6691 (column)

( 7 )
 • Margie

  Waanzinnig goed!!!

  Beantwoorden
 • annette

  Gewoon super oftewel zo is het helaas gesteld met mens-dom!

  Beantwoorden
 • G-Man

  Waar haal je je creativiteit vandaan Mick! Is het een waarschuwing of 1 grote grap? Let Existence decide!

  Beantwoorden
 • Een normale Nederlander

  Mij zal de dag huigen dat Micky van Leeuwen en de rest van al die gestoorde complot-terroristen massaal worden opgepakt en met TBS voor jaren worden opgesloten. Ja serieus, ik kijk echt uit naar de dag dat de eerste verwarde complotgek wordt opgepakt. Ze zijn namelijk nog erger en schadelijker voor de maatschappij (die ze zogenaamd vanuit hun eigen narcistische gedachtengoed wakker willen maken), dan de verborgen machten tegen wie ze strijden. En het wordt met nieuwe wetgeving steeds makkelijker om complot-terroristen straks op te pakken en op te sluiten en te dwangmatig te behandelen met TBS. Ik kan niet wachten. WEG MET DE COMPLOT-TERRORISTEN.

  Kijken of jullie complot-makezen dan nog een grote mond hebben met jullie kapsones houding.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je hebt hopelijk toch wel door dat die reactie van jou bol staat van de complottheorieën tegen complotdenkers?

   Beantwoorden
 • dirky

  Ach,wat is normaal?Braaf lopen in de kudde zoals schapen en oogkleppen aandoen zoals paarden?Als er iemand durft out of the box denken dan staan ze daar de (normale)mensen om die af te schieten.Ja daar kun je oeverloos over dicussieren.Ze leven gelukkig wanneer zij alles voor elkaar hebben en in het leven een huisje,tuintje,boompje ,lekker in ons vel gevoel hebben.Al dat gezeik out of the box is wereldvreemd en spooky.NORMALE MENSEN wordt eens wakker en smijt eens koud water over je gezicht dan kunnen je ogen mischien meer zien dan nu.Lieve normale mensen wij zijn gelukkig PARANORMAAL.
  Dat is geen wel of niet spel,dat is gewoon

  Beantwoorden
 • Sebas36

  250 jaar geleden werden we opgehangen als we beweerden dat de aarde rond was of als je voorspelde dat we ooit in de toekomst konden vliegen. (tewijl Copernicus rond 1429 al uit had gedoktert dat wij om de zon draaien en niet andersom)
  Dus wie is hier de narcist met kapsones dan?

  “WEG MET DE COMPLOT-TERRORISTEN” Dan word wel gezellig druk in de TBS kliniek aangezien je 1/3 van de complete wereldbevolking nu wegzet als gek.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>