voor wat betreft het Trump gebeuren.
Ik heb het artikel nog een paar keer herlezen en iedere keer raakt het me HOE doordacht het in elkaar zit.
Nogmaals bedank Micky.

Vivi
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Sorry, mischiens heb ik het verkeerd begrepen, maar wat onze pijnappelklier en chakra,s betreft of onze derde oog, geloof ik toch dat we deze helemaal moeten activeren om wakker te worden….

Gina
3 jaren geleden

Wederom chapeau!

salvar
3 jaren geleden

hoort incarneren ook tot het constant terug komen op deze planeet.
geweldig neergezet hier heb je nog eens iets aan.

Akky van der Veer
3 jaren geleden

Dat zou ideaal zijn, Micky, maar volgens o.a. Wes Penre moet je uitkijken dat je bij je dood niet het valse licht volgt, anders kom je in wat hij het amnesia-station noemt terecht en word je binnen de kortste keren gerecycled met al je aandenkens aan het vorige leven gewist.
Ik vind dat verontrustend. Wat vind jij daarvan?

ikke
3 jaren geleden

Geloven in jezelf en wat je bent….
Hieronder een passend fragmentje omtrent dit onderwerp.

https://www.youtube.com/watch?v=ghSq2qlwrs0

Ank
3 jaren geleden

Alles wat we in dit universum in co-creatie met de Creator of this Universe geschapen en ervaren hebben, ligt opgeslagen in onze ziel. Wes Penre heeft de neiging zeer uitgebreid te zijn maar ook dingen door elkaar te halen, zoals beweren dat de herinneringen uit onze ziel uitgewist kunnen worden. Aangezien onze ziel zich boven de Great Void, en daarmee boven de Matrix, bevindt, kunnen de ervaringen die daarin opgeslagen zijn niet uitgewist worden want dat is buiten het bereik van de Matrix.

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Bovenstaande was een reactie op wat Akky schreef.

mikkie
3 jaren geleden

Wat een gevoel van herkenning…het voelt als thuiskomen.

Dennis
3 jaren geleden

Micky heb je ook een gevoel die het grof kan inschatten in welk tijdsbestek laag 2 de controle overneemt?

Dennis
3 jaren geleden

Afwachten is ook geen optie voor mij. Ik heb al lang genoeg stil gestaan in mijn leven. Bedankt voor je reactie Micky.

Ank
3 jaren geleden

Dat het interessant gaat worden is zeker een feit.
Quinn Michaels heeft zeker zijn ideeën over laag 2 van de controle
De titel van deze video is: Element 93 and AI Singularity en hij legt uit hoe de Uranium One deal, de universiteit in Astana en de Colliders en alle supertedhnologiën een rol spelen in de wereldwijde overname door AI. Zeer informatief.
https://youtu.be/IG1BKqrOe_Y

Sebas36
3 jaren geleden

In voor mijn gevoel langer dan dit leven, chapeau Micky goed uitgelegd!
Maar de veranderingen naar laag 2 gaan niet stilletje voorbij. 😉

Irma
3 jaren geleden

Mooi, helder stuk!

Monique
3 jaren geleden

Helder!

Haya
3 jaren geleden

Dat van de harvest heb ik altijd al geloofd. Dit stuk en de video van Bernard Gunther maakt een hoop duidelijk. Trump zie ik ook als de Heyoka. En ik herken mezelf er ook in binnen mijn omgeving. Schoppen tegen de schenen en als de flierefluiter bekend staan. We gaan het zien. Mag van mij sneller dan snel. Ben mijn lessen wel een beetje zat.

Sebas36
3 jaren geleden

Voor wie de 3de laag intereseert een kleine intro ervan hoe het werkt, wat doen Jinxen/Argonten/engelen? Of hoer je ze ook wilt noemen. Hoe beïnvloeden ze jou of omgeving? Ook een paar goede tips hoe je van ze af kan komen. Je eigen mind straatje schoonvegen komt het op neer en dan kan je connecten met het grotere en zelfs reizen in het hogere of hyperdimesionale. Als mensen niet snappen wat er word verteld ben je er niet klaar voor, dan heb je die frequentie nog niet je eigen gemaakt. Kort door de bocht los je ‘eigen’ problemen en angsten… Lees verder »

rob
3 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Dag Sebas. Hoe doe jij dat dan, dat connecten in het hyperdimensionale?

Ik zit nog te klooien in de astrale wereld, maar dan zit je nog denk ik in de 5e dimensie volgend george Kavassilas. ( Deze discussie volgend ga ik er van uit dat we allemaal Kavassilas voor een deel volgen). Hij had in 2003 deze connectie gemaakt met dit hyperdimensionale volgens zijn lezingen, maar hoe hij dit precies deed? Via de hartconnectie. Hoe doe je dit? Volgens mij heeft hij ook wel eens hulp een plant gehad, ik geloof de ayahuasca plant.

ikke
3 jaren geleden

Micky,
Naast 2 uittredingen heb ikzelf nog nooit een ervaring gehad zoals astraal reizen of zoiets dergelijks, althans niet dat ik weet. Mocht ik wel een keer zo’n ervaring meemaken hoe kun je dan
herkennen of je in het synthetische deel zit of het organische deel?

rob
3 jaren geleden

Dankje Micky, natuurlijk bedoelde ik de 4e dimensie volgens het model/schema van Kavassilas. Foutje.

Dirk
3 jaren geleden

Hey Micky,

Kwam bij het rondzwerven op het net uit bij dit artikel van George over AI, 5G, waarom electiciteit, etc. Misschien niets nieuws voor jou, maar ik vond het toch boeiend genoeg om hier te delen.

https://wesignedup4this.com/2018/02/20/the-new-new-world-order-by-george-kavassilas/amp/