Mark Passio – De-Mystifying The Occult – Part II: Satanism & The Dark Occult (video)

( 2 )
 • Ank

  Bedankt Micky. Heb ook deel I en II waar je naar verwees bekeken. Daarin noemde Marc een paar keer de naam van Jay Parker, die in een illuminati familie geboren is en veel meegemaakt heeft. Ook dat interview was een eye opener voor mij.
  https://youtu.be/euOKBjMkk6I

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Ank,

   Zelf kwam ik niet door die presentatie van Jay Parker heen, wel geprobeerd, maar ik kan niet naar die man luisteren, ik krijg de creeps van hem om de een of andere manier, ik gok dat hij enorm getraumatiseerd is, dat hoor je aan de haat in zijn stem. Wel redelijke info volgens mij, maar niet mijn stijl ik heb het dan ook een half uur volgehouden of zo..

   Wel goed dat je ‘m even linkt voor de mensen die interesse hebben in dit soort onderwerpen!

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>