Voormalig Pussycat Doll Kaya Jones vertelt over misbruik, chantage, prostitutie en verkrachtingen in de muziekindustrie

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Diewer
4 jaren geleden

Beste Mickey, Wat ik heel lastig hieraan vind is, dat bijvoorbeeld ook een Trump tot over zijn misdadige nek hierin zit – in de pedo schandalen enz. met o.a. Jeffrey Eppstein, die (uiteraard) is vrijgesteld van vervolging. Maar Trump is de heyoka las ik al en we hebben zelf alles al van tevoren zo gepland.. Dat vind ik echt lastig te combineren allemaal. Zou je mij (nog) meer wegwijs kunnen maken hierover? (Ik heb al je voorgaande artikelen over AI en de Krachten van tegenstand gelezen, maar ik vind dit steeds een groot dilemma.) Hebben we het nu zo gepland?… Lees verder »

Diewer
4 jaren geleden

Hoi Micky (en Sebas36), Ja dat is mijn vraag inderdaad: als het zo gepland is allemaal, is het dan dus ook de bedoeling dat het zo gaat.

Ik heb veel gelezen over de pedofiele en andere praktijken van Trump. Of de websites allemaal serieus zijn weet je nooit, maar ik voeg er hier een als voorbeeld bij: https://spidercatweb.blog/2016/05/09/child-rape-donaldtrump/

MvG Diewer

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Diewer

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3914012/Troubled-woman-history-drug-use-claimed-assaulted-Donald-Trump-Jeffrey-Epstein-sex-party-age-13-FABRICATED-story.html Gedebunked door de Daily-mail zelfs… Dit was weer een streek uit het Hitlary (Hillary) front. Die overigens ook eerst Trump van election fraude beschuldigde daarna de Russen en toen bleek de Hitlary crew er zelf achter te zitten… Dit is hier ook weer aan de hand, een ander beschuldigen wat je zelf doet. Tracing the long money trail between Weinstein, the Clintons https://www.youtube.com/watch?v=Ue9YquW1hI8 Hillary Clinton Compares Trump To Weinstein Sheriff Clarke Has Enough And Said THIS On Live TV! https://www.youtube.com/watch?v=MqLDWTyzodY Ik bedoel maar, juist de Clintons zijn onderdeel van de smeerzakken: LOOK AT BILL CLINTON’S FACE as TRUMP Lays… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

De strijd tussen laag 1 Hillary en Deep state en de pedonetwerken. Tegen laag 2 van Trump die cosmic disclosure willen. “Partial” vs. “Full” – Examining Disclosure with Secret Space Programs & Pedogate https://www.youtube.com/watch?v=oSZzclsh00Y Laag 1 wil alles voor zichzelf houden en ons in de lage slavenwereld laten, laag 2 wil ons naar de 2de laag van deceptie brengen. (ik kies laag 2). Demonen/entiteiten/aliens/extraterrestials/goden, is allemaal 1 pot nat. Deze 2 kampen hebben dus ook alles met elkaar te maken. Dit is ook de interne strijd die momenteel gaande is. Stukje comsische politiek en werking van ons universum. Stewart Swerdlow… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden

Ja en? Hun generaliseren ons ook 😉
De hele aarde word nog steeds gezien als ISIS van onze Galaxy door de helft van de terrestials.

Geopolitiek op cosmisch niveua, zoveel verschilt het niet van de aarde politiek wat leuker en nieuwe zaken maar nog steeds onderdeel van de cosmic Matrix vol dualiteit. Dus ja, ik ben een ‘beetje’ neerbuigend. 😉

Sebas36
4 jaren geleden

50% van mijn interdimensionale aspecten denken er zo over.

Ik heb het wel over laag 1/2 he? De rest staat boven deze invloed en het interseert ze ook weinig..
5 dimensionalen bemoeien ze niet eens met ons, dat zal ze een reet roesten…

Sebas36
4 jaren geleden

Beter opletten bij Freeman P)

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

“50 procent? Dat wijst op kosmische interdimensionale verdeeldheid Sebas”

nee, juist de perfecte mix. (ook ddels uit occult oogpunt gezien)

Sebas36
4 jaren geleden

Diewer, Trump is juist gefeard door dit soort mensen, ook heel veel mensen in de Deep state houden zich met satanisme en pedo praktijken bezig. Trump weet dit al heel lang. Diewer wist je dat Trump iedere dag Alex Jones kijkt? Dit bedoelde hij ook met drain the swamp, CIA zit ook dik in deze netwerken. De CIA/deepstate zou het liefs vandaag nog Trump een JFK’tje geven, dus kapot maken. Dat van Trump en Pedo netwerken ben ik ook in de MSM-Alternative media (nieuwe definitie) maar dat is compleet gelul. Ik zal je de shitload aan bewijzen besparen. CIA Agent… Lees verder »

Ikke
3 jaren geleden

Beerputje gaat beetje bij beetje open deze week Harvey Weinstein en nu weer een kinder acteur van de serie Stranger Things
https://www.telegraaf.nl/entertainment/878444/stranger-thingsacteur-verlaat-agentschap-na-meldingen-misbruik

Monique
3 jaren geleden

De “Me Too” beweging wordt het minachtend genoemd. Mensen hebben geen idee wat er echt schuil gaat achter de deuren van Hollywood. Ik word er soms een beetje sjagerijnig van. Hoe stom en blind kun je zijn in deze tijden..