Voormalig Pussycat Doll Kaya Jones vertelt over misbruik, chantage, prostitutie en verkrachtingen in de muziekindustrie

17
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Diewer

Beste Mickey, Wat ik heel lastig hieraan vind is, dat bijvoorbeeld ook een Trump tot over zijn misdadige nek hierin zit – in de pedo schandalen enz. met o.a. Jeffrey Eppstein, die (uiteraard) is vrijgesteld van vervolging. Maar Trump is de heyoka las ik al en we hebben zelf alles al van tevoren zo gepland.. Dat vind ik echt lastig te combineren allemaal. Zou je mij (nog) meer wegwijs kunnen maken hierover? (Ik heb al je voorgaande artikelen over AI en de Krachten van tegenstand gelezen, maar ik vind dit steeds een groot dilemma.) Hebben we het nu zo gepland?… Lees verder »

Sebas36

Diewer, Trump is juist gefeard door dit soort mensen, ook heel veel mensen in de Deep state houden zich met satanisme en pedo praktijken bezig. Trump weet dit al heel lang. Diewer wist je dat Trump iedere dag Alex Jones kijkt? Dit bedoelde hij ook met drain the swamp, CIA zit ook dik in deze netwerken. De CIA/deepstate zou het liefs vandaag nog Trump een JFK’tje geven, dus kapot maken. Dat van Trump en Pedo netwerken ben ik ook in de MSM-Alternative media (nieuwe definitie) maar dat is compleet gelul. Ik zal je de shitload aan bewijzen besparen. CIA Agent… Lees verder »

Ikke

Beerputje gaat beetje bij beetje open deze week Harvey Weinstein en nu weer een kinder acteur van de serie Stranger Things
https://www.telegraaf.nl/entertainment/878444/stranger-thingsacteur-verlaat-agentschap-na-meldingen-misbruik

Monique

De “Me Too” beweging wordt het minachtend genoemd. Mensen hebben geen idee wat er echt schuil gaat achter de deuren van Hollywood. Ik word er soms een beetje sjagerijnig van. Hoe stom en blind kun je zijn in deze tijden..