Engelen versus Demonen

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Heleen
3 jaren geleden

Ha Micky, wat een super artikel! Dankjewel! Ik ga momenteel door een hele lastige periode en dit, en velen van jouw artkelen, helpen mij daarin enorm! Het werkt versterkend en troostend. Het kwartje begint steeds beter te vallen bij mij door jouw website. Nogmaals bedankt!

Heleen
3 jaren geleden

Dankjewel Micky!

3 jaren geleden

en op de dag des oordeel zal de hemel zich openen en engelen met vlammend zwaard zullen neerdalen, de volgelingen van de afvalligen gescheiden worden en zullen de gelovigen opgenomen worden in het hemelrijk Gods.
Ooit was ik ook zo’n ventje die “de eerste communie” onderging .
Bovenstaande zinnetjes opgedaan zo rond 1960 en kan het er nog steeds zo uitploppen….. was toen net zo intens belangrijk als nu zo’n woord als klimaatverandering en het circus daar rondom.

Ank
3 jaren geleden

Ik heb natuurlijk in de afgelopen jaren wel de namen van Sananda en Ashtar gehoord maar me er nooit mee bezig gehouden. Na het lezen van je artikel ben ik beide namen even gaan goochelen en bij beide beschrijvingen niet verder dan een paar alinea’s gekomen want daar word je bijna onpasselijk van. Als je zegt dat deze Sananda/Jezus figuur richting ‘god’ opschuift, dan kan ik me verplaatsen in de ‘god’ entiteit, in die zin, dat hij wel elke keer andere godsdiensten moet bedenken, zodat niet één van zijn creaties meer macht en aanbidding krijgt dan hijzelf. Dus de New… Lees verder »

Rob
3 jaren geleden

Dag Micky, bedankt voor het artikel. Nog een vraagje. Zoals je weet heb ik ook oog in oog gestaan met zo’n entiteit. Eerst dacht ik dat het mijn hogere zelf was, nu weet ik beter. In een Lezing van George Kavassilas beschreef hij een soortgelijke ervaring. In een ochtend dat er een entiteit naast zijn bed stond. Ik weet nu, door veel onderzoek te doen en te lezen dat dit allemaal geen bullshit en verzinsels zijn, maar dat dit alles echt is. Hoewel die entiteit zijn naam niet vertelde, het was een korte (aangename) ontmoeting en het leek of hij… Lees verder »

Rob
3 jaren geleden

Dag Micky, hartelijk bedankt voor de uitleg. Begin het nu te snappen. Dus de ervaring die ik was dan een organische variant? Het was een hele krachtige, prettige korte ontmoeting en ik kreeg ook niet allerlei adviezen. Misschien een klein zetje in de juiste richting. Want daarna ging ik ook zelf op pad/ ontdekkingsreis naar andere ” werelden”. Want mijn innerlijke vraag was, wat gebeurd er na de dood, ben ik sterfelijk? Het zelfde zal dan ook opgaan voor een organische jezus- figuur waarbij dan ook weer een synthetische variant is? Ik begrijp dat de boodschap van de organische Christus… Lees verder »

Dennis
3 jaren geleden

Kijk de serie, wild wild country. Dan zie je zelf dat de woorden van Micky de waarheid is.

Dirk
3 jaren geleden

Micky, saillant detail…
Er is een significant verschil tussen een native american (indiaan) en een aziatische hindoestaan. 🙂

Dirk
3 jaren geleden

Kun je verschil in etnische afkomst gelijk stellen aan beperkingen van de zintuigen (zoals een visuele handicap of doofheid) binnen de derde dichtheid/dimensie? 🙂

Dirk
3 jaren geleden

Jij kunt dat wel, Mick, zeker in de hogere dimensies moet dat geen probleem zijn.

Anoniem
3 jaren geleden

Volgens mij is het allemaal heel eenvoudig. We hebben allemaal een donkere en ook lichte kant. Waar kies je voor? Makkelijk is het bij een ander neer te leggen, een god, engel wat dan ook. De conclusie is volgens mij dat dit niet werkt, want je bent je eigen god met alles wat daarbij komt. Los het op, op jouw manier en jouw wijze en volgens mij voel je het als je van je eigen pad af raakt, in wat voor vorm dan ook. De mensen die om je heen zijn, kunnen je helpen of niet. Ook dat is weer… Lees verder »

Danny
3 jaren geleden
Reply to  Anoniem

Jammer genoeg zijn tegenwoordig nog steeds heel veel mensen zo ontzettend ver van zichzelf verwijderd dat ze niet meer weten hoe echt te voelen. Compleet geïndoctrineerd, 24 uur per dag bezig om alles aan de gang te houden en mee te draaien in de matrix.

Elles
2 jaren geleden

Hoi Micky, Voor mij zijn Jezus en Sananda niet dezelfde personen. Om de figuur van Jezus hangt een mist van geheimzinnigheid, maar volgens mij was hij niet bepaald geliefd onder de toenmalige machthebbers en eigenlijk ook niet tot op de dag van vandaag. Ook hij bepkeitte de weg naar binnen en stelde zichzelf niet boven anderen, ging om met de “boven” en “onder”laag van de samenleving. De Katharen ( christenen) erkende geen gezag boven zich, man waren gelijkwaardig, vermoord door de RK kerk. Ik zie Jezus meer als een van de vele Micky’s die ook de volle laag krijgen van… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden

Helder

Elles
2 jaren geleden

Ja, je hebt het inderdaad over vals licht entiteiten, Sananda/Jezus.
maar in dat valse licht herken ik niet de mens die hier ooit op aarde geleefd zou hebben.
Dus is het weer de zoveelste misleiding, vals lucht dus, wederom wordt Jezus’ naam vals gebruikt.

Elles
2 jaren geleden

Aramese naam is Joshua Ben Yusuf

Elles
2 jaren geleden

Ik hou niet van shoarma, dus mooie naam of niet, zou er niet kopen.