De Las Vegas false flag schietpartij

6
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Gerben

Lijkt meer op 3D computer graphics. Dan foto’s
Had ze al gevonden tijdens luisteren naar nnl maar dacht dat ik verkeerde foto’s gevonden had
Lijkt net nep
Die vloer bijvoorbeeld

Sebas36

Ik heb net verscheidene foto’s bekeken, die guns lijken zo uit battlefield of de game H.I.T.M.A.N. te komen. De kleuren zijn te egaal op de geweren. Die guns moeten vol vlekken zitten van handen zweet en kruit. Vroeger heb ik als hobby ook gamemods gemaakt, het ziet eruit of ze de laatste zon/light filter die je erovereen gooit als de game klaar is zijn vergeten die dor te trekken in de attributen. De schaduwen op de grond komt niet eens overheen. Ik mis schaduwplekken op de guns die op de hoeken naar voren zouden moeten komen zoals op de grond.… Lees verder »

Sebas36

Ik had deze link al geplaatst onder de uitzending ook onder het mom van dit onderwerp, maar hier is Who benefits? meer op zijn plaats. En dat moeten we ons ook afvragen…

Another Day, Another Horror: Who benefits? – The David Icke Dot-Connector Videocast
https://youtu.be/sSr2lJXzWug

Ank

Om nog even in te gaan op de vraag: who benefits? Vanmorgen kwam ik per ongeluk terecht op een interview van Kerry Cassidy, waarin haar gast, een zeer interessante man, samen met haar in het eerste uur ingaat op alle mogelijke scenario’s van hoe de schietpartij gegaan is en dat er altijd iets mis kan gaan en er iets gebeurd wat niet in het scenario staat. Heel interessant. Maar in het tweede uur ( op 1.07.00) gaan ze pas goed los. Dan worden de financiële belangen besproken en hoe mogelijk NU, nadat het NWO plannetje in duigen is gevallen, de… Lees verder »

Bernhard Schat

Ohm namo narai ! * Nog even over social/political enginering . Een richting binnen de sociologie/psychologie voor hele rijke mensen . Een dure opleiding ontoegankelijk voor velen , speciaal voor [Koninklijke] families die hun landelijke populatie als hun privé bezit beschouwen . Of nog erger ; voor families die de wereld populatie als hun privé bezit beschouwen, zoals de familie Rothschild bijvoorbeeld . Hoe halen zij nu het meeste rendement uit hun eigen landelijke en/of wereld populatie en trekken uiteindelijk de meeste politieke , militaire en dus economische machten naar zich toe . . . . Bijvoorbeeld : Een tot… Lees verder »

Flo

Waarschijnlijk was de dader van de las vegas shootings een CIA of ex-CIA agent, en weet de CIA precies waarom de moorden gepleegd zijn.

http://www.madcowprod.com/2017/10/17/vegas-shooter-general-aviation-cia-planespotting/