De drie lagen van controle: ‘Probleem, reactie, oplossing’ gezien vanaf een kosmisch niveau

28
Reageer op dit artikel

12 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Een prachtige samenvatting, bedankt Micky.
Persoonlijk heb ik er nog altijd moeite mee om bepaalde delen van het ‘verhaal’ op de juiste manier over te brengen aan geïnteresseerden. Deze samenvatting is een goed handvat.

Ank

Inmiddels zijn we een paar dagen verder en alhoewel ik helemaal op de hoogte ben van het grotere plaatje en dit volledig onderschrijf, had ik de laatste tijd toch ook mijn vraagtekens voor wat betreft het Trump gebeuren.
Ik heb het artikel nog een paar keer herlezen en iedere keer raakt het me HOE doordacht het in elkaar zit.
Nogmaals bedank Micky.

Vivi

Sorry, mischiens heb ik het verkeerd begrepen, maar wat onze pijnappelklier en chakra,s betreft of onze derde oog, geloof ik toch dat we deze helemaal moeten activeren om wakker te worden….

Gina

Wederom chapeau!

salvar

hoort incarneren ook tot het constant terug komen op deze planeet.
geweldig neergezet hier heb je nog eens iets aan.

mikkie

Wat een gevoel van herkenning…het voelt als thuiskomen.

Dennis

Micky heb je ook een gevoel die het grof kan inschatten in welk tijdsbestek laag 2 de controle overneemt?

Sebas36

In voor mijn gevoel langer dan dit leven, chapeau Micky goed uitgelegd!
Maar de veranderingen naar laag 2 gaan niet stilletje voorbij. 😉

Irma

Mooi, helder stuk!

Monique

Helder!

Haya

Dat van de harvest heb ik altijd al geloofd. Dit stuk en de video van Bernard Gunther maakt een hoop duidelijk. Trump zie ik ook als de Heyoka. En ik herken mezelf er ook in binnen mijn omgeving. Schoppen tegen de schenen en als de flierefluiter bekend staan. We gaan het zien. Mag van mij sneller dan snel. Ben mijn lessen wel een beetje zat.

Sebas36

Voor wie de 3de laag intereseert een kleine intro ervan hoe het werkt, wat doen Jinxen/Argonten/engelen? Of hoer je ze ook wilt noemen. Hoe beïnvloeden ze jou of omgeving? Ook een paar goede tips hoe je van ze af kan komen. Je eigen mind straatje schoonvegen komt het op neer en dan kan je connecten met het grotere en zelfs reizen in het hogere of hyperdimesionale. Als mensen niet snappen wat er word verteld ben je er niet klaar voor, dan heb je die frequentie nog niet je eigen gemaakt. Kort door de bocht los je ‘eigen’ problemen en angsten… Lees verder »

rob

Dag Sebas. Hoe doe jij dat dan, dat connecten in het hyperdimensionale?

Ik zit nog te klooien in de astrale wereld, maar dan zit je nog denk ik in de 5e dimensie volgend george Kavassilas. ( Deze discussie volgend ga ik er van uit dat we allemaal Kavassilas voor een deel volgen). Hij had in 2003 deze connectie gemaakt met dit hyperdimensionale volgens zijn lezingen, maar hoe hij dit precies deed? Via de hartconnectie. Hoe doe je dit? Volgens mij heeft hij ook wel eens hulp een plant gehad, ik geloof de ayahuasca plant.

rob

Dankje Micky, natuurlijk bedoelde ik de 4e dimensie volgens het model/schema van Kavassilas. Foutje.

Dirk

Hey Micky,

Kwam bij het rondzwerven op het net uit bij dit artikel van George over AI, 5G, waarom electiciteit, etc. Misschien niets nieuws voor jou, maar ik vond het toch boeiend genoeg om hier te delen.

https://wesignedup4this.com/2018/02/20/the-new-new-world-order-by-george-kavassilas/amp/