Is Donald Trump de Heyoka?

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Freeflip
3 jaren geleden

Micky, ik zou het graag geloven dat dit waar is.
Twee dingen, waarom heeft de deepstaat hem neergezet, voor langzame disclosure? En what about het simpsons filmpje waarin hij al jaren geleden is aangekondigd?
Groet, Freeflip

Koning Florian
3 jaren geleden

geloof jij in the Donald mickey? leuke twist vind ik het weer hoor, die jij er hier aan geeft. maar ik geloof gewoon niet dat jij in elite-kapitalisten die betrokken zijn in het wereldje van de politiek gelooft. iedereen in de politiek wordt toch omgekocht door goldman sachs? het zijn puppets, en met het uitlokken van oorlog met noord korea probeert ie de zionistische wapen industrie achter zich te krijgen. of dacht je dat ie dat ook uit idealen doet? en een Heyoka is ie zeker tegen de oude deep state. en daar kan ik alleen maar van genieten. maar… Lees verder »

Koning Florian
3 jaren geleden

ik vind het wel goed dat hij niet doet alsof hij niet evil is, zoals de oude elite veel meer deed dan hij. maar hij wordt gewoon net zo erg evil als de oude elite. hij gaat echt niks terugdraaien. we blijven allemaal slaaf, het zal zelfs veel erger worden door de technologie, oorlogen blijven komen, massamoorden blijven gebeuren en hij zal geen puntje van de sluier meer oplichten dan de oude government

Koning Florian
3 jaren geleden

een glazen bol? wat denk je wel niet. daar zal je mij niet mee zien, ik heb een kristallen bol zelfs, en daarin zie ik heel duidelijk dat beleid beleid blijft. politici zijn allemaal byzonder effectieve leugenaars die goed voor de werkelijke macht kunnen liegen. politieke strijd is meer een gevecht om de macht dan een gevecht om verandering. goldman sachs rules the world en het toneelstuk links versus rechts bestaat alleen om ons te verdelen en een denkwijze voor te schrijven. Ik zie Trump bijvoorbeeld niet de hele zienswijze op technologie van de industrie veranderen. ook gaat ie niet… Lees verder »

Gerben
3 jaren geleden

De Heyoka De Heyoka is een figuur uit de cultuur van de Lakota Sioux indianen. Een heilige clown, een bedrieger, een nar. Iemand kan een Heyoka worden na een ontmoeting in de droomwereld met de Wakinyan, een Donderwezen. Dit wezen schudt alles uit verband. Een ontmoeting met een Wakinyan kan een mens ‘gek’ maken, en zo gedraagt de Heyoka zich ook. Hij balanceert op de grens van het abnormale. Zijn gedrag is bedoeld om mensen te shockeren en te laten nadenken over de kwetsbaarheid en de kostbaarheid van het leven. Alle denkbare maatschappelijke regels worden door de Heyoka overtreden om… Lees verder »

Gerben
3 jaren geleden

Bovenstaande gevonden Op internet
Wanneer komt de anticrist of de voorbereider er van
Wordt Ook al zovaak beloofd
En een buitenstaander lijkt het idd
Maar hij speeld het spel prima in het speelveld
Spanje Europa America overal spelen ze het spel
Mensen zijn zelden zo verdeeld geweest
Het kunnen tegenstanders zijn binnen het spel maar het blijft hetzelfde spel

Ank
3 jaren geleden

Bedankt Micky. Soms is het even nodig om de dingen op een rijtje te zetten en in het juiste perspectief te zien. Jouw commentaar brengt voor mij de duidelijkheid terug die ik een beetje uit het oog verloren had.

3 jaren geleden

Is Heyoka zich ervan bewust dat hij Heyoka is?

Donald
3 jaren geleden

YES I AM

Sebas36
3 jaren geleden

Sterker nog, kijk eens een oude aflevering van Alex Jones (jaja ik weet het, no need om verder over Alex te ouwehoeren) Zo ziet Trump zichzelf ook als een soort Hekoya, dat bedoelde hij ook met drain the swamp. Maar the Deep State zit dieper dan hij ooit had beseft dus net zoals Putin die overigens een held is in eigen land maar ook nu nog steeds intern vecht met het oude Stalin regime kan dit nog wel eens heeel lang duren aldan helemaal niet. Stap je erin dan word je een soort puppet, speel je het spel niet mee… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden

https://youtu.be/SAxQVx9X-DE
Even voetjes van de vloer met Donald ?
Komt de innerlijke warmte los ??

Amilius
3 jaren geleden

https://youtu.be/vZnlz-b2NnY
Mick, bedankt!
Ik weet door dit artikel wat ik ben. ?
Veeel plezier vandaag!

rob
3 jaren geleden

Vandaag allerlei berichten mainstream over Trump : Trump sloopt de wereld orde. Gaat de show nu daadwerkelijk beginnen?

rob
3 jaren geleden

Dag Micky, wist al dat je dit ging zeggen en dat je deze info zou gebruiken voor de volgende uitzenden, maar ik kan het altijd proberen, hé?

Jacki Knuts
2 jaren geleden

Donald Trump is geen heyoka! Waar halen jullie dit? Zoek eerst op wat een heyoka is voor je deze onwaarheid verspreidt! Een heyoka handelt uit onvoorwaardelijke liefde! En heeft respect voor het universum! Do the math ppl!
Hij is niet eens spiritueel… En jullie precies ook niet want dan denk je niet dan wéét je….