Engelen versus Demonen

( 30 )
 • Heleen

  Ha Micky, wat een super artikel! Dankjewel! Ik ga momenteel door een hele lastige periode en dit, en velen van jouw artkelen, helpen mij daarin enorm! Het werkt versterkend en troostend. Het kwartje begint steeds beter te vallen bij mij door jouw website. Nogmaals bedankt!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Erg goed om te lezen dat dit soort artikelen je helpen tijdens je proces, ik wens je heel veel kracht toe tijdens die lastige perioden Heleen!

   Beantwoorden
 • Sjaak

  en op de dag des oordeel zal de hemel zich openen en engelen met vlammend zwaard zullen neerdalen, de volgelingen van de afvalligen gescheiden worden en zullen de gelovigen opgenomen worden in het hemelrijk Gods.
  Ooit was ik ook zo’n ventje die “de eerste communie” onderging .
  Bovenstaande zinnetjes opgedaan zo rond 1960 en kan het er nog steeds zo uitploppen….. was toen net zo intens belangrijk als nu zo’n woord als klimaatverandering en het circus daar rondom.

  Beantwoorden
 • Ank

  Ik heb natuurlijk in de afgelopen jaren wel de namen van Sananda en Ashtar gehoord maar me er nooit mee bezig gehouden. Na het lezen van je artikel ben ik beide namen even gaan goochelen en bij beide beschrijvingen niet verder dan een paar alinea’s gekomen want daar word je bijna onpasselijk van. Als je zegt dat deze Sananda/Jezus figuur richting ‘god’ opschuift, dan kan ik me verplaatsen in de ‘god’ entiteit, in die zin, dat hij wel elke keer andere godsdiensten moet bedenken, zodat niet één van zijn creaties meer macht en aanbidding krijgt dan hijzelf. Dus de New Cage religie is wel een goeie, want daar kunnen we alle onder godjes (die misschien te machtig werden) op een hoop gooien en gaat via andere kanalen/lichtwerkers, alle aandacht weer naar de oppergod.
  Natuurlijk is het allemaal wat ingewikkelder, maar dit is wat er in me opkwam.
  Als ik er helemaal naast zit dan hoor ik het wel.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Haha ja onpasselijk is het juiste woord, dat wordt je van die ‘briljante’ lichtgevende mind-ego’s.

   Groter dan de energie die zichzelf god noemt zal Sanandaatje niet worden, maar ik voel wel dat je een punt aanstipt want we hebben uiteraard te maken met de grootste mind-ego’s die de kosmos kent. Die hebben dan ook enorm ‘last’ van jaloezie en afgunst en dat soort mind-ego business. Al blijft Sanandaatje natuurlijk wel de ‘zoon’ van ‘god’ en niet andersom 😉

   Beantwoorden
 • Rob

  Dag Micky, bedankt voor het artikel. Nog een vraagje. Zoals je weet heb ik ook oog in oog gestaan met zo’n entiteit. Eerst dacht ik dat het mijn hogere zelf was, nu weet ik beter. In een Lezing van George Kavassilas beschreef hij een soortgelijke ervaring. In een ochtend dat er een entiteit naast zijn bed stond. Ik weet nu, door veel onderzoek te doen en te lezen dat dit allemaal geen bullshit en verzinsels zijn, maar dat dit alles echt is. Hoewel die entiteit zijn naam niet vertelde, het was een korte (aangename) ontmoeting en het leek of hij me aanspoorde om verder onderzoek te doen, in die ervaring kreeg toegang( of ik verschafte me zelf toegang) tot vele dimensies. Ik vermoed nu ook dat dit best eens de aartsengel geweest zou kunnen zijn. Nu weten we dat ook deze weer werkt de God entiteit die denkt dat hij dit universum gecreëerd heeft, toch vertelde je in een ander artikel dat er toch iets speciaals is met die aartsengel en dat je er nog op zou terug komen. Ik ben benieuwd wat je hier nu mee bedoeld. Zie dat in dit artikel niet terug.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het bijzondere is dat zoals bij zo’n beetje alles er een organische variant is en dat er synthetische imposters zijn. De organische Michael heeft niet veel te maken met hetgeen de new cage en zo aanbid qua aarstengelen. De organische zou je vertellen als je hem op hulp vraagt dat je het zelf moet doen omdat jij degene bent die hier geincarneerd is en niet hij, en dat om externe hulp smeken niet gezond is en zelfs gevaarljk is omdat je dan je weet wel wie allemaal bij je naar binnen laat. Zoiets. Meer dan dat weet ik op dit ogenblik ook niet qua innerljk weten, daarom schreef ik dat het Michael’s synthetische broertjes zijn die aangehaald worden door de new cage.

   Beantwoorden
   • Rob

    Dag Micky, hartelijk bedankt voor de uitleg. Begin het nu te snappen. Dus de ervaring die ik was dan een organische variant? Het was een hele krachtige, prettige korte ontmoeting en ik kreeg ook niet allerlei adviezen. Misschien een klein zetje in de juiste richting. Want daarna ging ik ook zelf op pad/ ontdekkingsreis naar andere ” werelden”. Want mijn innerlijke vraag was, wat gebeurd er na de dood, ben ik sterfelijk? Het zelfde zal dan ook opgaan voor een organische jezus- figuur waarbij dan ook weer een synthetische variant is? Ik begrijp dat de boodschap van de organische Christus is: Ken uzelf. Een proces waar we allemaal mee bezig zijn denk ik.Bedankt voor de uitleg!

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Alleen jij kan dat voor jezelf beoordelen of je met iets organisch te maken had of dat het een synthetisch iets was Rob. Maar zo te lezen heb je het al in jezelf getoetst 🙂

     Beantwoorden
 • Dennis

  Kijk de serie, wild wild country. Dan zie je zelf dat de woorden van Micky de waarheid is.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Misschien is het een idee om dingen die gezegd of geschreven worden te toetsen aan je innerlijk weten als het gaat om wat voor jou waarheid is, in plaats van een 6-delige Netflix documentaire over een indiaan te kijken? Geen idee wat die indiaan met bovenstaand artikel te maken heeft trouwens, maar dat is was ik las waar die documentaire van Netflix over gaat 🙂

   Beantwoorden
   • Dirk

    Micky, saillant detail…
    Er is een significant verschil tussen een native american (indiaan) en een aziatische hindoestaan. 🙂

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ook tussen Eskimo’s en Huti’s by the way…

     Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     En niet te vergeten de Aztecen. Waren ook geen lieverdjes, vooral niet te verwarren met de Dogon tribe uit Afrika.

     Beantwoorden
     • Dirk

      Kun je verschil in etnische afkomst gelijk stellen aan beperkingen van de zintuigen (zoals een visuele handicap of doofheid) binnen de derde dichtheid/dimensie? 🙂

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Geen idee.. Kun je brandnetels kruizen met lelietjes van dalen, en belangrijker nog: kun je deze kruizing dan gebruiken voor zelf medicatie?

       Beantwoorden
       • Dirk

        Jij kunt dat wel, Mick, zeker in de hogere dimensies moet dat geen probleem zijn.

        Beantwoorden
 • Anoniem

  Volgens mij is het allemaal heel eenvoudig. We hebben allemaal een donkere en ook lichte kant. Waar kies je voor? Makkelijk is het bij een ander neer te leggen, een god, engel wat dan ook. De conclusie is volgens mij dat dit niet werkt, want je bent je eigen god met alles wat daarbij komt. Los het op, op jouw manier en jouw wijze en volgens mij voel je het als je van je eigen pad af raakt, in wat voor vorm dan ook. De mensen die om je heen zijn, kunnen je helpen of niet. Ook dat is weer een keuze. Misschien enigszins rechtlijnig, of ook weer niet.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   We hebben allemaal inderdaad een lichte en duistere kant in onszelf. Kies je voor 1 van beiden dan negeer je de helft van alles wat je bent. Dat is wat de new cage doet door het duister te negeren bijvoorbeeld.

   Beantwoorden
  • Danny

   Jammer genoeg zijn tegenwoordig nog steeds heel veel mensen zo ontzettend ver van zichzelf verwijderd dat ze niet meer weten hoe echt te voelen. Compleet geïndoctrineerd, 24 uur per dag bezig om alles aan de gang te houden en mee te draaien in de matrix.

   Beantwoorden
 • Elles

  Hoi Micky, Voor mij zijn Jezus en Sananda niet dezelfde personen. Om de figuur van Jezus hangt een mist van geheimzinnigheid, maar volgens mij was hij niet bepaald geliefd onder de toenmalige machthebbers en eigenlijk ook niet tot op de dag van vandaag. Ook hij bepkeitte de weg naar binnen en stelde zichzelf niet boven anderen, ging om met de “boven” en “onder”laag van de samenleving. De Katharen ( christenen) erkende geen gezag boven zich, man waren gelijkwaardig, vermoord door de RK kerk. Ik zie Jezus meer als een van de vele Micky’s die ook de volle laag krijgen van het establisment. Wat de kerk of de New Cage van hem gemaakt heeft is naar mijn idee eenvervalsing.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik heb het in het artikel over interdimensionale vals licht entiteiten, niet over fysieke personen die op Aarde rond zouden hebben gelopen volgens mij.

   Beantwoorden
   • Elles

    Helder

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Als ik het wel over fysieke personen had dan mag je mij daar ook op wijzen hoor, ik lees namelijk mijn artikelen nooit terug eigenlijk vanwege mijn visuele handicap, vandaar dat ik mijn reactie eindigde met ‘volgens mij’… 🙂

     Beantwoorden
 • Elles

  Ja, je hebt het inderdaad over vals licht entiteiten, Sananda/Jezus.
  maar in dat valse licht herken ik niet de mens die hier ooit op aarde geleefd zou hebben.
  Dus is het weer de zoveelste misleiding, vals lucht dus, wederom wordt Jezus’ naam vals gebruikt.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Die naam jezus is zowiezo bevlekt, zo heette de incarnatie van de Zon niet waar de priesthood het karakter jezus op gebaseered heeft. Jezus betekent nieuwe Zeus. Vandaar dat ik het liever over incarnate van de Zon heb en daarvoor nooit de vals licht naam jezus gebruik, want aan die naam hangt een energie die die vals licht entiteit erachter voedt. En die voedt zich al genoeg met al die aanbidding en verering hier op Aarde 🙂

   Beantwoorden
   • Elles

    Aramese naam is Joshua Ben Yusuf

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Mooie naam voor een shoarmatent

     Beantwoorden
     • Elles

      Ik hou niet van shoarma, dus mooie naam of niet, zou er niet kopen.

      Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>