The Matrix Control System & The Path Towards Awakening – Bernhard Guenther (video)

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Wesley brisco
4 jaren geleden

Matrix is een Engelse naam voor baarmoeder, dus we leven in de baarmoeder in duisternis net zoals een ongeboren baby, maar de geboorte is aanstaande en dat is wedergeboorte in jezelf als mens. Supermens ook wel te verstaan. Alleen de geboorte is altijd zwaar en pijnlijk voor zowel moeder als kind en we zitten nu in het proces van deze fase. Tevens zal deze geboorte ervoor zorgen dat alles wat er nu is zal verdwijnen. Iedereen schrijft te Bijbel af als religie, maar er zitten zoveel waarheden in. Wij als mensen zullen toch echt zelf moeten veranderen om de wereld… Lees verder »

Koning Florian
4 jaren geleden

De bijbel is het domste boek dat er bestaat. Domme nietszeggende verhaaltjes die mijn neefje van 5 nog beter kan bedenken. en de kerk leest er een beetje uit voor maar hun levensstijl heeft verder niks te maken met wat in de Bijbel staat.

gea
3 jaren geleden

Ik kwam op jou site door een bepaalde zoekterm en las vluchtig wat dingen van je door….tot ik bij deze Video kwam. Ik volg Bernard Guenther al een tijdje en deze video presentatie is idd erg goed. Alleen zou je ook zijn website moeten bezoeken en wat meer verdiepen in deze materie want het zijn geen oppervlakkige zaken waar hij over schrijft en ook vergt het een totaal andere benadering van onze realiteit. Maar mooi dat je deze video aanraad…super!