De drie lagen van controle: ‘Probleem, reactie, oplossing’ gezien vanaf een kosmisch niveau

( 28 )
 • Ank

  Een prachtige samenvatting, bedankt Micky.
  Persoonlijk heb ik er nog altijd moeite mee om bepaalde delen van het ‘verhaal’ op de juiste manier over te brengen aan geïnteresseerden. Deze samenvatting is een goed handvat.

  Beantwoorden
  • Ank

   Inmiddels zijn we een paar dagen verder en alhoewel ik helemaal op de hoogte ben van het grotere plaatje en dit volledig onderschrijf, had ik de laatste tijd toch ook mijn vraagtekens voor wat betreft het Trump gebeuren.
   Ik heb het artikel nog een paar keer herlezen en iedere keer raakt het me HOE doordacht het in elkaar zit.
   Nogmaals bedank Micky.

   Beantwoorden
   • Vivi

    Sorry, mischiens heb ik het verkeerd begrepen, maar wat onze pijnappelklier en chakra,s betreft of onze derde oog, geloof ik toch dat we deze helemaal moeten activeren om wakker te worden….

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Dat ligt aan je pad wat je voor jezelf uitgekozen hebt hier op Aarde voor dit leven. Als jij je er goed bij voelt om die zaken te activeren dan moet je dat natuurlijk vooral doen. Ik weet uit een innerlijk weten dat dat voor mij niet de bedoeling is in dit leven. Ik schrijf op deze website vanuit mijn eigen perspectief, wat een ander doet is niet aan mij, gelukkig niet… 🙂

     Beantwoorden
 • Gina

  Wederom chapeau!

  Beantwoorden
 • salvar

  hoort incarneren ook tot het constant terug komen op deze planeet.
  geweldig neergezet hier heb je nog eens iets aan.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zeker. Onze diepere/hogere aspecten orkestreren onze levens hier op Aarde, dus ook onze incarnaties. Iedereen is daardoor precies op de plek in het Universum waar hij of zij op dit moment dient te zijn.

   Beantwoorden
   • Akky van der Veer

    Dat zou ideaal zijn, Micky, maar volgens o.a. Wes Penre moet je uitkijken dat je bij je dood niet het valse licht volgt, anders kom je in wat hij het amnesia-station noemt terecht en word je binnen de kortste keren gerecycled met al je aandenkens aan het vorige leven gewist.
    Ik vind dat verontrustend. Wat vind jij daarvan?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     En als dat verhaal helemaal waar is, wat ik niet kan verifiëren omdat ik nog niet dood ben, dan nog maken we op dat moment precies de keuze die we vooraf altijd zouden maken en welke de richting is die onze diepere aspecten voor ons hebben uitgestippeld. Dat vind ik ervan 😉

     Beantwoorden
    • ikke

     Geloven in jezelf en wat je bent….
     Hieronder een passend fragmentje omtrent dit onderwerp.

     https://www.youtube.com/watch?v=ghSq2qlwrs0

     Beantwoorden
    • Ank

     Alles wat we in dit universum in co-creatie met de Creator of this Universe geschapen en ervaren hebben, ligt opgeslagen in onze ziel. Wes Penre heeft de neiging zeer uitgebreid te zijn maar ook dingen door elkaar te halen, zoals beweren dat de herinneringen uit onze ziel uitgewist kunnen worden. Aangezien onze ziel zich boven de Great Void, en daarmee boven de Matrix, bevindt, kunnen de ervaringen die daarin opgeslagen zijn niet uitgewist worden want dat is buiten het bereik van de Matrix.

     Beantwoorden
     • Ank

      Bovenstaande was een reactie op wat Akky schreef.

      Beantwoorden
 • mikkie

  Wat een gevoel van herkenning…het voelt als thuiskomen.

  Beantwoorden
 • Dennis

  Micky heb je ook een gevoel die het grof kan inschatten in welk tijdsbestek laag 2 de controle overneemt?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Tja, lastig. Laag 2 is al bezig met die controle over te nemen namelijk. Maar ik heb ook geen glazen bolletje, maar gevoelsmatig zeg ik dat de aankomende paar jaar wat dat betreft erg interessant gaan worden. Want een kat in het nauw, maakt rare sprongen…

   Het kan erg snel gaan wat dat betreft, van verschillende kanten worden verschillende soorten disclosures gepusht. Maar ja, we zullen het echter moeten afwachten allemaal. Al is afwachten natuurlijk niet de juiste term aangezien we nog genoeg werk aan de eigen winkel hebben. 🙂

   Beantwoorden
   • Dennis

    Afwachten is ook geen optie voor mij. Ik heb al lang genoeg stil gestaan in mijn leven. Bedankt voor je reactie Micky.

    Beantwoorden
   • Ank

    Dat het interessant gaat worden is zeker een feit.
    Quinn Michaels heeft zeker zijn ideeën over laag 2 van de controle
    De titel van deze video is: Element 93 and AI Singularity en hij legt uit hoe de Uranium One deal, de universiteit in Astana en de Colliders en alle supertedhnologiën een rol spelen in de wereldwijde overname door AI. Zeer informatief.
    https://youtu.be/IG1BKqrOe_Y

    Beantwoorden
 • Sebas36

  In voor mijn gevoel langer dan dit leven, chapeau Micky goed uitgelegd!
  Maar de veranderingen naar laag 2 gaan niet stilletje voorbij. 😉

  Beantwoorden
 • Irma

  Mooi, helder stuk!

  Beantwoorden
 • Monique

  Helder!

  Beantwoorden
 • Haya

  Dat van de harvest heb ik altijd al geloofd. Dit stuk en de video van Bernard Gunther maakt een hoop duidelijk. Trump zie ik ook als de Heyoka. En ik herken mezelf er ook in binnen mijn omgeving. Schoppen tegen de schenen en als de flierefluiter bekend staan. We gaan het zien. Mag van mij sneller dan snel. Ben mijn lessen wel een beetje zat.

  Beantwoorden
 • Sebas36

  Voor wie de 3de laag intereseert een kleine intro ervan hoe het werkt, wat doen Jinxen/Argonten/engelen? Of hoer je ze ook wilt noemen. Hoe beïnvloeden ze jou of omgeving? Ook een paar goede tips hoe je van ze af kan komen. Je eigen mind straatje schoonvegen komt het op neer en dan kan je connecten met het grotere en zelfs reizen in het hogere of hyperdimesionale. Als mensen niet snappen wat er word verteld ben je er niet klaar voor, dan heb je die frequentie nog niet je eigen gemaakt. Kort door de bocht los je ‘eigen’ problemen en angsten op die een frequentie afgeven waar de hogere op feeden/harvesten en ga in het NU leven en je zal zien miets iemand doorzet dat alles ineens op jou manier en idee/gevoel verlopen.
  Dan past de omgeving op JOU aan en niet andersom..

  Nog even over Trump, hij word hier ook een soort Hekoya genoemd.
  Vanmiddag geluisterd, voor mij geen nieuwe info maar makkelijk en helder uitgelegd voor degene die laag 3 tot zover mogelijk in eigen hand willen nemen.

  Beyond Hyperdimensional Attacks With Bernhard Guenther- The Cosmic Awakening Show
  https://www.youtube.com/watch?v=sIGINO0BMyg

  Beantwoorden
  • rob

   Dag Sebas. Hoe doe jij dat dan, dat connecten in het hyperdimensionale?

   Ik zit nog te klooien in de astrale wereld, maar dan zit je nog denk ik in de 5e dimensie volgend george Kavassilas. ( Deze discussie volgend ga ik er van uit dat we allemaal Kavassilas voor een deel volgen). Hij had in 2003 deze connectie gemaakt met dit hyperdimensionale volgens zijn lezingen, maar hoe hij dit precies deed? Via de hartconnectie. Hoe doe je dit? Volgens mij heeft hij ook wel eens hulp een plant gehad, ik geloof de ayahuasca plant.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Astraal reizen heeft niets met de organische 5e dimensie te maken Rob. Dat vindt plaats hooguit in 4D (als je dat oude model wilt aanhouden). Ik gebruik liever geen nummers meer, omdat het niet hiërarchisch is, en mensen het wel hiërarchisch gaan benaderen door die nummertjes eraan te hangen.

    Ik weet dat je je vraag aan Sebas stelt, maar ik reageer even omdat je dingen door elkaar aan het halen bent.

    Beantwoorden
    • ikke

     Micky,
     Naast 2 uittredingen heb ikzelf nog nooit een ervaring gehad zoals astraal reizen of zoiets dergelijks, althans niet dat ik weet. Mocht ik wel een keer zo’n ervaring meemaken hoe kun je dan
     herkennen of je in het synthetische deel zit of het organische deel?

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Door op (en dus in) jezelf te vertrouwen 🙂

      Beantwoorden
 • rob

  Dankje Micky, natuurlijk bedoelde ik de 4e dimensie volgens het model/schema van Kavassilas. Foutje.

  Beantwoorden
 • Dirk

  Hey Micky,

  Kwam bij het rondzwerven op het net uit bij dit artikel van George over AI, 5G, waarom electiciteit, etc. Misschien niets nieuws voor jou, maar ik vond het toch boeiend genoeg om hier te delen.

  https://wesignedup4this.com/2018/02/20/the-new-new-world-order-by-george-kavassilas/amp/

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>