6691 (column)

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Margie
4 jaren geleden

Waanzinnig goed!!!

4 jaren geleden

Gewoon super oftewel zo is het helaas gesteld met mens-dom!

G-Man
4 jaren geleden

Waar haal je je creativiteit vandaan Mick! Is het een waarschuwing of 1 grote grap? Let Existence decide!

Een normale Nederlander
3 jaren geleden

Mij zal de dag huigen dat Micky van Leeuwen en de rest van al die gestoorde complot-terroristen massaal worden opgepakt en met TBS voor jaren worden opgesloten. Ja serieus, ik kijk echt uit naar de dag dat de eerste verwarde complotgek wordt opgepakt. Ze zijn namelijk nog erger en schadelijker voor de maatschappij (die ze zogenaamd vanuit hun eigen narcistische gedachtengoed wakker willen maken), dan de verborgen machten tegen wie ze strijden. En het wordt met nieuwe wetgeving steeds makkelijker om complot-terroristen straks op te pakken en op te sluiten en te dwangmatig te behandelen met TBS. Ik kan niet… Lees verder »

dirky
3 jaren geleden

Ach,wat is normaal?Braaf lopen in de kudde zoals schapen en oogkleppen aandoen zoals paarden?Als er iemand durft out of the box denken dan staan ze daar de (normale)mensen om die af te schieten.Ja daar kun je oeverloos over dicussieren.Ze leven gelukkig wanneer zij alles voor elkaar hebben en in het leven een huisje,tuintje,boompje ,lekker in ons vel gevoel hebben.Al dat gezeik out of the box is wereldvreemd en spooky.NORMALE MENSEN wordt eens wakker en smijt eens koud water over je gezicht dan kunnen je ogen mischien meer zien dan nu.Lieve normale mensen wij zijn gelukkig PARANORMAAL. Dat is geen wel… Lees verder »

Sebas36
3 jaren geleden

250 jaar geleden werden we opgehangen als we beweerden dat de aarde rond was of als je voorspelde dat we ooit in de toekomst konden vliegen. (tewijl Copernicus rond 1429 al uit had gedoktert dat wij om de zon draaien en niet andersom)
Dus wie is hier de narcist met kapsones dan?

“WEG MET DE COMPLOT-TERRORISTEN” Dan word wel gezellig druk in de TBS kliniek aangezien je 1/3 van de complete wereldbevolking nu wegzet als gek.

2 jaren geleden

Haha wat een heerlijk fluweeltje dit. Kan me nog goed herinneren in mijn vorige leven was de mens totaal van het padje af

Elles
2 jaren geleden

Weer een juweeltje. Chapeau Micky