Is Donald Trump de Heyoka?

( 21 )
 • Freeflip

  Micky, ik zou het graag geloven dat dit waar is.
  Twee dingen, waarom heeft de deepstaat hem neergezet, voor langzame disclosure? En what about het simpsons filmpje waarin hij al jaren geleden is aangekondigd?
  Groet, Freeflip

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hij is er niet door die deepstate neergezet, luister maar eens een Amerikaanse podcast zoals No Agenda Show en je hoort elke uitzending tientallen clips van de Amerikaanse MSM, Hillary’s, John McCain’s, en al die andere puppets van laag 1 die Trump weg willen uit het Witte Huis. De zogenoemde deepstate outlets en puppets zijn allemaal tegen Trump.

   En wat is een Simpsons tekenfilm voor bewijs voor welk standpunt dan ook? Dat vind ik ‘waarheid’ ‘zoeken’ op een niburu.co niveau, daar ga ik verder niet op in als je het niet erg vindt 😉

   Hoe leg jij het uit dat alle laag 1 puppets en outlets er alles aan doen om Trump zwart te maken? Denk jij dat de MSM het leuk vind dat hun laag 1 buddy ze constant uitmaakt voor ‘fake news’ zodat ongeveer de helft van het Amerikaanse volk de MSM definitief niet meer serieus nemen? Denk jij dat we een zelfde situatie hadden gehad als Killary gekozen was, of zou dan alles bij het oude gebleven zijn? Ik denk van wel. Die was all-in gegaan met het bogus klimaatakkoord van Parijs, was ISIS blijven steunen, had niets gedaan tegen de pedonetwerken, en die had er voor gezorgt dat ze eigenhandig het volk de wapens inmiddels had afgepakt, plus de rest waar Trump tegendraads op reageert dan als Killary gedaan zou hebben.

   Beantwoorden
 • Koning Florian

  geloof jij in the Donald mickey? leuke twist vind ik het weer hoor, die jij er hier aan geeft. maar ik geloof gewoon niet dat jij in elite-kapitalisten die betrokken zijn in het wereldje van de politiek gelooft. iedereen in de politiek wordt toch omgekocht door goldman sachs? het zijn puppets, en met het uitlokken van oorlog met noord korea probeert ie de zionistische wapen industrie achter zich te krijgen. of dacht je dat ie dat ook uit idealen doet?

  en een Heyoka is ie zeker tegen de oude deep state. en daar kan ik alleen maar van genieten. maar zie jij in hem nou echt iemand die het beste met de wereld voor heeft? hij is net zo corrupt als de rest, alleen heeft ie gewonnen met boodschappen die jou en mij meer aanspreken. maar uitvoeren gaat ie ze zeker niet. zoals hij 100% gedraaid is met zijn boodschap van terughoudend buitenlands beleid.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Waar zeg ik dat Trump (en laag 2 waar hij de bezem voor speelt) het beste met de wereld voorheeft als ik vragen mag? Dat maak jij ervan volgens mij. Als je mijn website een beetje leest en NetNietLive goed geluistert hebt dan weet je hoe ik er in sta. Laag 2 is ook niet al te best kan ik je melden namelijk 🙂 dan hebben we het bijvoorbeeld over kosmische slavenhandel waar de geheime ruimteprogramma’s betrokken bij zijn… en alle andere (AI, Orion Nordics, transhumanisme, et cetera) agenda’s waar laag 2 vuistdiep in zit namelijk…

   Nee ik schaar mij nergens achter of zo, als je dat er uit leest dan heb ik dat niet zo bedoelt en mag je mij erop wijzen waar ik dat beweer. Ik sta er net zo in als jij gok ik, ik kan er van genieten hoe Trump laag 1 de Matrix uit aan het vegen is. Daar doel ik op, ik geniet van de show die men ons voorschotelt en kies verder geen kant, behalve dan dat ik liever Trump zie dan die vrij letterlijke bloedzuigers zoals de Bushes, Clintons, Gores, et cetera, want met die sadistische smeerpijperij zijn we denk ik allemaal wel klaar. Daarbij hou ik wel van verandering, frisse wind in het geopolitieke theater is altijd goed, als die frisse wind dan ook nog eens zeer komisch is dan is dat mooi meegenomen.

   Beantwoorden
 • Koning Florian

  ik vind het wel goed dat hij niet doet alsof hij niet evil is, zoals de oude elite veel meer deed dan hij. maar hij wordt gewoon net zo erg evil als de oude elite. hij gaat echt niks terugdraaien. we blijven allemaal slaaf, het zal zelfs veel erger worden door de technologie, oorlogen blijven komen, massamoorden blijven gebeuren en hij zal geen puntje van de sluier meer oplichten dan de oude government

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ben blij dat jij een glazen bol hebt

   Beantwoorden
   • Koning Florian

    een glazen bol? wat denk je wel niet. daar zal je mij niet mee zien, ik heb een kristallen bol zelfs, en daarin zie ik heel duidelijk dat beleid beleid blijft. politici zijn allemaal byzonder effectieve leugenaars die goed voor de werkelijke macht kunnen liegen. politieke strijd is meer een gevecht om de macht dan een gevecht om verandering. goldman sachs rules the world en het toneelstuk links versus rechts bestaat alleen om ons te verdelen en een denkwijze voor te schrijven.

    Ik zie Trump bijvoorbeeld niet de hele zienswijze op technologie van de industrie veranderen. ook gaat ie niet de radicaal-leugenachtige werkwijze van de geheime diensten veranderen. ook heeft ie niet de macht om de mensen vrijer te maken als ie dat al zou willen. het blijft allemaal om de centen draaien.

    Ik hoop wel met je mee op wat spektakel en misschien wat minder the government always behaves leugens

    Beantwoorden
 • Gerben

  De Heyoka

  De Heyoka is een figuur uit de cultuur van de Lakota Sioux indianen. Een heilige clown, een bedrieger, een nar. Iemand kan een Heyoka worden na een ontmoeting in de droomwereld met de Wakinyan, een Donderwezen. Dit wezen schudt alles uit verband. Een ontmoeting met een Wakinyan kan een mens ‘gek’ maken, en zo gedraagt de Heyoka zich ook. Hij balanceert op de grens van het abnormale. Zijn gedrag is bedoeld om mensen te shockeren en te laten nadenken over de kwetsbaarheid en de kostbaarheid van het leven. Alle denkbare maatschappelijke regels worden door de Heyoka overtreden om het nut van die regels te testen. Zijn rol is door absurditeit en zijn chaotische en wanordelijke gedrag de mensen wakker te schudden uit hun dagelijkse patronen. Een Heyoka klaagt over de hitte als het koud is en als het warm is bibbert hij van de kou. Hij danst en loopt achteruit en rent naakt door de sneeuw. Het is een zware taak, want hij wordt enerzijds door zijn afwijkende gedrag en de band met de Wakinyan gezien als machtig en daardoor als gevaarlijk, anderzijds als een buitenstaander, een zwart schaap temidden van de witte. De Heyoka leeft aan de grenzen van de stam, en een sociaal leven kan hij voorlopig vergeten.
  Nu lijkt een Heyoka een exotisch gegeven, maar als je om je heen kijkt is dat niet zo. Elke groep heeft zijn eigen Heyoka. Iemand die aan de regels rammelt, en normen fileert. In elke groep, familie of stam is er een clown te vinden, een rebel, een buitenstaander. Zelfs in de individualistische Westerse wereld danst de Heyoka-geest door de volkeren. Regels moeten zo nu en dan worden vernieuwd om te voorkomen dat we collectief in slaap vallen of ten onder gaan aan onze eigen dogma’s. De clown heeft een eigen-wijsheid, die van overgave. Niet alles kan gecontroleerd, niet alles kan ingeperkt. Gelukkig maar.

  Beantwoorden
 • Gerben

  Bovenstaande gevonden Op internet
  Wanneer komt de anticrist of de voorbereider er van
  Wordt Ook al zovaak beloofd
  En een buitenstaander lijkt het idd
  Maar hij speeld het spel prima in het speelveld
  Spanje Europa America overal spelen ze het spel
  Mensen zijn zelden zo verdeeld geweest
  Het kunnen tegenstanders zijn binnen het spel maar het blijft hetzelfde spel

  Beantwoorden
 • Ank

  Bedankt Micky. Soms is het even nodig om de dingen op een rijtje te zetten en in het juiste perspectief te zien. Jouw commentaar brengt voor mij de duidelijkheid terug die ik een beetje uit het oog verloren had.

  Beantwoorden
 • Nexus

  Is Heyoka zich ervan bewust dat hij Heyoka is?

  Beantwoorden
 • Donald

  YES I AM

  Beantwoorden
 • Sebas36

  Sterker nog, kijk eens een oude aflevering van Alex Jones (jaja ik weet het, no need om verder over Alex te ouwehoeren)

  Zo ziet Trump zichzelf ook als een soort Hekoya, dat bedoelde hij ook met drain the swamp. Maar the Deep State zit dieper dan hij ooit had beseft dus net zoals Putin die overigens een held is in eigen land maar ook nu nog steeds intern vecht met het oude Stalin regime kan dit nog wel eens heeel lang duren aldan helemaal niet.

  Stap je erin dan word je een soort puppet, speel je het spel niet mee dan word je kapot gemaakt. Zoals JFK die the deep state Military complex wilde blootleggen kapot gemaakt. Zijn buitenechtelijke vriendinntje miss Monroe wist ook overal en had ook een goed hard van dus haar hebben ze voor de zekerheid ook omgelegd zodat ze niet haar mond voorbij kon praten.
  Zo zijn er wel op meer presidenten aanslagen gepleegd vanuit the Deep state. Een maand geleden spraken ze er zelfs openlijk over in DC er was zelfs een hidden lobby om Trump neer te leggen.

  Zoek maar eens op Roger Stone, een persoonlijke vriend van Trump en jaren lang lobbyist en adviseur geweest van Trump. Ze hebben wel mot gehad in het verleden maar Stone is nu nog steeds een close informele adviseur van Trump, wil je echt weten wat Trump denkt en niet kan zeggen moet je eens naar die man luisteren want hij kan het wel zeggen.

  Trump/Stone/Jones allemaal shills van de 2 de laag, ik neem het ook niet voor zoete koek aan. Meer een kijkje in de keuken wat ze nou weer aan het bekokstoven zijn in deceptielaag 2. Alles beter als laag 1, daar heb ik het nou wel mee gehad. Laat er eens wat lekker spectaculairs gebeuren op wereld/kosmisch niveau. Een beetje leven leven in de brouwerij, op naar slavernij 2.0.
  😀

  Beantwoorden
 • Amilius

  https://youtu.be/SAxQVx9X-DE
  Even voetjes van de vloer met Donald ?
  Komt de innerlijke warmte los ??

  Beantwoorden
 • Amilius

  https://youtu.be/vZnlz-b2NnY
  Mick, bedankt!
  Ik weet door dit artikel wat ik ben. ?
  Veeel plezier vandaag!

  Beantwoorden
 • rob

  Vandaag allerlei berichten mainstream over Trump : Trump sloopt de wereld orde. Gaat de show nu daadwerkelijk beginnen?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   De show is al een tijdje geleden begonnen 😉

   Mijn mening houd ik verder even voor mij, dat is namelijk iets voor de volgende uitzending van de ComplotConcurrent! 🙂

   Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky, wist al dat je dit ging zeggen en dat je deze info zou gebruiken voor de volgende uitzenden, maar ik kan het altijd proberen, hé?

  Beantwoorden
 • Jacki Knuts

  Donald Trump is geen heyoka! Waar halen jullie dit? Zoek eerst op wat een heyoka is voor je deze onwaarheid verspreidt! Een heyoka handelt uit onvoorwaardelijke liefde! En heeft respect voor het universum! Do the math ppl!
  Hij is niet eens spiritueel… En jullie precies ook niet want dan denk je niet dan wéét je….

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik ben 1000x liever niet spiritueel dan dat ik net zo spiritueel als jou zou moeten zijn en dus net zo’n ongelooflijke jankerd zou zijn als jij bent met je anonieme gejank op internet.

   Grappig vind ik je wel. Net zo grappig, en tegelijk ongelooflijk triest en sneu, als al die andere gehersenspoelde mensen die zichzelf bestempelen als ‘spiritueel’. Zogenaamd ‘spirituele’ mensen die alleen maar kunnen janken en zeiken op anderen die dan zogenaamd niet spiritueel zijn.

   Face it, je bent gewoon een zielig doch zwaar geïndoctrineerd ventje, of meisje, of beiden…. 🙂

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>