Is Donald Trump de Heyoka?

21
Reageer op dit artikel

14 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Freeflip

Micky, ik zou het graag geloven dat dit waar is.
Twee dingen, waarom heeft de deepstaat hem neergezet, voor langzame disclosure? En what about het simpsons filmpje waarin hij al jaren geleden is aangekondigd?
Groet, Freeflip

Koning Florian

geloof jij in the Donald mickey? leuke twist vind ik het weer hoor, die jij er hier aan geeft. maar ik geloof gewoon niet dat jij in elite-kapitalisten die betrokken zijn in het wereldje van de politiek gelooft. iedereen in de politiek wordt toch omgekocht door goldman sachs? het zijn puppets, en met het uitlokken van oorlog met noord korea probeert ie de zionistische wapen industrie achter zich te krijgen. of dacht je dat ie dat ook uit idealen doet? en een Heyoka is ie zeker tegen de oude deep state. en daar kan ik alleen maar van genieten. maar… Lees verder »

Koning Florian

ik vind het wel goed dat hij niet doet alsof hij niet evil is, zoals de oude elite veel meer deed dan hij. maar hij wordt gewoon net zo erg evil als de oude elite. hij gaat echt niks terugdraaien. we blijven allemaal slaaf, het zal zelfs veel erger worden door de technologie, oorlogen blijven komen, massamoorden blijven gebeuren en hij zal geen puntje van de sluier meer oplichten dan de oude government

Gerben

De Heyoka De Heyoka is een figuur uit de cultuur van de Lakota Sioux indianen. Een heilige clown, een bedrieger, een nar. Iemand kan een Heyoka worden na een ontmoeting in de droomwereld met de Wakinyan, een Donderwezen. Dit wezen schudt alles uit verband. Een ontmoeting met een Wakinyan kan een mens ‘gek’ maken, en zo gedraagt de Heyoka zich ook. Hij balanceert op de grens van het abnormale. Zijn gedrag is bedoeld om mensen te shockeren en te laten nadenken over de kwetsbaarheid en de kostbaarheid van het leven. Alle denkbare maatschappelijke regels worden door de Heyoka overtreden om… Lees verder »

Gerben

Bovenstaande gevonden Op internet
Wanneer komt de anticrist of de voorbereider er van
Wordt Ook al zovaak beloofd
En een buitenstaander lijkt het idd
Maar hij speeld het spel prima in het speelveld
Spanje Europa America overal spelen ze het spel
Mensen zijn zelden zo verdeeld geweest
Het kunnen tegenstanders zijn binnen het spel maar het blijft hetzelfde spel

Ank

Bedankt Micky. Soms is het even nodig om de dingen op een rijtje te zetten en in het juiste perspectief te zien. Jouw commentaar brengt voor mij de duidelijkheid terug die ik een beetje uit het oog verloren had.

Nexus

Is Heyoka zich ervan bewust dat hij Heyoka is?

Donald

YES I AM

Sebas36

Sterker nog, kijk eens een oude aflevering van Alex Jones (jaja ik weet het, no need om verder over Alex te ouwehoeren) Zo ziet Trump zichzelf ook als een soort Hekoya, dat bedoelde hij ook met drain the swamp. Maar the Deep State zit dieper dan hij ooit had beseft dus net zoals Putin die overigens een held is in eigen land maar ook nu nog steeds intern vecht met het oude Stalin regime kan dit nog wel eens heeel lang duren aldan helemaal niet. Stap je erin dan word je een soort puppet, speel je het spel niet mee… Lees verder »

Amilius

https://youtu.be/SAxQVx9X-DE
Even voetjes van de vloer met Donald ?
Komt de innerlijke warmte los ??

Amilius

https://youtu.be/vZnlz-b2NnY
Mick, bedankt!
Ik weet door dit artikel wat ik ben. ?
Veeel plezier vandaag!

rob

Vandaag allerlei berichten mainstream over Trump : Trump sloopt de wereld orde. Gaat de show nu daadwerkelijk beginnen?

rob

Dag Micky, wist al dat je dit ging zeggen en dat je deze info zou gebruiken voor de volgende uitzenden, maar ik kan het altijd proberen, hé?

Jacki Knuts

Donald Trump is geen heyoka! Waar halen jullie dit? Zoek eerst op wat een heyoka is voor je deze onwaarheid verspreidt! Een heyoka handelt uit onvoorwaardelijke liefde! En heeft respect voor het universum! Do the math ppl!
Hij is niet eens spiritueel… En jullie precies ook niet want dan denk je niet dan wéét je….